Мови

Є Картка Юніора - є 5000 гривень

з 11 грудня 2017 до 11 грудня 2018

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Кількість учасників вже досягла
6 613
осіб
Зареєструйтесь і Ви:

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Хто може брати участь у конкурсі?
Учасником конкурсу може бути дитина – власник Картки Юніора або її батьки.

Як взяти участь у конкурсі?
1. Авторизуватися на сторінці конкурсу за допомогою номера телефону (одного з батьків або дитини).
2. Залишити відгук про використання Картки Юніора (текстом або відео).
3. Після модерациї відгука зробити його репост на свою сторінку в соціальній мережі facebook

Які призи в конкурсі «Є Картка Юніора – є 5 000 гривень»?
Призовим фондом конкурсу є оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 1 000 гривень (1 приз).
- 500 гривень (8 призів).

Хочете, щоб дитина вивчала англійську, займалася танцями, вивчила програмування або пройшла курс робототехніки?
Отримати 5 000 гривень для цього простіше, ніж ви думаєте.

З 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 року залишайте відгук на сайті конкурсу та отримайте шанс виграти за нього 5 000 гривень та інші призи.

Картка Юніора - це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років.
Це перший крок до фінансової грамотності вашої дитини!
Поки інші платять, вам доступні індивідуальні умови навчання дітей з ЮніорБанком

З Карткою Юніора дитина зможе:
- навчитися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку,
- відвідати екскурсію в відділення банку,
- побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку".

Замовити її можна прямо зараз за посиланням або оформити з дитиною в найближчому відділенні ПриватБанку.
Для оформлення Картки Юніора досить мати із собою:
- свідоцтво про народження дитини (якщо дитині ще немає 14 років);
- свідоцтво про народження та ІПН дитини (якщо дитині 14–15 років);
- паспорт та ІПН дитини (якщо дитині 16–17 років).

Новини, фотозвіти, статті та конкурси - в групі ЮніораБанку на Facebook. Підпишіться зараз, щоб нічого не упустити.

Поділіться досвідом використання Картки Юніора та отримайте шанс виграти 5 000 гривень та інші подарунки для своєї дитини.

Всі відгуки наших клієнтів про Картку Юніора

Шевирьова Антоніна
27.04.2018 - 07:56

Здравствуйте!Пользуемся картой "Юниора" от ПриватБанка регулярно,очень удобно,ребенок не просит карманные деньги,а расплачивается картой и мне не накладно,потому,что с наличностью иногда возникают проблемы,а на карте есть и ребенок финансово грамотно развивается + вникает в современные технологии!

Колесник Дмитро
26.04.2018 - 00:09

Добрий день. Мені 8років. Я дуже радий,що маю картку Юніор Банк від ПриватБанку.Ура! Тепер в мене є можливість самостійно поповнювати рахунок коли це мені потрібно. Можу робити покупки онлай, а також накопичувати свої гроші за допомогою функції- копілка. Також можна скористатись безготівковим розрахунком в магазинах.

Лобода Ігор
25.04.2018 - 20:36

Теперь не только у взрослых может быть карта). Это шаг в взрослый мир и это ооооочееень круто. Если у тебя нет наличных можешь просто провести картой и всё. И идея со школой тоже понравилась. Приват Банк решил все проблемы придумав такую прекрасную карту для детей, желаю вам развиваться и придумывать новые идея для упрощения нашей жизни. Спасибо Приват банку.

Дубровська Оксана
25.04.2018 - 17:46

Дуже зручно та корисно! Батьки завжди знають як саме їх дитина витрачає власні кошти, можна по витратам зрозуміти де саме дитина знаходиться в даний момент та що вона робить. А дітям це дуже цікаво, вони почувають себе дорослішими та стають більш відповідальними по відношенню до грошей.

Чмирук-Міра Тетяна
25.04.2018 - 16:07

Картою Юніор мій син користується уже пару років. Відправляючи сина на відпочинок або на екскурсію, я можу бути спокійна що моя дитина не залишиться без кишенькових грошей і не витратить усі виділені кошти за один день. Карту Юніор оформили безкоштовно, при мінімальному пакеті документів, протягом декількох хвилин. Основною умовою для відкриття картки юніор був наявність у сина особистого телефонного номера, а у мене наявність карти «універсальна». Я контролюю витрати сина,є спокійна маю можливість самостійно вибрати кредитний ліміт. Пільговий період становить 55 днів. Це також швидко і безпроблемно. Надіюсь що моя інформація .що до карти ЮНІОР. пригодится . Бажаю всім удачі . А нам виграти призове місце. Всім ДЯКУЮ!!! . З картою юніор від ПриватБанку дитина може розплачуватися в шкільній їдальні, здійснювати покупки в магазинах, брати участь в акції «бонус плюс», знімати гроші в банкоматах. При цьому якщо батьки хочуть повністю контролювати витрати дітей, вони можуть відключити функцію зняття готівкових коштів.

Харьков Микита
25.04.2018 - 16:01

Очень удобная штука! Реально очень много раз выручала, как нас родителей так и нашего ребенка!!! Забыл деньги на обед в школу, пожалуйста, позвонил папе или маме - хоп, и получил!!! Бомба! Папа с мамой забыли карточку, ничего, не проблема, перечислите мне на карту деньги (ребенок). Родственник с далека хочет поздравить ребенка с праздником, пожалуйста, вот номер карты Юниор Приват банка!!! Спасибо Приват банку и его "разработчикам" :)

Якимова Валентина
25.04.2018 - 12:19

Оформили карту юниора сыну 4 года назад. Очень удобная вещь, всегда есть возможность быстро и удобно переслать деньги, как через Приват24, так и через терминалы Приватбанка. Карта Юниора-это прекрасный шанс для ребёнка идти в ногу со временем. Быть финансово грамотным, уметь контролировать свои средства, управлять ими, приумножать свои сбережения. Спасибо Вам огромное за это!

Ткаченко Віталій
25.04.2018 - 11:59

В использовании как обычная карточка, за исключением того, что приходят оповещение родителям. В реальных условиях ей кроме как в ТЦ и в магазинах негде использовать (ларьки и т.д),а так как дети чаще всего покупают что то в ларьках или в местах, где нет терминала, то она была не нужной. У меня также, я ее больше года не использовал и досих пор ней не пользуюсь, только когда родители отправят на нее деньги, что б их снять. Ну а так, задумка приблизить детей к современным методам оплаты очень хорошая и правильная

Великанова Вікторія
25.04.2018 - 06:52

Оформила картку Юніора для дочки і дуже задоволена. На сьогодні вона виконує функцію невеликого депозиту. На ній я накопичую кошти для дитини на майбутнє навчання в унівеситеті. Також свої перші зароблені кошти дочка запропонувала покласти на свою картку. І дуже пишається, що в неї є своя особиста банківська картка. Дякую Приватбанку за цікаві пропозиції та можливості !!!

Саїд Тетяна
24.04.2018 - 23:55

Зробила картку своїй дитині майже 2 роки тому. Це дуже зручно, як їй так і мені. Я завжди в курсі, скільки грошей є в залишку на картці, а якщо недостатньо, то можна швидко це виправити), а в дитини завжди є кишенькові гроші ( картка). Рекомендую всім батькам зробити такий "подарунок " своїй дитині.

Рейтинг

1
Ушкалов Нікіта
14.05.2018 - 17:59

Мене звуть Микита, я власник карти Юніора. Займаюся футболом і танцями, часто їжджу на змагання. Батьки поповнюють мені картку і я вчуся планувати витрачати свої фінанси. Дуже зручно, так як не втрачаю гроші, і їх не вкрадуть, а в разі втрати картки, легко відновлюється. Я дуже задоволений мати картку Юніора! Мама поповнює її в потрібне і зручний для мене час. Спасибі банку !!!!

rate 7109
2
Назаренко Олег
09.02.2018 - 23:40

З оформленням картки Юніора від ПриватБанку,життя стало набагато простішим.Досить гарно пам'ятаю момент,коли батьки хотіли мені відкрити її,а я не бачив сенсу.Згодом через кілька днів після того як я став власником картки, моя думка докорінно змінилилася(безперечно на кращу сторону). Моє життя з цією картою стало значно простішим та зручнішим,ніж було до цього, адже мені не потрібно перейматися через те,щоб бодай не загубити гроші по дорозі до магазину чи чекати решти на касі. Картка збільшує можливості, тому що завдяки їй я можу з легкістю поповнити собі рахунок/інтернет,замовити товари навіть не виходячи з будинку.Я вдячний ПриватБанку за те,що покращують життя та роблять його зручнішим.Можливо в когось ще немає цієї картки,тому раджу якнайшвидше її оформити!)

rate 4390
3
Ільминська Ольга
26.02.2018 - 15:56

Картка Юниора - це крок до дорослого життя.Я можу вирішувати, що і де мені купувати. Я вчусь планувати свої витрати. А головне, я планую своє майбутнє, бо з послугою "Копілка" накопичую на курси перукаря. Не буду писати про зручність користування, бо це зміг оцінити кожен її власник, мені вона дає змогу виховувати в собі необхідні риси для мого самостійного життя. Для мене це - найголовне! Дякую, Приватбанку!

rate 2963
4
Дуброва Євгенія
30.01.2018 - 19:32

Карта юниора у дочки с 6 лет, сейчас ей почти 12 лет и она многому научилась с этой картой. Самостоятельно снимать деньги ,совершать покупки.С картой юниор мой ребенок в безопасности так как наличных денег у нее нет и забияки старшеклассники не смогут отнять деньги. Дочь может купить себе что нибудь просто расчитавшись картой . Если дочери понадобиться деньги, а насчету нет , то я через приложения ПРИВАТ 24 ложу на счет. Так же я могу просматривать траты ребенка. А еще с картой ребенок может откладывать себе денежку на копилку. Спасибо приват банку . Ребенок чуствует себя очень взрослым.

rate 132
5
Степанишена Людмила
04.04.2018 - 18:23

Картка Юніора Приватбанку- Крок до грамотності у фінансах змалку! Ми не тільки вчились рахувати гроші, А й змогли отримувати бонуси хороші. Можна в Бізнес Школі ще навчатись,- Про цікаве і захопливе дізнатись. Вчителі там - менеджери Приватбанку, Бізнес-квести проведуть, й екскурсії до банку. Можна участь у змаганнях брати, Також в конкурсах і акціях із Mastercard-ом. Вартість картки Юніора - безкоштовна, З нею і товари оплатити можна безумовно. Картка Юніора - вигода хороша, Зручно для дитини і завжди при грошах! Степанишена Софія, 8 років

rate 99
6
Коробка Нікіта
01.06.2018 - 13:26

"Моя Карта супер класс, кто не верит - тому в глаз!! В магазин решил зайти и продукты там найти. Я в карманы посмотрел - денег нет и я прозрел: ты наличку не бери - карту в руки, и беги! В магазин, ресторан, на футбол и в кинозал. С картой легче мне ходить, кучу денег не носить. Я живот потер Хотэю - с картой я теперь балдею!" Спасибо ПриватБанку за моё счастливое финансовое детство!

