Мови

Є Картка Юніора - є 5000 гривень

з 11 грудня 2017 до 11 грудня 2018

Акцію завершено!

Акцію завершено!

Хто може брати участь у конкурсі?
Учасником конкурсу може бути дитина – власник Картки Юніора або її батьки.

Як взяти участь у конкурсі?
1. Авторизуватися на сторінці конкурсу за допомогою номера телефону (одного з батьків або дитини).
2. Залишити відгук про використання Картки Юніора (текстом або відео).
3. Після модерациї відгука зробити його репост на свою сторінку в соціальній мережі facebook

Які призи в конкурсі «Є Картка Юніора – є 5 000 гривень»?
Призовим фондом конкурсу є оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 1 000 гривень (1 приз).
- 500 гривень (8 призів).

Хочете, щоб дитина вивчала англійську, займалася танцями, вивчила програмування або пройшла курс робототехніки?
Отримати 5 000 гривень для цього простіше, ніж ви думаєте.

З 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 року залишайте відгук на сайті конкурсу та отримайте шанс виграти за нього 5 000 гривень та інші призи.

Картка Юніора - це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років.
Це перший крок до фінансової грамотності вашої дитини!
Поки інші платять, вам доступні індивідуальні умови навчання дітей з ЮніорБанком

З Карткою Юніора дитина зможе:
- навчитися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку,
- відвідати екскурсію в відділення банку,
- побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку".

Замовити її можна прямо зараз за посиланням або оформити з дитиною в найближчому відділенні ПриватБанку.
Для оформлення Картки Юніора досить мати із собою:
- свідоцтво про народження дитини (якщо дитині ще немає 14 років);
- свідоцтво про народження та ІПН дитини (якщо дитині 14–15 років);
- паспорт та ІПН дитини (якщо дитині 16–17 років).

Новини, фотозвіти, статті та конкурси - в групі ЮніораБанку на Facebook. Підпишіться зараз, щоб нічого не упустити.

Поділіться досвідом використання Картки Юніора та отримайте шанс виграти 5 000 гривень та інші подарунки для своєї дитини.

Всі відгуки наших клієнтів про Картку Юніора

Куцова Анастасія
10.12.2018 - 10:59

— Куртку надень! — из спальни раздался мамин сонный голос, прервавший тишину холодного весеннего утра. Я недовольно хмыкнула. — Мне в кофте нормально! Через полторы минуты пришло смс от Приват24, где написано, что я получила от мамы 100 гривен на счёт. «А мама знает толк в мотивации» — подумала я, когда тянулась в шкаф за курткой. В этот день я впервые ощутила, как полезна карта Юниора. И это только начало. Потом я поехала в Киев на мастер-класс по драматургии. Столица манила и соблазняла своими кафе и торговыми центрами. Я поддалась её чарам. А на следующий день резко похолодало. В моём чемонданчике — одни сарафанчики, а остаток на карте позволял согреться лишь чашкой кофе. Благо, переводы от мамы согревали душу и тело. Я купила тёплую кофту. Карта Юниора снова спасла меня от холода. В этом году я поступила на учёбу в колледж, который находится в другом городе. Живу там. Покупаю еду, одежду, заготовки для рукоделия и рисунка — всё оплачиваю картой. А если сильно увлекаюсь покупками и остаюсь без билета домой, то знаю — выход точно есть. Мама сказала, что научит меня контролировать расходы в кабинете Приват24. Но это уже совсем другая история;) А сейчас… Смотрите видео:)

Квач Ольга
10.12.2018 - 10:19

Карта юниора - это первая банковская карта ребенка. Приучает ребенка быть самостоятельным и научиться правильно распределять свои материальные ресурсы. С помощью карты юниора родители могут контролировать расходы своих детей. Это первый шаг к финансовой грамотности наших детей.

Францева Ірина
09.12.2018 - 22:39

Картка Юніора - дуже потрібна для дитини річ. Моя донька навчається в іншому місті і я завжди можу контролювати рух коштів на її картці. Завжди знаю скільки вона витрачає та коли кошти закінчуються і потрібно поповнити рахунок. В сина також є картка Юніора. Можу не переживати що він пішов до школи і забув взяти гроші.

Бучик Олександр
09.12.2018 - 22:21

Карта “Юніор” - це моя перша картка, яку я отримав у 12 років. Завдяки їй, почуваюсь дорослим, розраховуючись у магазинах. Накопичую та заробляю кошти, знімаю їх у банкоматі. Карта надає мені змогу вільно розпоряджатися грошима, але потрібно не забувати, що гроші це не іграшки. Я вважаю, що Приват Банк, є одним з найкращих в України. Ці слова підтверджує не тільки наявність картки “Юніор”, а й привітність персоналу та швидка робота платіжної системи. Я всім раджу користуватися послугами Приват Банку.

Устінов Геннадій
09.12.2018 - 21:59

Сын, благодаря карточке Юниора, стал намного самостоятельнее в покупках и расчётах. До этого за него это делали родители. Зато теперь он на постоянной связи с такими компаниями, как AliExpress! Его "хобби" на этом поприще - интересные и неожиданные подарки для всей семьи и друзей.

Дудник Василіса
09.12.2018 - 21:57

Оформили ребенку карту Юниор Приватбанка. Ребенок невообразимо горд собой! Учится считать деньги-грамотно распоряжаться финансами. Отлиная школа для детей.Прилагаем видеоотзыв Владельца Карты!

Олійник Діана
09.12.2018 - 21:55

Очень удобно рассчитываться в магазинах,делать покупки в интернете. когда уезжаю на отдых не нужно везти с собой наличные. рассчитаться карточкой можно практически везде и мама не переживает что у меня нет денег. Очень рада что можно сделать карточку еще до получения паспорта.

Олійник Діана
09.12.2018 - 21:55

Очень удобно рассчитываться в магазинах,делать покупки в интернете. когда уезжаю на отдых не нужно везти с собой наличные. рассчитаться карточкой можно практически везде и мама не переживает что у меня нет денег. Очень рада что можно сделать карточку еще до получения паспорта.

Степаненко Євгенія
09.12.2018 - 21:48

Доброго дня! Мені скоро 16, користуюся карткою Юніора вже кілька років. Це дуже зручно і просто. Карткою можна розрахуватися в будь-яких магазинах , де є термінал. Я дізналася значення термінів " кредитний ліміт ", " депозит ", " скарбничка ", як робити переказ з картки на картку та багато іншого. Її зручно використовувати у мандрівці. Не потрібно брати з собою багато готівки. А якщо не вистачає коштів - батьки завжди переведуть потрібну суму. Навіть якщо забудеш гроші вдома- це не проблема, якщо з тобою картка Юніор.

Хабенко Леся
09.12.2018 - 21:28

добрый вечер!карту для дочери оформила где то 3 года назад.Она очень счастлива и чувствует себя взрослой и самостоятельной.Она не любит тратить свои деньги,поэтому пока пользуется картой редко,больше любит собирать.Но карта открыла для нее много возможностей:квесты,экскурсии,обучение в бизнес школе,умение пользоваться картой и совершать безналичный рассчет

Рейтинг

1
Ушкалов Нікіта
14.05.2018 - 17:59

Мене звуть Микита, я власник карти Юніора. Займаюся футболом і танцями, часто їжджу на змагання. Батьки поповнюють мені картку і я вчуся планувати витрачати свої фінанси. Дуже зручно, так як не втрачаю гроші, і їх не вкрадуть, а в разі втрати картки, легко відновлюється. Я дуже задоволений мати картку Юніора! Мама поповнює її в потрібне і зручний для мене час. Спасибі банку !!!!

rate 7818
2
Назаренко Олег
09.02.2018 - 23:40

З оформленням картки Юніора від ПриватБанку,життя стало набагато простішим.Досить гарно пам'ятаю момент,коли батьки хотіли мені відкрити її,а я не бачив сенсу.Згодом через кілька днів після того як я став власником картки, моя думка докорінно змінилилася(безперечно на кращу сторону). Моє життя з цією картою стало значно простішим та зручнішим,ніж було до цього, адже мені не потрібно перейматися через те,щоб бодай не загубити гроші по дорозі до магазину чи чекати решти на касі. Картка збільшує можливості, тому що завдяки їй я можу з легкістю поповнити собі рахунок/інтернет,замовити товари навіть не виходячи з будинку.Я вдячний ПриватБанку за те,що покращують життя та роблять його зручнішим.Можливо в когось ще немає цієї картки,тому раджу якнайшвидше її оформити!)

rate 4390
3
Ільминська Ольга
26.02.2018 - 15:56

Картка Юниора - це крок до дорослого життя.Я можу вирішувати, що і де мені купувати. Я вчусь планувати свої витрати. А головне, я планую своє майбутнє, бо з послугою "Копілка" накопичую на курси перукаря. Не буду писати про зручність користування, бо це зміг оцінити кожен її власник, мені вона дає змогу виховувати в собі необхідні риси для мого самостійного життя. Для мене це - найголовне! Дякую, Приватбанку!

rate 2965
4
Малевич Сергій
31.01.2018 - 20:23

Доброго дня! Я з нетерпінням чекав, коли отримаю свою власну картку Юніора. З нею я зміг успішно проводити банківські операції, безготівково розраховуватись у магазинах. Це набагато зручніше замість купи дрібних купюр носити з собою компактну картку Юніора. Також мені було зручно використовувати цю картку за кордоном - адже не потрібно йти у пункт обміну валют, гроші на картці автоматично перераховуються по курсу ПриватБанку. І головне, я потрапив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де зміг навчитися правильно користуватися своїми фінансами! Дякую ПриватБанку за таку чудову можливість - відчути себе дорослим!

rate 682
5
Саніна Наталя
04.12.2018 - 22:14

Моя дочь, Санина Виктория, имеет карту Юниора , я как мама очень довольна картой. Пользуясь картой Юниора, дочь может ,например находясь в данный момент, в стране Польша ,на обучении, свободно пользоваться картой, при этом и учиться и наслаждается прекрасной жизнью. Но Польша не предел, имея карту Юниора можно находится в любой стране мира и не думать о проблеме как воспользоваться денежкой. Карта Юниора очень удобна как для обналичивания денег, так и для оплаты в любом магазине. Для меня как для родителя очень удобно - перечисляешь гривну, а карта автоматически переводит в нужную валюту, в зависимости от страны где находится ребенок. При всем при этом ни каких дополнительных действий не нужно делать ни мне не ребенку. Настоятельно рекомендую карту Юниора для всех детей , а так же их родителей !

rate 506
6
Ольховик Андрій
09.07.2018 - 11:38

Всім привіт. Мене звати Андрюша. В мене є канал на YouTube. Я займаюсь програмуванням, займався в школі усного рахунку Соробан і у футбольній академії FARR. В мене вже 2 роки є картка Приватбанку. Мені дуже подобається нею користуватись, тому що не треба з собою носити гроші які завжди губляться. Також подобається що не треба просити гроші в батьків кожен день. Я просто розраховуюсь карткою, а батьки закривають її в кінці місяця і бачать всі мої витрати. Це дуже зручно!!!

