Мови

Є Картка Юніора - є 5000 гривень

з 11 грудня 2017 до 11 грудня 2018

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Кількість учасників вже досягла
7 061
осіб
Зареєструйтесь і Ви:

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Хто може брати участь у конкурсі?
Учасником конкурсу може бути дитина – власник Картки Юніора або її батьки.

Як взяти участь у конкурсі?
1. Авторизуватися на сторінці конкурсу за допомогою номера телефону (одного з батьків або дитини).
2. Залишити відгук про використання Картки Юніора (текстом або відео).
3. Після модерациї відгука зробити його репост на свою сторінку в соціальній мережі facebook

Які призи в конкурсі «Є Картка Юніора – є 5 000 гривень»?
Призовим фондом конкурсу є оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 1 000 гривень (1 приз).
- 500 гривень (8 призів).

Хочете, щоб дитина вивчала англійську, займалася танцями, вивчила програмування або пройшла курс робототехніки?
Отримати 5 000 гривень для цього простіше, ніж ви думаєте.

З 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 року залишайте відгук на сайті конкурсу та отримайте шанс виграти за нього 5 000 гривень та інші призи.

Картка Юніора - це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років.
Це перший крок до фінансової грамотності вашої дитини!
Поки інші платять, вам доступні індивідуальні умови навчання дітей з ЮніорБанком

З Карткою Юніора дитина зможе:
- навчитися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку,
- відвідати екскурсію в відділення банку,
- побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку".

Замовити її можна прямо зараз за посиланням або оформити з дитиною в найближчому відділенні ПриватБанку.
Для оформлення Картки Юніора досить мати із собою:
- свідоцтво про народження дитини (якщо дитині ще немає 14 років);
- свідоцтво про народження та ІПН дитини (якщо дитині 14–15 років);
- паспорт та ІПН дитини (якщо дитині 16–17 років).

Новини, фотозвіти, статті та конкурси - в групі ЮніораБанку на Facebook. Підпишіться зараз, щоб нічого не упустити.

Поділіться досвідом використання Картки Юніора та отримайте шанс виграти 5 000 гривень та інші подарунки для своєї дитини.

Всі відгуки наших клієнтів про Картку Юніора

Куць Світлана
11.07.2018 - 08:32

Карта Юніора допомогла дитині в таборі відпочинку . Як добре не харчуються діти в наших таборах , але хочеться чогось «ласенького» . Коли збирали речі не залишили дитині кишенькових коштів і тут стала в нагоді картка « ЮНІОРА» . Добре , до кредитной ліміт тільки 300 грн . Особливу радість отримала дитина за можливість відчути «самостійне « життя» !!!!

Пасічник Валентина
11.07.2018 - 06:41

Добрый день всем!Хочу в двух словах оставить отзыв об уникальных возможностях карты Юниор..это бесподобная карта и владелец ребёнок,который уже чувствует себя взрослым) спасибо банку за безпроцентные переводы,за видимость карты в Приват 24,в любое время и пополняем счёт и переводим сыну деньги,действует везде и все операции проходят в минуты,оплачивает товары(покупая сам))!так же ходили на экскурсию в банк,море эмоций и планов на будущее!!! Всем успехов!

Кубай Ірина
10.07.2018 - 22:54

Мій син уже довгий час є власником картки юніор. Він дуже задоволений! Велечезне задоволення получає цей підліток від того, що застосовує Apple Pay. Також, він навчився контролювати свої розходи, завдяки безкоштовному додатку Приват24 він завжди може перевірити де і скільки витратив. Також, це є дуже зручно і для мене, з допомогою того ж самого додатка, я завжди можу не виходячи з дому поповнити його картку. Я бачу де і скільки потратив мій син. Дуже дякую Приват Банку, за його зручність та сучасність.

Маруга Юрій
10.07.2018 - 20:11

Доброго дня шановні друзі. Маю доню Іванну для якої відкрив карту юніора більш чотирьох років тому. По перше для дитини це суттєвий крок вперед. Вона починає себе відчувати дорослою. А по друге- наявність картки позволяє завжди прийти дитині на допомогу у фінансових питаннях, в любий час дня і ночі. Зараз моя доня навчається на журналіста в університеті і активно користується своєю карткою юніора. Дуже дякую Приватбанку за надану можливість бути завжди поруч з дитиною.

Прудовська Анна
10.07.2018 - 18:45

Оформила карту Юниор дочери и это облегчило мою жизень теперь я могу не думать что она гдето потеряет деньги которые я ей даю и не забудет остаток денех с покупки в магазине. Ребёнак наченает чувствовать что он стал совсем взрослым и сам этим гордица. Обязательно буду советовать своим друзьям.

Дубровська Оксана
10.07.2018 - 15:57

Декілька років тому оформила сину картку Юніора, дуже зручний сервіс як для дитини так і для батьків! Дитина вчиться правильно розпоряджатися коштами, а батьки завжди в курсі де дитина перебуває та що робить) Дитина багато подорожує, та з карткою Юніора я впевнена, що мій син не залишиться без коштів, бо я в любий час можу її поповнити!

Житник Дарина
10.07.2018 - 14:17

На перший погляд Картка Юніора - це звичайна картка, але маючи її при собі я відчуваю гордість. Адже не кожна дитина може мати таку картку.З Карткою Юніора я спокійна, адже гроші, зароблені мною,нікуди не дінуться (звичайно, якщо я сама їх не витрачу). А розраховуючись нею в магазині, я відчуваю себе дорослою.Отож, Карткою Юніора користуватися зручніше і безпечніше, ніж паперовими грошима.

Зубок Володимир
10.07.2018 - 11:06

Часто друзья спрашивают зачем тебе карта юниор,а я им отвечаю: 1Мне не нужно насить с собой наличку, где бы я не был деньги всегда со мной и не занимают много места. 2 быстрый расчёт. 3 бонусы. 4 всегда консультант готов подсказать. Вобщем корта юниор находка для начинающих свой путь к успеху.

Педіна Віта
10.07.2018 - 11:06

Доброго дня. Дуже вдячна працівникам банку Приватбанк! Дуже зручно користуватися карткою Юніора ПриватБанку як для дитини, так і батьків. Почали користуватися карткою, коли сину було 14 років і по теперішній час. За його досягнення у навчанні він на картку отримує кошти. також зручно підчас поїздок на змагання перераховувати йому кошти через Приват 24. Взагалі я дуже рада що ЮніорБанк дае можливість дітям керувати своїми грошима. Дякую Приват Банку за зручну та корисну послугу.

Шабанов Ілля
10.07.2018 - 10:58

преимущества пользования картой превзошли все мои ожидания!!!! удобно, быстро, без лишних действий, доступно в мобильном приложении. рекомендовал всем моим друзьям в школе. теперь я ваш постоянный клиент, надеюсь на дальнейшее успешное сотрудничество. спасибо Вам за вашу работу, успехов и процветания !!!!

Рейтинг

1
Ушкалов Нікіта
14.05.2018 - 17:59

Мене звуть Микита, я власник карти Юніора. Займаюся футболом і танцями, часто їжджу на змагання. Батьки поповнюють мені картку і я вчуся планувати витрачати свої фінанси. Дуже зручно, так як не втрачаю гроші, і їх не вкрадуть, а в разі втрати картки, легко відновлюється. Я дуже задоволений мати картку Юніора! Мама поповнює її в потрібне і зручний для мене час. Спасибі банку !!!!

rate 7802
2
Назаренко Олег
09.02.2018 - 23:40

З оформленням картки Юніора від ПриватБанку,життя стало набагато простішим.Досить гарно пам'ятаю момент,коли батьки хотіли мені відкрити її,а я не бачив сенсу.Згодом через кілька днів після того як я став власником картки, моя думка докорінно змінилилася(безперечно на кращу сторону). Моє життя з цією картою стало значно простішим та зручнішим,ніж було до цього, адже мені не потрібно перейматися через те,щоб бодай не загубити гроші по дорозі до магазину чи чекати решти на касі. Картка збільшує можливості, тому що завдяки їй я можу з легкістю поповнити собі рахунок/інтернет,замовити товари навіть не виходячи з будинку.Я вдячний ПриватБанку за те,що покращують життя та роблять його зручнішим.Можливо в когось ще немає цієї картки,тому раджу якнайшвидше її оформити!)

rate 4390
3
Ільминська Ольга
26.02.2018 - 15:56

Картка Юниора - це крок до дорослого життя.Я можу вирішувати, що і де мені купувати. Я вчусь планувати свої витрати. А головне, я планую своє майбутнє, бо з послугою "Копілка" накопичую на курси перукаря. Не буду писати про зручність користування, бо це зміг оцінити кожен її власник, мені вона дає змогу виховувати в собі необхідні риси для мого самостійного життя. Для мене це - найголовне! Дякую, Приватбанку!

rate 2963
4
Малевич Сергій
31.01.2018 - 20:23

Доброго дня! Я з нетерпінням чекав, коли отримаю свою власну картку Юніора. З нею я зміг успішно проводити банківські операції, безготівково розраховуватись у магазинах. Це набагато зручніше замість купи дрібних купюр носити з собою компактну картку Юніора. Також мені було зручно використовувати цю картку за кордоном - адже не потрібно йти у пункт обміну валют, гроші на картці автоматично перераховуються по курсу ПриватБанку. І головне, я потрапив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де зміг навчитися правильно користуватися своїми фінансами! Дякую ПриватБанку за таку чудову можливість - відчути себе дорослим!

rate 337
5
Ольховик Андрій
09.07.2018 - 11:38

Всім привіт. Мене звати Андрюша. В мене є канал на YouTube. Я займаюсь програмуванням, займався в школі усного рахунку Соробан і у футбольній академії FARR. В мене вже 2 роки є картка Приватбанку. Мені дуже подобається нею користуватись, тому що не треба з собою носити гроші які завжди губляться. Також подобається що не треба просити гроші в батьків кожен день. Я просто розраховуюсь карткою, а батьки закривають її в кінці місяця і бачать всі мої витрати. Це дуже зручно!!!

rate 154
6
Дуброва Євгенія
30.01.2018 - 19:32

Карта юниора у дочки с 6 лет, сейчас ей почти 12 лет и она многому научилась с этой картой. Самостоятельно снимать деньги ,совершать покупки.С картой юниор мой ребенок в безопасности так как наличных денег у нее нет и забияки старшеклассники не смогут отнять деньги. Дочь может купить себе что нибудь просто расчитавшись картой . Если дочери понадобиться деньги, а насчету нет , то я через приложения ПРИВАТ 24 ложу на счет. Так же я могу просматривать траты ребенка. А еще с картой ребенок может откладывать себе денежку на копилку. Спасибо приват банку . Ребенок чуствует себя очень взрослым.