rate 96
7
Алфьорова Юлія
04.02.2018 - 11:00

Добрый день! Являясь клиентом Привата и большим приверженцем приват-банкинга, который на 99% облегчил и упростил все бытовые проблемы, связанные с коммунальными платежами, переводами, пополнением счетов, покупкой билетов и прочими нужными функциями и бонусами, оформили сыну карту Юниора незамедлительно, только узнав о ней. В результате получили массу плюсов и преимуществ: 1) воспитание и получение азов финансовой грамотности у подростка; 2) полный контроль родителей за тратами ребенка; 3) овладение подростком навыками пользования интернет-банкинга: теперь сам оплачивает свой телефон и, как студент ВУЗа с этого года, оплачивает со своего счета стоимость проживания в общежитии, берет билеты на поезд на каникулах; 4) пополнение карты Юниора моментальное и с моей дебетовой карты бесплатное; 5) в основном сын использует безнал, но огромное количество приватовских терминалов везде дает возможность при необходимости обналичить собственные средства с минимальной комиссией; 6) плюс приятные бонусы для сына: ему открыта кредитная линия и он, подключив функцию копилки, теперь собирает средства на покупку очередного желанного гаджета. Всем рекомендую сотрудничество с Приватом. Становитесь клиентами самого продвинутого по сервису в Украине банка. Оформляйте детям карту Юниора. 100% не пожалеете!

rate 85
8
Фалаштинський Ілля
16.12.2017 - 00:16

Про картку Юніора від ПриватБанку я дізнався 4 роки тому з рекламного банера в мережі Інтернет. Мене ця картка надзвичайно зацікавила і я одразу захотів її мати, я прочитав про її можливості і переваги та розповів мамі, мама погодилась мені її оформити. І наступного дня я вже мав першу в моєму житті справжню банківську платіжну картку! З цього дня моє життя дуже змінилося. В магазинах я почав розрахуватися своєю карткою Юніора і щоразу отримувати приємні бонуси за програмою "Бонус+". А це - дуже зручно і приємно :) Потім я зареєструвався в сучасному інноваційному інтернет-банку Приват24 та на порталі ЮніорБанку, щоб бути в курсі всіх подій, акцій і конкурсів. Через Приват24 я з легкістю поповнював свій телефон та телефони моїх рідних, оплачував комунальні платежі та послугу Інтернет. З Приват24 всі операції і транзакції здійснюються в декілька кліків і за декілька секунд! Спочатку я був дуже здивований і зацікавлений, але в подальшому я про все дізнався більш детально. Я почав вивчати банківські продукти (в т.ч. інші картки) та послуги з ресурсів ПриватБанку (сайти privatbank.ua та juniorbank.ua) і дізнався дуже багато нового, зокрема про кредити і депозити, про переваги Картки Універсальної та інших карток. Під час вивчення банківських продуктів мене зацікавила картка з індивідуальним дизайном. Я продумав її дизайн і замовив унікальну картку з доставкою додому через сайт ПриватБанку. Тобто в мене з'явилася ще 1 картка, яка була підв'язана до моєї основної картки Юніора. Це дуже класно! Коли мені було 10 років, я вирішив записатися в банківську Бізнес-Школу фінансової грамотності ЮніорБанку в місті Умань, що на Черкащині і не пожалкував про це! Я дізнався дуже багато нового, засвоїв основи фінансової грамотності, ще більше занурився в банк, дізнався більше про Приват24 і закічив навчання в Бізнес-Школі найкраще серех усіх юніорів міста Умань! Я також відвідав екскурсії, бізнес-квест та квест-кімнату. А це дуже весело, захопливо і цікаво :) Також картка Юніора дуже часто мене виручала, зокрема кредитний ліміт (300 грн) допомагав мені, коли закінчились особисті кошти, але терміново необхідно щось купити. Отже, завдяки картці Юніора від ПриватБанку я отримав: - досвід дорослого життя - користування карткою: розрахунки карткою в торгових точках, поповнення картки і зняття готівки та ін., гарантію збереження моїх коштів, адже навіть якщо я загублю картку - то її можна заблокувати; - дізнався про банківські продукти і послуги, завдяки інтернет-ресурсам ПриватБанку, зміг легко здійснювати різноманітні операції (транзакції), навіть переказ грошей між картками - через інтернет-банк Приват24; - фінансову грамотність - завдяки Бізнес-Школі, тренінги якої є безкоштовними; - відкрив для себе можливості сучасного світу банку, відвідав екскурсії по банку, та підрозділам і відділенням банку, бізнес-квести, квест-кімнати - а це дуже весело, цікаво і захопливо!; - і саме головне я отримав - досвід і знання, які мені обов'язково знадобляться в майбутньому, адже я хочу стати банкіром! Я РЕКОМЕНДУЮ КАРТКУ ЮНІОРА ВСІМ ДІТЯМ!!!

rate 63
9
Нестеренко Тимур
04.03.2018 - 22:31

Картка Юніора для мене - це моє фінансове обличчя. Я дуже хотів її отримати і заради картки навіть пішов до школи, хоча на той момент ще не хотів. З цією карткою я майже не розлучаюся. Я розрахувався нею коли водив свою дівчинку в кіно, це було дуже круто!!! Дякую Приватбанку за неї. Обіцяю гарно вчитися в школі, тільки не забирайте в мене картку юніора!

rate 52
10
Федчик Олександр
06.02.2018 - 12:46

Доброго дня! Про картку Юніора я почув 4 роки тому. Я дуже сильно захотів її мати. Але мама чомусь категорично була проти. Я її дуже часто вмовляв. Тоді мама не витримала і дала згоду, але сказала, що "вона не знає" де знаходиться відділення Приват банку. І одного сонячного ранку я взяв маму за руку і привів у відділення. ( До речі, по дорозі вона все ще чинила опір). Коли ми зайшли у відділення, нас зустріли дві тьоті-працівниці із щирими посмішками і запросили до себе. Бачу моя мама вже присідає на стілець. (Ну думаю вже ми разом маму переможемо). Працівники банку доступно все нам пояснили і... Я отримав того дня картку! Завдяки картці я багато чому навчився. З нею дуже зручно і безпечно робити покупки в інтернеті та в магазинах. Тим більше нараховуються БОНУСИ! Ще я користуюся послугою Регулярні платежі і банк автоматично без комісії поповнює мобільного телефона. Також дуже зручно накопичувати кошти за допомогою сервісу Скарбничка.

rate 52
11
Журба Максим
21.02.2018 - 20:29

Я папа троих детей. Оформил карту двум старшим дочерям и могу сказать следующее: Когда оформил дочке карту Юниора, Она помчалась в магазин быстрее метеора. Не страшно деньги из кармана потерять, Лишь только карту надо пополнять. И ждут дочурки чудо-смс, Приват24-мир чудес. Нас увлекает бизнес-школа Юниора, С ней светит в жизни нам зелёный светофора. Вот третяя дочурка подрастет, И в ПриватБанк за картой Юниор пойдет. У нас большая дружная семья, Мы с картой Юниора лучшие друзья.

rate 36
12
Середа Матвій
17.12.2017 - 16:24

Мені 6 рочків. Я навчаюсь в 1-В класі. В мене є карта Юніора, бо я командир класу (карта має гарний номер, як на крутій машині), а ще ми в школі розраховуємось карткою. Я в першому класі, а вже майже банкір! Карта моя - це початок мого майбутнього. В нашому класі всі банкіри. Всі мають картки. Ми круті, бо ми Юніори!

rate 29
13
Міщенко Влада
30.01.2018 - 20:35

Про Карту Юніора мої батьки та я дізналися коли в школу завітав представник банку. Цікаві розповіді та великий функціонал карти звичайно зацікавив, тому негаючи часу я з батьками завітали до найблищого відділення ПриватБанку. Відразу вразила швидкість обслуговування та видачі карти. Також батьки скористалися майже всіма можливими функціями карти та відразу встановили ліміт витрат. Користуючись картою третій рік можу сказати, що навчилася контролювати свої особисті гроші, а також з функцією "Скарбничка" назбирала свою першу кругленьку суму. Я можу повністю рекомендувати Карту Юніора тому,що: -карта навчає контролювати свої власні кошти; -з раннього віку (а саме з 6 років) ознайомлює дитину з елементарними знаннями сучасних технологій банківської сфері; -батьки можуть повністю контролювати витрати своєї дитини та магазини в яких вона робить свої покупки; -дитина може відкрити свій перший депозит ("СКАРБНИЧКА" під 11% річних), поставити собі ціль та накопити на неї грошей. А на останок можу сказати, що власники Карти Юніора мають декілька приємних бонусів, а саме: відвідування школи фінансової грамотності, відвідування квесту та екскурсій - І ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО! Я сподіваюсь на те, що інформація мого коментара буде важливою для тих, хто вагається, або ще не має дитячої карти ПриватБанку!

rate 22
14
Габрук Всєволод
19.02.2018 - 20:23

Привіт, мені 13 років. Картка Юніора у мене вже 3 роки. Ця карта відкриває можливості для навчання новому у бізнес школі, самостійно керувати своїми коштами та розподіляти бюджет. Вперше, я її самостійно використав за кордоном в 10 років - це було круто, мене переповнювала гордість. Свої кишенькові я кладу на карту-це дає мені змогу зайвий раз не витрачати на розваги, солодощі та інші смаколики. Окрім цього, батьки можуть контролювати мої транзакції, тому я не можу дозволити собі лишнього й шкідливого. Так це не подорослому, але завдяки цьому є можливість вберегти себе від шкідливої їжі, лишніх витрат та підготуватися до дорослого самостійного життя. Завдяки картці Юніора я мав можливість долучитися до цікавої бізнес школи, квестів та різноманітних конкурсів. Раджу всім використовувати картку Юніора і відчути себе трішечки дорослим та самостійним!!!

rate 17
15
Рєпіна Олена
24.04.2018 - 20:11

оформила карту Юниор сыну еще в 2015 году .очень удобно в использовании.пользовался ей в Словакии. нравится что есть функция кредитный лимит с льготным периодом в 55 дней .пригласил своих друзей оформить карту получил за это бонусное вознаграждение. нравится бонус плюс. удобно что есть Приват 24.спасибо!