rate 225
7
Голіньска Олена
05.12.2018 - 13:45

- Альона, а чого це в Анжеліки до цієї пори немає картки Юніора? Швиденько оформити, нехай дитина вчиться! Так я дізналася про #карткаюніорадлядітей. Ну що ж, якщо дідусь сказав, потрібно зробити. Анжеліка Голіньска ще не мала 9 років, як отримала свою картку. Я думала, вона про неї забуде. Та де там! В черзі на касі, гордо поглядаючи на інших, розрахувується за свої солодощі (люди посміхаються, хвалять її). Анжеліка знає про Скарбничку, про правила накопичення на ній грошей. Одного разу терміново знадобилися гроші, в Будинок іграшок завезли нову серію ляльок Lol. Підійшли до терміналу, донька перевірила баланс на картці та на Скарбничці. Перевела гроші зі Скарбнички на основний рахунок. З банкомату поруч зняла кошти. Темношкірий студент, який спостерігав за цим дійством, був вражений - як це так, що маленька дівчинка розуміє що і як робити! Тепер Анжеліка оплочує карткою ігри з Play Market (попередньо запитавши в мене дозволу), купує онлайн квитки в кінотеатр. Одним словом, є активним користувачем. Знаю багатьох діток, які мають картки Юніора. І це правильно! Діти повинні вчитися фінансової грамотності, вчитися вміло розподіляти кошти. І,звісно, вчасно нагадувати батькам і дідусям-бабусям про поповнення картки. Мені подобається, що на телефон завжди приходить повідомлення і я знаю, які покупки були зроблені та на що витрачено гроші. Зручний і доступний сервіс, зрозумілий дітям. Хто ще не має картки Юніора, рекомендую оформити!

rate 204
8
Савчинський Василь
11.12.2018 - 20:22

Мій син Іван користується карткою Юніора вже близько двох років. З допомогою картки він може самостійно оплачувати покупки та здійснювати банківські операції, а я, завдяки повідомленням знаю, коли і скільки він витрачає. Це дуже зручно та необхідно в сучасному світі.https://www.youtube.com/watch?v=ygcCeHZjwFY&feature=youtu.be

rate 195
9
Степанишена Людмила
04.04.2018 - 18:23

Картка Юніора Приватбанку- Крок до грамотності у фінансах змалку! Ми не тільки вчились рахувати гроші, А й змогли отримувати бонуси хороші. Можна в Бізнес Школі ще навчатись,- Про цікаве і захопливе дізнатись. Вчителі там - менеджери Приватбанку, Бізнес-квести проведуть, й екскурсії до банку. Можна участь у змаганнях брати, Також в конкурсах і акціях із Mastercard-ом. Вартість картки Юніора - безкоштовна, З нею і товари оплатити можна безумовно. Картка Юніора - вигода хороша, Зручно для дитини і завжди при грошах! Степанишена Софія, 8 років

rate 183
10
Закрушевський Роман
02.03.2018 - 20:28

Мені 13 років.Я такий неуважний і забудькуватий , як більшість дітей.І про те , що я забув гроші згадую вже в школі.На допомогу приходить картка Юніора.Один дзвінок мамі і я вже стою в черзі за свіжою випічкою.Картка Юніора - це можливість батьків контролювати покупки своєї дитини , а також переказати кошти у потрібну хвилину ( якщо ви такі забудькуваті як я :)

rate 154
11
Дуброва Євгенія
30.01.2018 - 19:32

Карта юниора у дочки с 6 лет, сейчас ей почти 12 лет и она многому научилась с этой картой. Самостоятельно снимать деньги ,совершать покупки.С картой юниор мой ребенок в безопасности так как наличных денег у нее нет и забияки старшеклассники не смогут отнять деньги. Дочь может купить себе что нибудь просто расчитавшись картой . Если дочери понадобиться деньги, а насчету нет , то я через приложения ПРИВАТ 24 ложу на счет. Так же я могу просматривать траты ребенка. А еще с картой ребенок может откладывать себе денежку на копилку. Спасибо приват банку . Ребенок чуствует себя очень взрослым.

rate 135
12
Романюк Володимир
04.12.2018 - 22:06

Мене звати Володя . Мені 12 років. Свою карту я отримав, коли мені було 7 років. Спочатку я карти "боявся", а тепер я із задоволенням нею користуюся та отримую бонуси. Карткою дуже легко і зручно користуватися. Із класом відвідую цікаві і повчальні екскурсії, які проходять у відділенні ПриватБанку мого міста. Також я реєструю картку в акціях , які проводить ПриватБанк. Я став одним із переможців акції "Фантастичні пригоди", і який був здивований, коли отримав SMS із виграшем. Нехай кожної дитини мрії здійснюються! Рекомендую всім оформити карту і нею користуватися!!!

rate 132
13
Владимирова Ольга
13.06.2018 - 18:41

У мене двоє синів, зараз їм 15 і 16 років. Вони доволі самостійні хлопці, багато вчаться, тренуються, пересуваються містом. Два роки тому і вирішила, що вони готові до певної фінансової незалежності - оплатити телефон, купити їжу або терміново необхідні речі і при цьму вкластися в бюджет. Згодом вони почали заробляти й самі дещо. Їм подобається мати власні гроші, а мені - знати, що мої діти не голодні і не принижені. До того ж, я можу слідкувати за їхніми діями і трохи коригувати поводження з грошима. Дякую ПриватБанку за таку корисну послугу. Всім здоров'я!

rate 119
14
Сабова Наталія
11.12.2018 - 11:31

Відгук про супер-карту від Юніора Максимаhttps://www.youtube.com/watch?v=zXBfUzHiXVI&fbclid=IwAR2fQZ_6aA31Gs95poizNrm0lw7wDRRc6f-qU-ZE1Cb9OBmTW9CPbQo72bY

rate 116
15
Яковишен Роман
05.12.2018 - 14:05

Синочку виповнилось 12 років! Та постало питання привчати до самостійного прийняття рішень і бути більш відповідальним. Саме завдяки рішенню від ПриватБанку картка Юніора дитина зможе сама контролювати розтрати та це найкращий спосіб тримати "Кишенькові кошти". Хотілось підкреслити, що використання картки Юніора збудило в Синочка нові відчуття, цікавість до банківських продуктів та використання терміналу самообслуговування та Приват24. Картка Юніора - це перший крок робити самостійні рішення!

rate 112
16
Коробка Нікіта
01.06.2018 - 13:26

"Моя Карта супер класс, кто не верит - тому в глаз!! В магазин решил зайти и продукты там найти. Я в карманы посмотрел - денег нет и я прозрел: ты наличку не бери - карту в руки, и беги! В магазин, ресторан, на футбол и в кинозал. С картой легче мне ходить, кучу денег не носить. Я живот потер Хотэю - с картой я теперь балдею!" Спасибо ПриватБанку за моё счастливое финансовое детство!

rate 102
17
Літовченко Наталія
09.12.2018 - 12:26

Всем привет! Мы узнали о возможности получить карту Юниора как раз перед поездкой на экскурсию в другой город. Обрадовались обо - и я, и сын. Сын с картой почувствовал себя более взрослым и самостоятельным. А я не волнуюсь, что деньги могут выпасть у него из кармана, к примеру, и имею возможность контролировать его расходы. Также, мне нравится то, что если ребенку вдруг понадобятся деньги, я могу ему в любой момент перевести на карту. Также приятно то, что карта Юниора предоставляет возможность нашим детям обучиться финансовой грамотности и поучаствовать в квестах. Рекомендую всем родителям и их детям!

rate 93
18
Носач Вікторія
05.12.2018 - 21:43

Вітаю! Мене звуть Вікторія! Маю 8-річного сина, який завжди з величезним задоволенням допомагає проробляти маніпуляції з карткою нашого улюбленого банку - Приват Банк. Тож під час літніх канікул вирішила оформити йому власну карту Юніора! І досі пам'ятаю той серйозний та відповідальний вигляд обличчя Артура, коли йому вручили власну картку. ))) Тепер за допомогою неї син самостійно здійснює покупки, поповнює рахунок свого мобільного, а я контролюю його витрати. І хочу Вас запевнити - це дуууже зручно! Бажаю усім успіху, а нам - виграшу))))))))

rate 86
19
Алфьорова Юлія
04.02.2018 - 11:00

Добрый день! Являясь клиентом Привата и большим приверженцем приват-банкинга, который на 99% облегчил и упростил все бытовые проблемы, связанные с коммунальными платежами, переводами, пополнением счетов, покупкой билетов и прочими нужными функциями и бонусами, оформили сыну карту Юниора незамедлительно, только узнав о ней. В результате получили массу плюсов и преимуществ: 1) воспитание и получение азов финансовой грамотности у подростка; 2) полный контроль родителей за тратами ребенка; 3) овладение подростком навыками пользования интернет-банкинга: теперь сам оплачивает свой телефон и, как студент ВУЗа с этого года, оплачивает со своего счета стоимость проживания в общежитии, берет билеты на поезд на каникулах; 4) пополнение карты Юниора моментальное и с моей дебетовой карты бесплатное; 5) в основном сын использует безнал, но огромное количество приватовских терминалов везде дает возможность при необходимости обналичить собственные средства с минимальной комиссией; 6) плюс приятные бонусы для сына: ему открыта кредитная линия и он, подключив функцию копилки, теперь собирает средства на покупку очередного желанного гаджета. Всем рекомендую сотрудничество с Приватом. Становитесь клиентами самого продвинутого по сервису в Украине банка. Оформляйте детям карту Юниора. 100% не пожалеете!

rate 85
20
Добровольська Тетяна
21.02.2018 - 16:07

Работаю в Банке более 13 лет. И как только появилась карта Юниора, я всегда мечтала оформить ее..... но у меня на тот момент еще не было деток. Когда родилась дочь, я все внутренне "торопила " время....,ну когда же….. И вот нам в 2017 исполнилось 6 лет. Как же долго мы ждали этого момента.... Сразу же мы приехали в Банк и оформили этот долгожданный атрибут. У ребенка не было придела от радости, а маме больше ничего и не нужно, только бы ребенок был счастлив. Я получаю все смс о тратах. Когда я на работе, ребенок гуляет с бабушкой, бывает такое, что у них заканчиваются деньги, ия всегда могу пополнить карту (где бы я не находилась), или дочка желает что-то купить самостоятельно. Она с гордостью достает свою карту и рассчитывается на кассе. (Очень не любит , когда подсматривают за ней во время ввода пин-кода)))) У нее есть приложение "Копилочка", там она собирает денежку на собачку..... Каждый день следить за начислением % )))). Я радуюсь, когда вижу, что мой ребенок финансово и социально развивается. Я вижу, как она учится контролировать свои расходы и накопления. Спасибо создателю данного проекта.

rate 84
21
Потапова Евгения
04.12.2018 - 21:42

Карта юниора-это что-то чудное что появилось в мире. Это очень удобно и главное безопасно,если вдруг ребенок потерял карточку то можно легко сменить пароль или же заблокировать. Есть множество функций которые очень полезные и не есть в других картах. Самое интересное что дети возрасте от 6-17 лет могут учиться как правильно использовать деньги и карточку. Это возможность даёт им развиваться ещё больше и в взрослой жизни это понять будет намного проще. Про карту Юниора могу сказать одно Удобно,стильно,модно Ну просто как в кино Удобный очень сервис Советую его!!!!

rate 80
22
Бараненко Владислав
09.09.2018 - 15:07

Всім привіт! Мене звати Влад, я - скаут. Я дуже багато подорожую. До недавнього часу мені доводилось мати при собі готівку, наявність якої приносила незручності в дорозі. Інколи вона намокала, могла загубитися, тощо. Маючи такий досвід, я запропонував батькам оформити мені Картку Юніора, щоб в різних обставинах мати підтримку в дорозі. Це дало мені змогу не турбуватися в дорозі, тому, що коли мені треба, я знімаю готівку, а там, де є термінали, завжди розрахувуюсь карткою. Завдяки Картці Юніора я можу вільно рухатись і відкривати нові горизонти в моєму житті.