rate 135
7
Владимирова Ольга
13.06.2018 - 18:41

У мене двоє синів, зараз їм 15 і 16 років. Вони доволі самостійні хлопці, багато вчаться, тренуються, пересуваються містом. Два роки тому і вирішила, що вони готові до певної фінансової незалежності - оплатити телефон, купити їжу або терміново необхідні речі і при цьму вкластися в бюджет. Згодом вони почали заробляти й самі дещо. Їм подобається мати власні гроші, а мені - знати, що мої діти не голодні і не принижені. До того ж, я можу слідкувати за їхніми діями і трохи коригувати поводження з грошима. Дякую ПриватБанку за таку корисну послугу. Всім здоров'я!

rate 119
8
Коробка Нікіта
01.06.2018 - 13:26

"Моя Карта супер класс, кто не верит - тому в глаз!! В магазин решил зайти и продукты там найти. Я в карманы посмотрел - денег нет и я прозрел: ты наличку не бери - карту в руки, и беги! В магазин, ресторан, на футбол и в кинозал. С картой легче мне ходить, кучу денег не носить. Я живот потер Хотэю - с картой я теперь балдею!" Спасибо ПриватБанку за моё счастливое финансовое детство!

rate 101
9
Степанишена Людмила
04.04.2018 - 18:23

Картка Юніора Приватбанку- Крок до грамотності у фінансах змалку! Ми не тільки вчились рахувати гроші, А й змогли отримувати бонуси хороші. Можна в Бізнес Школі ще навчатись,- Про цікаве і захопливе дізнатись. Вчителі там - менеджери Приватбанку, Бізнес-квести проведуть, й екскурсії до банку. Можна участь у змаганнях брати, Також в конкурсах і акціях із Mastercard-ом. Вартість картки Юніора - безкоштовна, З нею і товари оплатити можна безумовно. Картка Юніора - вигода хороша, Зручно для дитини і завжди при грошах! Степанишена Софія, 8 років

rate 100
10
Алфьорова Юлія
04.02.2018 - 11:00

Добрый день! Являясь клиентом Привата и большим приверженцем приват-банкинга, который на 99% облегчил и упростил все бытовые проблемы, связанные с коммунальными платежами, переводами, пополнением счетов, покупкой билетов и прочими нужными функциями и бонусами, оформили сыну карту Юниора незамедлительно, только узнав о ней. В результате получили массу плюсов и преимуществ: 1) воспитание и получение азов финансовой грамотности у подростка; 2) полный контроль родителей за тратами ребенка; 3) овладение подростком навыками пользования интернет-банкинга: теперь сам оплачивает свой телефон и, как студент ВУЗа с этого года, оплачивает со своего счета стоимость проживания в общежитии, берет билеты на поезд на каникулах; 4) пополнение карты Юниора моментальное и с моей дебетовой карты бесплатное; 5) в основном сын использует безнал, но огромное количество приватовских терминалов везде дает возможность при необходимости обналичить собственные средства с минимальной комиссией; 6) плюс приятные бонусы для сына: ему открыта кредитная линия и он, подключив функцию копилки, теперь собирает средства на покупку очередного желанного гаджета. Всем рекомендую сотрудничество с Приватом. Становитесь клиентами самого продвинутого по сервису в Украине банка. Оформляйте детям карту Юниора. 100% не пожалеете!

rate 85
11
Добровольська Тетяна
21.02.2018 - 16:07

Работаю в Банке более 13 лет. И как только появилась карта Юниора, я всегда мечтала оформить ее..... но у меня на тот момент еще не было деток. Когда родилась дочь, я все внутренне "торопила " время....,ну когда же….. И вот нам в 2017 исполнилось 6 лет. Как же долго мы ждали этого момента.... Сразу же мы приехали в Банк и оформили этот долгожданный атрибут. У ребенка не было придела от радости, а маме больше ничего и не нужно, только бы ребенок был счастлив. Я получаю все смс о тратах. Когда я на работе, ребенок гуляет с бабушкой, бывает такое, что у них заканчиваются деньги, ия всегда могу пополнить карту (где бы я не находилась), или дочка желает что-то купить самостоятельно. Она с гордостью достает свою карту и рассчитывается на кассе. (Очень не любит , когда подсматривают за ней во время ввода пин-кода)))) У нее есть приложение "Копилочка", там она собирает денежку на собачку..... Каждый день следить за начислением % )))). Я радуюсь, когда вижу, что мой ребенок финансово и социально развивается. Я вижу, как она учится контролировать свои расходы и накопления. Спасибо создателю данного проекта.

rate 84
12
Царук Ірина
12.06.2018 - 17:14

На наступний день після того, як моєму сину виповнилося 6 років, ми оформили Картку Юніора. Він дуже чекав цієї події, адже це був перший "діловий" візит до Приватбанку - перший підпис на анкеті, перше фото у архіві банку, перший раз мама переказала йому певну суму коштів на картку і нарешті - ми разом пішли здійснювати свою першу покупку з омріяної картки))) А ще у 6 років він вже відвідав екскурсію у відділення Приватбанку. Надалі син вже чітко розумів, що він має накопичувати на ній кошти, які інколи дають дідусі і бабусі на певні забавки та солодощі, але нашою метою було зовсім інше... -"Мамо, а скільки коштів потрібно зібрати, щоб ми могли полетіти у Єгипет?" - запитав якось зовсім несподівано син... Ну, далі розповідати у подробицях, яку суму і за який період часу ми накопичили на картці, але мрія здійснилася. Досить таки пристойну сумму дитина віддала на придбання путівки на наш сімейний відпочинок. Я з впевненістю можу сказати, що навчати своїх дітей фінансової грамотності потрібно з дитинства. А картка Юніора і Приватбанк прикладуть до цього і своїх зусиль)))

rate 73
13
Фалаштинський Ілля
16.12.2017 - 00:16

Про картку Юніора від ПриватБанку я дізнався 4 роки тому з рекламного банера в мережі Інтернет. Мене ця картка надзвичайно зацікавила і я одразу захотів її мати, я прочитав про її можливості і переваги та розповів мамі, мама погодилась мені її оформити. І наступного дня я вже мав першу в моєму житті справжню банківську платіжну картку! З цього дня моє життя дуже змінилося. В магазинах я почав розрахуватися своєю карткою Юніора і щоразу отримувати приємні бонуси за програмою "Бонус+". А це - дуже зручно і приємно :) Потім я зареєструвався в сучасному інноваційному інтернет-банку Приват24 та на порталі ЮніорБанку, щоб бути в курсі всіх подій, акцій і конкурсів. Через Приват24 я з легкістю поповнював свій телефон та телефони моїх рідних, оплачував комунальні платежі та послугу Інтернет. З Приват24 всі операції і транзакції здійснюються в декілька кліків і за декілька секунд! Спочатку я був дуже здивований і зацікавлений, але в подальшому я про все дізнався більш детально. Я почав вивчати банківські продукти (в т.ч. інші картки) та послуги з ресурсів ПриватБанку (сайти privatbank.ua та juniorbank.ua) і дізнався дуже багато нового, зокрема про кредити і депозити, про переваги Картки Універсальної та інших карток. Під час вивчення банківських продуктів мене зацікавила картка з індивідуальним дизайном. Я продумав її дизайн і замовив унікальну картку з доставкою додому через сайт ПриватБанку. Тобто в мене з'явилася ще 1 картка, яка була підв'язана до моєї основної картки Юніора. Це дуже класно! Коли мені було 10 років, я вирішив записатися в банківську Бізнес-Школу фінансової грамотності ЮніорБанку в місті Умань, що на Черкащині і не пожалкував про це! Я дізнався дуже багато нового, засвоїв основи фінансової грамотності, ще більше занурився в банк, дізнався більше про Приват24 і закічив навчання в Бізнес-Школі найкраще серех усіх юніорів міста Умань! Я також відвідав екскурсії, бізнес-квест та квест-кімнату. А це дуже весело, захопливо і цікаво :) Також картка Юніора дуже часто мене виручала, зокрема кредитний ліміт (300 грн) допомагав мені, коли закінчились особисті кошти, але терміново необхідно щось купити. Отже, завдяки картці Юніора від ПриватБанку я отримав: - досвід дорослого життя - користування карткою: розрахунки карткою в торгових точках, поповнення картки і зняття готівки та ін., гарантію збереження моїх коштів, адже навіть якщо я загублю картку - то її можна заблокувати; - дізнався про банківські продукти і послуги, завдяки інтернет-ресурсам ПриватБанку, зміг легко здійснювати різноманітні операції (транзакції), навіть переказ грошей між картками - через інтернет-банк Приват24; - фінансову грамотність - завдяки Бізнес-Школі, тренінги якої є безкоштовними; - відкрив для себе можливості сучасного світу банку, відвідав екскурсії по банку, та підрозділам і відділенням банку, бізнес-квести, квест-кімнати - а це дуже весело, цікаво і захопливо!; - і саме головне я отримав - досвід і знання, які мені обов'язково знадобляться в майбутньому, адже я хочу стати банкіром! Я РЕКОМЕНДУЮ КАРТКУ ЮНІОРА ВСІМ ДІТЯМ!!!

rate 63
14
Хабанько Олексій
11.07.2018 - 15:12

Моя донька користується карткою юніора вже більше трьох років. Це зручно та вигідно. І за допомогою послуги батьківський контроль завжди знаєш витрати дитини.https://youtu.be/mPQKmtgPoEM

rate 58
15
Федчик Олександр
06.02.2018 - 12:46

Доброго дня! Про картку Юніора я почув 4 роки тому. Я дуже сильно захотів її мати. Але мама чомусь категорично була проти. Я її дуже часто вмовляв. Тоді мама не витримала і дала згоду, але сказала, що "вона не знає" де знаходиться відділення Приват банку. І одного сонячного ранку я взяв маму за руку і привів у відділення. ( До речі, по дорозі вона все ще чинила опір). Коли ми зайшли у відділення, нас зустріли дві тьоті-працівниці із щирими посмішками і запросили до себе. Бачу моя мама вже присідає на стілець. (Ну думаю вже ми разом маму переможемо). Працівники банку доступно все нам пояснили і... Я отримав того дня картку! Завдяки картці я багато чому навчився. З нею дуже зручно і безпечно робити покупки в інтернеті та в магазинах. Тим більше нараховуються БОНУСИ! Ще я користуюся послугою Регулярні платежі і банк автоматично без комісії поповнює мобільного телефона. Також дуже зручно накопичувати кошти за допомогою сервісу Скарбничка.

rate 52
16
Нестеренко Тимур
04.03.2018 - 22:31

Картка Юніора для мене - це моє фінансове обличчя. Я дуже хотів її отримати і заради картки навіть пішов до школи, хоча на той момент ще не хотів. З цією карткою я майже не розлучаюся. Я розрахувався нею коли водив свою дівчинку в кіно, це було дуже круто!!! Дякую Приватбанку за неї. Обіцяю гарно вчитися в школі, тільки не забирайте в мене картку юніора!