rate 16
16
Алексєєв Іван
21.02.2018 - 16:39

Ще декілька років тому почали привчати сина до користування грішми. Спершу монети, потім банкноти. З осені він попросив нас купити йому долари за ті кошти, які від назбирав. Але я був здивований та радий, коли одного ранку він попросив мене відкрити йому карту. Ми не зволікаючи зателефонували банкіру та поїхали оформляти її. Зараз він ходить в магазини тільки, де можна розрахуватись картою) А до всього ж ще й отримав карту Вознесенця, так взагалі модний) Дякуємо Приват Банку за таку можливість та сподіваємось, що наша співпраця тільки розпочинається!

rate 14
17
Козаченко Денис
23.01.2018 - 17:44

Що я можу сказати, отримавши картку Юніора ПриватБанку у свої одинадцять років перед мною відкрились двері до фінансової грамотності та навіть фінансової незалежності. Відвідуючи Бізнес школу мені подобається поєднання навчання та практичних завдань де я навчився поповнювати картку, розраховуватись нею та найбільше мене зацікавив додаток Скарбничка, який допомагає мені накопичувати кошти для здійснення своєї мрії. Дякую ПриватБанку за те, що він надає можливість дітям фінансово розвиватись.

rate 13
18
Шолойко Анастасія
13.03.2018 - 15:55

Пользуюсь картой юниор от Приватбанка больше года, всегда удобно рассчитываться ею в магазинах и школьной столовой. Наличие денег на карте позволяет в любое время пополнить мобильный телефон, а ввод пин—кода гарантирует сохранность наличных. Крутой дизайн позволяет выглядеть стильно на фоне сверстников, у которых такой карты нет. А проходить экскурсии и уроки финансовой грамотности, позволяет развиваться и учиться правильно распоряжаться деньгами. Всем своим друзьям и подругам рекомендую карту юниора.

rate 12
19
Дяденко Олександра
04.01.2018 - 19:07

Мені подобається користуватися Юніор карткою від Приватбанку тому, що по-перше для мене це зручно, картка займає мало місця і я можу за допомогою неї виконати безліч функцій в будь-який час, наприклад: оплати за покупки в магазині, заплатити за проїзд в транспорті і поповнити рахунок на телефоні. По-друге це досить модно, молодіжно і сучасно. Потрібно переходити на сучасні технології і йти в ногу з часом. Завдяки Юніор картці я можу приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні призи. Мені та моїм друзям дуже подобається, що для дітей є окремі банківські картки і ми можемо користуватися ними в повсякденному житті.

rate 11
20
Онищук Юрій
21.03.2018 - 16:12

Слово до сина Отримав картку Юніора, І ніби вже банкіром став. Хороша це для тебе школа, Щоб кошти ти розумно витрачав. Здійснив оплату за навчання танців, За плавання в басейні кошти надіслав, А ще – дарунки мамі й тату За банківські відсотки ти придбав. Та це лише початок шляху У світ цікавий банківських ідей, Щоб Україну нашу прославляти Дерзай, учись, мій юний Прометей!!!

rate 9
21
Гамезо Вероніка
20.05.2018 - 15:53

Карта Юниора – это мой шанс быстрее стать самостоятельной и научиться правильно распоряжаться своими деньгами. Я сама принимаю решение, что и когда мне покупать. Если я не трачу все деньги, получаю приятный бонус на Бонус Плюс. С картой мне проще собирать деньги на вещи, о который я мечтаю. А главное, что я могу бесплатно пройти обучение в Бизнес-Школе, где могу получить новые знания и приобрести новых друзей.

rate 9
22
Чуваєва Катерина
20.03.2018 - 17:32

Я згадувала, як у 9 років тато повів мене за руку до банку отримувати карту Юніора. Тоді я не розуміла навіщо вона. Тато сказав що ця карта зробить мене дорослою і самостійною. Як добре що мій батько «продвинутий» він дивився у майбутнє. Зараз я в 10 класі і картка в мене вже з індивідуальним дизайном. Тобто на карті зображене фото учнів мого класу. Ця карта дуже чарівна, на ній ніколи не закінчуються гроші.

rate 9
23
Бруснік Кіра
17.12.2017 - 11:11

Щойно мені виповнилося 6 років, мама повела мене до Банку і ми оформила карту Юніора. Тепер я можу, як доросла, купувати мої улюблені цукерки и шоколад в магазині по карті. На касі продавці дуже дивуються, коли я сама вводжу ПІН-код ))) І ще мама пообіцяла записати мене на екскурсію в Банк! Це буде дуже цікаво! Також я вже зареєстрована в Приват24 і маю Скарбничку. Моя мама завжди хоче найкращого для мене, вона працює в Приватбанку і знає - це НАЙКРАЩІЙ банк!! Він турбується не тільки про дорослих клієнтів, а й про маленьких !

rate 8
24
Середа Лариса
14.12.2017 - 15:20

Дуже чудово що в приваті є можливість оформлення дитині банківської карти. Для мене особисто є зручним, те що навіть знаходячись на відстані, за допомогою додатку можу перерахувани дитині кошти та бачити всі витрати. А дитина привчається бути самостійною і розпоряджатись власними коштами.

rate 8
25
Кудинова Марина
19.03.2018 - 22:35

Варвара Кудінова: Карта Юніора стала моїм першим досвідом і знайомством із сучасною системою розрахунків. Мене приваблює насамперед безпечність використання безготівкових розрахунків, адже я не боюся, що хтось поцупить мій гаманець, зате я почуваюся більш незалежно і можу самостійно вирішувати свої дрібні питання - придбати канцелярські прилади та інші товари, не турбуючи зайвий раз батьків, які важко працюють і не в змозі "тримати усе в голові". Мені подобається, що я можу самостійно планувати свій час, розпоряджатися власними фінансами, нехай вони й відносно невеликі. Я постійно замислююся над тим, як я у свої 14 років могла би самостійно заробляти гроші, шукаю неординарні варіанти. Приміром, спільні покупки. Я можу замовити по інтернету якусь дрібничку і з картки на картку перерахувати необхідну суму. А на пошті я отримую свою посилку. Коли в мене буде більше коштів, я замовлятиму товари з Китаю та розраховуватимуся своєю картою Юніора. Я зніматиму відео розпаковки посилок та викладатиму його на Ютубі. Можливо за велику кількість переглядів я зможу отримувати оплату. А моя маленька помічниця картка допоможе не турбувати зайвий раз батьків з приводу мого заняття.

rate 8
26
Білінський Ігор
24.02.2018 - 19:01

Картка Юніора для мене і сина дуже зручний інструмент. За останні два роки син відвідав багато країн Європи Німеччина, Австрія, Чехія, Угорщина, Бельгія, Латвія, Польща , і не завжди з батьками. Цього року Влада і нас - його батьків, чекає важливий крок - вступ у Європейський Університет. Тому банківська картка Юніора це можливість легко і мобільно користуватись грошами у поїздках. Влад завжди може розраховувати на допомогу батьків, а ми зможемо швидко поповнити його рахунок.

rate 8
27
Веселов Ігор
29.12.2017 - 00:20

Сьогодні виповнюється рівно 5 років, як мій син користується Карткою Юніора від Приватбанку. Спочатку це було як гра, надалі картка стала кишеньковими грошима, використовується як заохочення або для подарунків, тепер Микита сам сплачує онлайн-ігри в інтернеті. Плануємо записатись в Бізнес-школу

rate 7
28
Шендрик Денис
24.02.2018 - 17:41

Дуже дякую ПриватБанку за те що він подарував мені безкінечні можливості. За допомогою Юніор картки, я можу навчатися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку. Також я маю спроможність побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку". Юніор Картка постійно допомагає, так як в кожної людини бувають різні ситуації, які неможливо вирішити без допомоги грошей. За допомогою Приват24 я з легкістю можу поповнити баланс телефону, замовити таксі, заплатити за навчання і так далі. Дякую ПриватБанку, для мене ти лідер серед інших банків України!)))

rate 6
29
Мачек Геннадій
30.03.2018 - 15:01

Когда мы с супругой принимали решение по оформлению карточек Юниора от Приват, нашим детям 10 и 14 лет, мы взяли во внимание все плюсы, которые несет в себе этот маленький красочный пластик, а это: 1) огоньки в глазах детей, вдруг почувствовавших себя взрослыми; 2) упрощение для бабушек и дедушек по передаче вознаграждений внукам за учебу, за победы в соревнованиях и т.д.; 3)снятие головной боли у родителей по поводу накормлен ли его ребенок, а взял ли он денег на сок, а купил ли он себе булочку и т.д. 4) и наверное самое главное, поверьте мне, дети ощущают гордость за то, что они полноправные жители этого мира, а это уже не мало!!!

rate 6
30
Адамович Олена
31.03.2018 - 23:34

Дуже круто що вже майже 5років ми маємо картку "Юніора".Мені легко,миттєво перекидати кошти через додаток П24 зі своєї картки на картку дитини Юніора в будь який час.Я дзвоню і кажу зайди будь ласка зі школи за хлібом,дитина відповідає:"так я не брала з собою кошти",а я відповідаю-кошти вже на твоїй карті Юніора!Коли дитина розраховується карткою мені про все відомо. Був дуже кумедний випадок, коли дитина ще не знала що я слідкую за розрахунками і бачу трати і залишок.Вона поверталася зі школи додому та вирішила зайти до магазину,цього разу не за хлібом,а нажаль за чіпсами та різними "дитячими смаколиками".Я одразу їй зателефонувала спитати де вона,на що дитина відповіла що вже йде додому!Я питаю ти кудись заходила,вона каже "Ні"!Кажу як ні?Точно ні?Вона мені знову-"Ні"!Кажу- то що ти, і де тоді купила на 5.95 грн,якщо ніде не заходила?І тут дитина замислилась!!!))Звідки я що знаю,і що тепер робити.Та вирішила мені розповісти всю правду пообіцявши більше не обманювати....Ось так!))Весело живемо з нашою карткою Юніора.#Кращий продукт!Зручно,Надійно,Швидко!))

rate 6
31
Колесник Дмитро
26.04.2018 - 00:09

Добрий день. Мені 8років. Я дуже радий,що маю картку Юніор Банк від ПриватБанку.Ура! Тепер в мене є можливість самостійно поповнювати рахунок коли це мені потрібно. Можу робити покупки онлай, а також накопичувати свої гроші за допомогою функції- копілка. Також можна скористатись безготівковим розрахунком в магазинах.

