Мови

Є Картка Юніора - є 5000 гривень

з 11 грудня 2017 до 11 грудня 2018

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Кількість учасників вже досягла
8 242
осіб
Зареєструйтесь і Ви:

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Хто може брати участь у конкурсі?
Учасником конкурсу може бути дитина – власник Картки Юніора або її батьки.

Як взяти участь у конкурсі?
1. Авторизуватися на сторінці конкурсу за допомогою номера телефону (одного з батьків або дитини).
2. Залишити відгук про використання Картки Юніора (текстом або відео).
3. Після модерациї відгука зробити його репост на свою сторінку в соціальній мережі facebook

Які призи в конкурсі «Є Картка Юніора – є 5 000 гривень»?
Призовим фондом конкурсу є оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 1 000 гривень (1 приз).
- 500 гривень (8 призів).

Хочете, щоб дитина вивчала англійську, займалася танцями, вивчила програмування або пройшла курс робототехніки?
Отримати 5 000 гривень для цього простіше, ніж ви думаєте.

З 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 року залишайте відгук на сайті конкурсу та отримайте шанс виграти за нього 5 000 гривень та інші призи.

Картка Юніора - це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років.
Це перший крок до фінансової грамотності вашої дитини!
Поки інші платять, вам доступні індивідуальні умови навчання дітей з ЮніорБанком

З Карткою Юніора дитина зможе:
- навчитися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку,
- відвідати екскурсію в відділення банку,
- побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку".

Замовити її можна прямо зараз за посиланням або оформити з дитиною в найближчому відділенні ПриватБанку.
Для оформлення Картки Юніора досить мати із собою:
- свідоцтво про народження дитини (якщо дитині ще немає 14 років);
- свідоцтво про народження та ІПН дитини (якщо дитині 14–15 років);
- паспорт та ІПН дитини (якщо дитині 16–17 років).

Новини, фотозвіти, статті та конкурси - в групі ЮніораБанку на Facebook. Підпишіться зараз, щоб нічого не упустити.

Поділіться досвідом використання Картки Юніора та отримайте шанс виграти 5 000 гривень та інші подарунки для своєї дитини.

Всі відгуки наших клієнтів про Картку Юніора

Симантьєв Іван
14.12.2017 - 19:21

Большинство родителей дают детям на карманные расходы наличные деньги. Я же считаю что лучше контролировать свои карманные деньги и видеть куда они уходят, поэтому я использую карту юниора и могу со 100% вероятностью сказать что мои деньги в безопасности. Даже если вы потеряете свою карту сразу же можно ее заблокировать и получить новую в ближайшем отделении ПриватБанка. Я сам пользуюсь картой юниора и советую своим друзьям, ведь 21 век - век технологий и я считаю что наличные деньги изжили себя, пора переходить на новый уровень, новый этап в ступени развития.

Волошина Олена
14.12.2017 - 17:03

Найінноваційніша картка!!! Безперечно, можна давати дитині готівку в школу, на екскурсії, в кафе. Але в мене є "виручалочка" , я встановила регулярний платіж на картку юніора, і тепер завжди знаю, що в дитини є гроші на потреби, а я контролюю всі витрати. Дитина вже побувала на всіх заходах Приватбанку. Яка вона була рада відвідати екскурсії, на яких був і солодкий стіл, і конкурси, і подарунки:) Тепер ми знаємо точно, який банк майбутнього та ми в ньому, хоча вже й з іншими картками Приватбанку!

Закревський Олександр
14.12.2017 - 16:53

Картка юніора-дуже гарна ідея, яку вже реалізували. Ти можеш купляти, бронювати, замовляти все, що хочеш, не виходячи зі свого будинку, або місця вашого перебування. Ти можеш носити велику суму грошей в кишені на картці, і не боятися, що вони пропадуть. Особисто я користуюся нею кожен день. Дуже крута штука!!!

Середа Лариса
14.12.2017 - 15:20

Дуже чудово що в приваті є можливість оформлення дитині банківської карти. Для мене особисто є зручним, те що навіть знаходячись на відстані, за допомогою додатку можу перерахувани дитині кошти та бачити всі витрати. А дитина привчається бути самостійною і розпоряджатись власними коштами.

