Мови

Є Картка Юніора - є 5000 гривень

з 11 грудня 2017 до 11 грудня 2018

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Кількість учасників вже досягла
5 521
осіб
Зареєструйтесь і Ви:

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Хто може брати участь у конкурсі?
Учасником конкурсу може бути дитина – власник Картки Юніора або її батьки.

Як взяти участь у конкурсі?
1. Авторизуватися на сторінці конкурсу за допомогою номера телефону (одного з батьків або дитини).
2. Залишити відгук про використання Картки Юніора (текстом або відео).
3. Після модерациї відгука зробити його репост на свою сторінку в соціальній мережі facebook

Які призи в конкурсі «Є Картка Юніора – є 5 000 гривень»?
Призовим фондом конкурсу є оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 1 000 гривень (1 приз).
- 500 гривень (8 призів).

Хочете, щоб дитина вивчала англійську, займалася танцями, вивчила програмування або пройшла курс робототехніки?
Отримати 5 000 гривень для цього простіше, ніж ви думаєте.

З 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 року залишайте відгук на сайті конкурсу та отримайте шанс виграти за нього 5 000 гривень та інші призи.

Картка Юніора - це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років.
Це перший крок до фінансової грамотності вашої дитини!
Поки інші платять, вам доступні індивідуальні умови навчання дітей з ЮніорБанком

З Карткою Юніора дитина зможе:
- навчитися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку,
- відвідати екскурсію в відділення банку,
- побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку".

Замовити її можна прямо зараз за посиланням або оформити з дитиною в найближчому відділенні ПриватБанку.
Для оформлення Картки Юніора досить мати із собою:
- свідоцтво про народження дитини (якщо дитині ще немає 14 років);
- свідоцтво про народження та ІПН дитини (якщо дитині 14–15 років);
- паспорт та ІПН дитини (якщо дитині 16–17 років).

Новини, фотозвіти, статті та конкурси - в групі ЮніораБанку на Facebook. Підпишіться зараз, щоб нічого не упустити.

Поділіться досвідом використання Картки Юніора та отримайте шанс виграти 5 000 гривень та інші подарунки для своєї дитини.

Всі відгуки наших клієнтів про Картку Юніора

Палагіцька Тетяна
31.03.2018 - 07:38

Добрый день! Карта Юниора просто палочка выручалочка - можно не переживать за карманные деньги ребёнка, всегда есть возможность перевести или пополнить в терминале! Особенно ценна карта оказалась когда ребенок был в поездке с классом в другом конце Украины, сколько денег не давай, всё равно мало будет)) быстро смогла финансово дочери помочь. Процент на снятие небольшой, но конечно хотелось бы без него))

Гуленко Оксана
30.03.2018 - 23:50

Раньше я думала что картка это ненужная,бесполезная,пластиковая вешь.И ею пользуються люды,что бы выглядеть взроослыми и самостоятельными.Но когда моя мама уехала за границу.Мне пришлось завести картку Юниора,что бы она пересылала мне деньги без больших процентов....Сразу я не понимала её плюсов и как ею пользоваться.Поэтому я направилась до ближайшого Приват Банка.Менеджер-консультант рассказала мне всё про картку Юниора...А в чястности все плюсы и предложения...Меня порадовала ещё то ,что Юниор проводит розыгрыши.Эта картка увеличует возможности,потому что благодаря ей я могу с легкостью пополнить себе щёт на мобильном тел.,заказать товары даже,не выходя из дому . Хочю сказать то,что ещё эта картка накапливает бонусы из каждой покупки в магазине,что очень удобно!И если я её потеряю,буду уверена что смогу в любой момент её заблокировать....Спасибо Приват Банку,а в чясности Юниору!

Гуленко Оксана
30.03.2018 - 23:42

Раньше я думала что картка это ненужная,бесполезная,пластиковая вешь.И ею пользуються люды,что бы выглядеть взроослыми и самостоятельными.Но когда моя мама уехала за границу.Мне пришлось завести картку Юниора,что бы она пересылала мне деньги без больших процентов....Сразу я не понимала её плюсов и как ею пользоваться.Поэтому я направилась до ближайшого Приват Банка.Менеджер-консультант рассказала мне всё про картку Юниора...А в чястности все плюсы и предложения...Меня порадовала ешё то ,что Юниор проводит розыгрыши.Эта картка увеличует возможности,потому что благодаря ей я могу з легкостью пополнить себе щёт на мобильном тел.,интернет,заказать товары даже,не виходя из дому.Хочю сказать то что ешё эта картка накапливает бонусы из каждой покупки в магазине,что очень удобно!И если я её потеряю,буду уверена что смогу в любой момент её заблокировать....Спасибо Приват Банку,а в чясности Юниору!

Рибалка Аня
30.03.2018 - 22:50

Моє життя змінилось після того як на свій день народження я отримала можливість оформити свою першу банківську картку. Уже більше року я користуюсь банківською карткою від Юніор Банку. завдяки цій картці я можу контролювати свої витрати і навчатися фінансовій грамотності. Я можу самостійно поповнювати мобільний телефон собі і батькам а також робити покупки в інтернеті. На мою думку доросла людина це та людина яка вміє розумно витрачати гроші. Ця картка робить мене дорослішою. Багато моїх друзів теж мають цю картку і вони в захваті від неї. У мене в сім'ї усі користуються картками і це мені дає приклад розумно використовувати гроші і не ,,викидати їх на вітер,,. Дякую вам за те що в наш час діти можуть самостійно контролювати свої витрати і навчатися фінансовій грамотності самостійно.

Гродзенська Віта
30.03.2018 - 18:34

Карта удобна и проста в использовании, отличный инструмент контроля за несовереннолетними, отсутствие наличных денег в нашей стране- эффективный механизм безопасности в социуме, и если родитель использует кредитные деньги, карта юниора - отличный путь экономии на процентах в повседневной жизни. Практично и достаточно надежно. Спасибо добрым менеджерам банка!

Целуйко Євген
30.03.2018 - 18:20

С оформлением карт своим детям у меня исчезла головная боль контролировать выдачу карманных денег. Они всегда могут рассчитаться в магазине, получить наличные, купить что-то в интернете. И я не переживаю что у них кто-то сможет украсть деньги.... красть карту просто бессмысленно.

Коваль Святослав
30.03.2018 - 17:40

Вперше я дізнався про картку 2 роки тому. Це дуже круто та престижно мати свою картку. Я задоволенний використанням цієї картки, адже не потрібно носити із собою кишенькові гроші, немає здачі у вигляді монет, які губляться, баланс, завжди, можна перевірити у Приват24 і при необхідності, батьки можуть перекинути гроші. Якщо б мене запитили, яку картку вибрати, я б порадив картку Юніора!!!

Мачек Геннадій
30.03.2018 - 15:01

Когда мы с супругой принимали решение по оформлению карточек Юниора от Приват, нашим детям 10 и 14 лет, мы взяли во внимание все плюсы, которые несет в себе этот маленький красочный пластик, а это: 1) огоньки в глазах детей, вдруг почувствовавших себя взрослыми; 2) упрощение для бабушек и дедушек по передаче вознаграждений внукам за учебу, за победы в соревнованиях и т.д.; 3)снятие головной боли у родителей по поводу накормлен ли его ребенок, а взял ли он денег на сок, а купил ли он себе булочку и т.д. 4) и наверное самое главное, поверьте мне, дети ощущают гордость за то, что они полноправные жители этого мира, а это уже не мало!!!

Айсіна Інна
30.03.2018 - 13:49

Картку Юніора ми з батьками оформили дуже швидко та неочікувано для мене самої, адже вона була мені потрібна для участі у школі від ЮніорБанка. Спершу навіть не було думки про те, що я буду нею користуватися, адже звикла до готівки, та й не було особливої потреби у картці. Проте, вже через місяць почала усвідомлювати усі її переваги, тому попросила тата перераховувати кошти саме на картку. Більше мені не потрібно було копирсатися у гаманці та шукати потрібну суму для сплати, та й до того ж приємним сюрпризом стало те, що від сплаченої суми мені повертається бонус за системою БонусПлюс. Також, чи не найголовнішою перевагою є те, що вже з підліткового віку я вчусь користуватись банкоматом та відчуваю себе дорослішою, тому що маю власний рахунок. Картка кольорова, яскрава, ще й має розмітку лінійки на одній зі сторін, що особисто для мене дуже зручно. І до того ж , для власників Юніоркартки проводяться різноманітні конкурси з чудовими призами. У наш час розвитку інформаційних технологій потрібно змалечку вчитись банківській "культурі", тому я однозначно раджу оформляти Юніоркартку кожному. Гарного дня :)

Парнак Дмитро
30.03.2018 - 11:29

Близько двох років тому, в інтернеті, я дізнався про карту Юніора! І ви знаєте я одразу не повірив, що тепер можу відчути себе дорослішим та самостійнішим, адже бути виконувати будь-які оплати за допомогою власної карти. Тепер мені уже 14, проте я досі користуюся усіма функціями та перевагами карти. Я усім раджу спробувати! Це неймовірно, непотрібно брати з собою купу грошей, турбуватися про їх безпеку, готівку можна зняти через будь-який банкомат, адже у приват банку найширша мережа відділень та банкоматів. Отже, не відставай від моди оформи картку ЮНІОРА та будь у тренді!!! #тренд2018 #картка_юніора #приватБанк

Рейтинг

1
Назаренко Олег
09.02.2018 - 23:40

З оформленням картки Юніора від ПриватБанку,життя стало набагато простішим.Досить гарно пам'ятаю момент,коли батьки хотіли мені відкрити її,а я не бачив сенсу.Згодом через кілька днів після того як я став власником картки, моя думка докорінно змінилилася(безперечно на кращу сторону). Моє життя з цією картою стало значно простішим та зручнішим,ніж було до цього, адже мені не потрібно перейматися через те,щоб бодай не загубити гроші по дорозі до магазину чи чекати решти на касі. Картка збільшує можливості, тому що завдяки їй я можу з легкістю поповнити собі рахунок/інтернет,замовити товари навіть не виходячи з будинку.Я вдячний ПриватБанку за те,що покращують життя та роблять його зручнішим.Можливо в когось ще немає цієї картки,тому раджу якнайшвидше її оформити!)

rate 4390
2
Ільминська Ольга
26.02.2018 - 15:56

Картка Юниора - це крок до дорослого життя.Я можу вирішувати, що і де мені купувати. Я вчусь планувати свої витрати. А головне, я планую своє майбутнє, бо з послугою "Копілка" накопичую на курси перукаря. Не буду писати про зручність користування, бо це зміг оцінити кожен її власник, мені вона дає змогу виховувати в собі необхідні риси для мого самостійного життя. Для мене це - найголовне! Дякую, Приватбанку!

rate 2963
3
Малевич Сергій
31.01.2018 - 20:23

Доброго дня! Я з нетерпінням чекав, коли отримаю свою власну картку Юніора. З нею я зміг успішно проводити банківські операції, безготівково розраховуватись у магазинах. Це набагато зручніше замість купи дрібних купюр носити з собою компактну картку Юніора. Також мені було зручно використовувати цю картку за кордоном - адже не потрібно йти у пункт обміну валют, гроші на картці автоматично перераховуються по курсу ПриватБанку. І головне, я потрапив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де зміг навчитися правильно користуватися своїми фінансами! Дякую ПриватБанку за таку чудову можливість - відчути себе дорослим!