rate 6
32
Козловська Марія
26.02.2018 - 23:27

Користуємося вже біля 3 років. Дуже зручно в плані розрахунку. Відпадає проблеми з помилками із даванням здачі. Зручно перекидати кошти з моєї карти на Юніор. Дуже подобається програма Бонус плюс, яка дає одночасно і знижки, і кошти на бонусний рахунок. В перший рік син хотів оплачувати все своєю картою. Я перекидала гроші, ми йшли в магазин і син задоволений розраховувався СВОЄЮ картою. Потім була чудова нагода оформити карту з індивідуальним дизайном за 1 гривню. Одним словом користуванням задоволені і рекомендуємо оформляти таку карту батькам для дітей.

rate 5
33
Миць Дар'я
12.04.2018 - 19:09

Это моя первая карта юниора. Я не живу вместе с папой и с помощью этой карты, я получаю от него деньги. На них мама покупает мне одежду , покушать. Под контролем мамы я могу расплачиваться ей в магазине. Благодаря этой карте я первый раз участвовала в олимпиаде "Финансовый гений" от Юниор банка (Приват банк).

rate 5
34
Поліщук Андрій
13.12.2017 - 16:52

Я практически не использую наличные деньги. Да и зачем? Ведь оплату по пластиковым картам принимают сейчас повсюду. Поэтому, как только ребенку исполнилось 6 лет, оформили и ему настоящую карту, как у мамы с папой. Первым делом он, конечно же, посетил McDonalds. Не могу даже передать с какой гордостью сын совершал первую в своей жизни оплату с карты. Сам. С помощью своей личной карты, как у взрослых. Как родителю, мне нравится то, что можно научить ребенка самостоятельно принимать решение, на что потратить карманные деньги. И что еще удобно, больше не надо спрашивать: «Сын, а на что ты тратишь деньги?». Теперь я в курсе всего :) Все траты ребенка видны в Приват24. Такой себе, неявный контроль.

rate 5
35
Туманова Наталія
24.04.2018 - 18:40

Я так не могла радіти, що нарешті у мене є своя власна картка! Це так зручно, я можу сама платити за покупки, а банк відразу сповіщує мене про стан картки та кошти на рахунку. Я заказала собі стільки модних речей в інтернеті завдяки тільки моїй Юніор-картці. ПриватБанк дійсно перший і найкращий банк в Україні, який дарує радість навіть дітям!

rate 5
36
Міщанська Наталія
31.01.2018 - 10:27

Оформила карточку Юниора своим детям. Очень удобна в использовании. Всегда можно перевести через приложение деньги и знать на что ребенок их потратил. Удобна для пополнения мобильного и других платежей. Приучает ребенка к самостоятельности и умению правильно распределить деньги. Спасибо Приват Банку за карточку.

rate 4
37
Юраш Оксана
10.06.2018 - 19:24

Моєму сину 12 років картку Юніора їм робили в школі,їх клас був пілотним в вивчені фінансової грамотності в бізнес школі Приват Банка,всім з класу нравилось ходити в банк на навчання було цікаво,я рада що в моєї дитини є карта юніора ,я не переживаю що в нього пропадуть гроші чи хтось вкраде,за допомогою додатку можу перерахувати дитині де ми б не знаходились

rate 4
38
Кучерява Ольга
05.06.2018 - 14:24

Коли я отримав Карту Юніора, я перестав хвилюватися за свої гроші, за те що я їх десь загублю чи в мене їх вкрадуть.Завдяки її мені відкрився прохід у електроні магазіни я можу чи росплачуватися нею чи зняти з неї готівку та скупитися на неї.Загалом я дуже радий що зробив цю картку.

rate 4
39
Мартинюк Олексій
14.12.2017 - 11:42

Дуже цікаво зі сторони дивитись на вираз обличчя продавщиці, коли 9-річний покупець дає їй замість готівки картку. Пропали проблеми з отриманням решти, розмір якої продавці рахували дууууже приблизно. Переваг безліч - важко навіть всі перелічити: швидко поповнити мобільний, не вставаючи з робочого місця переказати дитині гроші на купівлю квитків на виставу чи кіно. І дитині теж подобається.

rate 4
40
Лісевич Наталія
30.05.2018 - 11:22

Доброго дня! Мій син дуже хоче стати дорослим. На його 7-мий День Народження я пообіцяла, що в банку оформимо йому карту. СПРАВЖНЮ БАНКІВСЬКУ КАРТУ!!! Його радості не було меж, потім ми почали розраховуватися нею в магазині, звичайно перша покупка складалася з цукерок, печива та морозива! Нам дуже сподобалося розраховуватися картою,смс приходять миттєво, знаємо про свій баланс і бонуси. Ми ще маленькі, але ми вчимося пізнавати нові можливості з картою ЮНІОРА

rate 4
41
Семененко Наталія
20.03.2018 - 16:39

Картка Юніора - це унікальна можливість для батьків та дітей, яка дає змогу дітям відчути себе дорослим клієнтом Приватбанку , підвищити свою фінансову грамотність , планувати свої витрати , залишаючись при цьому під контролем батьків. Приватбанк перший і єдиний банк в Україні , який надав таку перспективну можливість для дітей. Мій син використовує картку для оплати в магазині та інтернеті. Крім зручності , це безмежні можливості для формування самостійності дитини та досвіду. Дякую Приватбанку...

rate 4
42
Позднякова Ганна
24.04.2018 - 16:27

У моєї донечки є карта Юніора, це дуже зручно, бо бувають такі витрати ,які незаплановані - наприклад треба у школу здати якусь сумму грошей,а я забула її оставити, тоді я через термінал або Приват 24 переводжу певну сумму і все вчасно здається.Також є бабусі та дідусі, які не можуть приїхати, але дуже хочуть побалувати внучку і переводять певну сумму на покупку книжки чи іграшки. Для донечки це певний досвід фінансової грамотності, а я бачу куди і коли вона витрачає кошти.

rate 4
43
Шевирьова Антоніна
27.04.2018 - 07:56

Здравствуйте!Пользуемся картой "Юниора" от ПриватБанка регулярно,очень удобно,ребенок не просит карманные деньги,а расплачивается картой и мне не накладно,потому,что с наличностью иногда возникают проблемы,а на карте есть и ребенок финансово грамотно развивается + вникает в современные технологии!

rate 4
44
Барлибаєв Олександр
11.06.2018 - 20:14

Карту Юниора завёл для дочери, чтобы она училась быть финансово независимой и смогла оплачивать свои товары самостоятельно без помощи родителей. Я очень надеюсь, что она начнет правильно относиться к финансам, научится пользоваться бонусными программами, скидками и накоплениями. Считаю, что распоряжаться своими средствами надо учиться с малых лет.

rate 4
45
Кравцов Володимир
26.02.2018 - 19:17

добрый день! ребенку было интересно иметь свою личную карту! Деньги с карты пока тратим только на пирожные!!! Открытие счета в банке стимулирует ребенка больше думать : как сберечь свои деньги, как их отложить и больше взять у родителей. он учиться управлять своими деньгами, учиться пополнять моб.телефон и планирует свои расходы на будущее. он узнает что такое банк и как правильно распоряжаться своими деньгами. выданные ему деньги никогда не потеряются и будут надежно сохранены.

rate 3
46
Ганчук Елена
24.04.2018 - 17:11

Карта Юниора - очень хорошая идея! Благодаря ей мой сын учится финансовой грамотности, а также разумно распоряжаться карманными деньгами. И самое главное он чувствует уверенность в любой жизненной ситуации. Наша семья очень благодарна менеджерам банка, которые придумали этот проект.

rate 3
47
Грабова Олена
30.01.2018 - 17:14

Доброго дня усім. Картка юніора . Це чудова нагода навчити дитину правильно користуватись кишеньковими грошима . Раз на місяць переказувати дитині певну суму , а вона вже вирішує коли і на що їх витрачати . Моя донька дуже задоволена цією карткою .Дякую Приватбанку за таку можливість,

rate 3
48
Петрухін Яков
27.02.2018 - 12:01

Очень удобная и стильная карта, удобно и мне и родителям. Благодаря этой карте я могу вместо кучи купюр и монет носить одну карту, а родители получают информацию о моих покупках, что является очень важным для них. Приват банк это единственный банк в Украине который дает карты несовершеннолетним, к тому же бесплатно.

rate 3
49
Чмельова Софія
28.12.2017 - 12:21

Доброго времи суток!На двеннадцатилетие моей дочери Аделины решили преподнести подарок в виде ЮниорКарты. Моя дочь, конечно, почувствовала себя взрослей, она отлично знает, что такое наличный и безналичный расчет, дебет, кредит, программа лояльности, лимит средств, как пользоваться банкоматами и терминалами самообслуживания!Пользование картой Юниор от Приватбанка — это удобно, легко и просто. Я очень рада, что финансовая культура моего ребенка началась именно в Приватбанке с картой Юниор!Важно идти в ногу со временем, использовать новые технологии и каждый день строить свое финансовое будущее!С Приватбанк и картойЮниор— это реально. Карта Юниор Приватбанк— осознанный выбор подрастающего поколения и моя дочь тому пример. Успехов и процветания вам!

rate 3
50
Балаценко Ігор
02.02.2018 - 13:56

Що таке Карта Юніора-це перший фінансовий досвід дитини! Старший син користувався Картою Юніора до лютого 2018 року. Наразі він вже отримав дорослу карту для виплат Приватбанку. За весь час користування картою він відвідував школу фінансової грамоти, неодноразово з друзями та батьками грав у квест, та і в цілому отримав дуже корисний досвід користування банківським продуктом!!! А скоро і його меньший брат отримає Карту Юніора, в лютому 2018року!!! Так що Юніорбанк готуй нам нову Карту Юніора!!!