rate 76
23
Максименко Тетяна
03.12.2018 - 12:48

Йшов із пар студент голодний, На вітрини поглядав. У кишенях у бездонних Стільки корисного мав - Дірку, гривню, дві шпаргалки, Жолудь, втоплений лінкор... О! Знайшов нарешті картку Приватбанку «Юніор». Є обід, а значить, сили Бути першим повсякчас Стане сірий день щасливим Із турботою про нас Юним хто далеко вчиться, Знає ціну трьом словам. Допоможуть бути сильним Тато, мама, Приватбанк!

rate 75
24
Царук Ірина
12.06.2018 - 17:14

На наступний день після того, як моєму сину виповнилося 6 років, ми оформили Картку Юніора. Він дуже чекав цієї події, адже це був перший "діловий" візит до Приватбанку - перший підпис на анкеті, перше фото у архіві банку, перший раз мама переказала йому певну суму коштів на картку і нарешті - ми разом пішли здійснювати свою першу покупку з омріяної картки))) А ще у 6 років він вже відвідав екскурсію у відділення Приватбанку. Надалі син вже чітко розумів, що він має накопичувати на ній кошти, які інколи дають дідусі і бабусі на певні забавки та солодощі, але нашою метою було зовсім інше... -"Мамо, а скільки коштів потрібно зібрати, щоб ми могли полетіти у Єгипет?" - запитав якось зовсім несподівано син... Ну, далі розповідати у подробицях, яку суму і за який період часу ми накопичили на картці, але мрія здійснилася. Досить таки пристойну сумму дитина віддала на придбання путівки на наш сімейний відпочинок. Я з впевненістю можу сказати, що навчати своїх дітей фінансової грамотності потрібно з дитинства. А картка Юніора і Приватбанк прикладуть до цього і своїх зусиль)))

rate 73
25
Адамчо Наталія
11.12.2018 - 17:52

Моя дочь уже более 8 лет пользуется Картой Юниора. Берет ее везде и всегда - в кафе, магазины, оплачивает обеды в школе и на каникулах может позволить любой каприз с Картой Юниора. https://www.youtube.com/watch?v=E8azIrMqI7g

rate 70
26
Файн Зорій
03.12.2018 - 11:44

Мій молодший син Максиміліан корустується "Карткою Юніору" вже чотире роки поспіль. Мені, як батьку, це зняло багато головного болю - адже ми розлучені з його мамою, і у мене не часто є можливість бачитися, щоб передати гроші. Крім того, я часто буваю у закордонних відряжденнях. Я налаштував регулярні переводи на деякі дні тижня дрібними платежами, підрахувавши його приблизні витрати: і на вихідні і на повсякдення. А також маю можливість будь-звідки відправити ще за потребою. Зараз йому сімнадцять. А у тринадцять, коли ми відкривали картку - це ще й був цікавий досвід, і, навіть, іспит, з фінансової грамотності, як для батька, так і для сина. І ще мені приходять повідомлення про його витрати, звісно, крім випадків зняття готівки. Але і це дає можливість моніторінгу. Дякую Приватбанку за зручний і сучасний продукт. Я з банком вже 15 років і можу відверто сказати, що далеко не у кожній навіть розвинутій країні є такий зручний сервіс. З повагою, заслужений діяч мистецтв України З.Ф.

rate 67
27
Шевченко Максим
01.08.2018 - 18:38

Всім привіт! Я дуже вдячний своїй матусі, що вона зробила мені катрку Юніора. Це неперевершено і зручно. Я самостійно можу розраховуватись карткою, а матуся може контролювати, як саме я вмію робити необхідні і корисні витрати. Я почуваюсь самостійною людиною в свої 9 років! Раджу вісм дітям спробувати користуватися карткою Юніора! Раніше я просив маму щось мені купити, а тепер я витрачаую кошти на свій розсуд. І тільки зараз я зрозумів, чому мама незавжди купляла мені те, що я просив, бо треба вміти розраховувати свої витрати і робити заплановані і корисні покупки.

rate 66
28
Фалаштинський Ілля
16.12.2017 - 00:16

Про картку Юніора від ПриватБанку я дізнався 4 роки тому з рекламного банера в мережі Інтернет. Мене ця картка надзвичайно зацікавила і я одразу захотів її мати, я прочитав про її можливості і переваги та розповів мамі, мама погодилась мені її оформити. І наступного дня я вже мав першу в моєму житті справжню банківську платіжну картку! З цього дня моє життя дуже змінилося. В магазинах я почав розрахуватися своєю карткою Юніора і щоразу отримувати приємні бонуси за програмою "Бонус+". А це - дуже зручно і приємно :) Потім я зареєструвався в сучасному інноваційному інтернет-банку Приват24 та на порталі ЮніорБанку, щоб бути в курсі всіх подій, акцій і конкурсів. Через Приват24 я з легкістю поповнював свій телефон та телефони моїх рідних, оплачував комунальні платежі та послугу Інтернет. З Приват24 всі операції і транзакції здійснюються в декілька кліків і за декілька секунд! Спочатку я був дуже здивований і зацікавлений, але в подальшому я про все дізнався більш детально. Я почав вивчати банківські продукти (в т.ч. інші картки) та послуги з ресурсів ПриватБанку (сайти privatbank.ua та juniorbank.ua) і дізнався дуже багато нового, зокрема про кредити і депозити, про переваги Картки Універсальної та інших карток. Під час вивчення банківських продуктів мене зацікавила картка з індивідуальним дизайном. Я продумав її дизайн і замовив унікальну картку з доставкою додому через сайт ПриватБанку. Тобто в мене з'явилася ще 1 картка, яка була підв'язана до моєї основної картки Юніора. Це дуже класно! Коли мені було 10 років, я вирішив записатися в банківську Бізнес-Школу фінансової грамотності ЮніорБанку в місті Умань, що на Черкащині і не пожалкував про це! Я дізнався дуже багато нового, засвоїв основи фінансової грамотності, ще більше занурився в банк, дізнався більше про Приват24 і закічив навчання в Бізнес-Школі найкраще серех усіх юніорів міста Умань! Я також відвідав екскурсії, бізнес-квест та квест-кімнату. А це дуже весело, захопливо і цікаво :) Також картка Юніора дуже часто мене виручала, зокрема кредитний ліміт (300 грн) допомагав мені, коли закінчились особисті кошти, але терміново необхідно щось купити. Отже, завдяки картці Юніора від ПриватБанку я отримав: - досвід дорослого життя - користування карткою: розрахунки карткою в торгових точках, поповнення картки і зняття готівки та ін., гарантію збереження моїх коштів, адже навіть якщо я загублю картку - то її можна заблокувати; - дізнався про банківські продукти і послуги, завдяки інтернет-ресурсам ПриватБанку, зміг легко здійснювати різноманітні операції (транзакції), навіть переказ грошей між картками - через інтернет-банк Приват24; - фінансову грамотність - завдяки Бізнес-Школі, тренінги якої є безкоштовними; - відкрив для себе можливості сучасного світу банку, відвідав екскурсії по банку, та підрозділам і відділенням банку, бізнес-квести, квест-кімнати - а це дуже весело, цікаво і захопливо!; - і саме головне я отримав - досвід і знання, які мені обов'язково знадобляться в майбутньому, адже я хочу стати банкіром! Я РЕКОМЕНДУЮ КАРТКУ ЮНІОРА ВСІМ ДІТЯМ!!!

rate 63
29
Манойленко Наталія
04.12.2018 - 21:33

Видеоотзыв Филиппа Манойленко об использовании карты Юниораhttps://youtu.be/vPln2fAlvM4

rate 62
30
Хабанько Олексій
11.07.2018 - 15:12

Моя донька користується карткою юніора вже більше трьох років. Це зручно та вигідно. І за допомогою послуги батьківський контроль завжди знаєш витрати дитини.https://youtu.be/mPQKmtgPoEM

rate 58
31
Дудник Василіса
09.12.2018 - 21:57

Оформили ребенку карту Юниор Приватбанка. Ребенок невообразимо горд собой! Учится считать деньги-грамотно распоряжаться финансами. Отлиная школа для детей.Прилагаем видеоотзыв Владельца Карты!https://www.youtube.com/watch?v=XyzrRtw6nT4

rate 55
32
Логва Надія
16.08.2018 - 22:29

Нещодавно дізналася, що в Приватбанку можна оформити Картку Юніора для дитини. Донечці Діані скоро виповниться 9 років і вона буде навчатись в 4 класі. Тому ми з нею поспішили у відділення банку й швиденько оформили картку. Найбільше сподобалося Діані, що до неї ставилися як до дорослої бізнес-леді, а також цікаво було залишити свій перший підпис на планшеті. Наступного дня ми разом зайшли до магазину, щоб дати можливість дитині самій розрахуватися карткою під наглядом дорослих. Все вийшло з першого разу. Зараз світ не стоїть на місці і тому знайомство з банківськими технологіями з ранніх літ, я вважаю правильним рішенням.

rate 53
33
Будзановська Ольга
03.12.2018 - 16:00

Добрий день! Мене звати Діана. Користуюсь картою близько року. Вдячна мамі за надану можливість і за проявлену довіру до мене. З картою Юніора передімною відкрились безліч можливостей.Я навчилась не лише керувати своїми грошовими потоками,але й змогла відкрити невеличкий бізнес в інтернеті. З картою Юніора від Приват банку зручно та беспечно!

rate 52
34
Федчик Олександр
06.02.2018 - 12:46

Доброго дня! Про картку Юніора я почув 4 роки тому. Я дуже сильно захотів її мати. Але мама чомусь категорично була проти. Я її дуже часто вмовляв. Тоді мама не витримала і дала згоду, але сказала, що "вона не знає" де знаходиться відділення Приват банку. І одного сонячного ранку я взяв маму за руку і привів у відділення. ( До речі, по дорозі вона все ще чинила опір). Коли ми зайшли у відділення, нас зустріли дві тьоті-працівниці із щирими посмішками і запросили до себе. Бачу моя мама вже присідає на стілець. (Ну думаю вже ми разом маму переможемо). Працівники банку доступно все нам пояснили і... Я отримав того дня картку! Завдяки картці я багато чому навчився. З нею дуже зручно і безпечно робити покупки в інтернеті та в магазинах. Тим більше нараховуються БОНУСИ! Ще я користуюся послугою Регулярні платежі і банк автоматично без комісії поповнює мобільного телефона. Також дуже зручно накопичувати кошти за допомогою сервісу Скарбничка.

rate 52
35
Нестеренко Тимур
04.03.2018 - 22:31

Картка Юніора для мене - це моє фінансове обличчя. Я дуже хотів її отримати і заради картки навіть пішов до школи, хоча на той момент ще не хотів. З цією карткою я майже не розлучаюся. Я розрахувався нею коли водив свою дівчинку в кіно, це було дуже круто!!! Дякую Приватбанку за неї. Обіцяю гарно вчитися в школі, тільки не забирайте в мене картку юніора!