rate 337
4
Закрушевський Роман
02.03.2018 - 20:28

Мені 13 років.Я такий неуважний і забудькуватий , як більшість дітей.І про те , що я забув гроші згадую вже в школі.На допомогу приходить картка Юніора.Один дзвінок мамі і я вже стою в черзі за свіжою випічкою.Картка Юніора - це можливість батьків контролювати покупки своєї дитини , а також переказати кошти у потрібну хвилину ( якщо ви такі забудькуваті як я :)

rate 154
5
Дуброва Євгенія
30.01.2018 - 19:32

Карта юниора у дочки с 6 лет, сейчас ей почти 12 лет и она многому научилась с этой картой. Самостоятельно снимать деньги ,совершать покупки.С картой юниор мой ребенок в безопасности так как наличных денег у нее нет и забияки старшеклассники не смогут отнять деньги. Дочь может купить себе что нибудь просто расчитавшись картой . Если дочери понадобиться деньги, а насчету нет , то я через приложения ПРИВАТ 24 ложу на счет. Так же я могу просматривать траты ребенка. А еще с картой ребенок может откладывать себе денежку на копилку. Спасибо приват банку . Ребенок чуствует себя очень взрослым.

rate 132
6
Алфьорова Юлія
04.02.2018 - 11:00

Добрый день! Являясь клиентом Привата и большим приверженцем приват-банкинга, который на 99% облегчил и упростил все бытовые проблемы, связанные с коммунальными платежами, переводами, пополнением счетов, покупкой билетов и прочими нужными функциями и бонусами, оформили сыну карту Юниора незамедлительно, только узнав о ней. В результате получили массу плюсов и преимуществ: 1) воспитание и получение азов финансовой грамотности у подростка; 2) полный контроль родителей за тратами ребенка; 3) овладение подростком навыками пользования интернет-банкинга: теперь сам оплачивает свой телефон и, как студент ВУЗа с этого года, оплачивает со своего счета стоимость проживания в общежитии, берет билеты на поезд на каникулах; 4) пополнение карты Юниора моментальное и с моей дебетовой карты бесплатное; 5) в основном сын использует безнал, но огромное количество приватовских терминалов везде дает возможность при необходимости обналичить собственные средства с минимальной комиссией; 6) плюс приятные бонусы для сына: ему открыта кредитная линия и он, подключив функцию копилки, теперь собирает средства на покупку очередного желанного гаджета. Всем рекомендую сотрудничество с Приватом. Становитесь клиентами самого продвинутого по сервису в Украине банка. Оформляйте детям карту Юниора. 100% не пожалеете!

rate 85
7
Добровольська Тетяна
21.02.2018 - 16:07

Работаю в Банке более 13 лет. И как только появилась карта Юниора, я всегда мечтала оформить ее..... но у меня на тот момент еще не было деток. Когда родилась дочь, я все внутренне "торопила " время....,ну когда же….. И вот нам в 2017 исполнилось 6 лет. Как же долго мы ждали этого момента.... Сразу же мы приехали в Банк и оформили этот долгожданный атрибут. У ребенка не было придела от радости, а маме больше ничего и не нужно, только бы ребенок был счастлив. Я получаю все смс о тратах. Когда я на работе, ребенок гуляет с бабушкой, бывает такое, что у них заканчиваются деньги, ия всегда могу пополнить карту (где бы я не находилась), или дочка желает что-то купить самостоятельно. Она с гордостью достает свою карту и рассчитывается на кассе. (Очень не любит , когда подсматривают за ней во время ввода пин-кода)))) У нее есть приложение "Копилочка", там она собирает денежку на собачку..... Каждый день следить за начислением % )))). Я радуюсь, когда вижу, что мой ребенок финансово и социально развивается. Я вижу, как она учится контролировать свои расходы и накопления. Спасибо создателю данного проекта.

rate 84
8
Фалаштинський Ілля
16.12.2017 - 00:16

Про картку Юніора від ПриватБанку я дізнався 4 роки тому з рекламного банера в мережі Інтернет. Мене ця картка надзвичайно зацікавила і я одразу захотів її мати, я прочитав про її можливості і переваги та розповів мамі, мама погодилась мені її оформити. І наступного дня я вже мав першу в моєму житті справжню банківську платіжну картку! З цього дня моє життя дуже змінилося. В магазинах я почав розрахуватися своєю карткою Юніора і щоразу отримувати приємні бонуси за програмою "Бонус+". А це - дуже зручно і приємно :) Потім я зареєструвався в сучасному інноваційному інтернет-банку Приват24 та на порталі ЮніорБанку, щоб бути в курсі всіх подій, акцій і конкурсів. Через Приват24 я з легкістю поповнював свій телефон та телефони моїх рідних, оплачував комунальні платежі та послугу Інтернет. З Приват24 всі операції і транзакції здійснюються в декілька кліків і за декілька секунд! Спочатку я був дуже здивований і зацікавлений, але в подальшому я про все дізнався більш детально. Я почав вивчати банківські продукти (в т.ч. інші картки) та послуги з ресурсів ПриватБанку (сайти privatbank.ua та juniorbank.ua) і дізнався дуже багато нового, зокрема про кредити і депозити, про переваги Картки Універсальної та інших карток. Під час вивчення банківських продуктів мене зацікавила картка з індивідуальним дизайном. Я продумав її дизайн і замовив унікальну картку з доставкою додому через сайт ПриватБанку. Тобто в мене з'явилася ще 1 картка, яка була підв'язана до моєї основної картки Юніора. Це дуже класно! Коли мені було 10 років, я вирішив записатися в банківську Бізнес-Школу фінансової грамотності ЮніорБанку в місті Умань, що на Черкащині і не пожалкував про це! Я дізнався дуже багато нового, засвоїв основи фінансової грамотності, ще більше занурився в банк, дізнався більше про Приват24 і закічив навчання в Бізнес-Школі найкраще серех усіх юніорів міста Умань! Я також відвідав екскурсії, бізнес-квест та квест-кімнату. А це дуже весело, захопливо і цікаво :) Також картка Юніора дуже часто мене виручала, зокрема кредитний ліміт (300 грн) допомагав мені, коли закінчились особисті кошти, але терміново необхідно щось купити. Отже, завдяки картці Юніора від ПриватБанку я отримав: - досвід дорослого життя - користування карткою: розрахунки карткою в торгових точках, поповнення картки і зняття готівки та ін., гарантію збереження моїх коштів, адже навіть якщо я загублю картку - то її можна заблокувати; - дізнався про банківські продукти і послуги, завдяки інтернет-ресурсам ПриватБанку, зміг легко здійснювати різноманітні операції (транзакції), навіть переказ грошей між картками - через інтернет-банк Приват24; - фінансову грамотність - завдяки Бізнес-Школі, тренінги якої є безкоштовними; - відкрив для себе можливості сучасного світу банку, відвідав екскурсії по банку, та підрозділам і відділенням банку, бізнес-квести, квест-кімнати - а це дуже весело, цікаво і захопливо!; - і саме головне я отримав - досвід і знання, які мені обов'язково знадобляться в майбутньому, адже я хочу стати банкіром! Я РЕКОМЕНДУЮ КАРТКУ ЮНІОРА ВСІМ ДІТЯМ!!!

rate 63
9
Федчик Олександр
06.02.2018 - 12:46

Доброго дня! Про картку Юніора я почув 4 роки тому. Я дуже сильно захотів її мати. Але мама чомусь категорично була проти. Я її дуже часто вмовляв. Тоді мама не витримала і дала згоду, але сказала, що "вона не знає" де знаходиться відділення Приват банку. І одного сонячного ранку я взяв маму за руку і привів у відділення. ( До речі, по дорозі вона все ще чинила опір). Коли ми зайшли у відділення, нас зустріли дві тьоті-працівниці із щирими посмішками і запросили до себе. Бачу моя мама вже присідає на стілець. (Ну думаю вже ми разом маму переможемо). Працівники банку доступно все нам пояснили і... Я отримав того дня картку! Завдяки картці я багато чому навчився. З нею дуже зручно і безпечно робити покупки в інтернеті та в магазинах. Тим більше нараховуються БОНУСИ! Ще я користуюся послугою Регулярні платежі і банк автоматично без комісії поповнює мобільного телефона. Також дуже зручно накопичувати кошти за допомогою сервісу Скарбничка.

rate 52
10
Нестеренко Тимур
04.03.2018 - 22:31

Картка Юніора для мене - це моє фінансове обличчя. Я дуже хотів її отримати і заради картки навіть пішов до школи, хоча на той момент ще не хотів. З цією карткою я майже не розлучаюся. Я розрахувався нею коли водив свою дівчинку в кіно, це було дуже круто!!! Дякую Приватбанку за неї. Обіцяю гарно вчитися в школі, тільки не забирайте в мене картку юніора!

rate 51
11
Бондарчук Анастасія
03.03.2018 - 20:00

Необхідність оформлення картки у мене виникла в травні 2017, коли мені було 13 років, для отримання грошової винагороди за перемогу в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії та математики. Картка Юніора є дуже зручною у використанні. В Privat 24 я можу перерахувати кошти на мобільний телефон або на іншу картку. Батьки перераховують кишенькові гроші на мою картку. Я не боюся кишенькових злодіїв, тому що мої кошти на картці. Картка Юніора є дуже зручною у використанні.

rate 43
12
Журба Максим
21.02.2018 - 20:29

Я папа троих детей. Оформил карту двум старшим дочерям и могу сказать следующее: Когда оформил дочке карту Юниора, Она помчалась в магазин быстрее метеора. Не страшно деньги из кармана потерять, Лишь только карту надо пополнять. И ждут дочурки чудо-смс, Приват24-мир чудес. Нас увлекает бизнес-школа Юниора, С ней светит в жизни нам зелёный светофора. Вот третяя дочурка подрастет, И в ПриватБанк за картой Юниор пойдет. У нас большая дружная семья, Мы с картой Юниора лучшие друзья.

rate 36
13
Бекетова Маргарита
10.01.2018 - 20:37

Моя донька, користується картою Юніор від Приват банку понад 3х років. На її думку, це дуже зручний спосіб зробити необхідну оплату, практично в будь-якій торгівельній і розважальній (кінотеатр чи кав'ярня). До того ж, існуючий зворотній зв'язок, важливий для батьківского моніторингу, щодо витрачених коштів і місця знаходження дитини. Слід зауважити, що за весь час користування картою Юніор у нас не виникло ніяких проблем. Колективу Приват банку бажаємо економічних досягнень, примноження кращих міжнаррдних традицій, а також вдалих проектів для найкращого забезпечення населення у сфері банківських послуг і надійних партнерів у бізнесі. З повагою, Ваші клієнти.