rate 3
51
Зборець Яна
29.03.2018 - 18:44

Услугой от Приват банка, карта Юниор мой ребенок пользуется уже больше 5 лет! Отличная возможность скопить денег на обучение для ребенка, а также приучать ребенка к самостоятельности , к правильному распределению своих доходов и расходов, благодаря карте Юниор от Приват банк, мой сын имеет возможность зарабатывать деньги и откладывать. С картой Юниор мой ребенок не останется без денег, где бы он не находился, а ситуации бывают разные, так как он часто уезжает на соревнования по футболу. Спасибо разработчикам за прекрасную возможность пользоваться такой услугой

rate 3
52
Тевкун Олег
05.02.2018 - 11:50

Оформив для двох діток карту Юніора (Богдан-9 років, Анастасія - 15 років). Завдяки карткам Юніора, діти отримали досвід користуватись власними рахунками (накопичувати кошти, розумно витрачати). Крім того, запровадив систему мотивації для діток - оплата за гарні оцінки по завершенню чверті. Діти мають змогу отримати винагороду за гарне навчання. Діти активно залучились до данної системи мотивації. Я, як бвтько, маю змогу контролювати на що діти витрачають кошти. Дякую за отримані можливості! :)

rate 3
53
Мальчук Любомир
26.03.2018 - 19:14

Круто, коли САМ можеш КУПИТИ білет в кіно, цирк, на концерт, замовити товар в інтернеті, оплатити рахунок за телефон, маючи СМАРТФОН і КАРТКУ ЮНІОРА. Унікальний проект!!! У мене вже є ID картка, ІПН та банківська картка. Усі атрибути ДОРОСЛИХ!!! Крім цього є можливість накопичити кошти на подарунок (і їх ніхто не позичить:))

rate 3
54
Ліврінц Лариса
11.03.2018 - 19:44

Дякую Приватбанку за чудову можливість користування карткою юніора! Зручно та дуже круто! Дитина в захваті! SMS повідомлення та ліміт грошей на день дають змогу батькам контролювати витрати. Все продумано. Також картка юніора - це крок до самоосвіти дитини з питань користування банківськими послугами.

rate 3
55
Мацюк Алла
30.05.2018 - 14:26

Карту Юніора оформила донечці коли почала працювати в банку. Їй було дуже цікаво чим мама займається в банку і щоб краще їй пояснити я зареєструвала її в Приват 24. Тепер вона має свій власний міні- банк і завдяки картці ‚ якою навчилася користуватися у нас з‘явилася нова мрія )) Коли ми виростемо будемо працювати в Приват банку як мама.

rate 3
56
Діденко Роман
22.12.2017 - 00:39

Привіт, мені 9 років. Картку Юніорбанку я оформив з своїм татом 1.5 років назад. Вона мене не раз виручала, коли невистачало готівки, головне щоб на касі був термінал. З цією карткою я ходжу до магазину, купую додому хліб, молоко або Пепсі. Я люблю брати участь у різних міроприємствах від Юніорбанку, там можна цікаво провести час та познайомитись з іншими дітьми, які теж мають картку Юніора. Бажаю всім моїм друзям теж отримати таку картку, бо це дуже зручно.

rate 3
57
Даценко Людмила
23.02.2018 - 14:30

Ми швидко в 2017 році оформили карту. Він з гордістю ходить в магазин. Він накопичує кошти. Який він задоволений і гордий, що в нього як у дорослого є своя картка. Дуже зручно нею розраховуватися за харчування у їдальні та поповнювати баланс на мобільному телефоні. Дуже дякуємо Вам за таку зручну та вигідну послугу!!!

rate 3
58
Скрипник Наталія
29.12.2017 - 16:54

Для меня как для мамы наличие карты юниор у сыночка очень удобная услуга. Ребенку 7 лет и с картой юниор он учиться быть самостоятельным и ответственным, сам совершает покупки когда возвращается со школы и бережно относиться к сохранности персональных данных. А мне как маме спокойно ведь я уверенная, что ребёнок не потеряет деньги и что не мало важно могу контролировать траты ребёнка.

rate 2
59
Селіхова Наталія
04.03.2018 - 12:13

Семьей зашли в отделение банка и предложили оформить сыну Карту Юниора. Он этому предложению очень обрадовался. С картой он чувствует себя взрослым. А это очень важно в подростковом возрасте. С картой сын пополняет счет на мобильный телефон себе и своим близким, расплачивается картой в магазине. На карту перевел все свои сбережения с новогодних праздников-копит себе на подарок в день рождения. Мы как родители очень довольны тем, что ребенок учится пользоваться банкоматом, терминалом, приобретает навыки распоряжения своими деньгами. Очень хорошо, что есть привязка к карте родителя, где можно проследить движение денежных средств по карте ребенка. Ведь кто как не мы родители можем подсказать и научить правильно распоряжаться своими деньгами. А когда придет время отправить взрослого ребенка во взрослую жизнь эти навыки ему пригодятся. Ведь в мире все развивается и очень быстро. А банковские услуги не стоят на месте тоже. Уже не нужно как раньше оформлять перевод на имя ребенка в другой город или пополнения по карте ждать от нескольких часов до нескольких дней. Можно даже не идти к терминалу, а сделать все проще-через мобильное приложение по телефону. Чудеса да и только. И очень удобно.

rate 2
60
Матюхіна Тетяна
23.02.2018 - 14:13

Ваш ребенок невнимательный и рассеянный ?? Может с легкостью потерять наличные, которые вы выделили ему на карманные расходы? С картой Юниора ваш ребенок почувствует себя максимально взрослым, а вы сможете контролировать все его расходы . Так же с легкостью в нужный момент можно пополнить карту, мобильный.

rate 2
61
Коваленко Олена
02.02.2018 - 23:02

Всім юніорівцям великий привіт!!!!!!!!! Картою син почав користуватися нещодавно, але вже відчув на собі всі її переваги :) - Тепер не потрібно довго стояти в черзі в шкільній їдальні та хвилюватися, що коштів не вистачить на десерт (за це вже похвилювалися батьки ;) Також син значно розширив "геграфію своїх покупок"- ми тільки встигаємо тепер читати фінансові звіти)))))))) Загалом дитина горда з того, що має свою особисту карту, тепер запитує чи можна буде нею розраховуватися за кордоном під час шкільних поїздок. ДЯКУЄМО ЗА ТАКУ ЧУДОВУ ТА КОРИСНУ ІДЕЮ)

rate 2
62
Бойко Наталія
13.04.2018 - 09:39

Заказала карту Юниора для дочери. Теперь я могу контролировать ее траты, ведь мне приходит смс о каждой покупке. И дочка себя чувствует взрослой, она давно мечтала иметь свою карточку, личную. Мне нравится, что моя дочь учится соизмерять свои желания с возможностями покупать в магазине. Еще удобно носить карточку в кошельке вместо денег, которые можно потерять или забыть.

rate 2
63
Ухалова Наталія
02.02.2018 - 18:44

Уже второй раз оформили сыну карту Юниора. Предложили оформить в банке при личном присутствии сына в течение 5-10 мин. Карта необходима ребенку ,чтобы чувствовать себя самостоятельным и уверенным в себе современным человеком. Карта дает много возможностей ребенку -это обучение в Бизнес -Школе, прохождение квест -комнаты"Затерянные в банке", мастер -классы, экскурсии в отделения банка , где познакомят с работой и расскажут, как стать настоящим банкиром. Пополнять карту Юниора мне очень удобно и легко - платежом со своей родительской карты, через терминал обслуживания или через Приват 24. Карта Юниора-отличная помощь родителям в воспитании подростающего поколения будущих независимых грамотных украинцев.

rate 2
64
Тульгук Наталя
14.12.2017 - 13:49

Я работаю в банке 10 лет. С первого дня в банке мой племянник очень заинтересовался местом моей работы и все время расспрашивал о продуктах банка , особенно ему было интересно когда я оплачивала покупки в магазине. И как только появилась возможность , он меня просто атаковал чтобы я сделал ему собственную карту. Сейчас карта - это его карманные деньги, он видит свою возможность на определенный период и сам определяет себе приоритеты. Очень любит быть в центре инноваций и не забывает лишний раз показать свою карту одноклассникам. Благодаря карте он считает себя очень стильным и продвинутым парнем. Сейчас ему 11 лет и о новинках банка он иногда знает лучше меня и ничто не доставляет ему большей радости чем прийти ко мне в отделении и посидеть рядом посмотреть как все происходит. Банкиром он может и не будет а вот хорошим программистом в банке очень даже может!!!!

rate 2
65
Андрющенко Тетяна
04.01.2018 - 22:30

Карту оформила дочке. Ребенок доволен, появилось чувство ответственности, ощущение взрослости. Сейчас учится в Бизнес школе, чтобы узнать больше о возможностях карты, получить знания о финансовой стороне жизни. В наш мир технологий эта информация очень важна для того, чтобы быть полноценной личностью. Спасибо ПриватБанку!

rate 2
66
Чураков Вячеслав
31.01.2018 - 08:29

Ми сину оформили вже давно карту Юніора, але не проводили ніяких фінансових операцій. А нещодавно, моєму сину та його однокласникам представники місцевої влади виділили кошти за участь і перемогу в конкурсах. Ці кошти були перераховані на карту Юніора. Тепер діти витрачають ці кошти по власному уподобанню. Також хочу зазначити, що в школі, де навчається моя дитина, багато батьків оформили своїм дітям карту Юніора. Це дає змогу вчасно розраховуватися за харчування дітей. І, що саме головне, батьки бачать на що і як витрачаються кошти. Дякую представникам Приватбанку за таку гарну можливість дітям відчувати свою значущість, бути маленькими домашніми фінансистами!

rate 2
67
Білоус Ірина
26.02.2018 - 23:03

Коли моя дитина отримала картку Юніор-банк це був крок стати самостійним,відповідальним,впевненим у собі під час здійснення банківських операцій.Також сприяло розвитку дитини до банківської культури.З карткою Юніор-банк дуже зручно батькам надавати кошти дитині,не переживаючи ,що дитина може втратити гроші,а також спостерігати за витратами дитини.Це була дуже гарна ідея створити картку Юніор-банку.Приват банку бажаю процвітання та нових звершень!!!

rate 2
68
Григоревська Ірина
04.04.2018 - 23:20

Мой сын спортсмен и очень часто ездит на соревнования.Карта Юниора очень удобна в поездках так как деньги на карте и пользоваться ею можно по всей Украине. Также карточка первый шаг во взрослую жизнь.Я как мама могу контролировать его расходы в Приват 24, очень удобно. Спасибо Приват банку за такие возможности.

rate 2
69
Дербеньов Костянтин
30.12.2017 - 07:43

Більше року тому оформив картку Юніора і молодшому синові. Дуже приємно бачити, як він самостійно розпоряджається особистими коштами, дивує своїх однолітків, коли самостійно сплачує покупки у магазинах. Як батько, я вважаю, що треба вже змалечку привчати дитину фінансової грамотності.

rate 2
70
Плохотнюк Лариса
24.05.2018 - 14:28

Добрый день! Мой сын имеет карту Юниора уже 3 года и очень доволен этой функцией)Карта дает возможность чувствовать ребенка самостоятельным в распоряжении деньгами , делает его уверенным во всех ситуациях в жизни.Также она помогает ребенку понять как управлять деньгами : экономить, тратить их по делу.Учит ребёнка уметь пользоваться системами банка и управлением банковских счетов. Также это очень удобно для родителей имея связь и поддержку в любой ситуации.