rate 52
36
Бородай Максим
11.12.2018 - 21:23

Мене звати Максим, мені 15 років. Близько 3 років тому я отримав свою першу картку Юніора від ПриватБанку. Тоді для мене це здавалося зовсім неважливим. Але згодом я зрозумів усю суть та користь, яку приносить перехід до карток. Я спортсмен, іноді віїжджаю на змагання та картка Юніор допомагає мені з комфортом провести цей період у іншому місті. З її допомогою я легко можу купити білети, напряму розрахуватися у точці продажу їжі. А також, що для мене є надзвичайно важливим, не загубити паперових грошей. Навіть, у випадку, якщо я і втрачу картку, то її можна буде легко заблокувати і відновити мої гроші, що не дасть мені пропасти в іншому місті. Коли мене запрошували виступити перед батьками учасників одного проекту в Києві, я зміг швидко зарезервувати білети на поїзд через Приват24, а також отримати відшкодування на мою картку. Я в такому віці намагаюсь розвиватись всебічно і картка Юніора мені у цьому допомагає. Я записався на курси англійської, відсканувавши QR-код у адміністратора та оплативши послугу через додаток Приват24. Люблю економити, купую різні товари з-за кордону, загалом із Америки за півціни, за допомогою картки Юніора. Зараз я малий підприємець. Картка дуже облегшує для мене ведення бізнесу. Я можу з легкістю оплачувати домени сайтів, поповнювати рахунки у рекламних мережах. Та у кінці кінців, оперативно отримувати кошти на картку від моїх клієнтів. Як бачимо, для мене, картка Юніор від ПриватБанку є інструментом, який полегшує моє житття, робить його кращим та відкриває нові двері і світ нових можливостей!

rate 45
37
Тимчук Ірина
03.12.2018 - 16:46

Доброго дня! Мене звуть Ірина! Не так давно ми відкрили картку юніора моїй донечці! Карта дає мені свободу та свободу Вікусі від постійного нагадування "батькам ",що потрібно залишити гроші на заняття, їду, дорогу,школу, гуртки, розваги,тощо. Я помітила що це вчить її правильно розрахувати кошти користуватись онлайн додатками і бути незалежною від батьків у вирішенні маленьких фінансових питаннях. А ще вона часто їздить до бабусь і я в будь - яку хвильку можу перерахувати кошти!

rate 45
38
Бондарчук Анастасія
03.03.2018 - 20:00

Необхідність оформлення картки у мене виникла в травні 2017, коли мені було 13 років, для отримання грошової винагороди за перемогу в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії та математики. Картка Юніора є дуже зручною у використанні. В Privat 24 я можу перерахувати кошти на мобільний телефон або на іншу картку. Батьки перераховують кишенькові гроші на мою картку. Я не боюся кишенькових злодіїв, тому що мої кошти на картці. Картка Юніора є дуже зручною у використанні.

rate 44
39
Ягодкіна Ольга
11.12.2018 - 11:54

Моего сына зовут Илья. Он пользуется картой Юниора уже 2 года. Вот, что он сказал про карту Юниора:- Я больше не ношу с собой кошелек, всегда из дома выхожу только с картой. Этой картой очень удобно пользоваться в мобильном приложении. В нем находится много очень полезных услуг. Например, покупка билетов в кино и на футбол. Также, у меня включена бонусная программа и с этой картой я еще и зарабатываю проценты! Самое главное для меня то, что если у меня вдруг закончатся деньги, я могу позвонить маме и она мне отправит на карту. Иногда, мама отправляет мне деньги чтобы я сходил в магазин пока она на работе. А еще, я больше не боюсь что у меня украдут все деньги, ведь я беру с собой наличные только на проезд в маршрутке. Я думаю что Юниор - лучшая карта для детей, а ПриватБанк стал моим первым и самым лучшим банком!

rate 39
40
Журба Максим
21.02.2018 - 20:29

Я папа троих детей. Оформил карту двум старшим дочерям и могу сказать следующее: Когда оформил дочке карту Юниора, Она помчалась в магазин быстрее метеора. Не страшно деньги из кармана потерять, Лишь только карту надо пополнять. И ждут дочурки чудо-смс, Приват24-мир чудес. Нас увлекает бизнес-школа Юниора, С ней светит в жизни нам зелёный светофора. Вот третяя дочурка подрастет, И в ПриватБанк за картой Юниор пойдет. У нас большая дружная семья, Мы с картой Юниора лучшие друзья.

rate 36
41
Радченко Ірина
05.12.2018 - 10:12
rate 34
42
Бекетова Маргарита
10.01.2018 - 20:37

Моя донька, користується картою Юніор від Приват банку понад 3х років. На її думку, це дуже зручний спосіб зробити необхідну оплату, практично в будь-якій торгівельній і розважальній (кінотеатр чи кав'ярня). До того ж, існуючий зворотній зв'язок, важливий для батьківского моніторингу, щодо витрачених коштів і місця знаходження дитини. Слід зауважити, що за весь час користування картою Юніор у нас не виникло ніяких проблем. Колективу Приват банку бажаємо економічних досягнень, примноження кращих міжнаррдних традицій, а також вдалих проектів для найкращого забезпечення населення у сфері банківських послуг і надійних партнерів у бізнесі. З повагою, Ваші клієнти.

rate 33
43
Трачук Ростислав
08.08.2018 - 21:57

Мене звуть Ростислав. Я володілець картки Юніора. Коли мені було 6 років, ми пішли у відділ Приватбанку і мама оформила мені картку. Для мене це був немов подарунок, бо я себе відчував дорослим, тому що мені довірили і картку, і гроші. Одного разу мені подарувала бабуся 500 гривень, мама поклала їх на мою картку і дозволила нею користуватись. Одного разу ми пішли до магазину і я побачив там свої улюблені цукерки. Я порахував, на скільки мені вистачить, це було 46 штук. І хотів було їх купити, продавець так здивувавалась і мама встигла мені завадити )) Як на мене, дуже зручно розраховуватись карткою ніж грошима, оскільки прикро втратити гроші, у мене це траплялось. А картку можна швидко заблокувати і нею вже ніхто не скористується. Мені подобається, що Приватбанк надав можливість користуватись карткою Юніора дітям, бо вона справжня і коли я розраховуюсь нею я відчуваю себе дорослим і відповідальним. Я не знаю, щоб інші банки давали таку можливість.

rate 33
44
Борищук Софія
02.08.2018 - 06:31

Всім привіт! Для участі в конкурсі на здобуття щорічної літературної премії імені І.П. Котляревського необхідно було оформити Картку Юніора. Відразу вибір зробила на користь Картки "Приватбанку". Жодного дня я про це не пожалкувала. Відразу переді мною відкрилась безліч можливостей та цікавих пригод. Спочатку я завітала до квест- кімнати "Загублені в банку". Потім почала відвідувати школу Юніора. Спасибі Вам, Оксана Іванівна та Сергій Михайлович, за те, що навчили мене фінансової грамотності: здійснювати різноманітні операції з карткою, планувати світ бюджет та заощаджувати кошти. Також під час навчання в мене з'явилась чудова бізнес-ідея, яку я, коли виросту, обов'язково втілю в життя. Сподіваюсь також скоро поїхати на екскурсію в м. Дніпро. Мені дуже сподобалось приймати участь у квесті "Фантастичні Пригоди". Ці два веселі та захоплюючі дні я не забуду ніколи! А попереду - ще безліч конкурсів та пригод ! А головне - з Карткою Юніора я почуваю себе безпечно та фінансово захищеною. Тепер я не боюся забути гроші вдома, коли кудись вирушаю. В будь-який момент я можу зателефонувати татові і він за лічені секунди перерахує гроші на Картку. Кошти приходять миттєво, і відразу можна розраховуватись. Жалкую, що раніше не оформила Картку Юніора. Раджу всім якомога швидше стати власником Картки Юніора, адже фінансова безпека - це дуже важливо!

rate 32
45
Маркова Яна
05.12.2018 - 13:21

Привіт! Мене звуть Яріна і мені 9 років. Я мешкаю у Харкові і,звісно, навчаюся у школі. А ще я займаюся фігурним катанням, тому часто після тренування мені треба підкрипитися чимось поживним або випити чашку горячого какао. Саме тому я користуюся карткою Юніор від ПриватБанку, бо це дуже зручно – не треба тягати за собою гроші купюри чи монетки, а здійснити оплату через термінал можна усюди в торговому центрі, де розташований мій каток. Коли дідусь дає мені якісь гроші, я відразу поповнюю свою картку. А слідкувати за балансом дуже зручно через мобільний телефон. А ще я мрію, що колись в нашій школі буде термінал в їдальні, тоді проблеми з рештою та дрібними купюрами відпадуть самі собою. Мати власну картку це круто! Так я навчаюся бути відповідальною та самостійною.https://youtu.be/PH405mkpyEM

rate 31
46
Червинская Юлия
10.12.2018 - 12:07

Здр-те. Открыв карту сыну -Червинскому Никите в начальной школе 3года назад для оплаты питания в школе ысем нам стало проще и удобнее. Посетив главный офис и пройдя квест ребенок реально заинтересовался финанс.грамотностью посему и стал изучать все опции предоставленные банком. Он и оплачивает питание ,расчитывается в маркетах,заказывает товары в онлайн магазинах и конечно же участвует в разн.розыгрышах от ПРИВАТ банка. Благодарны команде спец-тов за такие возможности.Всем желаем победы! Abcd82@bigmir.net

rate 31
47
Івко Вадим
11.12.2018 - 11:42

«Картка юніора» як інструмент виховання дітей З появою в нашій сім’ї СуперСтаршої дівчини Старша відкрила для себе світ паролів на телефоні – і обидві дівчини почали змагання у складності комбінацій, відстоюючи право на приватність одна від одної. Перша зараз користується 15-тилітерними паролем (уявляєте рівень захисту інформації?!), а друга… регулярно забуває, що вигадує. Спочатку посміялися (ржали, якщо відверто). Потім здивувались (як в таких розумних батьків росте така… творча дитина?). Коли ситуація повторилась втретє, почали сердились (читайте – дістала вже (щоб не сказати грубіше) необхідність бігати у сервісний центр). Пояснювали щоразу. Однак, моя донька дуже наполеглива у бажанні наступати на одні й ті самі граблі. Три дні тому вона знову заблокувала свій телефон, його знову необхідно нести до майстерні, щоб перевстановити програмне забезпечення. Ок, але цього разу – вже за рахунок того, хто організовує подібні розваги. Може, це зупинить дівчину, і вона хоча б почне записувати паролі на папірчиках, які, може, знайдемо десь у глибинах її кімнати? Зі скрипом сьогодні донька витягла свою картку «Юніора». Ну, так, розлучатися з грошима не хочеться, розумію - Наталя збирає кишенькові та подарункові гроші на подорож до Норвегії (до речі, на свій квиток до Франції вона теж назбирала за допомогою картки – думаю, готівку не вдалося б так накопичити). Але маму дівчинці видали не саму емпатичну – тому відсьогодні все, «лавочка закривається», починаємо збирати гроші на щотижневі ремонти телефона! Коли навчиться запам’ятовувати паролі, подумаємо про Норвегію.

rate 31
48
Галямар Валентина
25.02.2018 - 15:43

Что может быть лучше, чем ПриватБанк Юниор? Именно с ним мы сегодня растём. Платежи, переводы, покупки, контроль, Всё, что нужно тебе, всё на карте одной! Очень разумное решение для детей и их родителей. Ребёнок с самого детства может управлять своими средствами, разумно ими распоряжаться, усваивать основы финансовой грамотности. Очень современно, доходчиво и удобно. Спасибо разработчикам!

rate 30
49
Середа Матвій
17.12.2017 - 16:24

Мені 6 рочків. Я навчаюсь в 1-В класі. В мене є карта Юніора, бо я командир класу (карта має гарний номер, як на крутій машині), а ще ми в школі розраховуємось карткою. Я в першому класі, а вже майже банкір! Карта моя - це початок мого майбутнього. В нашому класі всі банкіри. Всі мають картки. Ми круті, бо ми Юніори!