rate 33
14
Галямар Валентина
25.02.2018 - 15:43

Что может быть лучше, чем ПриватБанк Юниор? Именно с ним мы сегодня растём. Платежи, переводы, покупки, контроль, Всё, что нужно тебе, всё на карте одной! Очень разумное решение для детей и их родителей. Ребёнок с самого детства может управлять своими средствами, разумно ими распоряжаться, усваивать основы финансовой грамотности. Очень современно, доходчиво и удобно. Спасибо разработчикам!

rate 30
15
Середа Матвій
17.12.2017 - 16:24

Мені 6 рочків. Я навчаюсь в 1-В класі. В мене є карта Юніора, бо я командир класу (карта має гарний номер, як на крутій машині), а ще ми в школі розраховуємось карткою. Я в першому класі, а вже майже банкір! Карта моя - це початок мого майбутнього. В нашому класі всі банкіри. Всі мають картки. Ми круті, бо ми Юніори!

rate 29
16
Грабовська Наталія
25.02.2018 - 19:30

клаcсная штука, когда нет денег на счету, позвонила папе и через несколько минут можно потрошить банкомат или расчитася с неё. Оплачивать стало очень легко. Например: в торговом центре можно просто провести карточкой в ​​специальной зоне, вести ПИН-код и купить продукты.Я постоянно куда-то езжу, мама давая мне карманные деньги, очень волновалась, чтобы я не потеряла их. С появлением карточки она перестала волноваться из-за этого.

rate 27
17
Міщенко Влада
30.01.2018 - 20:35

Про Карту Юніора мої батьки та я дізналися коли в школу завітав представник банку. Цікаві розповіді та великий функціонал карти звичайно зацікавив, тому негаючи часу я з батьками завітали до найблищого відділення ПриватБанку. Відразу вразила швидкість обслуговування та видачі карти. Також батьки скористалися майже всіма можливими функціями карти та відразу встановили ліміт витрат. Користуючись картою третій рік можу сказати, що навчилася контролювати свої особисті гроші, а також з функцією "Скарбничка" назбирала свою першу кругленьку суму. Я можу повністю рекомендувати Карту Юніора тому,що: -карта навчає контролювати свої власні кошти; -з раннього віку (а саме з 6 років) ознайомлює дитину з елементарними знаннями сучасних технологій банківської сфері; -батьки можуть повністю контролювати витрати своєї дитини та магазини в яких вона робить свої покупки; -дитина може відкрити свій перший депозит ("СКАРБНИЧКА" під 11% річних), поставити собі ціль та накопити на неї грошей. А на останок можу сказати, що власники Карти Юніора мають декілька приємних бонусів, а саме: відвідування школи фінансової грамотності, відвідування квесту та екскурсій - І ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО! Я сподіваюсь на те, що інформація мого коментара буде важливою для тих, хто вагається, або ще не має дитячої карти ПриватБанку!

rate 22
18
Тиняний Іван
23.02.2018 - 18:11

Родители оформили мне карту юниора и это стало шикарным выходом из многих неудобных ситуаций например случалось часто что в попыхах утренних сборов мама забывала дать мне деньги на проезд или на школьный обед приходилось идти пешком а школа находиться не близко .Теперь все просто -со мной всегда карта юниора на которую в любую секунду из любой точки родители могут перечислить необходимую сумму денег.И главное что я сам учусь распоряжаться своими финансами

rate 18
19
Кахникевич Марина
25.02.2018 - 17:15

Привіт всім! Декілька років тому, я брала участь у конкурсі "Найкращий новорічний малюнок для ПриватБанку" та участь у новорічному святі. Всіма любимий Дід Мороз розповідав учасникам про чудодійну картку Юніора. Користуюся нею вже багато років, вона завжди зі мною, адже саме вона вчить нас бути самостійними. Одного разу будучи в супермаркеті я розраховувалась карткою Юніора та почула голос здивованих старшокласників нашої школи :"Нічого собі, яка "малолєтка продвинута". Дякую Вам ПриватБанк, успіхів у нових проектах!

rate 18
20
Габрук Всєволод
19.02.2018 - 20:23

Привіт, мені 13 років. Картка Юніора у мене вже 3 роки. Ця карта відкриває можливості для навчання новому у бізнес школі, самостійно керувати своїми коштами та розподіляти бюджет. Вперше, я її самостійно використав за кордоном в 10 років - це було круто, мене переповнювала гордість. Свої кишенькові я кладу на карту-це дає мені змогу зайвий раз не витрачати на розваги, солодощі та інші смаколики. Окрім цього, батьки можуть контролювати мої транзакції, тому я не можу дозволити собі лишнього й шкідливого. Так це не подорослому, але завдяки цьому є можливість вберегти себе від шкідливої їжі, лишніх витрат та підготуватися до дорослого самостійного життя. Завдяки картці Юніора я мав можливість долучитися до цікавої бізнес школи, квестів та різноманітних конкурсів. Раджу всім використовувати картку Юніора і відчути себе трішечки дорослим та самостійним!!!

rate 17
21
Балаценко Нікіта
26.02.2018 - 04:47

Вітаю Друзі!!! Нарешті і я отримав свою першу банківську карту-і це карта Юніора від Приватбанку!!! Мене звати Нікіта і я мешкаю в чарівному місті Суми! У мене 2 старших брати і вони були власниками карт Юніора, отримавши цінний фінансовий досвід. Наразі зараз вони користуються дорослими картами Приватбанку. Вважаю що мені пощастило продовжити родинну акцію-бути власником карти Юніора, щоб отримати фінансові знання. Але і Приватбанку пощастило, він отримав завзятого хлопця, який прагне не тільки навчатись, а також бути генератором ідей у команді Юніорів! Так що попрацюємо разом у дружній команді Юніорів!!! З найкращими побажаннями, Нікіта Балаценко P.S.Цей лист розміщено на Facebook з дозволу мого сина Нікіти. З повагою, Ігор Балаценко

rate 16
22
Рєпіна Олена
24.04.2018 - 20:11

оформила карту Юниор сыну еще в 2015 году .очень удобно в использовании.пользовался ей в Словакии. нравится что есть функция кредитный лимит с льготным периодом в 55 дней .пригласил своих друзей оформить карту получил за это бонусное вознаграждение. нравится бонус плюс. удобно что есть Приват 24.спасибо!

rate 16
23
Алексєєв Іван
21.02.2018 - 16:39

Ще декілька років тому почали привчати сина до користування грішми. Спершу монети, потім банкноти. З осені він попросив нас купити йому долари за ті кошти, які від назбирав. Але я був здивований та радий, коли одного ранку він попросив мене відкрити йому карту. Ми не зволікаючи зателефонували банкіру та поїхали оформляти її. Зараз він ходить в магазини тільки, де можна розрахуватись картою) А до всього ж ще й отримав карту Вознесенця, так взагалі модний) Дякуємо Приват Банку за таку можливість та сподіваємось, що наша співпраця тільки розпочинається!

rate 14
24
Козаченко Денис
23.01.2018 - 17:44

Що я можу сказати, отримавши картку Юніора ПриватБанку у свої одинадцять років перед мною відкрились двері до фінансової грамотності та навіть фінансової незалежності. Відвідуючи Бізнес школу мені подобається поєднання навчання та практичних завдань де я навчився поповнювати картку, розраховуватись нею та найбільше мене зацікавив додаток Скарбничка, який допомагає мені накопичувати кошти для здійснення своєї мрії. Дякую ПриватБанку за те, що він надає можливість дітям фінансово розвиватись.

rate 13
25
Шолойко Анастасія
13.03.2018 - 15:55

Пользуюсь картой юниор от Приватбанка больше года, всегда удобно рассчитываться ею в магазинах и школьной столовой. Наличие денег на карте позволяет в любое время пополнить мобильный телефон, а ввод пин—кода гарантирует сохранность наличных. Крутой дизайн позволяет выглядеть стильно на фоне сверстников, у которых такой карты нет. А проходить экскурсии и уроки финансовой грамотности, позволяет развиваться и учиться правильно распоряжаться деньгами. Всем своим друзьям и подругам рекомендую карту юниора.

rate 12
26
Ткач Євгенія
02.03.2018 - 19:56

Коли мені було 8 років, матуся оформила картку Юніора. З перших днів я відчувала себе дорослішою. Цією карткою приємно розраховуватись в магазинах. Дякуючи картці я отримала багато цікавих та нових знань в школі фінансової грамотності. Мені зараз 13 років і я з задоволенням користуюсь карткою Юніора. Рекомендую!

rate 12
27
Дяденко Олександра
04.01.2018 - 19:07

Мені подобається користуватися Юніор карткою від Приватбанку тому, що по-перше для мене це зручно, картка займає мало місця і я можу за допомогою неї виконати безліч функцій в будь-який час, наприклад: оплати за покупки в магазині, заплатити за проїзд в транспорті і поповнити рахунок на телефоні. По-друге це досить модно, молодіжно і сучасно. Потрібно переходити на сучасні технології і йти в ногу з часом. Завдяки Юніор картці я можу приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні призи. Мені та моїм друзям дуже подобається, що для дітей є окремі банківські картки і ми можемо користуватися ними в повсякденному житті.

rate 11
28
Чуваєва Катерина
20.03.2018 - 17:32

Я згадувала, як у 9 років тато повів мене за руку до банку отримувати карту Юніора. Тоді я не розуміла навіщо вона. Тато сказав що ця карта зробить мене дорослою і самостійною. Як добре що мій батько «продвинутий» він дивився у майбутнє. Зараз я в 10 класі і картка в мене вже з індивідуальним дизайном. Тобто на карті зображене фото учнів мого класу. Ця карта дуже чарівна, на ній ніколи не закінчуються гроші.

rate 9
29
Онищук Юрій
21.03.2018 - 16:12

Слово до сина Отримав картку Юніора, І ніби вже банкіром став. Хороша це для тебе школа, Щоб кошти ти розумно витрачав. Здійснив оплату за навчання танців, За плавання в басейні кошти надіслав, А ще – дарунки мамі й тату За банківські відсотки ти придбав. Та це лише початок шляху У світ цікавий банківських ідей, Щоб Україну нашу прославляти Дерзай, учись, мій юний Прометей!!!

rate 9
30
Кудинова Марина
19.03.2018 - 22:35

Варвара Кудінова: Карта Юніора стала моїм першим досвідом і знайомством із сучасною системою розрахунків. Мене приваблює насамперед безпечність використання безготівкових розрахунків, адже я не боюся, що хтось поцупить мій гаманець, зате я почуваюся більш незалежно і можу самостійно вирішувати свої дрібні питання - придбати канцелярські прилади та інші товари, не турбуючи зайвий раз батьків, які важко працюють і не в змозі "тримати усе в голові". Мені подобається, що я можу самостійно планувати свій час, розпоряджатися власними фінансами, нехай вони й відносно невеликі. Я постійно замислююся над тим, як я у свої 14 років могла би самостійно заробляти гроші, шукаю неординарні варіанти. Приміром, спільні покупки. Я можу замовити по інтернету якусь дрібничку і з картки на картку перерахувати необхідну суму. А на пошті я отримую свою посилку. Коли в мене буде більше коштів, я замовлятиму товари з Китаю та розраховуватимуся своєю картою Юніора. Я зніматиму відео розпаковки посилок та викладатиму його на Ютубі. Можливо за велику кількість переглядів я зможу отримувати оплату. А моя маленька помічниця картка допоможе не турбувати зайвий раз батьків з приводу мого заняття.