Потоцкая Юлія
14.12.2017 - 15:05

Карта Юниора очень хороший помощник моего ребенка. Ведь , идя в школу, не нужно с собой носить наличные деньги, а также дизайн карты отличает ее от остальных карт. Это очень приятно видеть, когда твой ребенок повзрослому оплачивает покупки. Покупать через интернет также легко и быстро. Картой очень довольны.

Андрусевич Олена
14.12.2017 - 14:47

У всіх у кого є діти віком від 6-17 років,раджу оформити картку юніора.Ось декілька причин чому: картка юніора підвязана до картки батьків,де б не була Ваша дитина,ви завжди можете переказати їй кошти,вам приходять смс і в приват 24 ви по виписці бачите де розрахувалась Ваша дитина.З цією карткою дитина може відвідати різні навчальні заходи від ПриватБанку,а саме: "Екскурсія у відділенні ПриватБанку","Бізнес Школу","Вікно у банківський світ",Квест-кімната"Загублені в банку" та інше.Наші діти повинні бути фінансово розвинуті,а з цією карткою вони навчаться,як накопичувати,де можна заощадити та як зручно нею розраховуватися.

Іващук Михайло
14.12.2017 - 14:20

Моему сыну только 6 лет,мы ему оформили карту и это мне, как маме очень нравится, так как я абсолютно спокойно вместо денег даю ребёнку карту юниора в школу и он может покупать себе в школьной столовой еду,водичку при этом я спокойно,что если ребёнок потеряет карту, то можно её без платно перевыпустить и деньги останутся на карте,а если ребёнок теряет деньги, то их уже не вернёшь, плюс мой ребёнок учится финансовой граммотности, он знает что если его ежедневный лимит на траты составляет 30 грн, а он сегодня с экономил и потратил только 10 грн или вообще не совершал никаких трат,то завтра у него на карте будет возможность использовать большую сумму на какую-то покупку. Так же я знаю куда, когда и где мой ребёнок тратит деньги.

Бусько Лілія
14.12.2017 - 14:15

ПриватБанк робить великий внесок для розвитку своїх юних клієнітів. Оформлення справжньої банківської картки від 6 років дає змогу моїй дитині уже в такому віці навчатися планувати свій бюджет, використання та накопичування своїх кишенькових коштів. Для мого юниора було справжнім святом розрахуватися самостійно власною карткою в магазині. Для батьків дуже важливо безпека дитини, я впевнена, що гроші на карті ніхто не вкраде та й сама дитина їх не загубить, а також я можу контролювати його розрахунки Приват 24 та Смс так непомітно я бачу де і коли він розраховується карткою.) З карткою юніора моя дитина відвідує бізнес-школу, квести, екскурсії в відділеннях банку, бере участь в акціях та розіграшів цікавих призів.

Тульгук Наталя
14.12.2017 - 13:49

Я работаю в банке 10 лет. С первого дня в банке мой племянник очень заинтересовался местом моей работы и все время расспрашивал о продуктах банка , особенно ему было интересно когда я оплачивала покупки в магазине. И как только появилась возможность , он меня просто атаковал чтобы я сделал ему собственную карту. Сейчас карта - это его карманные деньги, он видит свою возможность на определенный период и сам определяет себе приоритеты. Очень любит быть в центре инноваций и не забывает лишний раз показать свою карту одноклассникам. Благодаря карте он считает себя очень стильным и продвинутым парнем. Сейчас ему 11 лет и о новинках банка он иногда знает лучше меня и ничто не доставляет ему большей радости чем прийти ко мне в отделении и посидеть рядом посмотреть как все происходит. Банкиром он может и не будет а вот хорошим программистом в банке очень даже может!!!!

Шаман Олена
14.12.2017 - 12:12

Мой ребенок побывав на экскурсии в Приватбанке и узнав, что можно оформить карточку именно ему, на следующий же день попросил выпустить карту Юниора. Очень удобно не только ребенку вместо копилки накапливать деньги на своей карте, расплачиваться в магазинах, но и я могу в любой момент пополнить ребенку карту через мобильное приложение Приват 24, проконтролировать его траты. При этом всегда можно установить лимит на трату денег.