rate 2
71
Панасенко Марія
03.02.2018 - 09:20

Очень удобная вещь. Мы оформили карточку Юниор давно,сейчас будут пользоваться ней в школе. А вообще она часто ездит по городам и карточка Юниор с ней поэтому я спокойна,что всегда могу перевести ей денежки,в случае если закончатся,и не нужно переживать что их в поезде свиснут.

rate 2
72
Балтянко Ольга
26.12.2017 - 11:42

Мой сын получил карту в 6 лет,был очень рад,почувствовал себя взрослым.Карта много раз выручала его и меня.Благодаря карте Юниора мой ребенок смог посетить квест комнату,школу юниоров и много других мероприятий.Спасибо Приват банку за возможности,которые они предоставляют нашим деткам.

rate 2
73
Переборська Ірина
10.04.2018 - 10:30

Декілька років мої діти користуються картками юніора, дякуючи робітникам банку. Я і мої дочки задоволені, тим, що зручно передати кошти, коли ми знаходимось на відстані. Гроші миттєво приходять, зручно також їх зберігати на картці, накопичувати за допомогою скарбнички. Дитина навчається планувати свої витрати і заощаджувати кошти. З карткою юніора мої діти відчувають себе самостійними людьми. Це -дуже корисно для нашого суспільства. Картка юніора відкриває можливості для розвитку наших дітей. Це відмінний сервіс і якість!!!

rate 2
74
Новосілецька Софія
03.03.2018 - 22:47

Привіт всім учасникам! Моїй доньці зараз одинадцять років. Картку Юніора вона отримала в дев'ять років. Коли Соня вперше розраховувалася карткою в супермаркеті, на неї з подивом і захватом дивилася касир. Софія легко розплатилася, ввела пін-код, отримала чек за свою покупку. Мені було приємно - я пишалася своєю донькою. Так легко і природньо просто в неї це виходило. Ми маємо невеликий досвід користування карткою Юніора. Зараз Софія цікавиться можливістю розраховуватися карткою, щоб купувати різні товари через інтернет. Для мене це трохи незвично, а для доньки сайти Joom та Ali-express, різні акційні пропозиції, час дії різноманітних скидок, рейтинг товарів, підбір розмірів - орієнтується як рибка в воді. Наразі шукає заробіток в інтернеті, а також можливість виводу зароблених коштів на власну картку. Записую з її слів: "Я мрію виграти 50 тисяч гривень, щоб побудувати дідусю і бабусі будинок. В будинку будуть ортопедичні ліжка, туалет на другому поверсі, маленька ферма для кіз, курей, кроликів, новий гараж, басейн, автоматичний полив саду і городу та інші дуже потрібні речі." От вже дійсно, наші дітки набагато розумніші за своїх батьків, з великими бажаннями і реальними можливостями, і це треба визнати:)

rate 2
75
Гаращенко Гліб
26.12.2017 - 17:27

Открыл Юниор карту своему сыну Глебу в сем лет.Сейчас ему десять. Мой сын очень активный ребенок. Глеб увлекается спортивно-бальными танцами и в связи с этим часто ездит на различные конкурсы, соревнования, фестивали, кастинги. С картой Юниор я уверен, что он в какой-то мере, защищен от мошенников и карманников. Расплачиваясь картой он не рискует быть ограблен или подвержен нападению, так как у него нет наличных, а карточка злоумышлиникам редко интересна.В любой поездке моего сына за признанием и успехом, я всегда могу поддержать его финансово, сделав перевод на его карту Юниор. От имени нашей семьи ОГРОМНОЕ СПАСИБО ПриватБанку за Юниор карту!С картой Юниор мой сын Глеб чувствует себя уверенней, как далеко не был бы от своего дома.Он чувствует наше доверие совершая покупки и взрослое отношение к ниму за принятые решения.

rate 2
76
Котов Владислав
12.04.2018 - 00:21

И так, сегодня я хочу оставить отзыв о пожалуй, лучшей карточки для подростков. Думаю, начну с плюсов (Пффф, да тут и минусов нет). Плюсы данной карточки являются в том, что вы можете: 1. Оплачивать бесконтактно карткой или телефоном в любом терминале, в котором это всё поддерживаеться (Тоесть, даже если вы забили свою карту к примеру, то вы можете оплатить телефоном бесконтактно или наоборот). 2. Вы можете пользоваться карткой в интернете, будь то покупка в AliExpress, в Steam, etc(Валюта сразу конвертируется по курсу банка, если оплата не в гривнах). 3. Так же, вы можете контролировать свои платежи, получая уведомления от ПриватБанка моментально. 4. Карта юниора будет плюсом для тех, кто еще не совсем понимает как это всё работает, и хочет научиться понимать, что/где/когда. Тоесть, вы набераетесь опыта и не будете волноваться во всяких ситуациах, так как, вы знаете что это всё можно легко исправить благодаря онлайн поддержке ПриватБанка(Когда у вас там были непонятные платежи и т.д.). 5. И еще, вы можете делать оплачиваться карткой без родителей подтвердив только оплату с помощью смс. Думаю, больше не надо описывать: "почему же надо брать картку юниора?".

rate 2
77
Берладин Софія
05.06.2018 - 16:19

З оформленням картки Юніора від ПриватБанку життя стало набагато легшим,адже я ніколи не турбуюсь про те,що мені не вистачить грошей чи я їх десь загублю.З цією карткою я вчусь планувати свої витрати і завжди впевнена,що мої гроші у безпеці.І великий плюс у тому,що у магазинах де я нею розраховуюсь мені завжди надходять бонуси.Картка Юніора -це крок у доросле життя!

rate 2
78
Яричевська Ірина
31.05.2018 - 22:09

Карта юніор банку- це моє заохочення,тому що, в нас з татом домовленість ,за кожен успіх ,в будь-якій справі , я отримую невеличкі кошти на карту,тому карта юніор допомагає мені перемагати в конкурсах ,добре навчатися і отримувати омріяні речі. Раджу всім своїм друзям і знайомим,це дуже зручно і ваша дитина привчається самостійно розпоряджатися коштами і не витрачає їх на всілякі дурниці,тому що,батьки все контролюють через смс повідомлення від Приватбанку .Карта надає низку переваг,які поліпшуюють життя,як і батьків,так і їхніх дітей.

rate 2
79
Скобінов Сергій
31.05.2018 - 14:18

Теперь не боюсь что у меня могут украсть деньги или потерять, потому что карту легко можно заблокировать. Также не малый плюс от курсов финансовой грамотности, где учат распоряжаться своими деньгами. Один раз произошла такая ситуация я ехал в другой город и вдруг обнаружил что у меня нет налички я начал рыскать по сумкам и у видел карточку когда приехал позвонил маме и она мне положила деньги на баланс и я их спокойна снял.

rate 2
80
Барсукова Людмила
18.03.2018 - 21:47

С оформлением карты Юниора жизнь моего ребенка изменилась. Стали намного проще решаться проблемы и наконец он имеет возможность копить свои и не только деньги. Он с легкостью может приобрести любой товар. Нам родителям нет тревог что ребенок в любой день может отовариться в любом магазине, а значит,не голодный. Даже если и не хватает я всегда ему могу перевести в любое время суток .

rate 2
81
Лабенська Ганна
02.03.2018 - 11:04

Швидке оформлення карти Юніор. Для моєї дитини (8 років) процедура отримання картки (особисте заповнення заявки) була дуже цікава, а також це - крок до пізнання банківських операцій, а також розвиток відповідальності та самостійності. Джерелом коштів - є кредитка батьків, які можут встановлювати ліміт на день для оплати товарів дитиною.

rate 2
82
Павлова Вікторія
14.03.2018 - 19:41

Пользуюсь картой не так давно, но уже ощутила, что безналичные покупки во время школы намнооооого лучше! Не нужно думать, куда положить деньги что бы не потерять или не забыть достать дома мелочь. которую насобирала за день. Всем родителям советую!!! Еще и получила уйму привилегий, в частности "Школа Юниора". Когда оформляли карту, нам все подробно рассказали и помогли все сделать до конца. Я благодарна ПриватБанку за то, что думают и о детях. Всем счастья)))))

rate 2
83
Горбатова Мілена
08.05.2018 - 15:16

Моя дитина ще маленька 10 років. Хоч з 7 років почала збирати гроші на щось своє. Стало питання де їх зберігати. І ми вирішили що нам підійде карта юніора від приват банка. Зараз дитина задоволена банок дома не має, а лежить у сумочці маленька картка, яка допомагає нашій дитині у фінансових питаннях. Дякую приват банку, що дбають про дітей і спокій батьків!

rate 2
84
Сокол Андрій
15.03.2018 - 18:09

Я уже зовсім дорослий , і самостійний буваю бо маю я картку чарівну «ПРИВАТОМ» її називаю! Учора пішов я до школи , пізніше зайшов в магазин , Додому купив «Пепсі-колу» і п’ять шоколадок купив. Дівчаткам купив я цукерки, товаришу булочку дав Для свіжого подиху «Орбіт» собі у кишеню поклав. Зі мною моя «Чудо-картка»! Такий я із нею крутий Бо в нашому класі для мене працює завжди магазин. А завтра я знову до школи іду І картку з собою в портфелик кладу «Мамусю моя дорогенька , рідненька, кохана моя, У мене закінчились гроші!» - Звертаюсь я майже щодня! Тепер маю список продуктів які не дивлюсь навіть я! Якщо хочеш мати ти картку – мусиш знати лік грошам Мусиш думать, рахувати і сказать товаришам : « Їсти борщ у школі треба, треба кашу поїдать» Та і я не забуваю у «ПРИВАТ» свій заглядать Я тепер збираю гроші – я коплю на телефон. Щоб не тривожить маму без причини – Буду купувать усе через «ПРИВАТ 24» !!!

rate 2
85
Макаренко Алла
08.05.2018 - 10:45

В 12 лет детям хочется финансовой независимости от родителей. Иметь свои деньги и самостоятельно ими распоряжаться и это всё дает карточка "Юниора" от "ПриватБанка". Сын учится сохранить и приумножить финансы (хоть и за счет родителей, бабушек), но ведь и этому тоже надо учится. Жаль в школах этому не научат. Спасибо Банку за новый опыт и новые возможности.