rate 8
31
Середа Лариса
14.12.2017 - 15:20

Дуже чудово що в приваті є можливість оформлення дитині банківської карти. Для мене особисто є зручним, те що навіть знаходячись на відстані, за допомогою додатку можу перерахувани дитині кошти та бачити всі витрати. А дитина привчається бути самостійною і розпоряджатись власними коштами.

rate 8
32
Білінський Ігор
24.02.2018 - 19:01

Картка Юніора для мене і сина дуже зручний інструмент. За останні два роки син відвідав багато країн Європи Німеччина, Австрія, Чехія, Угорщина, Бельгія, Латвія, Польща , і не завжди з батьками. Цього року Влада і нас - його батьків, чекає важливий крок - вступ у Європейський Університет. Тому банківська картка Юніора це можливість легко і мобільно користуватись грошами у поїздках. Влад завжди може розраховувати на допомогу батьків, а ми зможемо швидко поповнити його рахунок.

rate 8
33
Бруснік Кіра
17.12.2017 - 11:11

Щойно мені виповнилося 6 років, мама повела мене до Банку і ми оформила карту Юніора. Тепер я можу, як доросла, купувати мої улюблені цукерки и шоколад в магазині по карті. На касі продавці дуже дивуються, коли я сама вводжу ПІН-код ))) І ще мама пообіцяла записати мене на екскурсію в Банк! Це буде дуже цікаво! Також я вже зареєстрована в Приват24 і маю Скарбничку. Моя мама завжди хоче найкращого для мене, вона працює в Приватбанку і знає - це НАЙКРАЩІЙ банк!! Він турбується не тільки про дорослих клієнтів, а й про маленьких !

rate 8
34
Андрієнко Андрій
21.02.2018 - 16:04

Очень и очень удобно,не потратит больше чем установленный лимит,полный контроль расходов,а самое главное это то что ребенок чувствует свою самостоятельность в финансовом вопросе!!!Карта обучает ребенка, как разумно тратить свои деньги и пользоваться новыми технологиями.Так же не сможет потерять наличные как это иногда бывало,а при утере карты деньги сохранятся,а карту можно восстановить.

rate 7
35
Гуренко Юлія
13.01.2018 - 18:30

Сын, когда узнал, что есть такая карточку Юниора, сразу закомандовал её оформить. И вот уже год, как пользуется ею. Особенно удобна она в школе, когда не нужно выделять карманных наличных денег, а лишь не забывать вовремя пополнять счет на карточке. К тому же, с помощью сообщений на мобильный можно контролировать расходы и остаток. Я считаю - это удачный и полезный проект ПриватБанка для подрастающего поколения. Ждём новых проектов!

rate 7
36
Веселов Ігор
29.12.2017 - 00:20

Сьогодні виповнюється рівно 5 років, як мій син користується Карткою Юніора від Приватбанку. Спочатку це було як гра, надалі картка стала кишеньковими грошима, використовується як заохочення або для подарунків, тепер Микита сам сплачує онлайн-ігри в інтернеті. Плануємо записатись в Бізнес-школу

rate 7
37
Внукова Анна
16.01.2018 - 18:45

У школі працівники Приватбанку розповідали про зручність використання картки Юніора. Запросили дітей на екскурсію до банку. Оформивши картку Юніора, по-перше доньку записали у Бізнес-школу, навчили користуватися. По-друге це зручно, що всі кишенькові гроші не є готівковими, що захищає від їх втрати, також зручно що всі витрати є контрольвані, коли дитина бачить свій баланс на картці вже замислюється як їх витратити, планує що може купити, та батьки можуть контролювати де знаходяться дитина. Навчилася вже користуватися терміналом і банкоматом, оплатами в інтернеті, стала більш відповідально відноситись до своїх власних коштів. Дякуємо за картку Юніора, це зручно та корисно, робить дітей більш самостійними.

rate 7
38
Дюков Руслан
14.12.2017 - 22:10

Карту Юниора мне оформила мама в 6 лет. Первое впечатление от карты было позитивное, потому что при получении карты, меня с ней сфотографировали и я был стильный, в костюме и с картой, как директор Банка. Процедура установки пин-кода тоже не оставила меня равнодушным, очень понравилось. Молчу уже про пополнение карты через терминал самообслуживания на 50 грн, которые мне мама разрешила потратить на игрушки в магазине "Колобок" и получить бонус за покупку. Чаще всего я использую карту именно в этом магазине, а также в школьной столовой. Особенно удобно платить картой в школе, когда родители звонят мне и просят, чтоб я принёс булочек со школы. Они мне просто пополняют карту на 25 грн и ждут вкусняшек! Спасибо Приватбанк, что позаботились о детях !!!!

rate 7
39
Гренчук Василь
23.02.2018 - 17:30

Ця картка допомагає мені дивитись які мій син робить витрати я можу легко іх контролювати тамі син ніколи не. загубить гроші я радий шо стаорили картки для дітей моя дитина тепер може непросити в мене гроші а поосе перевести на картку гроші моя дит на в беспеці від крадіжок тому це дуже потрібна та гарнп річ для дітей

rate 7
40
Попільовська Світлана
21.02.2018 - 16:34

Картка Юніора від Приватбанку, на мою думку та на думку моєї доньки, є дуже зручною в користуванні. Донька часто розраховується карткою в магазинах та кафе. При подорожі у табір відпочинку вліку 2017 року моя дитина брала обмаль готівки із собою , але мала картку юніор- дуже зручно та безпечно! Дякуємо за відміннийсервіс!

rate 6
41
Адамович Олена
31.03.2018 - 23:34

Дуже круто що вже майже 5років ми маємо картку "Юніора".Мені легко,миттєво перекидати кошти через додаток П24 зі своєї картки на картку дитини Юніора в будь який час.Я дзвоню і кажу зайди будь ласка зі школи за хлібом,дитина відповідає:"так я не брала з собою кошти",а я відповідаю-кошти вже на твоїй карті Юніора!Коли дитина розраховується карткою мені про все відомо. Був дуже кумедний випадок, коли дитина ще не знала що я слідкую за розрахунками і бачу трати і залишок.Вона поверталася зі школи додому та вирішила зайти до магазину,цього разу не за хлібом,а нажаль за чіпсами та різними "дитячими смаколиками".Я одразу їй зателефонувала спитати де вона,на що дитина відповіла що вже йде додому!Я питаю ти кудись заходила,вона каже "Ні"!Кажу як ні?Точно ні?Вона мені знову-"Ні"!Кажу- то що ти, і де тоді купила на 5.95 грн,якщо ніде не заходила?І тут дитина замислилась!!!))Звідки я що знаю,і що тепер робити.Та вирішила мені розповісти всю правду пообіцявши більше не обманювати....Ось так!))Весело живемо з нашою карткою Юніора.#Кращий продукт!Зручно,Надійно,Швидко!))

rate 6
42
Шендрик Денис
24.02.2018 - 17:41

Дуже дякую ПриватБанку за те що він подарував мені безкінечні можливості. За допомогою Юніор картки, я можу навчатися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку. Також я маю спроможність побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку". Юніор Картка постійно допомагає, так як в кожної людини бувають різні ситуації, які неможливо вирішити без допомоги грошей. За допомогою Приват24 я з легкістю можу поповнити баланс телефону, замовити таксі, заплатити за навчання і так далі. Дякую ПриватБанку, для мене ти лідер серед інших банків України!)))

rate 6
43
Войцех Вікторія
15.12.2017 - 11:01

Карту юниора оформила мне мама после прохождения экскурсии в Приватбанке.Мне очень нравиться ,что я могу финансово развиваться,самостоятельно оплачивать покупки с карты в торговых точках.Контролировать свои расходы и доходы через приложение приват24.Карта юниора -это супер современный помощник который всегда у меня под рукой!!!!!!!

rate 6
44
Мельниченко Олена
01.02.2018 - 14:04

Дуже зручна карта!!! Є можливість накопичувати грошові кошти для майбутнього своєї дитини. Зручно також використовувати, якщо дитина у від'їзді (на змаганнях або на відпочинку), дитина може самостійно поповнювати рахунок або розраховуватись за допомогою терміналу.Це дає змогу контролювати витрати як дитині, так і її батькам. Дякуєм Приватбанку за надану можливість.

rate 6
45
Волянская Дарья
25.02.2018 - 12:30

Добрый день всем. Карту дочери выпустили не так давно. С ее помощью ребенок повышает свою финансовую культуру: знает главное, а именно не передавать Пин код, карту в чужие руки. А также может самостоятельно расчитаться в магазине,школе. К слову, в школе установили POS терминал, после презентации как удобно школьникам иметь именно карту Юниор от ПриватБанка

rate 6
46
Мачек Геннадій
30.03.2018 - 15:01

Когда мы с супругой принимали решение по оформлению карточек Юниора от Приват, нашим детям 10 и 14 лет, мы взяли во внимание все плюсы, которые несет в себе этот маленький красочный пластик, а это: 1) огоньки в глазах детей, вдруг почувствовавших себя взрослыми; 2) упрощение для бабушек и дедушек по передаче вознаграждений внукам за учебу, за победы в соревнованиях и т.д.; 3)снятие головной боли у родителей по поводу накормлен ли его ребенок, а взял ли он денег на сок, а купил ли он себе булочку и т.д. 4) и наверное самое главное, поверьте мне, дети ощущают гордость за то, что они полноправные жители этого мира, а это уже не мало!!!

rate 6
47
Козловська Марія
26.02.2018 - 23:27

Користуємося вже біля 3 років. Дуже зручно в плані розрахунку. Відпадає проблеми з помилками із даванням здачі. Зручно перекидати кошти з моєї карти на Юніор. Дуже подобається програма Бонус плюс, яка дає одночасно і знижки, і кошти на бонусний рахунок. В перший рік син хотів оплачувати все своєю картою. Я перекидала гроші, ми йшли в магазин і син задоволений розраховувався СВОЄЮ картою. Потім була чудова нагода оформити карту з індивідуальним дизайном за 1 гривню. Одним словом користуванням задоволені і рекомендуємо оформляти таку карту батькам для дітей.

rate 5
48
Поліщук Андрій
13.12.2017 - 16:52

Я практически не использую наличные деньги. Да и зачем? Ведь оплату по пластиковым картам принимают сейчас повсюду. Поэтому, как только ребенку исполнилось 6 лет, оформили и ему настоящую карту, как у мамы с папой. Первым делом он, конечно же, посетил McDonalds. Не могу даже передать с какой гордостью сын совершал первую в своей жизни оплату с карты. Сам. С помощью своей личной карты, как у взрослых. Как родителю, мне нравится то, что можно научить ребенка самостоятельно принимать решение, на что потратить карманные деньги. И что еще удобно, больше не надо спрашивать: «Сын, а на что ты тратишь деньги?». Теперь я в курсе всего :) Все траты ребенка видны в Приват24. Такой себе, неявный контроль.