rate 30
50
Шинкевич Яна
06.12.2018 - 19:01

Привет меня зовут Яна. Мне 10 лет. Я второй год пользуюсь карточкой Юниора. Это очень круто. Теперь не надо носить деньги по карманам. Надо только достать карточку из кармана. Я пока-что делаю покупки в обычных магазинах. Но хочу делать и покупки через интернет магазини и так дальше. Теперь не надо ждать родителей чтобы они дали вам деньги.Достаточно просто попросить скинуть деньги через Приват24. Спасибо большое за такую карту. Это очень круто и удобно.https://youtu.be/g_3JlhoiIKM

rate 29
51
Грабовська Наталія
25.02.2018 - 19:30

клаcсная штука, когда нет денег на счету, позвонила папе и через несколько минут можно потрошить банкомат или расчитася с неё. Оплачивать стало очень легко. Например: в торговом центре можно просто провести карточкой в ​​специальной зоне, вести ПИН-код и купить продукты.Я постоянно куда-то езжу, мама давая мне карманные деньги, очень волновалась, чтобы я не потеряла их. С появлением карточки она перестала волноваться из-за этого.

rate 27
52
Галєтова Лада
11.07.2018 - 12:04

Доброго дня, мене звати Лада. У свої 9 років я стала власницею чудової картки Юніора. Раніше, щоб розплатитися в магазині я завжди з собою носила гаманець. Якось я втратила велику суму, вона випала з кишені. Та одного дня ми з батьками поїхали до Приватбанку, щоб зробити мені цю картку. Я думала цей процес буде довгим і нецікавим. Але все пройшло дуже швидко і досить захоплююче. Коли я захотіла зробити покупку через Інтернет-магазин, мені не знадобилася допомога дорослих. Я все зробила повністю сама, без особливих зусиль. Вже 2 роки я користуюся карткою Юніора. Ця помічниця - неймовірна! Завдяки їй я стала більш самостійною і швидко подорослішала... Велике спасибі розробникам цієї картки !!!

rate 24
53
Співак Ірина
10.12.2018 - 15:56

Коли прийшла пора писати лист Миколаю мій дванадцятирічний син заявив, що нічого просити не буде, оскільки Святий Миколай все бачить і добре знає, що йому потрібно. Отож, нехай принесе подарунок сам. "Миколай" збився з ніг у пошуку потрібного... Що ж подарувати підлітку??? Напевне, найпотрібнішими є гроші: на шкільний перекус, розваги, похід на піцу з друзями. Відповідь прийшла сама собою! Як і ідея подарунку. Карткою Юніора син задоволений на всі 100%! А "Миколаю" не треба тепер щороку вигадувати нові ідеї для подарунку, адже достатньо поповнити карту!

rate 23
54
Міщенко Влада
30.01.2018 - 20:35

Про Карту Юніора мої батьки та я дізналися коли в школу завітав представник банку. Цікаві розповіді та великий функціонал карти звичайно зацікавив, тому негаючи часу я з батьками завітали до найблищого відділення ПриватБанку. Відразу вразила швидкість обслуговування та видачі карти. Також батьки скористалися майже всіма можливими функціями карти та відразу встановили ліміт витрат. Користуючись картою третій рік можу сказати, що навчилася контролювати свої особисті гроші, а також з функцією "Скарбничка" назбирала свою першу кругленьку суму. Я можу повністю рекомендувати Карту Юніора тому,що: -карта навчає контролювати свої власні кошти; -з раннього віку (а саме з 6 років) ознайомлює дитину з елементарними знаннями сучасних технологій банківської сфері; -батьки можуть повністю контролювати витрати своєї дитини та магазини в яких вона робить свої покупки; -дитина може відкрити свій перший депозит ("СКАРБНИЧКА" під 11% річних), поставити собі ціль та накопити на неї грошей. А на останок можу сказати, що власники Карти Юніора мають декілька приємних бонусів, а саме: відвідування школи фінансової грамотності, відвідування квесту та екскурсій - І ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО! Я сподіваюсь на те, що інформація мого коментара буде важливою для тих, хто вагається, або ще не має дитячої карти ПриватБанку!

rate 22
55
Петошина Вікторія
11.12.2018 - 22:00

Привіт! Дякую батькам та ПриватБанку за можливість керувати своїми фінансами самостійно. Мою історію "знайомства" та мої враження від користування карткою дивися у короткометражному ролику :)https://youtu.be/RxteqW8OT9w

rate 22
56
Бігар Надія
16.06.2018 - 14:41

Завдяки картці"Юніор" від Приватбанку мій син навчився розумно витрачати свої кошти.За його досягнення у навчанні він на картку отримує кишенькові,які використовує на поповнення телефону,розраховується в магазині-так з карткою ми не хвилюємося ,що він втратить гроші.А тепер завдяки акції від Приватбанку він зможе виграти кошти на подальше навчання.Спасибі Приватбанку,що підтримуєте "молоде покоління".

rate 22
57
Антонова Аліса
06.12.2018 - 22:46

Батьки оформили мені «Картку Юніора» 3 роки потому. Я дуже люблю користуватися сучасними технологіями. І вона також мені дуже сподобалась. Моє життя з цією картою стало значно простішим та зручнішим, ніж було до цього, адже мені не потрібно перейматися через те, що в мене десь по дорозі загубляться гроші, або треба кожен раз після отримання решти грошей у магазині мити руки або піклуватися про особисту гігієну. А не так давно мені подарували сучасний смартфон з функцією Google Pay. Це просто бомба. Я у захваті. Рекомендую «Карту Юніора».

rate 22
58
Кожушко Марина
03.08.2018 - 09:11

Здравствуйте, в нашей семье Карта Юниор появилась как подарок дочьке на 9 лет.Ребенка даже не пришлось долго обучать работе с картой все Сама делает ( откуда дети знают как проводить банкавскую опирацию ? Это загадка ) Хочу сказать ,что теперь Она чувствует себя взрослой когда принемает ришение при покупке, а такак она часто ездит с Командой по Каратэ на саревнования по Украине ей типерь даже в дороге удобнне что то себе купить.Спасибо Банку за Супер карту Юниор.

rate 22
59
Цурикова Наталя
03.12.2018 - 13:01

Добрий день. Карту Юніора моєму сину Вільгельму відкрили в нашому відділенні ПриватБанку смт. Солоне, швидко. Так як дитина їхала на відпочинок без батьків, але ця картка сину стала в пригоді після відпочинку. Так як нею можна спалачувати за харчування в школі, оплатити покупки в магазині та інтернет мазагині, інтернет, поповнити мобільний телефон. З цією карткою мій син став зовсім дорослий. Він навіть порадив однокласникам оформити картку Юніора. І тепер 9-Б клас весь з картками Юніора, бо зручно та надійно.

rate 21
60
Бойков Данило
09.12.2018 - 19:54

Очень классная карта всем советую! Пользуюсь больше года, она не когда не подводила меня. С ней я научился делать покупки самостоятельно!Спасибо большое приват банк,Privat24!https://youtu.be/gTVUEy1chVs

rate 21
61
Литвинська Ольга
06.08.2018 - 09:30

Моєму сину Дмитру, 6 років - час коли можно стати клієнтом банку, отримати карту Юніора та навчатися у Банківській БізнесШколі. З чого все почалось...Коли ми заходили до магазину, то відразу нам все хотілось купити: сік, барник, морозиво, цукерку й так далі....все зараз та відразу ... То, ми (батьки) вирішили - час навчити фінансовій грамотності Дмитра та дати можливість самостійно планувати свої витрати - бо з 1 вересня у перший клас. Вдома ми встановили тарифи за домашні справи, за які він може отримувати від нас кошти на картку. Тепер, Дмитро постійно хоче :)) допомагати по дому: помити посуд, позамітати у дворі, винести сміття.... А коли пішли до магазину, то він довго думав чи хоче він купити за власні кошти шоколад, барнік, сік.. й на касі зрозумів, що він нічого не взяв собі, окрім соку, все інше вже не дуже й хотілось... Далі буде...

rate 21
62
Моложанова Маліновська Юлія
13.06.2018 - 11:57

Карточка Юниора - очень удобная штука. Дочери 14, она пользуется карточкой уже почти 5 лет. Во-первых, нет необходимости "выдавать" каждое утро наличку (разве что на автобус). Во-вторых, если мне надо, чтоб дочка купила что-нибудь по дороге со школы - есть такая возможность независимо от суммы покупки - перекинуть деньги с карточки на карточку можно за две минуты. В-третьих, удобно в поездках - я всегда могу ее финансово подстраховать. И самое главное - раз в месяц дочь получает на карточку что-то вроде стипендии (фиксированная сумма), а распределяет ее сама. И благодаря системе родительского контроля я вижу, что мой ребенок очень повзрослел, толково рассчитывает свой бюджет и грамотно пользуется банковской системой. Спасибо Привату!

rate 21
63
Скороход Марина
07.12.2018 - 15:56

Кто из детей не хочет быть взрослей, При этом не лишаясь всех затей, Которые их тянут, как магнит, - Им реализовать их предстоит. Но наряду с ребяческим проказом, Им хочется объять единым разом В себе одном два слоя возрастов, Что ж осуждать? Их замысел таков. А как ещё ребенку подсобить, Как карточку за ним не закрепить? Теперь везде, как взрослая особа, Kinder Surprise оплатит он сурово, Не доставая кучу из наличных. Все видят: он в кругу людей приличных. Кассира он вальяжно попросил, Чтоб терминал немедля предъявил. И здесь не без удобности штришка - Надёжен пластик боле кошелька, Особенно для молодой когорты, С которой все слетает, точно шорты. С теорией мы только что сверялись, На практике вы сами убеждались: Все сказано, что выше, неспроста Ведь это правда, а не клевета. Не думая продолжительно, Извольте незамедлительно Заполнить для карты бланк. Искренне Ваш, ПриватБанк.

rate 20
64
Кім Лілія
04.12.2018 - 11:55

Всем доброго дня! Моя старшая дочь Алина пользуется своей карточкой Юниора самостоятельно 2 года. Очень удобно - не нужно носить с собой наличные деньги, которые можно потерять или истратить... Все покупки совершаются картой, когда нужны наличные Алина снимает их в банкомате. Она может контролировать свои расходы, зная выделяемую ей еженедельную сумму. Младший сын только учится пользоваться картой. Ему 7 лет. Он самостоятельно может сходить в магазин за мороженым. Он тоже считает сколько он потратил и сколько осталось на карте денег для того, чтобы знать какое количество и какое именно мороженое он может купить... Карта дисциплинирует деток, учит их не только считать, но ценить деньги... Очень рада, что есть карта Юниора. Рекомендую всем родителям.