rate 2
86
Левченко Юліана
25.01.2018 - 10:24

Ініціатором отримання картки Юніора стала саме моя дитина. Тільки но їй виповнилося 6 років, почалося канючення: Мамо, я доросла, я хочу сама платити в магазині.Я стійко трималась аж до школи, та оформила цю картку))) Щастю дитини меж не було. Зараз вона самостійно розраховується в магазині. Я бачу всі суми витрат. А ще ми дуже чекаємо на бізнес школу та мастер класи. На превеликий жаль в нашому місці мастер класів я не бачу(((( Але сподіваюся все буде і ми отримуємо задоволенн в подвійному обсязі))))

rate 1
87
Коробова Наталя
01.03.2018 - 10:59

Здравствуйте. Карточку Юниор открыли по просьбе дочери, уж больно хотелось иметь свою личную. Оформили ежемесячные платеж на пополнения счета. Очень удобно. Теперь я не беспокоюсь, что забуду пополнить ребенку счет. Ребенок всегда на связи. А еще захотела она собирать деньги. Пока не решили на что. Поставили ежемесячный платеж с моей карты. Вместо наличных получает денежку и карту и думает куда бы потратить. Вообщем, рекомендуем. Хорошее приучение ребенка к планированию и распределению денег.

rate 1
88
Кузнецов Дмитро
05.03.2018 - 12:17

Карта юниора, очень удобна, моментальный перевод средств при необходимости. Удобно контролировать расходы ребенка. Может обналичивать самостоятельно. Пользуемся уже порядка года. Сыну нравится дизайн карты и возможность почувствовать себя взрослым и независимым. Жаль, что нет NFC, у сына телефон и часы поддерживают эту функцию.

rate 1
89
Лабенська Ганна
05.03.2018 - 10:21

Легкість (мінімум документів) та швидкість (15-20 хв.) оформлення картки Юніор. Процес оформлення для моєї дитини 8 років був цікавий (фото дитини з карткою, підпис дитини) та повчальний у заповненні документів (надання дитиною особистих даних). Його картка прив'язана до моєї, що дає мені змогу встановлювати ліміт кошітв на день та контролювати витрати дитини. Для моєї дитини це - крок до самостійності та відповідальності, а також розвиток навичок поводження з грошима та пізнання банківської справи.

rate 1
90
Заврін Дмитро
04.03.2018 - 15:37

Свою першу картку Юніора я отримав у 5 класі коли їхав до бабусі у інше місто. Усіх переваг картки на той час я не розумів але міг купляти собі усе , що душа забажає і на, що бабуся не давала гроші. Завдяки цій картці я навчився правильно витрачати і накопичувати кошти, а також мені здається ,що вона допомогла мені із підрахунками та навчила мене логічно мислити. Тому саме завдяки їй я став не одноразовим призером районних олімпіад і навіть був на області. Коли я поїхав на змагання до Буковелі , одразу почав розуміти всю її цінність. Мої друзі по команді взяли із собою гроші, а я взяв не лише гроші а й картку і коли ми затрималися у Ворохті довше ніж планували моя картка стала в пригоді не лише мені а й моїм друзям яким батьки переводили на неї кошти. Коли ми приїхали, то мене запитували як і де ми робили картку . І вже на слідуючи змагання у всіх були картки бо не тільки друзі а й їх батьки зрозуміли наскільки це зручно. Я дякую своїй картці , що потроху вводить мене у дорослий світ.

rate 1
91
Петер Денис
30.01.2018 - 17:36

Добрый день! Инициатором получения карты стал мой ребенок, и это оказалось очень удобно. Ребенок не носит с собой наличные, а имеет карту, в случаи утери которой никто не сможет воспользоваться. Карта Юниора привязана к моей основной ГОЛД КАРТЕ, что позволяет мне контролировать расходы. Спасибо ПРИВАТ БАНК за предоставленную возможность детям почувствовать себя взрослыми и самостоятельными.

rate 1
92
Власюк Тетяна
02.03.2018 - 15:50

Світлого дня 。◕‿◕。 КАРТКА - СУПЕР ПРАЦІВНИКИ БАНКУ - СУПЕР дякую вам за наш патріотичний банк який любить свою батькивщину і не забуває про підлітків і дітей ____________$$$$$$$$______$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$__$$$$ _________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$ _________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$ _________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________________$$$$$$$$$$$$$ ____________________$$$$$$$ ______________________$$$ _______________________$

rate 1
93
Яковенко Світлана
02.02.2018 - 15:41

Карту Юніора оформила своєму синові в школі - проходила якраз акція для бажаючих 3 роки назад. Дуже зручна річ. Син займається футболом, часто роз`їзжає по Україні, я знаю, що завжди можу перерахувати йому кошти і не хвилююсь, що дитина може залишитись без них. А також це підвищує його фінансову грамотність - він може розраховуватись в магазинах нею, знімати кошти і інші операції.

rate 1
94
Плетінь Дмитро
10.02.2018 - 21:14

Коли я отримав картку Юніора меня стала зручніше здіснювати покупки. А вже трошки покористувавшись нею я й другу запропонував і теперм ви разом користуємось із задоволенням. Завдяки картці можна не носити з собою купу готвки і не переживати за те, що хтось вкраде гроші чи десь вони випадуть. Саме тому я рекомендую іншим картку Юніора!

rate 1
95
Пазинич Володимир
05.02.2018 - 10:50

Карта Юниора удобный инструмент контроля "школьных обедов", через приложение Приват 24 видно где ребёнок покупал еду (по сумме чека можно понять, что не были куплены сухарики с чипсами и прочая вредная еда). Также работает опция мониторинга входа ребёнка в школу и выхода из неё.

rate 1
96
Чайковська Валентина
27.02.2018 - 10:24

Два года назад оформляла полис по страхованию жизни ребёнка в Привате ,ка кросс рекомендацию предложили оформить карту Юниора ,вы знаете согласилась и не на минуту не пожалела. Ребёнку очень удобно в школьной столовой оплачивает картой покупки при этом деньги не теряются,как у других детей!! Скажу больше 2 года отправляю ребёнка на отдых с картой ,он с удовольствием там ей пользуется,выгодно -закончились деньги ребёнок не переживает ,позвонил я пополнила в терминале самообслуживания и всё.Рекомендую очень удобно и детям и родителям!!

rate 1
97
Кривошеєв Євгеній
21.02.2018 - 15:45

Оформил карту ребенку в 6 лет. Перевожу на нее по 100 грн. 2 раза в месяц. Открывал ребенку депозит, % на остаток с карты тоже капают. В итоге за 3 года купил ребенку ноутбук (немного пришлось доложить). Теперь ребенок сам распоряжается карманными деньгами, делает покупки, а мне приходят СМС где ребенок гуляет, трекер своего рода :). К тому же карта уже терялась, и восстановили без проблем. С кошельком полным налички думаю было-бы намного хуже. Удобно.

rate 1
98
Коваленко Владислав
21.02.2018 - 18:32

Это его первая финансовая грамота моего сына. Удобно контролировать его расходы, а по необходимости пополнять счет. При получении карты Юниора сын стал более ответственным к своим расходам. Очень выручает его при поездках как по Украине , так и за рубежом. Вы супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rate 1
99
Обелець Вероніка
21.03.2018 - 15:04

Карта Юніор-це можливість "спробувати доросле життя на смак",відчути себе самостійним,навчитися раціонально розподіляти кошти,отримати цінні навички та досвід. Також ця картка є дуже комфортним "гаманцем" для грошей, адже не треба кожного раз повсюди шутаки "папірці",рахувати їх. Я вважаю, що карта Юніор є важливою для розвитку підлітка.

rate 1
100
Куценко Лилия
23.02.2018 - 12:58

Дякую "ПриватБанк" за можливість користуватися карткою Юніора. Донька Вероніка (8років) вже другий рік поспіль використовує її для розрахунку в шкільній їдальні та магазинах. Кошти захищені, картка займає мало місця в дитячому гаманці, має функцію автоматичного поповнення мобільного рахунку. В будь який час,завдяки Privat24, я маю можливість перевірити ,скільки грошей витрачає дитина та залишок на рахунку. Дуже задоволені!

rate 1

Поширені питання

 
 
 
 
 
 
 

1. Загальні положення.
1.1. Організатором конкурсу під умовною назвою «Є Карта Юніора - є 5000 гривень» (далі – «Конкурс») є ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (далі – «Організатор Конкурсу»). Юридична адреса: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, 01001, Україна.
1.2. Строки та територія проведення Конкурсу:
1.2.1. Конкурс триває з 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 р.
1.2.2. Умови та строки проведення Конкурсу може бути змінено шляхом внесення змін у ці правила.
1.3. Учасники не можуть вимагати будь-якої компенсації в разі зміни цих правил.
1.4. Конкурс проводиться на території України.
1.5. Учасником Конкурсу є фізична особа, яка є держателем Картки Юніора або одним із батьків держателя Картки Юніора, а також:
- авторизувалася за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишила відгук про використання Картки Юніора;
- зробила репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку в соціальній мережі Facebook.
1.6. Усі зібрані відгуки в рамках цього Конкурсу Організатор конкурсу може використовувати в рекламних цілях:
- для залучення нових клієнтів – у комунікаціях з ними;
- для розміщення на сайті ЮніорБанку: https://juniorbank.com.ua/
- як контент на сторінці ЮніорБанку на Facebook: https://www.facebook.com/uniorbankua/ тощо.

2. Призовий фонд Конкурсу.
2.1. Призовим фондом Конкурсу є:
оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 500 гривень (8 призів);
- 1 000 гривень (1 приз).
Сумарний призовий фонд за квартал становить 10 000 гривень.
Загальна кількість переможців у кварталі: 10 чоловік.
2.2. Порядок визначення переможців.
2.2.1. Головний переможець визначається за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед 100 учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали максимальну кількість реакцій.
2.2.2. 8 переможців, які отримають по 500 гривень, визначаються за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед усіх учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали хоча б одну відмітку.
2.2.3. 1 000 гривень отримає 1 переможець, відгук якого зібрав найбільшу кількість реакцій.
2.3. Підрахунок загальної суми реакцій.
Під час підрахунку загальної суми реакцій враховуються:
- кількість відміток «Подобається» URL учасника Конкурсу;
- кількість репостів URL учасника Конкурсу (включаючи копіювання та вставку посилання на Facebook);
- кількість відміток «Подобається» і коментарів до публікацій на Facebook, що присвячені URL учасника Конкурсу.
2.4. Приз не можна отримати грошима.
2.5 Учасник може виграти в цьому Конкурсі лише один раз.
2.6. Якщо виграє малолітня/неповнолітня фізична особа (далі – «дитина»), то приз отримає один із батьків (опікунів дитини), який представляє інтереси дитини.
2.7. Розіграш проходить раз на три місяці до припинення Конкурсу Організатором Конкурсу.
2.8. Отримання призу здійснюється шляхом оплати навчання або оплати товару за вибором переможця. Переможець надає Організатору Конкурсу рахунок на оплату навчання або товару в строк 2 місяці з моменту повідомлення Організатором конкурсу про перемогу. При цьому товар або послуги навчання повинні споживатися дитиною – держателем Картки Юніора, повинні бути призначені для дитини відповідного віку та не суперечити законодавству України. В іншому випадку Організатор Конкурсу залишає за собою право відмовити в оплаті такого призу, що не відповідає умовам цих правил.
2.9. Наданий на оплату рахунок сплачується протягом 60 робочих днів з моменту його надання Організатору Конкурсу.
2.10. Вартість товару або послуг навчання не можуть перевищувати вартості призу. Якщо вартість товару або послуг навчання нижча за розмір призу, така різниця не виплачується.
2.11. Сторони підписують акт про отримання призу в строк 20 днів з моменту оплати товару, послуг навчання.