rate 5
49
Козирев Станіслав
14.01.2018 - 17:26

Благодаря Карточке Юниора,я начал понимать систему ПриватБанка,научился ей пользоваться.Оплачивать стало очень легко. Например: в торговом центре можно просто провести карточкой в ​​специальной зоне, вести ПИН-код и купить продукты.Я постоянно куда-то езжу, мама давая мне карманные деньги, очень волновалась, чтобы я не потерял их. С появлением карточки она перестала волноваться из-за этого. Еще с помощью карточки, я могу самостоятельно пополнять себе телефон и заказать вещи из интернета.

rate 5
50
Шаруда Катерина
25.02.2018 - 13:48

Я оформила карту Юниора в 16 лет, и пользуюсь ей уже на протяжении года. Карта дала мне много возможностей, как: оплата покупок в супермаркете, покупка онлайн билетов в кино, и тому подобное. А кроме того, карта Юниора научила меня распоряжаться своими деньгами, копить их и удобно хранить в одном маленьком, но с крутым дизайном месте! Рекомендую её всем, кто хочет почувствовать себя ответственным за свои расходы, ведь это действительно удобно и очень надежно. Для родителей с детками помладше это отличная возможность контролировать покупки и места, где они производились. Карта Юниора от ПриватБанка - это отличная «затея» для маленьких граждан, которые хотят почувствовать себя ответственными с финансовой точки зрения, да и к тому же очень практичная! :)

rate 5
51
Коренюк Ірина
15.12.2017 - 00:42

Чудова можливість навчати дитину заощаджувати власні кошти та оплачувати будь- які послуги. З картою юніора донька навчилась зберігати кошти та накопичувати певну сумму на дійсно важливі покупки, а не витрачати бумажані невеличкі суми на якісь дрібнички.Навчання дітей фінансовій грамотності -це важливо.Перший крок у цьому -це ,звичайно, карта юніора

rate 5
52
Миць Дар'я
12.04.2018 - 19:09

Это моя первая карта юниора. Я не живу вместе с папой и с помощью этой карты, я получаю от него деньги. На них мама покупает мне одежду , покушать. Под контролем мамы я могу расплачиваться ей в магазине. Благодаря этой карте я первый раз участвовала в олимпиаде "Финансовый гений" от Юниор банка (Приват банк).

rate 5
53
Семененко Наталія
20.03.2018 - 16:39

Картка Юніора - це унікальна можливість для батьків та дітей, яка дає змогу дітям відчути себе дорослим клієнтом Приватбанку , підвищити свою фінансову грамотність , планувати свої витрати , залишаючись при цьому під контролем батьків. Приватбанк перший і єдиний банк в Україні , який надав таку перспективну можливість для дітей. Мій син використовує картку для оплати в магазині та інтернеті. Крім зручності , це безмежні можливості для формування самостійності дитини та досвіду. Дякую Приватбанку...

rate 4
54
Скляренко Надія
07.03.2018 - 13:49

Дуже зручно коли дитина на навчані і користуеться карткою. Навчається бути самостійною. Завжди знаю витрати дитини, переказую на картку, кошти за необхідністю. Коли у Приват Банку придложили картку я сразу подумала нащо вона нам з донькою, а тепер зрозуміла, що дуже стала в нагоди. Дуже добре що є картка Юніора

rate 4
55
Новосілецька Софія
23.02.2018 - 19:13

Всім привіт. Мені зараз 11років, я отримала свою картку Юніора в 9 років. Коли я розраховувалася в магазині. на мене з захватом дивилася продавець. Перші свої гроші я заробила працюючи в іноземній компанії, я заробила 2000 гривень. Коли я їх тримала в руках я була така рада. Я зрозуміла що мати гроші це так приємно.

rate 4
56
Без'язична Олена
01.02.2018 - 10:27

Мой ребенок безумно счастлив был получить свою личную карту! Теперь он чувствует себя взрослым. При оформлении карты ребенку уделили максимум внимания, спасибо! Очень удобно, что ребенок теперь может сам копить деньги, и при необходимости оплачивать конфеты и вкусности своей картой. это мотивирует его более ответственно подходить к деньгам. Спасибо Приватбанку!

rate 4
57
Чесовськая Світлана
07.03.2018 - 17:50

Привет, меня зовут Никита. Мне 11 лет. Долго просил у родителей карту Юниора, и вот дождался, мама подарила мне её на 14 февраля! Вау!!! Я сразу пошел в пиццерию и учился нею пользоваться именно там. Так классно! Не надо носить с собой деньги, мелочь вечно высыпается из карманов! И самое главное- чувствуешь себя уже таким взрослым и деловым! На следующий день рассказал всем ребятам в классе, у всех глаза загорелись. Даже некоторым пообещал показать как пользоваться на банкомате( мама меня уже научила). Теперь я и несколько моих товарищей, бегаем в магазин уже с картой, как взрослые. А мелочь собирается в Копилочке. Уже накопил на ракетку для тенниса!!! Спасибо вам что думаете не только о проблемах взрослых, но уделяете и нам, школьникам, внимание. С Приват банком теперь и жить интереснее!!!

rate 4
58
Мартинюк Олексій
14.12.2017 - 11:42

Дуже цікаво зі сторони дивитись на вираз обличчя продавщиці, коли 9-річний покупець дає їй замість готівки картку. Пропали проблеми з отриманням решти, розмір якої продавці рахували дууууже приблизно. Переваг безліч - важко навіть всі перелічити: швидко поповнити мобільний, не вставаючи з робочого місця переказати дитині гроші на купівлю квитків на виставу чи кіно. І дитині теж подобається.

rate 4
59
Міщанська Наталія
31.01.2018 - 10:27

Оформила карточку Юниора своим детям. Очень удобна в использовании. Всегда можно перевести через приложение деньги и знать на что ребенок их потратил. Удобна для пополнения мобильного и других платежей. Приучает ребенка к самостоятельности и умению правильно распределить деньги. Спасибо Приват Банку за карточку.

rate 4
60
Польчин Владислав
03.03.2018 - 17:08

я часто купую речі в інтернеті і на китайських платформах, таких як, "алі-експрес" і з карткою юніора я повністю самостійний від батьків - не потрібно їх залучати до цієї справи. А ще виручає коли потрібно щось з продуктів купити додому і тато в 2 хвилини перекидає мені для цього гроші. Прикольно ще було у Львові розраховуватись за проїзд в трамваї карточкою по бар-коду ( я з цікавості заплатив за тата бо в мене для проїзду учнівський був, жаль в Києві такого немає) . А ще є така цікава функція- як переведення грошей по графіку і мені 5 разів на тиждень автоматично переводиться від татової карточки по 10 грн які я і економлю для своїх витрат і покупок в інтернеті (правда коли в мене появляється забагато низьких оцінок то тато це зупиняє..) Один тільки маленький мінус - коли знімаєш готівку то потрібно мінімум 50 гривень знімати - а мені дуже часто потрібно менше готівки ніж 50 грн. Ну а головне, звичайно, це розрахунок в магазині - ніяких копійок і відчуваєш себе по-справжньому самостійним і сучасним!

rate 4
61
Карпенко Таїсія
15.12.2017 - 17:24

Карта Юниора-это прекрасный шанс для ребёнка идти в ногу со временем. Быть финансово грамотным, уметь контролировать свои средства, управлять ими, преумножать свои сбережения. К тому же это безопасно, я уверенна, что средства с карты моего ребёнка никто не сможет взять кроме неё. Однажды она нас спасла! Будучи в отпуске, в нашу квартиру забрались воры, и украли карту, которую мы оставили дома и попытались ею воспользоваться в магазине! В первую очередь мы об этом узнали по смс которое пришло на телефон ребёнка. Позвонив на горячую линию мы выяснили, что карта у посторонних людей. А так как они пытались расплатиться ею в магазине, то были зафиксированы на камерах кассы, были хорошо видны лица воров, в смс указаны были точное время, дата и номер терминала магазина, это помогло правоохранительным органам напасть на след преступников и их всех арестовали! Если бы не карта Юниора милиция наврядли нашла бы воров, а так они теперь ждут суда. А квартиру ограбили полностью... но благодаря Карте Юниора вещи были нам возвращены, потому что воры были очень быстро задержаны и не успели реализовать наши вещи! Эта карта-залог безопасности! Спасибо Приватбанку за качественную и подробную фиксацию всех движений по карте и оповещения по смс. Рекомендую задуматься всем родителям, которые хотят, чтобы их дети и их сбережения были защищены.

rate 4
62
Грабова Олена
30.01.2018 - 17:14

Доброго дня усім. Картка юніора . Це чудова нагода навчити дитину правильно користуватись кишеньковими грошима . Раз на місяць переказувати дитині певну суму , а вона вже вирішує коли і на що їх витрачати . Моя донька дуже задоволена цією карткою .Дякую Приватбанку за таку можливість,

rate 3
63
Балаценко Ігор
02.02.2018 - 13:56

Що таке Карта Юніора-це перший фінансовий досвід дитини! Старший син користувався Картою Юніора до лютого 2018 року. Наразі він вже отримав дорослу карту для виплат Приватбанку. За весь час користування картою він відвідував школу фінансової грамоти, неодноразово з друзями та батьками грав у квест, та і в цілому отримав дуже корисний досвід користування банківським продуктом!!! А скоро і його меньший брат отримає Карту Юніора, в лютому 2018року!!! Так що Юніорбанк готуй нам нову Карту Юніора!!!

rate 3
64
Чмельова Софія
28.12.2017 - 12:21

Доброго времи суток!На двеннадцатилетие моей дочери Аделины решили преподнести подарок в виде ЮниорКарты. Моя дочь, конечно, почувствовала себя взрослей, она отлично знает, что такое наличный и безналичный расчет, дебет, кредит, программа лояльности, лимит средств, как пользоваться банкоматами и терминалами самообслуживания!Пользование картой Юниор от Приватбанка — это удобно, легко и просто. Я очень рада, что финансовая культура моего ребенка началась именно в Приватбанке с картой Юниор!Важно идти в ногу со временем, использовать новые технологии и каждый день строить свое финансовое будущее!С Приватбанк и картойЮниор— это реально. Карта Юниор Приватбанк— осознанный выбор подрастающего поколения и моя дочь тому пример. Успехов и процветания вам!

rate 3
65
Тевкун Олег
05.02.2018 - 11:50

Оформив для двох діток карту Юніора (Богдан-9 років, Анастасія - 15 років). Завдяки карткам Юніора, діти отримали досвід користуватись власними рахунками (накопичувати кошти, розумно витрачати). Крім того, запровадив систему мотивації для діток - оплата за гарні оцінки по завершенню чверті. Діти мають змогу отримати винагороду за гарне навчання. Діти активно залучились до данної системи мотивації. Я, як бвтько, маю змогу контролювати на що діти витрачають кошти. Дякую за отримані можливості! :)

rate 3
66
Бако Оксана
31.01.2018 - 18:16

С оформлением Карты Юниор мой сын стал более ответственней в плане денег и покупок,научился пользоваться правда не сразу,но быстро)ему очень нравится,что не надо носить с собой деньги и бояться,чтоб не украли,да и в магазинах проще оплатить карточкой чем деньгами,тем более когда просят копейки).Сын доволен!