rate 52
17
Журба Максим
21.02.2018 - 20:29

Я папа троих детей. Оформил карту двум старшим дочерям и могу сказать следующее: Когда оформил дочке карту Юниора, Она помчалась в магазин быстрее метеора. Не страшно деньги из кармана потерять, Лишь только карту надо пополнять. И ждут дочурки чудо-смс, Приват24-мир чудес. Нас увлекает бизнес-школа Юниора, С ней светит в жизни нам зелёный светофора. Вот третяя дочурка подрастет, И в ПриватБанк за картой Юниор пойдет. У нас большая дружная семья, Мы с картой Юниора лучшие друзья.

rate 36
18
Бекетова Маргарита
10.01.2018 - 20:37

Моя донька, користується картою Юніор від Приват банку понад 3х років. На її думку, це дуже зручний спосіб зробити необхідну оплату, практично в будь-якій торгівельній і розважальній (кінотеатр чи кав'ярня). До того ж, існуючий зворотній зв'язок, важливий для батьківского моніторингу, щодо витрачених коштів і місця знаходження дитини. Слід зауважити, що за весь час користування картою Юніор у нас не виникло ніяких проблем. Колективу Приват банку бажаємо економічних досягнень, примноження кращих міжнаррдних традицій, а також вдалих проектів для найкращого забезпечення населення у сфері банківських послуг і надійних партнерів у бізнесі. З повагою, Ваші клієнти.

rate 33
19
Середа Матвій
17.12.2017 - 16:24

Мені 6 рочків. Я навчаюсь в 1-В класі. В мене є карта Юніора, бо я командир класу (карта має гарний номер, як на крутій машині), а ще ми в школі розраховуємось карткою. Я в першому класі, а вже майже банкір! Карта моя - це початок мого майбутнього. В нашому класі всі банкіри. Всі мають картки. Ми круті, бо ми Юніори!

rate 29
20
Галєтова Лада
11.07.2018 - 12:04

Доброго дня, мене звати Лада. У свої 9 років я стала власницею чудової картки Юніора. Раніше, щоб розплатитися в магазині я завжди з собою носила гаманець. Якось я втратила велику суму, вона випала з кишені. Та одного дня ми з батьками поїхали до Приватбанку, щоб зробити мені цю картку. Я думала цей процес буде довгим і нецікавим. Але все пройшло дуже швидко і досить захоплююче. Коли я захотіла зробити покупку через Інтернет-магазин, мені не знадобилася допомога дорослих. Я все зробила повністю сама, без особливих зусиль. Вже 2 роки я користуюся карткою Юніора. Ця помічниця - неймовірна! Завдяки їй я стала більш самостійною і швидко подорослішала... Велике спасибі розробникам цієї картки !!!

rate 24
21
Міщенко Влада
30.01.2018 - 20:35

Про Карту Юніора мої батьки та я дізналися коли в школу завітав представник банку. Цікаві розповіді та великий функціонал карти звичайно зацікавив, тому негаючи часу я з батьками завітали до найблищого відділення ПриватБанку. Відразу вразила швидкість обслуговування та видачі карти. Також батьки скористалися майже всіма можливими функціями карти та відразу встановили ліміт витрат. Користуючись картою третій рік можу сказати, що навчилася контролювати свої особисті гроші, а також з функцією "Скарбничка" назбирала свою першу кругленьку суму. Я можу повністю рекомендувати Карту Юніора тому,що: -карта навчає контролювати свої власні кошти; -з раннього віку (а саме з 6 років) ознайомлює дитину з елементарними знаннями сучасних технологій банківської сфері; -батьки можуть повністю контролювати витрати своєї дитини та магазини в яких вона робить свої покупки; -дитина може відкрити свій перший депозит ("СКАРБНИЧКА" під 11% річних), поставити собі ціль та накопити на неї грошей. А на останок можу сказати, що власники Карти Юніора мають декілька приємних бонусів, а саме: відвідування школи фінансової грамотності, відвідування квесту та екскурсій - І ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО! Я сподіваюсь на те, що інформація мого коментара буде важливою для тих, хто вагається, або ще не має дитячої карти ПриватБанку!

rate 22
22
Бігар Надія
16.06.2018 - 14:41

Завдяки картці"Юніор" від Приватбанку мій син навчився розумно витрачати свої кошти.За його досягнення у навчанні він на картку отримує кишенькові,які використовує на поповнення телефону,розраховується в магазині-так з карткою ми не хвилюємося ,що він втратить гроші.А тепер завдяки акції від Приватбанку він зможе виграти кошти на подальше навчання.Спасибі Приватбанку,що підтримуєте "молоде покоління".

rate 22
23
Моложанова Маліновська Юлія
13.06.2018 - 11:57

Карточка Юниора - очень удобная штука. Дочери 14, она пользуется карточкой уже почти 5 лет. Во-первых, нет необходимости "выдавать" каждое утро наличку (разве что на автобус). Во-вторых, если мне надо, чтоб дочка купила что-нибудь по дороге со школы - есть такая возможность независимо от суммы покупки - перекинуть деньги с карточки на карточку можно за две минуты. В-третьих, удобно в поездках - я всегда могу ее финансово подстраховать. И самое главное - раз в месяц дочь получает на карточку что-то вроде стипендии (фиксированная сумма), а распределяет ее сама. И благодаря системе родительского контроля я вижу, что мой ребенок очень повзрослел, толково рассчитывает свой бюджет и грамотно пользуется банковской системой. Спасибо Привату!

rate 21
24
Тиняний Іван
23.02.2018 - 18:11

Родители оформили мне карту юниора и это стало шикарным выходом из многих неудобных ситуаций например случалось часто что в попыхах утренних сборов мама забывала дать мне деньги на проезд или на школьный обед приходилось идти пешком а школа находиться не близко .Теперь все просто -со мной всегда карта юниора на которую в любую секунду из любой точки родители могут перечислить необходимую сумму денег.И главное что я сам учусь распоряжаться своими финансами

rate 18
25
Грищенко Оксана
15.06.2018 - 17:11

Финансовой грамотности нас в школе не учили и до сих пор не учат, и в самостоятельной жизни каждый человек сталкивается с этим вопросом. Кто-то учится экономить, кто-то откладывать. Эти не хитрые, но такие правильные вещи помогают нам в осуществлении свои целей и у каждого она своя. Как же здорово, что Приватбанк открывает такие возможности для подрастающего поколения, он и учит, и предоставляет попробовать на практике как работает безналичная платежная система. Карта Юниора, это возможность всегда быть рядом, порой находясь за тысячи киллометров друг от друга, особенно это актуально в период каникул и отпусков. Желаю всем участникам у которых есть карта Юниора достижений в намеченных целях. У кого нет такой карты обязательно рассмотреть вопрос ее приобретения, а Приватбанку процветания.

rate 17
26
Габрук Всєволод
19.02.2018 - 20:23

Привіт, мені 13 років. Картка Юніора у мене вже 3 роки. Ця карта відкриває можливості для навчання новому у бізнес школі, самостійно керувати своїми коштами та розподіляти бюджет. Вперше, я її самостійно використав за кордоном в 10 років - це було круто, мене переповнювала гордість. Свої кишенькові я кладу на карту-це дає мені змогу зайвий раз не витрачати на розваги, солодощі та інші смаколики. Окрім цього, батьки можуть контролювати мої транзакції, тому я не можу дозволити собі лишнього й шкідливого. Так це не подорослому, але завдяки цьому є можливість вберегти себе від шкідливої їжі, лишніх витрат та підготуватися до дорослого самостійного життя. Завдяки картці Юніора я мав можливість долучитися до цікавої бізнес школи, квестів та різноманітних конкурсів. Раджу всім використовувати картку Юніора і відчути себе трішечки дорослим та самостійним!!!

rate 17
27
Рєпіна Олена
24.04.2018 - 20:11

оформила карту Юниор сыну еще в 2015 году .очень удобно в использовании.пользовался ей в Словакии. нравится что есть функция кредитный лимит с льготным периодом в 55 дней .пригласил своих друзей оформить карту получил за это бонусное вознаграждение. нравится бонус плюс. удобно что есть Приват 24.спасибо!

rate 16
28
Алексєєв Іван
21.02.2018 - 16:39

Ще декілька років тому почали привчати сина до користування грішми. Спершу монети, потім банкноти. З осені він попросив нас купити йому долари за ті кошти, які від назбирав. Але я був здивований та радий, коли одного ранку він попросив мене відкрити йому карту. Ми не зволікаючи зателефонували банкіру та поїхали оформляти її. Зараз він ходить в магазини тільки, де можна розрахуватись картою) А до всього ж ще й отримав карту Вознесенця, так взагалі модний) Дякуємо Приват Банку за таку можливість та сподіваємось, що наша співпраця тільки розпочинається!

rate 14
29
Бурій Ганна
09.07.2018 - 12:35

Добрий день! Приватбанк зробив щасливою мою доньку в той момент, коли вона отрималя картку Юніора! Вона навіть подорослішала, ставши клієнтом такого фінансового "велетня", як Приватбанк! Тепер я ніколи не турбуюся про те, що моя дитина не має кишенькових грошей. Я знаю, що вона може завжди смачно поїсти в улюбленому кафе, купити маленькі подарунки для мамусі та бабусі. І головне те, що моя донечка вчиться бути економною та далекоглядною, планувати свої дитячі видатки і бути фінансово самостійною дівчинкою. Дякую вам, творці Картки Юніора, за унікальну можливість для наших дітей ставати самостійними та впевненими в собі!

rate 13
30
Козаченко Денис
23.01.2018 - 17:44

Що я можу сказати, отримавши картку Юніора ПриватБанку у свої одинадцять років перед мною відкрились двері до фінансової грамотності та навіть фінансової незалежності. Відвідуючи Бізнес школу мені подобається поєднання навчання та практичних завдань де я навчився поповнювати картку, розраховуватись нею та найбільше мене зацікавив додаток Скарбничка, який допомагає мені накопичувати кошти для здійснення своєї мрії. Дякую ПриватБанку за те, що він надає можливість дітям фінансово розвиватись.

rate 13
31
Шолойко Анастасія
13.03.2018 - 15:55

Пользуюсь картой юниор от Приватбанка больше года, всегда удобно рассчитываться ею в магазинах и школьной столовой. Наличие денег на карте позволяет в любое время пополнить мобильный телефон, а ввод пин—кода гарантирует сохранность наличных. Крутой дизайн позволяет выглядеть стильно на фоне сверстников, у которых такой карты нет. А проходить экскурсии и уроки финансовой грамотности, позволяет развиваться и учиться правильно распоряжаться деньгами. Всем своим друзьям и подругам рекомендую карту юниора.