rate 19
65
Тиняний Іван
23.02.2018 - 18:11

Родители оформили мне карту юниора и это стало шикарным выходом из многих неудобных ситуаций например случалось часто что в попыхах утренних сборов мама забывала дать мне деньги на проезд или на школьный обед приходилось идти пешком а школа находиться не близко .Теперь все просто -со мной всегда карта юниора на которую в любую секунду из любой точки родители могут перечислить необходимую сумму денег.И главное что я сам учусь распоряжаться своими финансами

rate 18
66
Скрипнік Алла
03.08.2018 - 12:38

Діда Мороза, можливо, й немає, але побажання, звернені до нього збуваються) Кілька років тому мій син, Любомир, попросив з дитячою щирістю і безпосередністю: "Любий, Дід Мороз! Подаруй мені будь ласка гроші. Бажано 2000". Ну, що ж, здається, час справдитися бажанню. На день народження він отримав картку Юніора з щотижневими регулярними поповненнями. Чудова можливість і отримати подарунок, і навчитися з розумом використовувати гроші, і опанувати відносини з банком та безготівковими платежами

rate 18
67
Білик Олександр
05.08.2018 - 13:33

Меня зовут Александр, мне всего 11 лет, но у меня уже есть цели в жизни, главная цель стать достойным человеком и ответственно подходит ко всему в своей жизни. Мама открыла для меня карту Юниор в ближайшем отделении Приват банка, я сразу не понял для чего мне это нужно. Однако поездка в лагерь в этом году изменила все. Я живу в Харькове, а лагерь под Полтавой, мама дала мне с собой небольшую наличность и карту Юниора, но так получилось что программой лагеря было предусмотрено посещении экскурсий, на которые у меня не хватало наличных, а поехать очень хотелось. Я позвонил маме и она через Приват24 сбросила необходимую сумму и даже больше, утром я уже со всеми наслаждался поездкой. После этого случая я стал активно пользоваться картой Юниора, очень удобно. Уже не помню когда брал наличность с собой, если банкоматы Приват банка есть практически везде. Да и средства на карте в полной безопасности. Приятного всем дня.https://youtu.be/AkAFsO5bjwE

rate 17
68
Грищенко Оксана
15.06.2018 - 17:11

Финансовой грамотности нас в школе не учили и до сих пор не учат, и в самостоятельной жизни каждый человек сталкивается с этим вопросом. Кто-то учится экономить, кто-то откладывать. Эти не хитрые, но такие правильные вещи помогают нам в осуществлении свои целей и у каждого она своя. Как же здорово, что Приватбанк открывает такие возможности для подрастающего поколения, он и учит, и предоставляет попробовать на практике как работает безналичная платежная система. Карта Юниора, это возможность всегда быть рядом, порой находясь за тысячи киллометров друг от друга, особенно это актуально в период каникул и отпусков. Желаю всем участникам у которых есть карта Юниора достижений в намеченных целях. У кого нет такой карты обязательно рассмотреть вопрос ее приобретения, а Приватбанку процветания.

rate 17
69
Габрук Всєволод
19.02.2018 - 20:23

Привіт, мені 13 років. Картка Юніора у мене вже 3 роки. Ця карта відкриває можливості для навчання новому у бізнес школі, самостійно керувати своїми коштами та розподіляти бюджет. Вперше, я її самостійно використав за кордоном в 10 років - це було круто, мене переповнювала гордість. Свої кишенькові я кладу на карту-це дає мені змогу зайвий раз не витрачати на розваги, солодощі та інші смаколики. Окрім цього, батьки можуть контролювати мої транзакції, тому я не можу дозволити собі лишнього й шкідливого. Так це не подорослому, але завдяки цьому є можливість вберегти себе від шкідливої їжі, лишніх витрат та підготуватися до дорослого самостійного життя. Завдяки картці Юніора я мав можливість долучитися до цікавої бізнес школи, квестів та різноманітних конкурсів. Раджу всім використовувати картку Юніора і відчути себе трішечки дорослим та самостійним!!!

rate 17
70
Абрамов Данііл
12.08.2018 - 12:12

Мою карту Юниора от Приватбанка я получил на День рождение от мамы и сразу же оценил все преимущества её использования. Современное общество уже давно информатизировалось и привыкло к электронным системам. Первой из обширных систем, которые охватили всех и каждого стали электронные платежи и пластиковые карты. Имея карту, можно не носить с собой большие суммы наличности, но в то же время всегда иметь возможность совершить необходимую покупку . В случае утраты кошелька наличные скорее всего вернуть не удастся. Средства, находящиеся на счете банковской карты можно сохранить если своевременно заблокировать карту, позвонив в банк. Для медиков давно не секрет, что вместе с деньгами, получаемыми в магазине в виде сдачи можно получить букет инфекционных заболеваний. Их можно избежать. Банковские карты покидают наши кошельки только на короткое время совершения покупки и их чистота более контролируема. Приучив себя совершать покупки преимущественно используя карту Вы получаете возможность анализировать свои расходы, используя ежемесячные выписки по карте. В пакет услуг, прилагаемых к карте включаются дополнительные возможности. Среди них: участие в дисконтных системах; начисление бонусов за совершенные покупки; использование карты для оплаты поездок в метро и общественном транспорте. Банковские карты идеальны для совершения покупок по почте, телефону или через Интернет.

rate 16
71
Рєпіна Олена
24.04.2018 - 20:11

оформила карту Юниор сыну еще в 2015 году .очень удобно в использовании.пользовался ей в Словакии. нравится что есть функция кредитный лимит с льготным периодом в 55 дней .пригласил своих друзей оформить карту получил за это бонусное вознаграждение. нравится бонус плюс. удобно что есть Приват 24.спасибо!

rate 16
72
Балаценко Нікіта
26.02.2018 - 04:47

Вітаю Друзі!!! Нарешті і я отримав свою першу банківську карту-і це карта Юніора від Приватбанку!!! Мене звати Нікіта і я мешкаю в чарівному місті Суми! У мене 2 старших брати і вони були власниками карт Юніора, отримавши цінний фінансовий досвід. Наразі зараз вони користуються дорослими картами Приватбанку. Вважаю що мені пощастило продовжити родинну акцію-бути власником карти Юніора, щоб отримати фінансові знання. Але і Приватбанку пощастило, він отримав завзятого хлопця, який прагне не тільки навчатись, а також бути генератором ідей у команді Юніорів! Так що попрацюємо разом у дружній команді Юніорів!!! З найкращими побажаннями, Нікіта Балаценко P.S.Цей лист розміщено на Facebook з дозволу мого сина Нікіти. З повагою, Ігор Балаценко

rate 16
73
Бензионович Еліна
03.08.2018 - 16:47

Здравствуйте! Меня зовут Элина, я мама троих детей и мы живем в городе Харьков. Старшие дети пользуются картами Юниор уже давно, а младшему (скоро ему исполнится 8 лет) карточку оформили на летних каникулах. Вы бы видели, каким он был довольным. Он весь сиял от счастья и гордости! Он чувствовал себя взрослым и настоящим клиентом. Я очень довольна, что у моих детей есть свои счета и они могут самостоятельно распоряжаться своими деньгами. Младший сын Кирилл копит на велосипед, для этого я оформила еженедельный регулярный платеж. Старшие дети уехали учится. Дочь Арина учится в Литве, сын Никита - в Киеве. Благодаря картам Юниор я за них спокойна. Я вижу какой у них остаток средств и в любой момент могу помочь материально. Еще очень удобно оплачивать учебу даже заграницей (дешевле способа пока не нашла). И еще очень приятный бонус для моих детей это "Копилка". Я всегда и всем рекомендую оформить карту Юниор - это действительно хороший выход из многих финансовых ситуациях.

rate 15
74
Алексєєв Іван
21.02.2018 - 16:39

Ще декілька років тому почали привчати сина до користування грішми. Спершу монети, потім банкноти. З осені він попросив нас купити йому долари за ті кошти, які від назбирав. Але я був здивований та радий, коли одного ранку він попросив мене відкрити йому карту. Ми не зволікаючи зателефонували банкіру та поїхали оформляти її. Зараз він ходить в магазини тільки, де можна розрахуватись картою) А до всього ж ще й отримав карту Вознесенця, так взагалі модний) Дякуємо Приват Банку за таку можливість та сподіваємось, що наша співпраця тільки розпочинається!

rate 15
75
Иваніна Матвей
30.11.2018 - 22:03

Я є користувачем картки юніора. Мені подобається оплачувати карткою в магазині покупку різних смачних солодощів. Завдяки тому що я є власником картки юніора, у мене є можливість брати участь в різних конкурсах від Приват банку і в одному із них мені пощастило виграти грошову винагороду. За ці кошти я придбав собі новенький футбольний м'яч.

rate 15
76
Карлашов Ілля
06.08.2018 - 12:24

Я получаю стипендию за хорошую учебу в школе, карта юниор позволяет мне ее откладывать , т.к. как хочу что бы это было стартом для получения высшего образования. Плюс в том, что я абсолютно уверен в этом банке и могу доверить деньги. Так же ее наличие придает некую значимость, возможность владения и распоряжения. Так же удобно поехать в поездку и чтобы мама положила на карту деньги на мелкие расходы.

rate 14
77
Романів Данило
30.11.2018 - 21:39

Картка Юніора мені дуже допомогла.Вона є швидким і зручним доступом до моїх грошей.З нею мені зручно сходити в магазин ,чи кафе, на приклад мама подзвонила і попросила купити щось додому ,і я можу легко піти і купити. Також картка надійно захищає їх від зловмисників.Я завжди ношу картку з собою ;)

rate 14
78
Сабов Максим
11.12.2018 - 10:56
rate 14
79
Бардіна Надія
04.12.2018 - 21:30

Рік назад мій син захотів пройти навчання в бізнес-школі від Приват банку, для цього потрібно було відкрити картку юніора. Чесно кажучи, я відкрила її без усякого інтузіазму. Але потім дуже швидко зрозуміла наскільки це зручно для мене особливо для мого сина. Він отримує таке задоволення від того, що сам, як "дорослий" , за допомогою картки юніора поповнює мобільний рахунок, розраховується нею в магазині, Макдональдзі та в кафе,коли з друзями йде на піцу . Син каже, що відчуває себе "справжнім європейцем". Він задоволений, а для мене це найвищий показник.

rate 14
80
Хоменко Дмитро
03.12.2018 - 22:03

Мне 15 лет,это возраст когда ты уже можешь сам решать на что тратить деньги и в этом мне очень помогает карточка Юниора от Приват Банка.Есть очень много полезных функций как копилка,лимит траты денег на день и ещё много других.В телеграмме есть очень удобный бот с помощью которого можно без проблем переводить деньги.Мне очень нравится идея с картой Юниора это начало взрослой жизни ,когда ты сам можешь распоряжаться своими финансами и собирать деньги на то что ты очень давно хочешь.

rate 13
81
Бурій Ганна
09.07.2018 - 12:35

Добрий день! Приватбанк зробив щасливою мою доньку в той момент, коли вона отрималя картку Юніора! Вона навіть подорослішала, ставши клієнтом такого фінансового "велетня", як Приватбанк! Тепер я ніколи не турбуюся про те, що моя дитина не має кишенькових грошей. Я знаю, що вона може завжди смачно поїсти в улюбленому кафе, купити маленькі подарунки для мамусі та бабусі. І головне те, що моя донечка вчиться бути економною та далекоглядною, планувати свої дитячі видатки і бути фінансово самостійною дівчинкою. Дякую вам, творці Картки Юніора, за унікальну можливість для наших дітей ставати самостійними та впевненими в собі!

rate 13
82
Ворона Кирило
28.11.2018 - 22:09

Я очень доволен, что родители сделали мне карточку Юниора, потому что теперь, когда я иду в школу, я могу покупать себе булочки самостоятельно. Я также сам могу снимать себе наличные деньги, когда иду на тренировку. А также я планирую посетить в школу Юниора от ПриватБанка и участвовать в квесте от Привата.

rate 13
83
Козаченко Денис
23.01.2018 - 17:44

Що я можу сказати, отримавши картку Юніора ПриватБанку у свої одинадцять років перед мною відкрились двері до фінансової грамотності та навіть фінансової незалежності. Відвідуючи Бізнес школу мені подобається поєднання навчання та практичних завдань де я навчився поповнювати картку, розраховуватись нею та найбільше мене зацікавив додаток Скарбничка, який допомагає мені накопичувати кошти для здійснення своєї мрії. Дякую ПриватБанку за те, що він надає можливість дітям фінансово розвиватись.