rate 3
67
Зборець Яна
29.03.2018 - 18:44

Услугой от Приват банка, карта Юниор мой ребенок пользуется уже больше 5 лет! Отличная возможность скопить денег на обучение для ребенка, а также приучать ребенка к самостоятельности , к правильному распределению своих доходов и расходов, благодаря карте Юниор от Приват банк, мой сын имеет возможность зарабатывать деньги и откладывать. С картой Юниор мой ребенок не останется без денег, где бы он не находился, а ситуации бывают разные, так как он часто уезжает на соревнования по футболу. Спасибо разработчикам за прекрасную возможность пользоваться такой услугой

rate 3
68
Бузіна Тетяна
22.02.2018 - 12:48

Честно говоря, не знала что можно, оформлять в таком раннем возрасте.Спасибо что подсказали.Теперь могу быть спокойна насчёт денег.Могу контролировать все расходы ребенка!!Устанавливать лимит.А ребенку очень нравиться и хочет насобирать на поездку.Спасибо еще раз ПриватБанку, за Юниор карточку!!!!

rate 3
69
Закатєй Юлія
03.03.2018 - 13:26

Я сама пользуюсь картой ЮНИОР где-то 2 года. С самого начала я просила маму, чтобы я имела свою карточку. Я на корте собираю на свои желания. Карта очень хорошая тем, что много магазинов где можно использовать бонусы, то что родители видят счет ребёнка. Короче говоря карта ЮНИОР первая детская карта в Украине, все люди удивляются когда узнают, что карточка эта ребёнка.

rate 3
70
Даценко Людмила
23.02.2018 - 14:30

Ми швидко в 2017 році оформили карту. Він з гордістю ходить в магазин. Він накопичує кошти. Який він задоволений і гордий, що в нього як у дорослого є своя картка. Дуже зручно нею розраховуватися за харчування у їдальні та поповнювати баланс на мобільному телефоні. Дуже дякуємо Вам за таку зручну та вигідну послугу!!!

rate 3
71
Петрухін Яков
27.02.2018 - 12:01

Очень удобная и стильная карта, удобно и мне и родителям. Благодаря этой карте я могу вместо кучи купюр и монет носить одну карту, а родители получают информацию о моих покупках, что является очень важным для них. Приват банк это единственный банк в Украине который дает карты несовершеннолетним, к тому же бесплатно.

rate 3
72
Туманова Наталія
24.04.2018 - 18:40

Я так не могла радіти, що нарешті у мене є своя власна картка! Це так зручно, я можу сама платити за покупки, а банк відразу сповіщує мене про стан картки та кошти на рахунку. Я заказала собі стільки модних речей в інтернеті завдяки тільки моїй Юніор-картці. ПриватБанк дійсно перший і найкращий банк в Україні, який дарує радість навіть дітям!

rate 3
73
Ганчук Елена
24.04.2018 - 17:11

Карта Юниора - очень хорошая идея! Благодаря ей мой сын учится финансовой грамотности, а также разумно распоряжаться карманными деньгами. И самое главное он чувствует уверенность в любой жизненной ситуации. Наша семья очень благодарна менеджерам банка, которые придумали этот проект.

rate 3
74
Ліврінц Лариса
11.03.2018 - 19:44

Дякую Приватбанку за чудову можливість користування карткою юніора! Зручно та дуже круто! Дитина в захваті! SMS повідомлення та ліміт грошей на день дають змогу батькам контролювати витрати. Все продумано. Також картка юніора - це крок до самоосвіти дитини з питань користування банківськими послугами.

rate 3
75
Кравцов Володимир
26.02.2018 - 19:17

добрый день! ребенку было интересно иметь свою личную карту! Деньги с карты пока тратим только на пирожные!!! Открытие счета в банке стимулирует ребенка больше думать : как сберечь свои деньги, как их отложить и больше взять у родителей. он учиться управлять своими деньгами, учиться пополнять моб.телефон и планирует свои расходы на будущее. он узнает что такое банк и как правильно распоряжаться своими деньгами. выданные ему деньги никогда не потеряются и будут надежно сохранены.

rate 3
76
Діденко Роман
22.12.2017 - 00:39

Привіт, мені 9 років. Картку Юніорбанку я оформив з своїм татом 1.5 років назад. Вона мене не раз виручала, коли невистачало готівки, головне щоб на касі був термінал. З цією карткою я ходжу до магазину, купую додому хліб, молоко або Пепсі. Я люблю брати участь у різних міроприємствах від Юніорбанку, там можна цікаво провести час та познайомитись з іншими дітьми, які теж мають картку Юніора. Бажаю всім моїм друзям теж отримати таку картку, бо це дуже зручно.

rate 3
77
07.03.2018 - 15:35

С картой Юниора очень удобно, когда у ребёнка нет денег и меня нет рядом, я всегда могу перевести (пополнить) его счет, с помощью карты становится более самостоятельным, пополнив к примеру раз в месят он учится рассчитывать свои затраты, делает покупки, пополняет мобил.сч. , оплата проезда в транспорте и т.д.... . Мне приходит отчет об его затратах, покупках. Это тоже очень удобно , я могу контролировать куда он тратит деньги и много других преимуществ. Спасибо Приват Банку за такую карту "юниор". Рада что она у нас есть

rate 3
78
Сирма Олена
21.02.2018 - 16:18

Моя дочка с девяти лет пользуется картой Юниора. Сейчас ей 13. Карта всегда с ней. ))) на прогулках, на отдыхе.С зарплаты я всегда перечисляю ей небольшую сумму. Так же благодаря карте - она накопила себе деньги на новый телефон.Это для неё было круто))). А иногда бывает звонок от неё"Мам, скинь мне денежку- мы с друзьями зайдем перекусим")))- пару минут в мобильном- и деньги она получила. И всегда ответ "Спасибо, мам!" И от меня - Спасибо, ПРИВАТБАНК!)))

rate 3
79
Ле Хонг Чау Лонг
25.02.2018 - 13:35

Моя первая личная карта Приватбанка. Очень удобно и просто. Родители всегда могут помогать следить за моими расходами и пополнять счет, ставить лимит расходов. Есть даже функция автоматического пополнения карты ежемесячно, что очень удобно, когда у родителей нет времени. Но а самое главное, уже с детства я могу научиться копить и распоряжаться своими деньгами. Уже с 12 лет я сама оплачиваю большинство своих расходов.(конечно не без помощи родителей) Спасибо Приватбанку за такую возможность!

rate 3
80
Зайцева Наталія
25.02.2018 - 13:20

В школе предложили оформить детям карту Юниора. Согласилась, т.к. понимала, что это очень удобно, не возникает проблем с карманными деньгами, пополнением телефона, да и бабушки с дедушками, которые живут далеко, могут в любое время поздравить внуков денежным переводом. Дети пользуются своими картами уже два года - все довольны, никаких проблем не возникает.

rate 2
81
Філімонова Катерина
23.03.2018 - 08:49

Скоро вже буде три роки, як я маю картку від ПриватБанку. Я дуже задоволена сервісом і тим, що я можу тепер самостійно контролювати свої витрати і аналізувати їх. Батьки також в повному захваті, що є така програма для підлітків і що вони можуть бачити чи раціонально я використовую гроші, які вони мені дають на кишенькові витрати. Також, плануючи свої витрати я вже з малих літ навчаюся фінансовій грамоті і засвоїла один з головних уроків: гроші потрібно тратити вдумливо, а не пускати їх на вітер, вони ж з неба не падають. Їх заробляють батьки, і потрібно шанувати їхню працю. Останніх два роки я активно подоружую самостійно Україно і впевненості в моїх поїздках надає мені саме картка Юніора в моєму гаманці. Завдяки картці мої кошти завжди надійно захищені і є можливість дистанційного поповнення. Дуже дякую ПриватБанку і хочу порекомендувати його усім)))

rate 2
82
Чураков Вячеслав
31.01.2018 - 08:29

Ми сину оформили вже давно карту Юніора, але не проводили ніяких фінансових операцій. А нещодавно, моєму сину та його однокласникам представники місцевої влади виділили кошти за участь і перемогу в конкурсах. Ці кошти були перераховані на карту Юніора. Тепер діти витрачають ці кошти по власному уподобанню. Також хочу зазначити, що в школі, де навчається моя дитина, багато батьків оформили своїм дітям карту Юніора. Це дає змогу вчасно розраховуватися за харчування дітей. І, що саме головне, батьки бачать на що і як витрачаються кошти. Дякую представникам Приватбанку за таку гарну можливість дітям відчувати свою значущість, бути маленькими домашніми фінансистами!

rate 2
83
Ревунова Оксана
26.02.2018 - 08:37

Карта супер, коли я дізналась що можна оформити карту на неповнолітню дитину, то відразу не повірила. проконсультувавшиш з працівником приват банка зрозуміла, що це дійсно реально відкрити на дитину картковий рахунок за яким я відстежую, де, та коли були потрачені кошти. З картою мій син скрізь. Я дуже задоволена.

rate 2
84
Федосєєва Анастасія
26.02.2018 - 01:46

З картою Юніора дуже зручно розраховуватись в магазинах, постійно нараховуються бонуси. Мама завжди може поповнити мою карту на відстані. Користуюся нею вже більше 5 років. Є можливість накопичувати кошти. Інформація про витрати приходить на телефон батьків, тому всі мої витрати контрольовані.

rate 2
85
Палагеша Наталя
26.02.2018 - 12:01

Дочке сейчас 9 лет. С моммента получения два раз теряли карточку и последняя просто лежит дома. Хотя ребенок с удовольствием практикует оплату картами через терминал. В школьной столовой терминал так и не поставили. Заметила, что имея в распоряжении деньги или карту ребенок покупает продукты, которые я не рекоммендую и эта статья расходов заметно выросла до уровня "тратим все". Сейчас на счету ребенка лежит сумма, дома лежат ее наличные (крупные купюры) и самостоятельно она деньги не тратит.

rate 2
86
Білоус Ірина
26.02.2018 - 23:03

Коли моя дитина отримала картку Юніор-банк це був крок стати самостійним,відповідальним,впевненим у собі під час здійснення банківських операцій.Також сприяло розвитку дитини до банківської культури.З карткою Юніор-банк дуже зручно батькам надавати кошти дитині,не переживаючи ,що дитина може втратити гроші,а також спостерігати за витратами дитини.Це була дуже гарна ідея створити картку Юніор-банку.Приват банку бажаю процвітання та нових звершень!!!

rate 2
87
Українська Оксана
25.02.2018 - 16:44

Карткою Юніора я користуюсь вже давно. Вона часто допомагала мені у різних ситуаціях. Наприклад, одного разу, поїхавши в шкільну поїздку до Білорусі, я забула усю готівку вдома. Добре, що мама не розгубилася та перевела гроші на картку, а я успішно розраховувалася цією карткою в усіх магазинах.