rate 12
32
Закалата Артем
07.07.2018 - 12:12

Привіт мені 9 років, мама запропонувала піти у квест-кімнату для чого потрібно було у ПриватБанку отримати картку, так я став власником Картки Юніора, потім мама навчила мене користуватися нею в магазині, а на другий день я потрапив у квест-кімнату, де "загубився" з друзями і ми шукали шляхи виходу, було цікаво і пізнавально, так у моє життя несподівано увійшов дорослий досвід! Рекомендую всім! Тепер мама, чи тато мені поповнюють картку, на мої покупки, а я купуючи навчився усно рахувати і думати чи вистачить мені коштів, і перестав хвилюватись, що десь їх загублю. Згодом я потратив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де вчуся зараз фінансової грамотності, навчився відкладати кошти на мої бажання, вже користуюсь послугою "Копілка" і накопичую кошти на свою мрію - ноутбук! Відкривайте для себе Картку Юніора, вчіться новому, розвивайте себе, отримані знання на краще вплинуть на ваше життя!!!

rate 12
33
Дяденко Олександра
04.01.2018 - 19:07

Мені подобається користуватися Юніор карткою від Приватбанку тому, що по-перше для мене це зручно, картка займає мало місця і я можу за допомогою неї виконати безліч функцій в будь-який час, наприклад: оплати за покупки в магазині, заплатити за проїзд в транспорті і поповнити рахунок на телефоні. По-друге це досить модно, молодіжно і сучасно. Потрібно переходити на сучасні технології і йти в ногу з часом. Завдяки Юніор картці я можу приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні призи. Мені та моїм друзям дуже подобається, що для дітей є окремі банківські картки і ми можемо користуватися ними в повсякденному житті.

rate 11
34
Мацюк Алла
30.05.2018 - 14:26

Карту Юніора оформила донечці коли почала працювати в банку. Їй було дуже цікаво чим мама займається в банку і щоб краще їй пояснити я зареєструвала її в Приват 24. Тепер вона має свій власний міні- банк і завдяки картці ‚ якою навчилася користуватися у нас з‘явилася нова мрія )) Коли ми виростемо будемо працювати в Приват банку як мама.

rate 11
35
Веселов Ігор
29.12.2017 - 00:20

Сьогодні виповнюється рівно 5 років, як мій син користується Карткою Юніора від Приватбанку. Спочатку це було як гра, надалі картка стала кишеньковими грошима, використовується як заохочення або для подарунків, тепер Микита сам сплачує онлайн-ігри в інтернеті. Плануємо записатись в Бізнес-школу

rate 10
36
Андрієнко Андрій
21.02.2018 - 16:04

Очень и очень удобно,не потратит больше чем установленный лимит,полный контроль расходов,а самое главное это то что ребенок чувствует свою самостоятельность в финансовом вопросе!!!Карта обучает ребенка, как разумно тратить свои деньги и пользоваться новыми технологиями.Так же не сможет потерять наличные как это иногда бывало,а при утере карты деньги сохранятся,а карту можно восстановить.

rate 9
37
Онищук Юрій
21.03.2018 - 16:12

Слово до сина Отримав картку Юніора, І ніби вже банкіром став. Хороша це для тебе школа, Щоб кошти ти розумно витрачав. Здійснив оплату за навчання танців, За плавання в басейні кошти надіслав, А ще – дарунки мамі й тату За банківські відсотки ти придбав. Та це лише початок шляху У світ цікавий банківських ідей, Щоб Україну нашу прославляти Дерзай, учись, мій юний Прометей!!!

rate 9
38
Чуваєва Катерина
20.03.2018 - 17:32

Я згадувала, як у 9 років тато повів мене за руку до банку отримувати карту Юніора. Тоді я не розуміла навіщо вона. Тато сказав що ця карта зробить мене дорослою і самостійною. Як добре що мій батько «продвинутий» він дивився у майбутнє. Зараз я в 10 класі і картка в мене вже з індивідуальним дизайном. Тобто на карті зображене фото учнів мого класу. Ця карта дуже чарівна, на ній ніколи не закінчуються гроші.

rate 9
39
Гамезо Вероніка
20.05.2018 - 15:53

Карта Юниора – это мой шанс быстрее стать самостоятельной и научиться правильно распоряжаться своими деньгами. Я сама принимаю решение, что и когда мне покупать. Если я не трачу все деньги, получаю приятный бонус на Бонус Плюс. С картой мне проще собирать деньги на вещи, о который я мечтаю. А главное, что я могу бесплатно пройти обучение в Бизнес-Школе, где могу получить новые знания и приобрести новых друзей.

rate 9
40
Внукова Анна
16.01.2018 - 18:45

У школі працівники Приватбанку розповідали про зручність використання картки Юніора. Запросили дітей на екскурсію до банку. Оформивши картку Юніора, по-перше доньку записали у Бізнес-школу, навчили користуватися. По-друге це зручно, що всі кишенькові гроші не є готівковими, що захищає від їх втрати, також зручно що всі витрати є контрольвані, коли дитина бачить свій баланс на картці вже замислюється як їх витратити, планує що може купити, та батьки можуть контролювати де знаходяться дитина. Навчилася вже користуватися терміналом і банкоматом, оплатами в інтернеті, стала більш відповідально відноситись до своїх власних коштів. Дякуємо за картку Юніора, це зручно та корисно, робить дітей більш самостійними.

rate 9
41
Кудинова Марина
19.03.2018 - 22:35

Варвара Кудінова: Карта Юніора стала моїм першим досвідом і знайомством із сучасною системою розрахунків. Мене приваблює насамперед безпечність використання безготівкових розрахунків, адже я не боюся, що хтось поцупить мій гаманець, зате я почуваюся більш незалежно і можу самостійно вирішувати свої дрібні питання - придбати канцелярські прилади та інші товари, не турбуючи зайвий раз батьків, які важко працюють і не в змозі "тримати усе в голові". Мені подобається, що я можу самостійно планувати свій час, розпоряджатися власними фінансами, нехай вони й відносно невеликі. Я постійно замислююся над тим, як я у свої 14 років могла би самостійно заробляти гроші, шукаю неординарні варіанти. Приміром, спільні покупки. Я можу замовити по інтернету якусь дрібничку і з картки на картку перерахувати необхідну суму. А на пошті я отримую свою посилку. Коли в мене буде більше коштів, я замовлятиму товари з Китаю та розраховуватимуся своєю картою Юніора. Я зніматиму відео розпаковки посилок та викладатиму його на Ютубі. Можливо за велику кількість переглядів я зможу отримувати оплату. А моя маленька помічниця картка допоможе не турбувати зайвий раз батьків з приводу мого заняття.

rate 8
42
Білінський Ігор
24.02.2018 - 19:01

Картка Юніора для мене і сина дуже зручний інструмент. За останні два роки син відвідав багато країн Європи Німеччина, Австрія, Чехія, Угорщина, Бельгія, Латвія, Польща , і не завжди з батьками. Цього року Влада і нас - його батьків, чекає важливий крок - вступ у Європейський Університет. Тому банківська картка Юніора це можливість легко і мобільно користуватись грошами у поїздках. Влад завжди може розраховувати на допомогу батьків, а ми зможемо швидко поповнити його рахунок.

rate 8
43
Без'язична Олена
01.02.2018 - 10:27

Мой ребенок безумно счастлив был получить свою личную карту! Теперь он чувствует себя взрослым. При оформлении карты ребенку уделили максимум внимания, спасибо! Очень удобно, что ребенок теперь может сам копить деньги, и при необходимости оплачивать конфеты и вкусности своей картой. это мотивирует его более ответственно подходить к деньгам. Спасибо Приватбанку!

rate 8
44
Середа Лариса
14.12.2017 - 15:20

Дуже чудово що в приваті є можливість оформлення дитині банківської карти. Для мене особисто є зручним, те що навіть знаходячись на відстані, за допомогою додатку можу перерахувани дитині кошти та бачити всі витрати. А дитина привчається бути самостійною і розпоряджатись власними коштами.

rate 8
45
Бруснік Кіра
17.12.2017 - 11:11

Щойно мені виповнилося 6 років, мама повела мене до Банку і ми оформила карту Юніора. Тепер я можу, як доросла, купувати мої улюблені цукерки и шоколад в магазині по карті. На касі продавці дуже дивуються, коли я сама вводжу ПІН-код ))) І ще мама пообіцяла записати мене на екскурсію в Банк! Це буде дуже цікаво! Також я вже зареєстрована в Приват24 і маю Скарбничку. Моя мама завжди хоче найкращого для мене, вона працює в Приватбанку і знає - це НАЙКРАЩІЙ банк!! Він турбується не тільки про дорослих клієнтів, а й про маленьких !

rate 8
46
Зубок Володимир
10.07.2018 - 11:06

Часто друзья спрашивают зачем тебе карта юниор,а я им отвечаю: 1Мне не нужно насить с собой наличку, где бы я не был деньги всегда со мной и не занимают много места. 2 быстрый расчёт. 3 бонусы. 4 всегда консультант готов подсказать. Вобщем корта юниор находка для начинающих свой путь к успеху.

rate 7
47
Гуренко Юлія
13.01.2018 - 18:30

Сын, когда узнал, что есть такая карточку Юниора, сразу закомандовал её оформить. И вот уже год, как пользуется ею. Особенно удобна она в школе, когда не нужно выделять карманных наличных денег, а лишь не забывать вовремя пополнять счет на карточке. К тому же, с помощью сообщений на мобильный можно контролировать расходы и остаток. Я считаю - это удачный и полезный проект ПриватБанка для подрастающего поколения. Ждём новых проектов!

rate 7
48
Дюков Руслан
14.12.2017 - 22:10

Карту Юниора мне оформила мама в 6 лет. Первое впечатление от карты было позитивное, потому что при получении карты, меня с ней сфотографировали и я был стильный, в костюме и с картой, как директор Банка. Процедура установки пин-кода тоже не оставила меня равнодушным, очень понравилось. Молчу уже про пополнение карты через терминал самообслуживания на 50 грн, которые мне мама разрешила потратить на игрушки в магазине "Колобок" и получить бонус за покупку. Чаще всего я использую карту именно в этом магазине, а также в школьной столовой. Особенно удобно платить картой в школе, когда родители звонят мне и просят, чтоб я принёс булочек со школы. Они мне просто пополняют карту на 25 грн и ждут вкусняшек! Спасибо Приватбанк, что позаботились о детях !!!!