rate 13
84
Корчинський Олег
01.12.2018 - 11:17

Мене звати Олег, я власник карти Юніора. Коли я отримав картку Юніора від ПриватБанку стало набагато зручніше контролювати свої витрати, дуже зручно здійснювати покупки в магазині і в інтернеті. Я навчився правильно розпоряджатись грошима. Стало набагато зручніше здійснювати різні валютні операції. Коли в мене закінчились гроші на картці мені в будь-який момент батьки можуть скинути гроші. Картка Юніора значно полегшила мені життя!

rate 12
85
Полуян Христина
11.12.2018 - 18:18
rate 12
86
Закалата Артем
07.07.2018 - 12:12

Привіт мені 9 років, мама запропонувала піти у квест-кімнату для чого потрібно було у ПриватБанку отримати картку, так я став власником Картки Юніора, потім мама навчила мене користуватися нею в магазині, а на другий день я потрапив у квест-кімнату, де "загубився" з друзями і ми шукали шляхи виходу, було цікаво і пізнавально, так у моє життя несподівано увійшов дорослий досвід! Рекомендую всім! Тепер мама, чи тато мені поповнюють картку, на мої покупки, а я купуючи навчився усно рахувати і думати чи вистачить мені коштів, і перестав хвилюватись, що десь їх загублю. Згодом я потратив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де вчуся зараз фінансової грамотності, навчився відкладати кошти на мої бажання, вже користуюсь послугою "Копілка" і накопичую кошти на свою мрію - ноутбук! Відкривайте для себе Картку Юніора, вчіться новому, розвивайте себе, отримані знання на краще вплинуть на ваше життя!!!

rate 12
87
Ткач Євгенія
02.03.2018 - 19:56

Коли мені було 8 років, матуся оформила картку Юніора. З перших днів я відчувала себе дорослішою. Цією карткою приємно розраховуватись в магазинах. Дякуючи картці я отримала багато цікавих та нових знань в школі фінансової грамотності. Мені зараз 13 років і я з задоволенням користуюсь карткою Юніора. Рекомендую!

rate 12
88
Іванів Тарас
07.12.2018 - 19:55

Доброго дня. Мене звати Іванів Влад. Я з міста Кам'янця-Подільського. Ми разом з татом оформили картку Юніора в кінці липня 2016 року. На той час я закінчив навчання в 3 класі. Зараз навчаюсь в 6 класі ЗОШ№6 м. Кам'янця-Подільського. Отож я користуюсь карткою 2,5 роки. Мені подобаються послуги і переваги в користуванні карткою ЮНІОРА. 1.Насамперед це безпека моїх коштів, тому що я не переживаю, що вони загубляться. 2. Можливість накопичення коштів - я наскладав за 2 роки на справжній гірський велосипед, та на телефон. 3. Можливість завжди розрахуватись за товари в багатьох магазинах. 4. Оплатити в терміналах послуги інтернет, мобільний зв'язок чи інше. 5. Отримувати бонуси на рахунок БОНУС плюс. 6. Мобільність перерахунку коштів, коли я далеко від дому, їздив цього літа в Карпати, батьки за кілька хвилин можуть мені надіслати кошти. 7.КАРТКА ЮНІОРА - це круто і сучасно. ОФОРМИ КАРТКУ ЮНІОРА І ВІДЧУЙ ВСІ ПЕРЕВАГИ САМ!!!

rate 12
89
Монахова София
03.12.2018 - 22:37

Доброго дня!Мене звати Софія. Я отримала картку Юніора декілька років тому. Я змогла перемогти у конкурсі, де розігрувалася картка Юніора. І завдяки цій картці я отримала купу можливостей! Я стараюся витрачати гроші з розумом. Бо ця картка - як крок до самостійності, крок до відповідальності. Завдяки картці, я назбирала на новий телефон. Звісно, певну частину суми додали батьки. Але таким чином в мене є новий телефон. Або ще ситуація. Я займаюся волейболом. І коли ми їздили на змагання, в мене раптово закінчилися гроші. І завдяки картці батьки відправили мені певну суму, якої мені вистачило др кінця поїздки. І також моїй подрузі її батьки перерахували гроші на мою картку, тобто вона допомогла не тільки мені. Але я витрачаю гроші не тільки в своїх цілях. Коли я побачила, що одній людині була потрібна допомога, я не думаючи перерахувала суму, яка назбиралася на той час на картці. Тим самим я хотіла сказати, що картка Юніора виховує в нас відповідальність та небайдужість до проблем інших. Я рада, що маю таку картку, бо почуваю себе дорослішею, ніж я є! Щиро дякую ПриватБанку!!!

rate 12
90
Шолойко Анастасія
13.03.2018 - 15:55

Пользуюсь картой юниор от Приватбанка больше года, всегда удобно рассчитываться ею в магазинах и школьной столовой. Наличие денег на карте позволяет в любое время пополнить мобильный телефон, а ввод пин—кода гарантирует сохранность наличных. Крутой дизайн позволяет выглядеть стильно на фоне сверстников, у которых такой карты нет. А проходить экскурсии и уроки финансовой грамотности, позволяет развиваться и учиться правильно распоряжаться деньгами. Всем своим друзьям и подругам рекомендую карту юниора.

rate 12
91
Дергун Роман
04.12.2018 - 22:09

Це була карколомна ідея з боку батьків оформити картку юніора для нашого 6 річного синочка Романа)) Бачили б ви його, коли Він здійснює оплату в магазині і, при потребі вводить пін-код)) (який я забула, а Він пам'ятає -це ж його картка) Тепер Він знає, що гроші на картці закінчуються!))

rate 12
92
Дяденко Олександра
04.01.2018 - 19:07

Мені подобається користуватися Юніор карткою від Приватбанку тому, що по-перше для мене це зручно, картка займає мало місця і я можу за допомогою неї виконати безліч функцій в будь-який час, наприклад: оплати за покупки в магазині, заплатити за проїзд в транспорті і поповнити рахунок на телефоні. По-друге це досить модно, молодіжно і сучасно. Потрібно переходити на сучасні технології і йти в ногу з часом. Завдяки Юніор картці я можу приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні призи. Мені та моїм друзям дуже подобається, що для дітей є окремі банківські картки і ми можемо користуватися ними в повсякденному житті.

rate 11
93
Єрков Георгій
11.12.2018 - 08:56

Меня зовут Ерков Георгий. Мне 10 лет. Я из Одессы. Я уже три года путешествую с картой Юниора. Моя мама и тетя учат меня как пользоваться картой. Весной я участвовал в Олимпиаде "Финансовый гений", а летом в "Фантастических приключениях". Мне было очень интересно! А сейчас я участвую в Благотворительной акции "Обыкновенное чудо". Я оплачиваю покупки картой Юниора и после каждой покупки 1 гривна с моей карты перечисляется на помощь тяжелобольным детям. Я хочу, чтобы все дети были здоровы. Карта Юниора мне очень нужна!

rate 11
94
Мацюк Алла
30.05.2018 - 14:26

Карту Юніора оформила донечці коли почала працювати в банку. Їй було дуже цікаво чим мама займається в банку і щоб краще їй пояснити я зареєструвала її в Приват 24. Тепер вона має свій власний міні- банк і завдяки картці ‚ якою навчилася користуватися у нас з‘явилася нова мрія )) Коли ми виростемо будемо працювати в Приват банку як мама.

rate 11
95
Адамовська Яна
05.12.2018 - 09:39

Здравствуйте! Карту Юниора оформила сыну на день рождения, это был подарок ему. Мой сын Владислав часто ездит на экскурсии ,с картой Юниора очень удобно. Он научился планировать и распределять свои финансы. Я точно знаю, что деньги не украдут и не потеряються. Он очень рад иметь карту Юниора. Спасибо банку, за заботу о наших детях.

rate 11
96
Котлярова Галина
04.12.2018 - 14:28

Добрый день! Мой сын пользуется картой Юниора с 2015 года. Мы очень довольны. Сын учится самостоятельно распоряжаться деньгами, готовится ко взрослой жизни. За время пользования картой сумел накопить средства для покупки мебели в свою комнату. А сейчас планирует накопить деньги на отдых за границей. Надеемся, что все получится, ведь у него есть карта Юниора!!!!

rate 11
97
Єркова Галина
11.12.2018 - 08:41

Всем привет! Имея карту Юниора, мой сын задает мне много интересных ВОПРОСОВ! На эти вопросы мне приходится находить ОТВЕТЫ! Огромное спасибо ЮниорБанку за возможность учиться вместе с ребенком! Это очень ВЕСЕЛО и ИНТЕРЕСНО! Карта Юниора - полезный ресурс для моего ребенка! Всем рекомендую!

rate 11
98
Рябоконь Тетяна
04.12.2018 - 09:54

Всім Привіт! Мене звати Михайло. Вже 6 років я власник картки Юніор, дуже задоволений. Картка ПриватБанк Юніора - це крок до дорослого життя, я оплачую як власні покупки так і обіди в шкільній їдальні. За допомогою картки мої батьки вислідковують моє перебування в школі. Це дуже зручно. В любий час можна поповнити картку, або встановити ліміт. Рекомендую Приват Банк Юніор!

rate 10
99
Чорна Аліна
11.12.2018 - 08:52

Открыли Карту Юниора в день рождения, ребенок сказал, что это самый лучший день в жизни! Был безумно рад. так как долго о ней мечтал. Сейчас с радостью и гордостью оплачивает ею покупки! А я могу в любой момент перевести ему деньги и посмотреть куда он их потратил! К ней заказали карточку с индивидуальным дизайном, нанесли на нее любимых героев мультика. Счастья не было границ. Карточка уникальная, красивая и яркая!

rate 10
100
Шлейонкова Наталія
03.12.2018 - 12:23

Привет, у меня три дочери, младшей Ангелине 12 лет, этим летом с накопленных денег и добавленных нами мы купили велосипед, ребенок очень счастлив, у нее самый крутой велик во дворе.. ёё)) Пользоваться картой одно удовольствие, дети сейчас акселераты, и им в радость самим иметь свои личные карты.

rate 10

Поширені питання

 
 
 
 
 
 
 

1. Загальні положення.
1.1. Організатором конкурсу під умовною назвою «Є Карта Юніора - є 5000 гривень» (далі – «Конкурс») є ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (далі – «Організатор Конкурсу»). Юридична адреса: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, 01001, Україна.
1.2. Строки та територія проведення Конкурсу:
1.2.1. Конкурс триває з 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 р.
1.2.2. Умови та строки проведення Конкурсу може бути змінено шляхом внесення змін у ці правила.
1.3. Учасники не можуть вимагати будь-якої компенсації в разі зміни цих правил.
1.4. Конкурс проводиться на території України.
1.5. Учасником Конкурсу є фізична особа, яка є держателем Картки Юніора або одним із батьків держателя Картки Юніора, а також:
- авторизувалася за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишила відгук про використання Картки Юніора;
- зробила репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку в соціальній мережі Facebook.
1.6. Усі зібрані відгуки в рамках цього Конкурсу Організатор конкурсу може використовувати в рекламних цілях:
- для залучення нових клієнтів – у комунікаціях з ними;
- для розміщення на сайті ЮніорБанку: https://juniorbank.com.ua/
- як контент на сторінці ЮніорБанку на Facebook: https://www.facebook.com/uniorbankua/ тощо.