rate 2
88
Лабенська Ганна
02.03.2018 - 11:04

Швидке оформлення карти Юніор. Для моєї дитини (8 років) процедура отримання картки (особисте заповнення заявки) була дуже цікава, а також це - крок до пізнання банківських операцій, а також розвиток відповідальності та самостійності. Джерелом коштів - є кредитка батьків, які можут встановлювати ліміт на день для оплати товарів дитиною.

rate 2
89
Бабич Татьяна
01.02.2018 - 23:06

Неперестаю убеждаться что ПриватБанк - лучший банк, вот ещё один из очень удобных его продуктов это карта Юниора. Ребёнок стремится к финансовой грамотности, узнает о новых терминах : комиссия банка, за что она бывает , как избежать этих трат, банки-партнеры, в чем преимущество, освоение работы в терминалах самообслуживания.... И конечно же очень удобно если на расстоянии нужно срочно передать ребёнку деньги, приват24 в этом помощник. Мгновенное смс информирование о совершении операции и др....Спасибо банку за такое удобство!!!

rate 2
90
Комков Сергій
22.02.2018 - 02:50

Супер классно и удобно !!! Жалею об одном что раньше не оформил ее ребенку. Сам уже практически отвык от налички и проблем с разменными купюрами и мелочью. Главное чтобы на картах был баланс в плюсах. Теперь без проблем отправляю детей за покупками, а после сразу через Приват24 компенсирую затраты. Все операции как на ладони в приложении Приват24. Все отлично! Все супер!

rate 2
91
Барсукова Людмила
18.03.2018 - 21:47

С оформлением карты Юниора жизнь моего ребенка изменилась. Стали намного проще решаться проблемы и наконец он имеет возможность копить свои и не только деньги. Он с легкостью может приобрести любой товар. Нам родителям нет тревог что ребенок в любой день может отовариться в любом магазине, а значит,не голодный. Даже если и не хватает я всегда ему могу перевести в любое время суток .

rate 2
92
Селіхова Наталія
04.03.2018 - 12:13

Семьей зашли в отделение банка и предложили оформить сыну Карту Юниора. Он этому предложению очень обрадовался. С картой он чувствует себя взрослым. А это очень важно в подростковом возрасте. С картой сын пополняет счет на мобильный телефон себе и своим близким, расплачивается картой в магазине. На карту перевел все свои сбережения с новогодних праздников-копит себе на подарок в день рождения. Мы как родители очень довольны тем, что ребенок учится пользоваться банкоматом, терминалом, приобретает навыки распоряжения своими деньгами. Очень хорошо, что есть привязка к карте родителя, где можно проследить движение денежных средств по карте ребенка. Ведь кто как не мы родители можем подсказать и научить правильно распоряжаться своими деньгами. А когда придет время отправить взрослого ребенка во взрослую жизнь эти навыки ему пригодятся. Ведь в мире все развивается и очень быстро. А банковские услуги не стоят на месте тоже. Уже не нужно как раньше оформлять перевод на имя ребенка в другой город или пополнения по карте ждать от нескольких часов до нескольких дней. Можно даже не идти к терминалу, а сделать все проще-через мобильное приложение по телефону. Чудеса да и только. И очень удобно.

rate 2
93
Сокол Андрій
15.03.2018 - 18:09

Я уже зовсім дорослий , і самостійний буваю бо маю я картку чарівну «ПРИВАТОМ» її називаю! Учора пішов я до школи , пізніше зайшов в магазин , Додому купив «Пепсі-колу» і п’ять шоколадок купив. Дівчаткам купив я цукерки, товаришу булочку дав Для свіжого подиху «Орбіт» собі у кишеню поклав. Зі мною моя «Чудо-картка»! Такий я із нею крутий Бо в нашому класі для мене працює завжди магазин. А завтра я знову до школи іду І картку з собою в портфелик кладу «Мамусю моя дорогенька , рідненька, кохана моя, У мене закінчились гроші!» - Звертаюсь я майже щодня! Тепер маю список продуктів які не дивлюсь навіть я! Якщо хочеш мати ти картку – мусиш знати лік грошам Мусиш думать, рахувати і сказать товаришам : « Їсти борщ у школі треба, треба кашу поїдать» Та і я не забуваю у «ПРИВАТ» свій заглядать Я тепер збираю гроші – я коплю на телефон. Щоб не тривожить маму без причини – Буду купувать усе через «ПРИВАТ 24» !!!

rate 2
94
Полєщук Юлія
14.02.2018 - 16:48

Оформили с ребёнком карту Юниора и теперь в любой момент я могу перевести ребёнку денег, при этом ещё и контролируя его расходы через свой Приват24. В том числе я знаю во сколько и по какому адресу мой ребёнок делал покупку и , соответственно, где он был после или вместо школы. Такой незаметный для ребёнка способ контроля очень помогает в воспитании. Также нет смысла носить с собой наличку, чтоб не потерять её .Очень удобно )))) 

rate 2
95
Панасенко Марія
03.02.2018 - 09:20

Очень удобная вещь. Мы оформили карточку Юниор давно,сейчас будут пользоваться ней в школе. А вообще она часто ездит по городам и карточка Юниор с ней поэтому я спокойна,что всегда могу перевести ей денежки,в случае если закончатся,и не нужно переживать что их в поезде свиснут.

rate 2
96
Коваленко Олена
02.02.2018 - 23:02

Всім юніорівцям великий привіт!!!!!!!!! Картою син почав користуватися нещодавно, але вже відчув на собі всі її переваги :) - Тепер не потрібно довго стояти в черзі в шкільній їдальні та хвилюватися, що коштів не вистачить на десерт (за це вже похвилювалися батьки ;) Також син значно розширив "геграфію своїх покупок"- ми тільки встигаємо тепер читати фінансові звіти)))))))) Загалом дитина горда з того, що має свою особисту карту, тепер запитує чи можна буде нею розраховуватися за кордоном під час шкільних поїздок. ДЯКУЄМО ЗА ТАКУ ЧУДОВУ ТА КОРИСНУ ІДЕЮ)

rate 2
97
Матюхіна Тетяна
23.02.2018 - 14:13

Ваш ребенок невнимательный и рассеянный ?? Может с легкостью потерять наличные, которые вы выделили ему на карманные расходы? С картой Юниора ваш ребенок почувствует себя максимально взрослым, а вы сможете контролировать все его расходы . Так же с легкостью в нужный момент можно пополнить карту, мобильный.

rate 2
98
Сауляк Оксана
23.02.2018 - 14:50

Когда мне предложили оформить карту для ребенка, мне,если честно,не совсем понятно было зачем карта ребенка? Но поразмыслив я согласилась.Сейчас я очень довольна и жалею, что не сделала этого раньше.Ведь ребенок растет,привыкает к самостоятельности, а лучшего контроля как денежные средства поискать трудно,тем более ,Когда всё выписки по расходам детской карты приходят к тебе на телефон.Вообщем хотелось бы поблагодарить банк за эту возможность

rate 2
99
Ухалова Наталія
02.02.2018 - 18:44

Уже второй раз оформили сыну карту Юниора. Предложили оформить в банке при личном присутствии сына в течение 5-10 мин. Карта необходима ребенку ,чтобы чувствовать себя самостоятельным и уверенным в себе современным человеком. Карта дает много возможностей ребенку -это обучение в Бизнес -Школе, прохождение квест -комнаты"Затерянные в банке", мастер -классы, экскурсии в отделения банка , где познакомят с работой и расскажут, как стать настоящим банкиром. Пополнять карту Юниора мне очень удобно и легко - платежом со своей родительской карты, через терминал обслуживания или через Приват 24. Карта Юниора-отличная помощь родителям в воспитании подростающего поколения будущих независимых грамотных украинцев.

rate 2
100
Новосілецька Софія
03.03.2018 - 22:47

Привіт всім учасникам! Моїй доньці зараз одинадцять років. Картку Юніора вона отримала в дев'ять років. Коли Соня вперше розраховувалася карткою в супермаркеті, на неї з подивом і захватом дивилася касир. Софія легко розплатилася, ввела пін-код, отримала чек за свою покупку. Мені було приємно - я пишалася своєю донькою. Так легко і природньо просто в неї це виходило. Ми маємо невеликий досвід користування карткою Юніора. Зараз Софія цікавиться можливістю розраховуватися карткою, щоб купувати різні товари через інтернет. Для мене це трохи незвично, а для доньки сайти Joom та Ali-express, різні акційні пропозиції, час дії різноманітних скидок, рейтинг товарів, підбір розмірів - орієнтується як рибка в воді. Наразі шукає заробіток в інтернеті, а також можливість виводу зароблених коштів на власну картку. Записую з її слів: "Я мрію виграти 50 тисяч гривень, щоб побудувати дідусю і бабусі будинок. В будинку будуть ортопедичні ліжка, туалет на другому поверсі, маленька ферма для кіз, курей, кроликів, новий гараж, басейн, автоматичний полив саду і городу та інші дуже потрібні речі." От вже дійсно, наші дітки набагато розумніші за своїх батьків, з великими бажаннями і реальними можливостями, і це треба визнати:)

rate 2

Поширені питання

 
 
 
 
 
 
 

1. Загальні положення.
1.1. Організатором конкурсу під умовною назвою «Є Карта Юніора - є 5000 гривень» (далі – «Конкурс») є ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (далі – «Організатор Конкурсу»). Юридична адреса: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, 01001, Україна.
1.2. Строки та територія проведення Конкурсу:
1.2.1. Конкурс триває з 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 р.
1.2.2. Умови та строки проведення Конкурсу може бути змінено шляхом внесення змін у ці правила.
1.3. Учасники не можуть вимагати будь-якої компенсації в разі зміни цих правил.
1.4. Конкурс проводиться на території України.
1.5. Учасником Конкурсу є фізична особа, яка є держателем Картки Юніора або одним із батьків держателя Картки Юніора, а також:
- авторизувалася за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишила відгук про використання Картки Юніора;
- зробила репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку в соціальній мережі Facebook.
1.6. Усі зібрані відгуки в рамках цього Конкурсу Організатор конкурсу може використовувати в рекламних цілях:
- для залучення нових клієнтів – у комунікаціях з ними;
- для розміщення на сайті ЮніорБанку: https://juniorbank.com.ua/
- як контент на сторінці ЮніорБанку на Facebook: https://www.facebook.com/uniorbankua/ тощо.