rate 7
49
Гренчук Василь
23.02.2018 - 17:30

Ця картка допомагає мені дивитись які мій син робить витрати я можу легко іх контролювати тамі син ніколи не. загубить гроші я радий шо стаорили картки для дітей моя дитина тепер може непросити в мене гроші а поосе перевести на картку гроші моя дит на в беспеці від крадіжок тому це дуже потрібна та гарнп річ для дітей

rate 7
50
Бабич Татьяна
01.02.2018 - 23:06

Неперестаю убеждаться что ПриватБанк - лучший банк, вот ещё один из очень удобных его продуктов это карта Юниора. Ребёнок стремится к финансовой грамотности, узнает о новых терминах : комиссия банка, за что она бывает , как избежать этих трат, банки-партнеры, в чем преимущество, освоение работы в терминалах самообслуживания.... И конечно же очень удобно если на расстоянии нужно срочно передать ребёнку деньги, приват24 в этом помощник. Мгновенное смс информирование о совершении операции и др....Спасибо банку за такое удобство!!!

rate 7
51
Власенко Тетяна
26.06.2018 - 11:34

Столкнулись с проблемой когда ребенок поехал в летний лагерь в другой город. Не рассчитав свои траты остался без денег, пришлось просить вожатого воспользоваться его картой для перевода денег ребенку. Я еще и подумала что как жаль что у ребенка нет личной карты. По стечению сложившихся обстоятельств мне пришло сообщение на почту о возможности оформить карту ребенку. Это была отличная новость! Оформили карту быстро, теперь мой ребенок стал взрослым и может сам планировать свои доходы и расходы. Я очень рада что банк дает такую возможность развить способности ответственности у ребенка, умение и навыки с работой платежей, переводов и другим банковским операциям. В своем роде это некий предмет, который ребенок может с легкостью выучить и в дальнейшем пользоваться всю жизнь. Спасибо огромное банку, детей у меня трое, второму сыну тоже оформлю сегодня карту, убедились что это очень удобно и легко, ну а дочь когда вырастет ей тоже обязательно оформим) Спасибо огромное Приватбанку!

rate 6
52
Мельниченко Олена
01.02.2018 - 14:04

Дуже зручна карта!!! Є можливість накопичувати грошові кошти для майбутнього своєї дитини. Зручно також використовувати, якщо дитина у від'їзді (на змаганнях або на відпочинку), дитина може самостійно поповнювати рахунок або розраховуватись за допомогою терміналу.Це дає змогу контролювати витрати як дитині, так і її батькам. Дякуєм Приватбанку за надану можливість.

rate 6
53
Мачек Геннадій
30.03.2018 - 15:01

Когда мы с супругой принимали решение по оформлению карточек Юниора от Приват, нашим детям 10 и 14 лет, мы взяли во внимание все плюсы, которые несет в себе этот маленький красочный пластик, а это: 1) огоньки в глазах детей, вдруг почувствовавших себя взрослыми; 2) упрощение для бабушек и дедушек по передаче вознаграждений внукам за учебу, за победы в соревнованиях и т.д.; 3)снятие головной боли у родителей по поводу накормлен ли его ребенок, а взял ли он денег на сок, а купил ли он себе булочку и т.д. 4) и наверное самое главное, поверьте мне, дети ощущают гордость за то, что они полноправные жители этого мира, а это уже не мало!!!

rate 6
54
Адамович Олена
31.03.2018 - 23:34

Дуже круто що вже майже 5років ми маємо картку "Юніора".Мені легко,миттєво перекидати кошти через додаток П24 зі своєї картки на картку дитини Юніора в будь який час.Я дзвоню і кажу зайди будь ласка зі школи за хлібом,дитина відповідає:"так я не брала з собою кошти",а я відповідаю-кошти вже на твоїй карті Юніора!Коли дитина розраховується карткою мені про все відомо. Був дуже кумедний випадок, коли дитина ще не знала що я слідкую за розрахунками і бачу трати і залишок.Вона поверталася зі школи додому та вирішила зайти до магазину,цього разу не за хлібом,а нажаль за чіпсами та різними "дитячими смаколиками".Я одразу їй зателефонувала спитати де вона,на що дитина відповіла що вже йде додому!Я питаю ти кудись заходила,вона каже "Ні"!Кажу як ні?Точно ні?Вона мені знову-"Ні"!Кажу- то що ти, і де тоді купила на 5.95 грн,якщо ніде не заходила?І тут дитина замислилась!!!))Звідки я що знаю,і що тепер робити.Та вирішила мені розповісти всю правду пообіцявши більше не обманювати....Ось так!))Весело живемо з нашою карткою Юніора.#Кращий продукт!Зручно,Надійно,Швидко!))

rate 6
55
Попільовська Світлана
21.02.2018 - 16:34

Картка Юніора від Приватбанку, на мою думку та на думку моєї доньки, є дуже зручною в користуванні. Донька часто розраховується карткою в магазинах та кафе. При подорожі у табір відпочинку вліку 2017 року моя дитина брала обмаль готівки із собою , але мала картку юніор- дуже зручно та безпечно! Дякуємо за відміннийсервіс!

rate 6
56
Шендрик Денис
24.02.2018 - 17:41

Дуже дякую ПриватБанку за те що він подарував мені безкінечні можливості. За допомогою Юніор картки, я можу навчатися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку. Також я маю спроможність побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку". Юніор Картка постійно допомагає, так як в кожної людини бувають різні ситуації, які неможливо вирішити без допомоги грошей. За допомогою Приват24 я з легкістю можу поповнити баланс телефону, замовити таксі, заплатити за навчання і так далі. Дякую ПриватБанку, для мене ти лідер серед інших банків України!)))

rate 6
57
Войцех Вікторія
15.12.2017 - 11:01

Карту юниора оформила мне мама после прохождения экскурсии в Приватбанке.Мне очень нравиться ,что я могу финансово развиваться,самостоятельно оплачивать покупки с карты в торговых точках.Контролировать свои расходы и доходы через приложение приват24.Карта юниора -это супер современный помощник который всегда у меня под рукой!!!!!!!

rate 6
58
Колесник Дмитро
26.04.2018 - 00:09

Добрий день. Мені 8років. Я дуже радий,що маю картку Юніор Банк від ПриватБанку.Ура! Тепер в мене є можливість самостійно поповнювати рахунок коли це мені потрібно. Можу робити покупки онлай, а також накопичувати свої гроші за допомогою функції- копілка. Також можна скористатись безготівковим розрахунком в магазинах.

rate 6
59
Волянская Дарья
25.02.2018 - 12:30

Добрый день всем. Карту дочери выпустили не так давно. С ее помощью ребенок повышает свою финансовую культуру: знает главное, а именно не передавать Пин код, карту в чужие руки. А также может самостоятельно расчитаться в магазине,школе. К слову, в школе установили POS терминал, после презентации как удобно школьникам иметь именно карту Юниор от ПриватБанка

rate 6
60
Котельник Сергій
12.06.2018 - 17:20

Я та моя дитина дуже дякуємо банку за таку зручну послугу! Картка Юніора від лідеру банківської сферои України - це спокій для батьків, базове навчання керувати особистими фінансами для дитини та найголовніше, що це членство в спільноті фінансово продвинутих громадян нашої країни! Найкращий банк для найкращих громадян !

rate 6
61
Миць Дар'я
12.04.2018 - 19:09

Это моя первая карта юниора. Я не живу вместе с папой и с помощью этой карты, я получаю от него деньги. На них мама покупает мне одежду , покушать. Под контролем мамы я могу расплачиваться ей в магазине. Благодаря этой карте я первый раз участвовала в олимпиаде "Финансовый гений" от Юниор банка (Приват банк).

rate 5
62
Козловська Марія
26.02.2018 - 23:27

Користуємося вже біля 3 років. Дуже зручно в плані розрахунку. Відпадає проблеми з помилками із даванням здачі. Зручно перекидати кошти з моєї карти на Юніор. Дуже подобається програма Бонус плюс, яка дає одночасно і знижки, і кошти на бонусний рахунок. В перший рік син хотів оплачувати все своєю картою. Я перекидала гроші, ми йшли в магазин і син задоволений розраховувався СВОЄЮ картою. Потім була чудова нагода оформити карту з індивідуальним дизайном за 1 гривню. Одним словом користуванням задоволені і рекомендуємо оформляти таку карту батькам для дітей.

rate 5
63
Туманова Наталія
24.04.2018 - 18:40

Я так не могла радіти, що нарешті у мене є своя власна картка! Це так зручно, я можу сама платити за покупки, а банк відразу сповіщує мене про стан картки та кошти на рахунку. Я заказала собі стільки модних речей в інтернеті завдяки тільки моїй Юніор-картці. ПриватБанк дійсно перший і найкращий банк в Україні, який дарує радість навіть дітям!

rate 5
64
Козирев Станіслав
14.01.2018 - 17:26

Благодаря Карточке Юниора,я начал понимать систему ПриватБанка,научился ей пользоваться.Оплачивать стало очень легко. Например: в торговом центре можно просто провести карточкой в ​​специальной зоне, вести ПИН-код и купить продукты.Я постоянно куда-то езжу, мама давая мне карманные деньги, очень волновалась, чтобы я не потерял их. С появлением карточки она перестала волноваться из-за этого. Еще с помощью карточки, я могу самостоятельно пополнять себе телефон и заказать вещи из интернета.

rate 5
65
Поліщук Андрій
13.12.2017 - 16:52

Я практически не использую наличные деньги. Да и зачем? Ведь оплату по пластиковым картам принимают сейчас повсюду. Поэтому, как только ребенку исполнилось 6 лет, оформили и ему настоящую карту, как у мамы с папой. Первым делом он, конечно же, посетил McDonalds. Не могу даже передать с какой гордостью сын совершал первую в своей жизни оплату с карты. Сам. С помощью своей личной карты, как у взрослых. Как родителю, мне нравится то, что можно научить ребенка самостоятельно принимать решение, на что потратить карманные деньги. И что еще удобно, больше не надо спрашивать: «Сын, а на что ты тратишь деньги?». Теперь я в курсе всего :) Все траты ребенка видны в Приват24. Такой себе, неявный контроль.

rate 5
66
Скороденко Ольга
15.06.2018 - 14:32

У турботах і клопотах минають дні, ростуть наші діти, ось-ось і випорхнуть вони із родинного гніздечка... І завдання батьків підготувати дитину до самостійного життя. А перший крок у доросле життя легше зробити з банківською карткою Юніора, адже саме цей продукт від Приватбанку навчає дітей фінансової грамотності. Вміти правильно планувати витрати, заощаджувати, накопичувати кошти на мрії і є першим та надзвичайно важливим кроком у доросле життя. Мій син Андрій, отримавши картку Юніора миттєво змінився, став серйознішим, самостійнішим. Щомісяця він отримує на свою банківську картку Юніора певну суму на власні потреби і вже сам вирішує на що саме і коли витратити кошти. Я як мама - спокійна, адже впевнена, що безпечніше подорожувати, відвідувати громадські місця, здійснювати покупки за допомогою банківської картки Юніор від Приватбанку. Хочу висловити вдячність усій команді фахівців Приватбанку за якісні банківські продукти, такі як картка Юніора і не тільки, за креативні ідеї, за швидке та якісне обслуговування, за слушні поради фінансового характеру, уся моя родина бажає вам миру та процвітання на благо нашої Батьківщини. Слава Україні!