Рейтинг

1
Ушкалов Нікіта
14.05.2018 - 17:59

Мене звуть Микита, я власник карти Юніора. Займаюся футболом і танцями, часто їжджу на змагання. Батьки поповнюють мені картку і я вчуся планувати витрачати свої фінанси. Дуже зручно, так як не втрачаю гроші, і їх не вкрадуть, а в разі втрати картки, легко відновлюється. Я дуже задоволений мати картку Юніора! Мама поповнює її в потрібне і зручний для мене час. Спасибі банку !!!!

rate 7818
2
Назаренко Олег
09.02.2018 - 23:40

З оформленням картки Юніора від ПриватБанку,життя стало набагато простішим.Досить гарно пам'ятаю момент,коли батьки хотіли мені відкрити її,а я не бачив сенсу.Згодом через кілька днів після того як я став власником картки, моя думка докорінно змінилилася(безперечно на кращу сторону). Моє життя з цією картою стало значно простішим та зручнішим,ніж було до цього, адже мені не потрібно перейматися через те,щоб бодай не загубити гроші по дорозі до магазину чи чекати решти на касі. Картка збільшує можливості, тому що завдяки їй я можу з легкістю поповнити собі рахунок/інтернет,замовити товари навіть не виходячи з будинку.Я вдячний ПриватБанку за те,що покращують життя та роблять його зручнішим.Можливо в когось ще немає цієї картки,тому раджу якнайшвидше її оформити!)

rate 4390
3
Ільминська Ольга
26.02.2018 - 15:56

Картка Юниора - це крок до дорослого життя.Я можу вирішувати, що і де мені купувати. Я вчусь планувати свої витрати. А головне, я планую своє майбутнє, бо з послугою "Копілка" накопичую на курси перукаря. Не буду писати про зручність користування, бо це зміг оцінити кожен її власник, мені вона дає змогу виховувати в собі необхідні риси для мого самостійного життя. Для мене це - найголовне! Дякую, Приватбанку!

rate 2963
4
Малевич Сергій
31.01.2018 - 20:23

Доброго дня! Я з нетерпінням чекав, коли отримаю свою власну картку Юніора. З нею я зміг успішно проводити банківські операції, безготівково розраховуватись у магазинах. Це набагато зручніше замість купи дрібних купюр носити з собою компактну картку Юніора. Також мені було зручно використовувати цю картку за кордоном - адже не потрібно йти у пункт обміну валют, гроші на картці автоматично перераховуються по курсу ПриватБанку. І головне, я потрапив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де зміг навчитися правильно користуватися своїми фінансами! Дякую ПриватБанку за таку чудову можливість - відчути себе дорослим!

rate 337
5
Степанишена Людмила
04.04.2018 - 18:23

Картка Юніора Приватбанку- Крок до грамотності у фінансах змалку! Ми не тільки вчились рахувати гроші, А й змогли отримувати бонуси хороші. Можна в Бізнес Школі ще навчатись,- Про цікаве і захопливе дізнатись. Вчителі там - менеджери Приватбанку, Бізнес-квести проведуть, й екскурсії до банку. Можна участь у змаганнях брати, Також в конкурсах і акціях із Mastercard-ом. Вартість картки Юніора - безкоштовна, З нею і товари оплатити можна безумовно. Картка Юніора - вигода хороша, Зручно для дитини і завжди при грошах! Степанишена Софія, 8 років

rate 180
6
Ольховик Андрій
09.07.2018 - 11:38

Всім привіт. Мене звати Андрюша. В мене є канал на YouTube. Я займаюсь програмуванням, займався в школі усного рахунку Соробан і у футбольній академії FARR. В мене вже 2 роки є картка Приватбанку. Мені дуже подобається нею користуватись, тому що не треба з собою носити гроші які завжди губляться. Також подобається що не треба просити гроші в батьків кожен день. Я просто розраховуюсь карткою, а батьки закривають її в кінці місяця і бачать всі мої витрати. Це дуже зручно!!!