2. Призовий фонд Конкурсу.
2.1. Призовим фондом Конкурсу є:
оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 500 гривень (8 призів);
- 1 000 гривень (1 приз).
Сумарний призовий фонд за квартал становить 10 000 гривень.
Загальна кількість переможців у кварталі: 10 чоловік.
2.2. Порядок визначення переможців.
2.2.1. Головний переможець визначається за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед 100 учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали максимальну кількість реакцій.
2.2.2. 8 переможців, які отримають по 500 гривень, визначаються за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед усіх учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали хоча б одну відмітку.
2.2.3. 1 000 гривень отримає 1 переможець, відгук якого зібрав найбільшу кількість реакцій.
2.3. Підрахунок загальної суми реакцій.
Під час підрахунку загальної суми реакцій враховуються:
- кількість відміток «Подобається» URL учасника Конкурсу;
- кількість репостів URL учасника Конкурсу (включаючи копіювання та вставку посилання на Facebook);
- кількість відміток «Подобається» і коментарів до публікацій на Facebook, що присвячені URL учасника Конкурсу.
2.4. Приз не можна отримати грошима.
2.5 Учасник може виграти в цьому Конкурсі лише один раз.
2.6. Якщо виграє малолітня/неповнолітня фізична особа (далі – «дитина»), то приз отримає один із батьків (опікунів дитини), який представляє інтереси дитини.
2.7. Розіграш проходить раз на три місяці до припинення Конкурсу Організатором Конкурсу.
2.8. Отримання призу здійснюється шляхом оплати навчання або оплати товару за вибором переможця. Переможець надає Організатору Конкурсу рахунок на оплату навчання або товару в строк 2 місяці з моменту повідомлення Організатором конкурсу про перемогу. При цьому товар або послуги навчання повинні споживатися дитиною – держателем Картки Юніора, повинні бути призначені для дитини відповідного віку та не суперечити законодавству України. В іншому випадку Організатор Конкурсу залишає за собою право відмовити в оплаті такого призу, що не відповідає умовам цих правил.
2.9. Наданий на оплату рахунок сплачується протягом 60 робочих днів з моменту його надання Організатору Конкурсу.
2.10. Вартість товару або послуг навчання не можуть перевищувати вартості призу. Якщо вартість товару або послуг навчання нижча за розмір призу, така різниця не виплачується.
2.11. Сторони підписують акт про отримання призу в строк 20 днів з моменту оплати товару, послуг навчання.

3. Учасники Конкурсу.
3.1. У Конкурсі можуть брати участь фізичні особи, зазначені в п. 1.5 цих правил.
3.2. У Конкурсі можуть також брати участь співробітники ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», а також їхні діти за умови, якщо вони відповідають вимогам п. 3.1 цих правил.
3.3. Учасник Конкурсу обов’язково має бути підписником групи ЮніорБанку https://www.facebook.com/uniorbankua/ на facebook.
3.4. Учасник Конкурсу, який не дотримувався цих правил, вважається таким, що втратив статус учасника конкурсу й не має права на одержання від Організатора будь-якого призу або компенсації.

4. Зміст і умови конкурсу, порядок розіграшу та отримання подарунка.
4.1. У конкурсі мають право брати участь особи, які відповідають вимогам, зазначеним у п. 3.1–3.4 цих правил, які в період проведення Конкурсу, що визначений у пп. 1.2.1 правил, виконали такі дії:
- авторизувалися за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишили відгук про використання Картки Юніора;
- зробили репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку у соціальній мережі Facebook.
4.1.1. Виконання учасником п. 4.1 цих правил свідчить про його згоду з умовами та правилами Конкурсу.
4.2. Усі відгуки повинні бути унікальними. Тексти, скопійовані з будь-яких сайтів і ресурсів, до участі в Акції не допускаються.
4.3. Не допускаються до участі короткі, беззмістовні й малоінформативні відгуки.
4.4. У відгуках беруться до уваги креативність та творчість. Учасники можуть надіслати відгуки у вигляді вірша, переробленої пісні або невеликого оповідання.
4.5. Вимоги до текстових відгуків.
Відгуки мають бути:
- конкретними;
- про особистий досвід використання Картки Юніора – не можна посилатися на досвід друзів або знайомих;
- корисними:
а) якщо це відгук батьків/опікунів, необхідно розповісти про те, як ухвалювалося рішення відкрити дитині Картку Юніора, які існували побоювання, для чого дитина її використовує зараз, що змінилося з появою в дитини Картки Юніора тощо;
б) якщо це відгук дитини – де та як дитина використовує картку, у яких ситуаціях вона їй допомагає тощо.
4.6. Вимоги до відеовідгуків:
- відео має бути технічно якісним;
- згадування учасника про особистий досвід використання Картки Юніора голосом;
- тривалість – 3–5 хвилин;
- відео повинно бути озвученим;
- відео не повинно бути образливим, непристойним чи таким, що викликає заперечення або суперечить законодавству.
4.7. Усі відгуки учасників Конкурсу перед появою на сайті 5000hryven.pb.ua проходять модерацію Організатором Конкурсу.
4.8. У будь-якому разі Організатор залишає за собою право відмовити в розміщенні/видалити будь який відгук (як текстовий, так і відео) без попереднього повідомлення учасника та пояснення причин.
4.9. Учасники Конкурсу гарантують, що їхні відгуки не порушують авторських прав, прав власності або інших суміжних прав третіх осіб.
4.10. Учасники Конкурсу гарантують, що вони є авторами та володіють усіма необхідними авторськими й суміжними правами на відгуки.

5. Порядок повідомлення переможців.
5.1. Переможці визначаються раз на три місяці (раз у квартал).
5.2. Переможцем учасник може стати лише один раз.
5.3. Переможці не мають права на отримання грошового або іншого еквівалента призу, лише на товар або послугу в рамках виграної суми коштів.
5.4. З моменту передачі Переможцю призу Організатор Конкурсу не несе відповідальності за його подальше використання або будь-які наслідки використання або невикористання призу.
5.5. Перелік переможців публікується не пізніше ніж 14 днів з моменту розіграшу.
5.6. Організатор Конкурсу самостійно сповіщає переможців.
5.7. Якщо Організатор Конкурсу не може з технічних причин або через надання недостовірних контактних даних зв’язатися з переможцем (і той сам не виходить на зв’язок) або переможець відмовився від призу, Організатор визначає іншого переможця.

6. Інші умови Конкурсу.
6.1. Беручи участь у Конкурсі, учасник підтверджує, що він згоден з цими правилами, які розміщені на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua. У разі виникнення додаткових умов та змін щодо проведення Конкурсу Організатор Конкурсу публікує такі зміни та нові умови проведення Конкурсу в мережі Інтернет на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
Більш пізня редакція цих правил буде мати пріоритетну силу. У разі припинення конкурсу Заcновник Конкурсу опубліковує відповідне повідомлення на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.2. Організатор Конкурсу є податковим агентом з отримання призів учасниками конкурсу.
6.3. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими правилами, остаточне рішення ухвалюється Організатором Конкурсу згідно з вимогами чинного законодавства України. Рішення Організатора Конкурсу є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Конкурсу є остаточними й не підлягають перегляду.
6.4. Організатор Конкурсу залишає за собою право змінити ці правила, а також призупинити або скасувати Конкурс у будь-який час і з будь-якої причини без попереднього повідомлення.
6.5. Інформування щодо правил та умов Конкурсу здійснюється за допомогою анонсування та розміщення офіційних правил та умов на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.6. Учасник Конкурсу не має права передати/поступитися своїм правом на приз третій особі, якщо інше не буде передбачено цими правилами.
6.7. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим надає свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, зокрема на використання завантаженої фотографії та/або імені (псевдоніма) чи прізвища учасника, шляхом публікації в мережі Інтернет та на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua та інших веб-ресурсах Організатора Конкурсу, без будь-яких обмежень за часом та способом використання. Таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу та будь-якою третьою особою.
6.8. Цей Конкурс не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу й не є азартною грою.

7. Персональні дані.
7.1. Для проведення цього Конкурсу (у т. ч. й для отримання призу) учасник має надати Організатору Конкурсу інформацію (у т. ч. особисту інформацію), визначену цими правилами. Фактом участі в конкурсі учасник підтверджує правильність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це визначено правилами.
7.2. Особисті дані зберігаються та опрацьовуються з метою реалізації статутної господарської діяльності Організатора Конкурсу. Збір інформації згідно з п. 7.1 також дозволить Організатору Конкурсу якнайшвидше передати призи переможцям, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
7.3. Організатор Конкурсу під час збору та подальшого використання отриманої інформації буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України про захист персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації та надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави й у порядку, що визначений чинним законодавством України. Організатор має право на передачу персональних даних учасників своїм партнерам у рекламних цілях із дотриманням вимог, зазначених у положеннях Закону України «Про захист персональних даних».
7.4. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, методами, що не порушують чинне законодавство України, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю, фото і текстового матеріалу або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, у т. ч. право публікації (у т. ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у мережі Інтернет, інтерв’ю ЗМІ, у випадку отримання призу, а також для надсилання (передачі) інформації, повідомлень (у т. ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Таке використання (передача) жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та в розумінні ч. 1. ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297 від 01.06.2010 р. зі змінами та доповненнями.
7.5. Відповідно до вимог ст. 1150 Цивільного кодексу України Конкурс оголошується публічно через сайт 5000hryven.pb.ua.

8. Відповідальність
8.1. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у т. ч. інформації щодо контактів з ними та електронної адреси).
8.2. Учасники самостійно несуть відповідальність, якщо завантажені ними матеріали порушують авторські права, права власності або інші суміжні права третіх осіб, та підтверджують, що є єдиними та виключними власниками таких матеріалів, а також гарантують, що не будуть надавати матеріал, який порушує умови цих правил.
8.3. Учасник розуміє та приймає на себе всю відповідальність та можливий ризик будь-якого роду, що може виникнути у зв’язку із порушенням умов, викладених у цих правилах.
8.4. Учасники погоджуються, що Організатор Конкурсу, його посадові особи, керівництво, співробітники, представники й агенти не несуть відповідальності та звільняються від будь-яких претензій у разі збитків або будь-якого роду витрат, понесених частково або повністю, прямо або опосередковано в результаті прийняття, розпорядження, використання або невикористання призу та/або участі в Конкурсі, і не вступають в будь-які суперечки, що виникли у зв’язку із цим.
8.5. Організатор Конкурсу не несе відповідальності у разі настання таких форс-мажорних обставин: стихійне лихо; пожежа; повінь; військові дії будь-якого характеру; блокада; суттєві зміни в законодавстві, що діють на території проведення Конкурсу; інші непідвладні контролю з боку Організатора Конкурсу обставини.
8.6. Відповідальність Організатора Конкурсу не виходить за межі вартості подарунків, зазначених у цих правилах.
8.7. Учасник конкурсу самостійно несе відповідальність за своєчасну оплату рахунку за товар, послуги навчання.

9. Застереження.
9.1. Учасник підтверджує, що на додачу до умов цих правил він/вона ознайомлений(-а) з умовами використання та іншими угодами/правилами, на які є посилання в цій угоді, та погоджується з викладеними в них умовами.
9.2. Приймаючи умови цих правил, учасник підтверджує, що він/вона прочитав(-ла) і зрозумів(-ла) всі умови цих правил та всі інші нижчеперелічені супутні угоди/правила, розміщені на веб-сайті 5000hryven.pb.ua, і приймає всі умови й положення зазначених угод/правил.
9.3. Якщо учасник не згоден з умовами та положеннями одного чи декількох вищенаведених документів, він повинен відмовитись від участі в Конкурсі

Діліться враженнями

Обговорюйте і розповідайте друзям про акцію «Є Картка Юніора - є 5000 гривень» в соціальних мережах. Висловлюйте свої коментарі та пропозиції.