rate 5
67
Палагеша Наталя
26.02.2018 - 12:01

Дочке сейчас 9 лет. С моммента получения два раз теряли карточку и последняя просто лежит дома. Хотя ребенок с удовольствием практикует оплату картами через терминал. В школьной столовой терминал так и не поставили. Заметила, что имея в распоряжении деньги или карту ребенок покупает продукты, которые я не рекоммендую и эта статья расходов заметно выросла до уровня "тратим все". Сейчас на счету ребенка лежит сумма, дома лежат ее наличные (крупные купюры) и самостоятельно она деньги не тратит.

rate 5
68
Михальченко Анатолій
27.12.2017 - 18:12

Дуже хороша послуга від банку. Донька навчається далеко від дому, але ми можемо їй відправити кошти в будь який момент. Та постійно контролювати її витрати. Дуже зручно та доступно. Всім раджу. Не потрібно носитиме з готівкою, розрахунок можна провести в будь якому магазині чи ресторані.

rate 5
69
Коренюк Ірина
15.12.2017 - 00:42

Чудова можливість навчати дитину заощаджувати власні кошти та оплачувати будь- які послуги. З картою юніора донька навчилась зберігати кошти та накопичувати певну сумму на дійсно важливі покупки, а не витрачати бумажані невеличкі суми на якісь дрібнички.Навчання дітей фінансовій грамотності -це важливо.Перший крок у цьому -це ,звичайно, карта юніора

rate 5
70
Шаруда Катерина
25.02.2018 - 13:48

Я оформила карту Юниора в 16 лет, и пользуюсь ей уже на протяжении года. Карта дала мне много возможностей, как: оплата покупок в супермаркете, покупка онлайн билетов в кино, и тому подобное. А кроме того, карта Юниора научила меня распоряжаться своими деньгами, копить их и удобно хранить в одном маленьком, но с крутым дизайном месте! Рекомендую её всем, кто хочет почувствовать себя ответственным за свои расходы, ведь это действительно удобно и очень надежно. Для родителей с детками помладше это отличная возможность контролировать покупки и места, где они производились. Карта Юниора от ПриватБанка - это отличная «затея» для маленьких граждан, которые хотят почувствовать себя ответственными с финансовой точки зрения, да и к тому же очень практичная! :)

rate 5
71
Новосілецька Софія
23.02.2018 - 19:13

Всім привіт. Мені зараз 11років, я отримала свою картку Юніора в 9 років. Коли я розраховувалася в магазині. на мене з захватом дивилася продавець. Перші свої гроші я заробила працюючи в іноземній компанії, я заробила 2000 гривень. Коли я їх тримала в руках я була така рада. Я зрозуміла що мати гроші це так приємно.

rate 4
72
Шевирьова Антоніна
27.04.2018 - 07:56

Здравствуйте!Пользуемся картой "Юниора" от ПриватБанка регулярно,очень удобно,ребенок не просит карманные деньги,а расплачивается картой и мне не накладно,потому,что с наличностью иногда возникают проблемы,а на карте есть и ребенок финансово грамотно развивается + вникает в современные технологии!

rate 4
73
Позднякова Ганна
24.04.2018 - 16:27

У моєї донечки є карта Юніора, це дуже зручно, бо бувають такі витрати ,які незаплановані - наприклад треба у школу здати якусь сумму грошей,а я забула її оставити, тоді я через термінал або Приват 24 переводжу певну сумму і все вчасно здається.Також є бабусі та дідусі, які не можуть приїхати, але дуже хочуть побалувати внучку і переводять певну сумму на покупку книжки чи іграшки. Для донечки це певний досвід фінансової грамотності, а я бачу куди і коли вона витрачає кошти.

rate 4
74
Барлибаєв Олександр
11.06.2018 - 20:14

Карту Юниора завёл для дочери, чтобы она училась быть финансово независимой и смогла оплачивать свои товары самостоятельно без помощи родителей. Я очень надеюсь, что она начнет правильно относиться к финансам, научится пользоваться бонусными программами, скидками и накоплениями. Считаю, что распоряжаться своими средствами надо учиться с малых лет.

rate 4
75
Балаценко Ігор
02.02.2018 - 13:56

Що таке Карта Юніора-це перший фінансовий досвід дитини! Старший син користувався Картою Юніора до лютого 2018 року. Наразі він вже отримав дорослу карту для виплат Приватбанку. За весь час користування картою він відвідував школу фінансової грамоти, неодноразово з друзями та батьками грав у квест, та і в цілому отримав дуже корисний досвід користування банківським продуктом!!! А скоро і його меньший брат отримає Карту Юніора, в лютому 2018року!!! Так що Юніорбанк готуй нам нову Карту Юніора!!!

rate 4
76
Левченко Мар'яна
12.06.2018 - 17:47

Картка Юніора, це дуже зручно як для батьків так і для дітей. Вона дає змогу дітям навчитися використовувати свій час та кошти. Дитина стає більш уважною і з розумінням відноситься до своїх заощаджень. Це круто! Для моєї дитини, картка Юніора дає можливість накопичувати гроші для оплати улюбленого заняття танцями. Ще, так як всі дівчата- підлітки бажають мати багато гарних і не зовсім потрібних речей, вона почала з розумінням ставиться до своїх витрат на покупки!!!

rate 4
77
Юраш Оксана
10.06.2018 - 19:24

Моєму сину 12 років картку Юніора їм робили в школі,їх клас був пілотним в вивчені фінансової грамотності в бізнес школі Приват Банка,всім з класу нравилось ходити в банк на навчання було цікаво,я рада що в моєї дитини є карта юніора ,я не переживаю що в нього пропадуть гроші чи хтось вкраде,за допомогою додатку можу перерахувати дитині де ми б не знаходились

rate 4
78
Семененко Наталія
20.03.2018 - 16:39

Картка Юніора - це унікальна можливість для батьків та дітей, яка дає змогу дітям відчути себе дорослим клієнтом Приватбанку , підвищити свою фінансову грамотність , планувати свої витрати , залишаючись при цьому під контролем батьків. Приватбанк перший і єдиний банк в Україні , який надав таку перспективну можливість для дітей. Мій син використовує картку для оплати в магазині та інтернеті. Крім зручності , це безмежні можливості для формування самостійності дитини та досвіду. Дякую Приватбанку...

rate 4
79
Кучерява Ольга
05.06.2018 - 14:24

Коли я отримав Карту Юніора, я перестав хвилюватися за свої гроші, за те що я їх десь загублю чи в мене їх вкрадуть.Завдяки її мені відкрився прохід у електроні магазіни я можу чи росплачуватися нею чи зняти з неї готівку та скупитися на неї.Загалом я дуже радий що зробив цю картку.

rate 4
80
Міщанська Наталія
31.01.2018 - 10:27

Оформила карточку Юниора своим детям. Очень удобна в использовании. Всегда можно перевести через приложение деньги и знать на что ребенок их потратил. Удобна для пополнения мобильного и других платежей. Приучает ребенка к самостоятельности и умению правильно распределить деньги. Спасибо Приват Банку за карточку.

rate 4
81
Чепелевич Альона
20.06.2018 - 20:24

Картой Юниора очень удобно пользоваться. Часто бывают случаи, когда уже кассир пробил нужные продукты, и ты осознаёшь, что забыл взять нужное количество наличных, чтобы оплатить. В таких случаях спасает карточка, на которую родители до этого могут занести достаточное количество денег и не бояться того, что ты их можешь потерять. Перед поездкой в Европу выяснилось, что в некоторых странах курс доллара был не выгоден для обмена валюты и оплаты наличными, поэтому я с родителями решила, что в тех странах буду оплачивать всё что нужно по возможности только карточкой. К тому же, имея именную карточку, с фотографией и чипом, я смогла оплачивать покупки и рассчитываться в ресторанах и кафе при помощи PayPass, даже не давая посторонним свою карту в руки. Сам процесс оформления карточки был тоже очень интересным, а как рассказали обо всех её функциях, так вообще "прозрела". Было так много возможностей, о которых я до этого даже не догадывалась! Очень классная система Бонус Плюс. Оплатил в магазине покупку, а тебе процент возвращают. Мало, но, согласитесь, приятно же! Карта Юниора даёт мне почувствовать себя "взрослой", самой решать на что потратить деньги. Но тем не менее, родители могут быть всегда в курсе о том, сколько и где я трачу свои деньги. Рада, что оформили её.

rate 4
82
Лісевич Наталія
30.05.2018 - 11:22

Доброго дня! Мій син дуже хоче стати дорослим. На його 7-мий День Народження я пообіцяла, що в банку оформимо йому карту. СПРАВЖНЮ БАНКІВСЬКУ КАРТУ!!! Його радості не було меж, потім ми почали розраховуватися нею в магазині, звичайно перша покупка складалася з цукерок, печива та морозива! Нам дуже сподобалося розраховуватися картою,смс приходять миттєво, знаємо про свій баланс і бонуси. Ми ще маленькі, але ми вчимося пізнавати нові можливості з картою ЮНІОРА

rate 4
83
Струц Юлія
11.07.2018 - 18:11

Вже протягом чотирьох років я користуюсь карткою Юніора від Приват Банку . Картка є дуже зручною у використанні : саме нею я щоденно розраховуюсь в магазинах , аптеках тощо . Також великим плюсом є наявність функції "Скарбничка", завдяки якій з кожного платежу туди нараховується певна сума грошей (в залежності від того ,яку суму ви обрали ).Про цю картку можна говорити багато чого , на данний момент мінусів я не помітила . Тому , для тих хто вагається чи варто створювати для себе картку Юніора - можу впевнено рекомендувати її !

rate 4
84
Мартинюк Олексій
14.12.2017 - 11:42

Дуже цікаво зі сторони дивитись на вираз обличчя продавщиці, коли 9-річний покупець дає їй замість готівки картку. Пропали проблеми з отриманням решти, розмір якої продавці рахували дууууже приблизно. Переваг безліч - важко навіть всі перелічити: швидко поповнити мобільний, не вставаючи з робочого місця переказати дитині гроші на купівлю квитків на виставу чи кіно. І дитині теж подобається.

rate 4
85
Депоян Манук
09.07.2018 - 22:42

Моему сыну 13 лет и уже 2 года он успешно пользуется карточкой Юниор. Мне даже кажется, что, получив эту карту, он почувствовал себя и взрослее и ответственнее. Поначалу ребенок начал активно, без уговоров, ходить в магазин и покупать и себе и нам всякие вкусности. Ему настолько понравилось, что он даже прекратил рассчитываться наличными в школе за обеды и расплачивался исключительно карточкой, которую потом самостоятельно и пополнял, потому как и от пополнения счета через банкомат он тоже получал удовольствие. Новые знания, новые умения с каждым днем делали его все более и более самостоятельным, что не может не радовать. Хочу от себя и от моего сына поблагодарить Приват банк за подобную услугу и пожелать всей вашей команде процветания и успехов. И не забывайте нас - ваших постоянных клиентов!