3. Учасники Конкурсу.
3.1. У Конкурсі можуть брати участь фізичні особи, зазначені в п. 1.5 цих правил.
3.2. У Конкурсі можуть також брати участь співробітники ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», а також їхні діти за умови, якщо вони відповідають вимогам п. 3.1 цих правил.
3.3. Учасник Конкурсу обов’язково має бути підписником групи ЮніорБанку https://www.facebook.com/uniorbankua/ на facebook.
3.4. Учасник Конкурсу, який не дотримувався цих правил, вважається таким, що втратив статус учасника конкурсу й не має права на одержання від Організатора будь-якого призу або компенсації.

4. Зміст і умови конкурсу, порядок розіграшу та отримання подарунка.
4.1. У конкурсі мають право брати участь особи, які відповідають вимогам, зазначеним у п. 3.1–3.4 цих правил, які в період проведення Конкурсу, що визначений у пп. 1.2.1 правил, виконали такі дії:
- авторизувалися за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишили відгук про використання Картки Юніора;
- зробили репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку у соціальній мережі Facebook.
4.1.1. Виконання учасником п. 4.1 цих правил свідчить про його згоду з умовами та правилами Конкурсу.
4.2. Усі відгуки повинні бути унікальними. Тексти, скопійовані з будь-яких сайтів і ресурсів, до участі в Акції не допускаються.
4.3. Не допускаються до участі короткі, беззмістовні й малоінформативні відгуки.
4.4. У відгуках беруться до уваги креативність та творчість. Учасники можуть надіслати відгуки у вигляді вірша, переробленої пісні або невеликого оповідання.
4.5. Вимоги до текстових відгуків.
Відгуки мають бути:
- конкретними;
- про особистий досвід використання Картки Юніора – не можна посилатися на досвід друзів або знайомих;
- корисними:
а) якщо це відгук батьків/опікунів, необхідно розповісти про те, як ухвалювалося рішення відкрити дитині Картку Юніора, які існували побоювання, для чого дитина її використовує зараз, що змінилося з появою в дитини Картки Юніора тощо;
б) якщо це відгук дитини – де та як дитина використовує картку, у яких ситуаціях вона їй допомагає тощо.
4.6. Вимоги до відеовідгуків:
- відео має бути технічно якісним;
- згадування учасника про особистий досвід використання Картки Юніора голосом;
- тривалість – 3–5 хвилин;
- відео повинно бути озвученим;
- відео не повинно бути образливим, непристойним чи таким, що викликає заперечення або суперечить законодавству.
4.7. Усі відгуки учасників Конкурсу перед появою на сайті 5000hryven.pb.ua проходять модерацію Організатором Конкурсу.
4.8. У будь-якому разі Організатор залишає за собою право відмовити в розміщенні/видалити будь який відгук (як текстовий, так і відео) без попереднього повідомлення учасника та пояснення причин.
4.9. Учасники Конкурсу гарантують, що їхні відгуки не порушують авторських прав, прав власності або інших суміжних прав третіх осіб.
4.10. Учасники Конкурсу гарантують, що вони є авторами та володіють усіма необхідними авторськими й суміжними правами на відгуки.

5. Порядок повідомлення переможців.
5.1. Переможці визначаються раз на три місяці (раз у квартал).
5.2. Переможцем учасник може стати лише один раз.
5.3. Переможці не мають права на отримання грошового або іншого еквівалента призу, лише на товар або послугу в рамках виграної суми коштів.
5.4. З моменту передачі Переможцю призу Організатор Конкурсу не несе відповідальності за його подальше використання або будь-які наслідки використання або невикористання призу.
5.5. Перелік переможців публікується не пізніше ніж 14 днів з моменту розіграшу.
5.6. Організатор Конкурсу самостійно сповіщає переможців.
5.7. Якщо Організатор Конкурсу не може з технічних причин або через надання недостовірних контактних даних зв’язатися з переможцем (і той сам не виходить на зв’язок) або переможець відмовився від призу, Організатор визначає іншого переможця.

6. Інші умови Конкурсу.
6.1. Беручи участь у Конкурсі, учасник підтверджує, що він згоден з цими правилами, які розміщені на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua. У разі виникнення додаткових умов та змін щодо проведення Конкурсу Організатор Конкурсу публікує такі зміни та нові умови проведення Конкурсу в мережі Інтернет на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
Більш пізня редакція цих правил буде мати пріоритетну силу. У разі припинення конкурсу Заcновник Конкурсу опубліковує відповідне повідомлення на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.2. Організатор Конкурсу є податковим агентом з отримання призів учасниками конкурсу.
6.3. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими правилами, остаточне рішення ухвалюється Організатором Конкурсу згідно з вимогами чинного законодавства України. Рішення Організатора Конкурсу є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Конкурсу є остаточними й не підлягають перегляду.
6.4. Організатор Конкурсу залишає за собою право змінити ці правила, а також призупинити або скасувати Конкурс у будь-який час і з будь-якої причини без попереднього повідомлення.
6.5. Інформування щодо правил та умов Конкурсу здійснюється за допомогою анонсування та розміщення офіційних правил та умов на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.6. Учасник Конкурсу не має права передати/поступитися своїм правом на приз третій особі, якщо інше не буде передбачено цими правилами.
6.7. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим надає свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, зокрема на використання завантаженої фотографії та/або імені (псевдоніма) чи прізвища учасника, шляхом публікації в мережі Інтернет та на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua та інших веб-ресурсах Організатора Конкурсу, без будь-яких обмежень за часом та способом використання. Таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу та будь-якою третьою особою.
6.8. Цей Конкурс не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу й не є азартною грою.

7. Персональні дані.
7.1. Для проведення цього Конкурсу (у т. ч. й для отримання призу) учасник має надати Організатору Конкурсу інформацію (у т. ч. особисту інформацію), визначену цими правилами. Фактом участі в конкурсі учасник підтверджує правильність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це визначено правилами.
7.2. Особисті дані зберігаються та опрацьовуються з метою реалізації статутної господарської діяльності Організатора Конкурсу. Збір інформації згідно з п. 7.1 також дозволить Організатору Конкурсу якнайшвидше передати призи переможцям, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
7.3. Організатор Конкурсу під час збору та подальшого використання отриманої інформації буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України про захист персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації та надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави й у порядку, що визначений чинним законодавством України. Організатор має право на передачу персональних даних учасників своїм партнерам у рекламних цілях із дотриманням вимог, зазначених у положеннях Закону України «Про захист персональних даних».
7.4. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, методами, що не порушують чинне законодавство України, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю, фото і текстового матеріалу або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, у т. ч. право публікації (у т. ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у мережі Інтернет, інтерв’ю ЗМІ, у випадку отримання призу, а також для надсилання (передачі) інформації, повідомлень (у т. ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Таке використання (передача) жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та в розумінні ч. 1. ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297 від 01.06.2010 р. зі змінами та доповненнями.
7.5. Відповідно до вимог ст. 1150 Цивільного кодексу України Конкурс оголошується публічно через сайт 5000hryven.pb.ua.

8. Відповідальність
8.1. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у т. ч. інформації щодо контактів з ними та електронної адреси).
8.2. Учасники самостійно несуть відповідальність, якщо завантажені ними матеріали порушують авторські права, права власності або інші суміжні права третіх осіб, та підтверджують, що є єдиними та виключними власниками таких матеріалів, а також гарантують, що не будуть надавати матеріал, який порушує умови цих правил.
8.3. Учасник розуміє та приймає на себе всю відповідальність та можливий ризик будь-якого роду, що може виникнути у зв’язку із порушенням умов, викладених у цих правилах.
8.4. Учасники погоджуються, що Організатор Конкурсу, його посадові особи, керівництво, співробітники, представники й агенти не несуть відповідальності та звільняються від будь-яких претензій у разі збитків або будь-якого роду витрат, понесених частково або повністю, прямо або опосередковано в результаті прийняття, розпорядження, використання або невикористання призу та/або участі в Конкурсі, і не вступають в будь-які суперечки, що виникли у зв’язку із цим.
8.5. Організатор Конкурсу не несе відповідальності у разі настання таких форс-мажорних обставин: стихійне лихо; пожежа; повінь; військові дії будь-якого характеру; блокада; суттєві зміни в законодавстві, що діють на території проведення Конкурсу; інші непідвладні контролю з боку Організатора Конкурсу обставини.
8.6. Відповідальність Організатора Конкурсу не виходить за межі вартості подарунків, зазначених у цих правилах.
8.7. Учасник конкурсу самостійно несе відповідальність за своєчасну оплату рахунку за товар, послуги навчання.

9. Застереження.
9.1. Учасник підтверджує, що на додачу до умов цих правил він/вона ознайомлений(-а) з умовами використання та іншими угодами/правилами, на які є посилання в цій угоді, та погоджується з викладеними в них умовами.
9.2. Приймаючи умови цих правил, учасник підтверджує, що він/вона прочитав(-ла) і зрозумів(-ла) всі умови цих правил та всі інші нижчеперелічені супутні угоди/правила, розміщені на веб-сайті 5000hryven.pb.ua, і приймає всі умови й положення зазначених угод/правил.
9.3. Якщо учасник не згоден з умовами та положеннями одного чи декількох вищенаведених документів, він повинен відмовитись від участі в Конкурсі

Діліться враженнями

Обговорюйте і розповідайте друзям про акцію «Є Картка Юніора - є 5000 гривень» в соціальних мережах. Висловлюйте свої коментарі та пропозиції.