2. Призовий фонд Конкурсу.
2.1. Призовим фондом Конкурсу є:
оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 500 гривень (8 призів);
- 1 000 гривень (1 приз).
Сумарний призовий фонд за квартал становить 10 000 гривень.
Загальна кількість переможців у кварталі: 10 чоловік.
2.2. Порядок визначення переможців.
2.2.1. Головний переможець визначається за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед 100 учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали максимальну кількість реакцій.
2.2.2. 8 переможців, які отримають по 500 гривень, визначаються за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед усіх учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали хоча б одну відмітку.
2.2.3. 1 000 гривень отримає 1 переможець, відгук якого зібрав найбільшу кількість реакцій.
2.3. Підрахунок загальної суми реакцій.
Під час підрахунку загальної суми реакцій враховуються:
- кількість відміток «Подобається» URL учасника Конкурсу;
- кількість репостів URL учасника Конкурсу (включаючи копіювання та вставку посилання на Facebook);
- кількість відміток «Подобається» і коментарів до публікацій на Facebook, що присвячені URL учасника Конкурсу.
2.4. Приз не можна отримати грошима.
2.5 Учасник може виграти в цьому Конкурсі лише один раз.
2.6. Якщо виграє малолітня/неповнолітня фізична особа (далі – «дитина»), то приз отримає один із батьків (опікунів дитини), який представляє інтереси дитини.
2.7. Розіграш проходить раз на три місяці до припинення Конкурсу Організатором Конкурсу.
2.8. Отримання призу здійснюється шляхом оплати навчання або оплати товару за вибором переможця. Переможець надає Організатору Конкурсу рахунок на оплату навчання або товару в строк 2 місяці з моменту повідомлення Організатором конкурсу про перемогу. При цьому товар або послуги навчання повинні споживатися дитиною – держателем Картки Юніора, повинні бути призначені для дитини відповідного віку та не суперечити законодавству України. В іншому випадку Організатор Конкурсу залишає за собою право відмовити в оплаті такого призу, що не відповідає умовам цих правил.
2.9. Наданий на оплату рахунок сплачується протягом 60 робочих днів з моменту його надання Організатору Конкурсу.
2.10. Вартість товару або послуг навчання не можуть перевищувати вартості призу. Якщо вартість товару або послуг навчання нижча за розмір призу, така різниця не виплачується.
2.11. Сторони підписують акт про отримання призу в строк 20 днів з моменту оплати товару, послуг навчання.

3. Учасники Конкурсу.
3.1. У Конкурсі можуть брати участь фізичні особи, зазначені в п. 1.5 цих правил.
3.2. У Конкурсі можуть також брати участь співробітники ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», а також їхні діти за умови, якщо вони відповідають вимогам п. 3.1 цих правил.
3.3. Учасник Конкурсу обов’язково має бути підписником групи ЮніорБанку https://www.facebook.com/uniorbankua/ на facebook.
3.4. Учасник Конкурсу, який не дотримувався цих правил, вважається таким, що втратив статус учасника конкурсу й не має права на одержання від Організатора будь-якого призу або компенсації.

4. Зміст і умови конкурсу, порядок розіграшу та отримання подарунка.
4.1. У конкурсі мають право брати участь особи, які відповідають вимогам, зазначеним у п. 3.1–3.4 цих правил, які в період проведення Конкурсу, що визначений у пп. 1.2.1 правил, виконали такі дії:
- авторизувалися за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишили відгук про використання Картки Юніора;
- зробили репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку у соціальній мережі Facebook.
4.1.1. Виконання учасником п. 4.1 цих правил свідчить про його згоду з умовами та правилами Конкурсу.
4.2. Усі відгуки повинні бути унікальними. Тексти, скопійовані з будь-яких сайтів і ресурсів, до участі в Акції не допускаються.
4.3. Не допускаються до участі короткі, беззмістовні й малоінформативні відгуки.
4.4. У відгуках беруться до уваги креативність та творчість. Учасники можуть надіслати відгуки у вигляді вірша, переробленої пісні або невеликого оповідання.
4.5. Вимоги до текстових відгуків.
Відгуки мають бути:
- конкретними;
- про особистий досвід використання Картки Юніора – не можна посилатися на досвід друзів або знайомих;
- корисними:
а) якщо це відгук батьків/опікунів, необхідно розповісти про те, як ухвалювалося рішення відкрити дитині Картку Юніора, які існували побоювання, для чого дитина її використовує зараз, що змінилося з появою в дитини Картки Юніора тощо;
б) якщо це відгук дитини – де та як дитина використовує картку, у яких ситуаціях вона їй допомагає тощо.
4.6. Вимоги до відеовідгуків:
- відео має бути технічно якісним;
- згадування учасника про особистий досвід використання Картки Юніора голосом;
- тривалість – 3–5 хвилин;
- відео повинно бути озвученим;
- відео не повинно бути образливим, непристойним чи таким, що викликає заперечення або суперечить законодавству.
4.7. Усі відгуки учасників Конкурсу перед появою на сайті 5000hryven.pb.ua проходять модерацію Організатором Конкурсу.
4.8. У будь-якому разі Організатор залишає за собою право відмовити в розміщенні/видалити будь який відгук (як текстовий, так і відео) без попереднього повідомлення учасника та пояснення причин.
4.9. Учасники Конкурсу гарантують, що їхні відгуки не порушують авторських прав, прав власності або інших суміжних прав третіх осіб.
4.10. Учасники Конкурсу гарантують, що вони є авторами та володіють усіма необхідними авторськими й суміжними правами на відгуки.

5. Порядок повідомлення переможців.
5.1. Переможці визначаються раз на три місяці (раз у квартал).
5.2. Переможцем учасник може стати лише один раз.
5.3. Переможці не мають права на отримання грошового або іншого еквівалента призу, лише на товар або послугу в рамках виграної суми коштів.
5.4. З моменту передачі Переможцю призу Організатор Конкурсу не несе відповідальності за його подальше використання або будь-які наслідки використання або невикористання призу.
5.5. Перелік переможців публікується не пізніше ніж 14 днів з моменту розіграшу.
5.6. Організатор Конкурсу самостійно сповіщає переможців.
5.7. Якщо Організатор Конкурсу не може з технічних причин або через надання недостовірних контактних даних зв’язатися з переможцем (і той сам не виходить на зв’язок) або переможець відмовився від призу, Організатор визначає іншого переможця.

6. Інші умови Конкурсу.
6.1. Беручи участь у Конкурсі, учасник підтверджує, що він згоден з цими правилами, які розміщені на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua. У разі виникнення додаткових умов та змін щодо проведення Конкурсу Організатор Конкурсу публікує такі зміни та нові умови проведення Конкурсу в мережі Інтернет на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
Більш пізня редакція цих правил буде мати пріоритетну силу. У разі припинення конкурсу Заcновник Конкурсу опубліковує відповідне повідомлення на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.2. Організатор Конкурсу є податковим агентом з отримання призів учасниками конкурсу.
6.3. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими правилами, остаточне рішення ухвалюється Організатором Конкурсу згідно з вимогами чинного законодавства України. Рішення Організатора Конкурсу є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Конкурсу є остаточними й не підлягають перегляду.
6.4. Організатор Конкурсу залишає за собою право змінити ці правила, а також призупинити або скасувати Конкурс у будь-який час і з будь-якої причини без попереднього повідомлення.
6.5. Інформування щодо правил та умов Конкурсу здійснюється за допомогою анонсування та розміщення офіційних правил та умов на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.6. Учасник Конкурсу не має права передати/поступитися своїм правом на приз третій особі, якщо інше не буде передбачено цими правилами.
6.7. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим надає свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, зокрема на використання завантаженої фотографії та/або імені (псевдоніма) чи прізвища учасника, шляхом публікації в мережі Інтернет та на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua та інших веб-ресурсах Організатора Конкурсу, без будь-яких обмежень за часом та способом використання. Таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу та будь-якою третьою особою.
6.8. Цей Конкурс не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу й не є азартною грою.

7. Персональні дані.
7.1. Для проведення цього Конкурсу (у т. ч. й для отримання призу) учасник має надати Організатору Конкурсу інформацію (у т. ч. особисту інформацію), визначену цими правилами. Фактом участі в конкурсі учасник підтверджує правильність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це визначено правилами.
7.2. Особисті дані зберігаються та опрацьовуються з метою реалізації статутної господарської діяльності Організатора Конкурсу. Збір інформації згідно з п. 7.1 також дозволить Організатору Конкурсу якнайшвидше передати призи переможцям, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
7.3. Організатор Конкурсу під час збору та подальшого використання отриманої інформації буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України про захист персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації та надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави й у порядку, що визначений чинним законодавством України. Організатор має право на передачу персональних даних учасників своїм партнерам у рекламних цілях із дотриманням вимог, зазначених у положеннях Закону України «Про захист персональних даних».
7.4. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, методами, що не порушують чинне законодавство України, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю, фото і текстового матеріалу або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, у т. ч. право публікації (у т. ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у мережі Інтернет, інтерв’ю ЗМІ, у випадку отримання призу, а також для надсилання (передачі) інформації, повідомлень (у т. ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Таке використання (передача) жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та в розумінні ч. 1. ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297 від 01.06.2010 р. зі змінами та доповненнями.
7.5. Відповідно до вимог ст. 1150 Цивільного кодексу України Конкурс оголошується публічно через сайт 5000hryven.pb.ua.

8. Відповідальність
8.1. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у т. ч. інформації щодо контактів з ними та електронної адреси).
8.2. Учасники самостійно несуть відповідальність, якщо завантажені ними матеріали порушують авторські права, права власності або інші суміжні права третіх осіб, та підтверджують, що є єдиними та виключними власниками таких матеріалів, а також гарантують, що не будуть надавати матеріал, який порушує умови цих правил.
8.3. Учасник розуміє та приймає на себе всю відповідальність та можливий ризик будь-якого роду, що може виникнути у зв’язку із порушенням умов, викладених у цих правилах.
8.4. Учасники погоджуються, що Організатор Конкурсу, його посадові особи, керівництво, співробітники, представники й агенти не несуть відповідальності та звільняються від будь-яких претензій у разі збитків або будь-якого роду витрат, понесених частково або повністю, прямо або опосередковано в результаті прийняття, розпорядження, використання або невикористання призу та/або участі в Конкурсі, і не вступають в будь-які суперечки, що виникли у зв’язку із цим.
8.5. Організатор Конкурсу не несе відповідальності у разі настання таких форс-мажорних обставин: стихійне лихо; пожежа; повінь; військові дії будь-якого характеру; блокада; суттєві зміни в законодавстві, що діють на території проведення Конкурсу; інші непідвладні контролю з боку Організатора Конкурсу обставини.
8.6. Відповідальність Організатора Конкурсу не виходить за межі вартості подарунків, зазначених у цих правилах.
8.7. Учасник конкурсу самостійно несе відповідальність за своєчасну оплату рахунку за товар, послуги навчання.

9. Застереження.
9.1. Учасник підтверджує, що на додачу до умов цих правил він/вона ознайомлений(-а) з умовами використання та іншими угодами/правилами, на які є посилання в цій угоді, та погоджується з викладеними в них умовами.
9.2. Приймаючи умови цих правил, учасник підтверджує, що він/вона прочитав(-ла) і зрозумів(-ла) всі умови цих правил та всі інші нижчеперелічені супутні угоди/правила, розміщені на веб-сайті 5000hryven.pb.ua, і приймає всі умови й положення зазначених угод/правил.
9.3. Якщо учасник не згоден з умовами та положеннями одного чи декількох вищенаведених документів, він повинен відмовитись від участі в Конкурсі

Діліться враженнями

Обговорюйте і розповідайте друзям про акцію «Є Картка Юніора - є 5000 гривень» в соціальних мережах. Висловлюйте свої коментарі та пропозиції.