rate 4
86
Карпенко Таїсія
15.12.2017 - 17:24

Карта Юниора-это прекрасный шанс для ребёнка идти в ногу со временем. Быть финансово грамотным, уметь контролировать свои средства, управлять ими, преумножать свои сбережения. К тому же это безопасно, я уверенна, что средства с карты моего ребёнка никто не сможет взять кроме неё. Однажды она нас спасла! Будучи в отпуске, в нашу квартиру забрались воры, и украли карту, которую мы оставили дома и попытались ею воспользоваться в магазине! В первую очередь мы об этом узнали по смс которое пришло на телефон ребёнка. Позвонив на горячую линию мы выяснили, что карта у посторонних людей. А так как они пытались расплатиться ею в магазине, то были зафиксированы на камерах кассы, были хорошо видны лица воров, в смс указаны были точное время, дата и номер терминала магазина, это помогло правоохранительным органам напасть на след преступников и их всех арестовали! Если бы не карта Юниора милиция наврядли нашла бы воров, а так они теперь ждут суда. А квартиру ограбили полностью... но благодаря Карте Юниора вещи были нам возвращены, потому что воры были очень быстро задержаны и не успели реализовать наши вещи! Эта карта-залог безопасности! Спасибо Приватбанку за качественную и подробную фиксацию всех движений по карте и оповещения по смс. Рекомендую задуматься всем родителям, которые хотят, чтобы их дети и их сбережения были защищены.

rate 4
87
Дуда Алла
13.06.2018 - 10:06

Мати картку Юніора дуже зручно. Не треба хвилюватися за гроші які можна загубити, чи яких може не вистачити. Де б дитина не знаходилась вона завжди отримає фінансову допомогу. А ще дуже зручно, що батьки завжди можуть проконтролювати покупки дитини. Взагалі картка Юніора - це крок до дорослого життя.

rate 3
88
Федчишак Микола
27.04.2018 - 21:16

Очень удобная вещь.Моя дочь пользуется уже как два года,удобно брать с собой в поездки и не надо брать с собой деньги.Дистанционно можно пополнять ребенку карту,не выходя из дома.Всегда удобно рассчитываться в магазине,в любое время можно пополнить телефон.Крутой дизайн позволяет выглядеть стильно на фоне друзей.

rate 3
89
Ле Хонг Чау Лонг
25.02.2018 - 13:35

Моя первая личная карта Приватбанка. Очень удобно и просто. Родители всегда могут помогать следить за моими расходами и пополнять счет, ставить лимит расходов. Есть даже функция автоматического пополнения карты ежемесячно, что очень удобно, когда у родителей нет времени. Но а самое главное, уже с детства я могу научиться копить и распоряжаться своими деньгами. Уже с 12 лет я сама оплачиваю большинство своих расходов.(конечно не без помощи родителей) Спасибо Приватбанку за такую возможность!

rate 3
90
Ухалова Наталія
02.02.2018 - 18:44

Уже второй раз оформили сыну карту Юниора. Предложили оформить в банке при личном присутствии сына в течение 5-10 мин. Карта необходима ребенку ,чтобы чувствовать себя самостоятельным и уверенным в себе современным человеком. Карта дает много возможностей ребенку -это обучение в Бизнес -Школе, прохождение квест -комнаты"Затерянные в банке", мастер -классы, экскурсии в отделения банка , где познакомят с работой и расскажут, как стать настоящим банкиром. Пополнять карту Юниора мне очень удобно и легко - платежом со своей родительской карты, через терминал обслуживания или через Приват 24. Карта Юниора-отличная помощь родителям в воспитании подростающего поколения будущих независимых грамотных украинцев.

rate 3
91
Бако Оксана
31.01.2018 - 18:16

С оформлением Карты Юниор мой сын стал более ответственней в плане денег и покупок,научился пользоваться правда не сразу,но быстро)ему очень нравится,что не надо носить с собой деньги и бояться,чтоб не украли,да и в магазинах проще оплатить карточкой чем деньгами,тем более когда просят копейки).Сын доволен!

rate 3
92
Петер Денис
30.01.2018 - 17:36

Добрый день! Инициатором получения карты стал мой ребенок, и это оказалось очень удобно. Ребенок не носит с собой наличные, а имеет карту, в случаи утери которой никто не сможет воспользоваться. Карта Юниора привязана к моей основной ГОЛД КАРТЕ, что позволяет мне контролировать расходы. Спасибо ПРИВАТ БАНК за предоставленную возможность детям почувствовать себя взрослыми и самостоятельными.

rate 3
93
Грабова Олена
30.01.2018 - 17:14

Доброго дня усім. Картка юніора . Це чудова нагода навчити дитину правильно користуватись кишеньковими грошима . Раз на місяць переказувати дитині певну суму , а вона вже вирішує коли і на що їх витрачати . Моя донька дуже задоволена цією карткою .Дякую Приватбанку за таку можливість,

rate 3
94
Краснова Віта
09.07.2018 - 16:13

Доброго дня, якщо вашій дитині виповнилося 6 років, рекомендую оформити карту Юніор від Приватбанку. По-перше вам не треба буде переживати, що в дитини можуть вкрасти кишенькові гроші. По-друге, дуже зручно, коли треба терміново гроші, а дитина в іншому місті, поповнили картку або перевела зі своєї - все. А ще є контроль витрат, тобто після кожної покупки з карти Юніора, банк надсилає смс повідомлення. Також мені подобається депозитна програма, коли на карті більше 100 грн. нараховуються відсотки. Таким чином дитина вчиться відкладати та заощаджувати кошти.

rate 3
95
Ганчук Елена
24.04.2018 - 17:11

Карта Юниора - очень хорошая идея! Благодаря ей мой сын учится финансовой грамотности, а также разумно распоряжаться карманными деньгами. И самое главное он чувствует уверенность в любой жизненной ситуации. Наша семья очень благодарна менеджерам банка, которые придумали этот проект.

rate 3
96
Терентий Наталья
12.06.2018 - 18:17

Уникальная вещь для вашего ребёнка. Вы- как родитель можете контролировать свои деньги, т.е. на что и когда ваш ребёнок их тратит. Во-вторых можете смело отправлять ребёнка ч картой "Юниора" в путишествия или в детский лагерь не боясь, что его там ограбят ну м конечно он с ранних лет приручается не трвюанжирить деньги.

rate 3
97
Мальчук Любомир
26.03.2018 - 19:14

Круто, коли САМ можеш КУПИТИ білет в кіно, цирк, на концерт, замовити товар в інтернеті, оплатити рахунок за телефон, маючи СМАРТФОН і КАРТКУ ЮНІОРА. Унікальний проект!!! У мене вже є ID картка, ІПН та банківська картка. Усі атрибути ДОРОСЛИХ!!! Крім цього є можливість накопичити кошти на подарунок (і їх ніхто не позичить:))

rate 3
98
Даценко Людмила
23.02.2018 - 14:30

Ми швидко в 2017 році оформили карту. Він з гордістю ходить в магазин. Він накопичує кошти. Який він задоволений і гордий, що в нього як у дорослого є своя картка. Дуже зручно нею розраховуватися за харчування у їдальні та поповнювати баланс на мобільному телефоні. Дуже дякуємо Вам за таку зручну та вигідну послугу!!!

rate 3
99
Бузіна Тетяна
22.02.2018 - 12:48

Честно говоря, не знала что можно, оформлять в таком раннем возрасте.Спасибо что подсказали.Теперь могу быть спокойна насчёт денег.Могу контролировать все расходы ребенка!!Устанавливать лимит.А ребенку очень нравиться и хочет насобирать на поездку.Спасибо еще раз ПриватБанку, за Юниор карточку!!!!

rate 3
100
Зборець Яна
29.03.2018 - 18:44

Услугой от Приват банка, карта Юниор мой ребенок пользуется уже больше 5 лет! Отличная возможность скопить денег на обучение для ребенка, а также приучать ребенка к самостоятельности , к правильному распределению своих доходов и расходов, благодаря карте Юниор от Приват банк, мой сын имеет возможность зарабатывать деньги и откладывать. С картой Юниор мой ребенок не останется без денег, где бы он не находился, а ситуации бывают разные, так как он часто уезжает на соревнования по футболу. Спасибо разработчикам за прекрасную возможность пользоваться такой услугой

rate 3

Поширені питання

 
 
 
 
 
 
 

1. Загальні положення.
1.1. Організатором конкурсу під умовною назвою «Є Карта Юніора - є 5000 гривень» (далі – «Конкурс») є ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (далі – «Організатор Конкурсу»). Юридична адреса: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, 01001, Україна.
1.2. Строки та територія проведення Конкурсу:
1.2.1. Конкурс триває з 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 р.
1.2.2. Умови та строки проведення Конкурсу може бути змінено шляхом внесення змін у ці правила.
1.3. Учасники не можуть вимагати будь-якої компенсації в разі зміни цих правил.
1.4. Конкурс проводиться на території України.
1.5. Учасником Конкурсу є фізична особа, яка є держателем Картки Юніора або одним із батьків держателя Картки Юніора, а також:
- авторизувалася за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишила відгук про використання Картки Юніора;
- зробила репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку в соціальній мережі Facebook.
1.6. Усі зібрані відгуки в рамках цього Конкурсу Організатор конкурсу може використовувати в рекламних цілях:
- для залучення нових клієнтів – у комунікаціях з ними;
- для розміщення на сайті ЮніорБанку: https://juniorbank.com.ua/
- як контент на сторінці ЮніорБанку на Facebook: https://www.facebook.com/uniorbankua/ тощо.

2. Призовий фонд Конкурсу.
2.1. Призовим фондом Конкурсу є:
оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 500 гривень (8 призів);
- 1 000 гривень (1 приз).
Сумарний призовий фонд за квартал становить 10 000 гривень.
Загальна кількість переможців у кварталі: 10 чоловік.
2.2. Порядок визначення переможців.
2.2.1. Головний переможець визначається за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед 100 учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали максимальну кількість реакцій.
2.2.2. 8 переможців, які отримають по 500 гривень, визначаються за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед усіх учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали хоча б одну відмітку.
2.2.3. 1 000 гривень отримає 1 переможець, відгук якого зібрав найбільшу кількість реакцій.
2.3. Підрахунок загальної суми реакцій.
Під час підрахунку загальної суми реакцій враховуються:
- кількість відміток «Подобається» URL учасника Конкурсу;
- кількість репостів URL учасника Конкурсу (включаючи копіювання та вставку посилання на Facebook);
- кількість відміток «Подобається» і коментарів до публікацій на Facebook, що присвячені URL учасника Конкурсу.
2.4. Приз не можна отримати грошима.
2.5 Учасник може виграти в цьому Конкурсі лише один раз.
2.6. Якщо виграє малолітня/неповнолітня фізична особа (далі – «дитина»), то приз отримає один із батьків (опікунів дитини), який представляє інтереси дитини.
2.7. Розіграш проходить раз на три місяці до припинення Конкурсу Організатором Конкурсу.
2.8. Отримання призу здійснюється шляхом оплати навчання або оплати товару за вибором переможця. Переможець надає Організатору Конкурсу рахунок на оплату навчання або товару в строк 2 місяці з моменту повідомлення Організатором конкурсу про перемогу. При цьому товар або послуги навчання повинні споживатися дитиною – держателем Картки Юніора, повинні бути призначені для дитини відповідного віку та не суперечити законодавству України. В іншому випадку Організатор Конкурсу залишає за собою право відмовити в оплаті такого призу, що не відповідає умовам цих правил.
2.9. Наданий на оплату рахунок сплачується протягом 60 робочих днів з моменту його надання Організатору Конкурсу.
2.10. Вартість товару або послуг навчання не можуть перевищувати вартості призу. Якщо вартість товару або послуг навчання нижча за розмір призу, така різниця не виплачується.
2.11. Сторони підписують акт про отримання призу в строк 20 днів з моменту оплати товару, послуг навчання.

3. Учасники Конкурсу.
3.1. У Конкурсі можуть брати участь фізичні особи, зазначені в п. 1.5 цих правил.
3.2. У Конкурсі можуть також брати участь співробітники ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», а також їхні діти за умови, якщо вони відповідають вимогам п. 3.1 цих правил.
3.3. Учасник Конкурсу обов’язково має бути підписником групи ЮніорБанку https://www.facebook.com/uniorbankua/ на facebook.
3.4. Учасник Конкурсу, який не дотримувався цих правил, вважається таким, що втратив статус учасника конкурсу й не має права на одержання від Організатора будь-якого призу або компенсації.

4. Зміст і умови конкурсу, порядок розіграшу та отримання подарунка.
4.1. У конкурсі мають право брати участь особи, які відповідають вимогам, зазначеним у п. 3.1–3.4 цих правил, які в період проведення Конкурсу, що визначений у пп. 1.2.1 правил, виконали такі дії:
- авторизувалися за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишили відгук про використання Картки Юніора;
- зробили репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку у соціальній мережі Facebook.
4.1.1. Виконання учасником п. 4.1 цих правил свідчить про його згоду з умовами та правилами Конкурсу.
4.2. Усі відгуки повинні бути унікальними. Тексти, скопійовані з будь-яких сайтів і ресурсів, до участі в Акції не допускаються.
4.3. Не допускаються до участі короткі, беззмістовні й малоінформативні відгуки.
4.4. У відгуках беруться до уваги креативність та творчість. Учасники можуть надіслати відгуки у вигляді вірша, переробленої пісні або невеликого оповідання.
4.5. Вимоги до текстових відгуків.
Відгуки мають бути:
- конкретними;
- про особистий досвід використання Картки Юніора – не можна посилатися на досвід друзів або знайомих;
- корисними:
а) якщо це відгук батьків/опікунів, необхідно розповісти про те, як ухвалювалося рішення відкрити дитині Картку Юніора, які існували побоювання, для чого дитина її використовує зараз, що змінилося з появою в дитини Картки Юніора тощо;
б) якщо це відгук дитини – де та як дитина використовує картку, у яких ситуаціях вона їй допомагає тощо.
4.6. Вимоги до відеовідгуків:
- відео має бути технічно якісним;
- згадування учасника про особистий досвід використання Картки Юніора голосом;
- тривалість – 3–5 хвилин;
- відео повинно бути озвученим;
- відео не повинно бути образливим, непристойним чи таким, що викликає заперечення або суперечить законодавству.
4.7. Усі відгуки учасників Конкурсу перед появою на сайті 5000hryven.pb.ua проходять модерацію Організатором Конкурсу.
4.8. У будь-якому разі Організатор залишає за собою право відмовити в розміщенні/видалити будь який відгук (як текстовий, так і відео) без попереднього повідомлення учасника та пояснення причин.
4.9. Учасники Конкурсу гарантують, що їхні відгуки не порушують авторських прав, прав власності або інших суміжних прав третіх осіб.
4.10. Учасники Конкурсу гарантують, що вони є авторами та володіють усіма необхідними авторськими й суміжними правами на відгуки.

5. Порядок повідомлення переможців.
5.1. Переможці визначаються раз на три місяці (раз у квартал).
5.2. Переможцем учасник може стати лише один раз.
5.3. Переможці не мають права на отримання грошового або іншого еквівалента призу, лише на товар або послугу в рамках виграної суми коштів.
5.4. З моменту передачі Переможцю призу Організатор Конкурсу не несе відповідальності за його подальше використання або будь-які наслідки використання або невикористання призу.
5.5. Перелік переможців публікується не пізніше ніж 14 днів з моменту розіграшу.
5.6. Організатор Конкурсу самостійно сповіщає переможців.
5.7. Якщо Організатор Конкурсу не може з технічних причин або через надання недостовірних контактних даних зв’язатися з переможцем (і той сам не виходить на зв’язок) або переможець відмовився від призу, Організатор визначає іншого переможця.

6. Інші умови Конкурсу.
6.1. Беручи участь у Конкурсі, учасник підтверджує, що він згоден з цими правилами, які розміщені на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua. У разі виникнення додаткових умов та змін щодо проведення Конкурсу Організатор Конкурсу публікує такі зміни та нові умови проведення Конкурсу в мережі Інтернет на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
Більш пізня редакція цих правил буде мати пріоритетну силу. У разі припинення конкурсу Заcновник Конкурсу опубліковує відповідне повідомлення на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.2. Організатор Конкурсу є податковим агентом з отримання призів учасниками конкурсу.
6.3. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими правилами, остаточне рішення ухвалюється Організатором Конкурсу згідно з вимогами чинного законодавства України. Рішення Організатора Конкурсу є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Конкурсу є остаточними й не підлягають перегляду.
6.4. Організатор Конкурсу залишає за собою право змінити ці правила, а також призупинити або скасувати Конкурс у будь-який час і з будь-якої причини без попереднього повідомлення.
6.5. Інформування щодо правил та умов Конкурсу здійснюється за допомогою анонсування та розміщення офіційних правил та умов на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.6. Учасник Конкурсу не має права передати/поступитися своїм правом на приз третій особі, якщо інше не буде передбачено цими правилами.
6.7. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим надає свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, зокрема на використання завантаженої фотографії та/або імені (псевдоніма) чи прізвища учасника, шляхом публікації в мережі Інтернет та на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua та інших веб-ресурсах Організатора Конкурсу, без будь-яких обмежень за часом та способом використання. Таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу та будь-якою третьою особою.
6.8. Цей Конкурс не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу й не є азартною грою.

7. Персональні дані.
7.1. Для проведення цього Конкурсу (у т. ч. й для отримання призу) учасник має надати Організатору Конкурсу інформацію (у т. ч. особисту інформацію), визначену цими правилами. Фактом участі в конкурсі учасник підтверджує правильність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це визначено правилами.
7.2. Особисті дані зберігаються та опрацьовуються з метою реалізації статутної господарської діяльності Організатора Конкурсу. Збір інформації згідно з п. 7.1 також дозволить Організатору Конкурсу якнайшвидше передати призи переможцям, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
7.3. Організатор Конкурсу під час збору та подальшого використання отриманої інформації буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України про захист персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації та надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави й у порядку, що визначений чинним законодавством України. Організатор має право на передачу персональних даних учасників своїм партнерам у рекламних цілях із дотриманням вимог, зазначених у положеннях Закону України «Про захист персональних даних».
7.4. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, методами, що не порушують чинне законодавство України, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю, фото і текстового матеріалу або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, у т. ч. право публікації (у т. ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у мережі Інтернет, інтерв’ю ЗМІ, у випадку отримання призу, а також для надсилання (передачі) інформації, повідомлень (у т. ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Таке використання (передача) жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та в розумінні ч. 1. ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297 від 01.06.2010 р. зі змінами та доповненнями.
7.5. Відповідно до вимог ст. 1150 Цивільного кодексу України Конкурс оголошується публічно через сайт 5000hryven.pb.ua.

8. Відповідальність
8.1. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у т. ч. інформації щодо контактів з ними та електронної адреси).
8.2. Учасники самостійно несуть відповідальність, якщо завантажені ними матеріали порушують авторські права, права власності або інші суміжні права третіх осіб, та підтверджують, що є єдиними та виключними власниками таких матеріалів, а також гарантують, що не будуть надавати матеріал, який порушує умови цих правил.
8.3. Учасник розуміє та приймає на себе всю відповідальність та можливий ризик будь-якого роду, що може виникнути у зв’язку із порушенням умов, викладених у цих правилах.
8.4. Учасники погоджуються, що Організатор Конкурсу, його посадові особи, керівництво, співробітники, представники й агенти не несуть відповідальності та звільняються від будь-яких претензій у разі збитків або будь-якого роду витрат, понесених частково або повністю, прямо або опосередковано в результаті прийняття, розпорядження, використання або невикористання призу та/або участі в Конкурсі, і не вступають в будь-які суперечки, що виникли у зв’язку із цим.
8.5. Організатор Конкурсу не несе відповідальності у разі настання таких форс-мажорних обставин: стихійне лихо; пожежа; повінь; військові дії будь-якого характеру; блокада; суттєві зміни в законодавстві, що діють на території проведення Конкурсу; інші непідвладні контролю з боку Організатора Конкурсу обставини.
8.6. Відповідальність Організатора Конкурсу не виходить за межі вартості подарунків, зазначених у цих правилах.
8.7. Учасник конкурсу самостійно несе відповідальність за своєчасну оплату рахунку за товар, послуги навчання.

9. Застереження.
9.1. Учасник підтверджує, що на додачу до умов цих правил він/вона ознайомлений(-а) з умовами використання та іншими угодами/правилами, на які є посилання в цій угоді, та погоджується з викладеними в них умовами.
9.2. Приймаючи умови цих правил, учасник підтверджує, що він/вона прочитав(-ла) і зрозумів(-ла) всі умови цих правил та всі інші нижчеперелічені супутні угоди/правила, розміщені на веб-сайті 5000hryven.pb.ua, і приймає всі умови й положення зазначених угод/правил.
9.3. Якщо учасник не згоден з умовами та положеннями одного чи декількох вищенаведених документів, він повинен відмовитись від участі в Конкурсі

Діліться враженнями

Обговорюйте і розповідайте друзям про акцію «Є Картка Юніора - є 5000 гривень» в соціальних мережах. Висловлюйте свої коментарі та пропозиції.