rate 154
7
Дуброва Євгенія
30.01.2018 - 19:32

Карта юниора у дочки с 6 лет, сейчас ей почти 12 лет и она многому научилась с этой картой. Самостоятельно снимать деньги ,совершать покупки.С картой юниор мой ребенок в безопасности так как наличных денег у нее нет и забияки старшеклассники не смогут отнять деньги. Дочь может купить себе что нибудь просто расчитавшись картой . Если дочери понадобиться деньги, а насчету нет , то я через приложения ПРИВАТ 24 ложу на счет. Так же я могу просматривать траты ребенка. А еще с картой ребенок может откладывать себе денежку на копилку. Спасибо приват банку . Ребенок чуствует себя очень взрослым.

rate 135
8
Владимирова Ольга
13.06.2018 - 18:41

У мене двоє синів, зараз їм 15 і 16 років. Вони доволі самостійні хлопці, багато вчаться, тренуються, пересуваються містом. Два роки тому і вирішила, що вони готові до певної фінансової незалежності - оплатити телефон, купити їжу або терміново необхідні речі і при цьму вкластися в бюджет. Згодом вони почали заробляти й самі дещо. Їм подобається мати власні гроші, а мені - знати, що мої діти не голодні і не принижені. До того ж, я можу слідкувати за їхніми діями і трохи коригувати поводження з грошима. Дякую ПриватБанку за таку корисну послугу. Всім здоров'я!

rate 119
9
Коробка Нікіта
01.06.2018 - 13:26

"Моя Карта супер класс, кто не верит - тому в глаз!! В магазин решил зайти и продукты там найти. Я в карманы посмотрел - денег нет и я прозрел: ты наличку не бери - карту в руки, и беги! В магазин, ресторан, на футбол и в кинозал. С картой легче мне ходить, кучу денег не носить. Я живот потер Хотэю - с картой я теперь балдею!" Спасибо ПриватБанку за моё счастливое финансовое детство!

rate 102
10
Алфьорова Юлія
04.02.2018 - 11:00

Добрый день! Являясь клиентом Привата и большим приверженцем приват-банкинга, который на 99% облегчил и упростил все бытовые проблемы, связанные с коммунальными платежами, переводами, пополнением счетов, покупкой билетов и прочими нужными функциями и бонусами, оформили сыну карту Юниора незамедлительно, только узнав о ней. В результате получили массу плюсов и преимуществ: 1) воспитание и получение азов финансовой грамотности у подростка; 2) полный контроль родителей за тратами ребенка; 3) овладение подростком навыками пользования интернет-банкинга: теперь сам оплачивает свой телефон и, как студент ВУЗа с этого года, оплачивает со своего счета стоимость проживания в общежитии, берет билеты на поезд на каникулах; 4) пополнение карты Юниора моментальное и с моей дебетовой карты бесплатное; 5) в основном сын использует безнал, но огромное количество приватовских терминалов везде дает возможность при необходимости обналичить собственные средства с минимальной комиссией; 6) плюс приятные бонусы для сына: ему открыта кредитная линия и он, подключив функцию копилки, теперь собирает средства на покупку очередного желанного гаджета. Всем рекомендую сотрудничество с Приватом. Становитесь клиентами самого продвинутого по сервису в Украине банка. Оформляйте детям карту Юниора. 100% не пожалеете!

rate 85
11
Добровольська Тетяна
21.02.2018 - 16:07

Работаю в Банке более 13 лет. И как только появилась карта Юниора, я всегда мечтала оформить ее..... но у меня на тот момент еще не было деток. Когда родилась дочь, я все внутренне "торопила " время....,ну когда же….. И вот нам в 2017 исполнилось 6 лет. Как же долго мы ждали этого момента.... Сразу же мы приехали в Банк и оформили этот долгожданный атрибут. У ребенка не было придела от радости, а маме больше ничего и не нужно, только бы ребенок был счастлив. Я получаю все смс о тратах. Когда я на работе, ребенок гуляет с бабушкой, бывает такое, что у них заканчиваются деньги, ия всегда могу пополнить карту (где бы я не находилась), или дочка желает что-то купить самостоятельно. Она с гордостью достает свою карту и рассчитывается на кассе. (Очень не любит , когда подсматривают за ней во время ввода пин-кода)))) У нее есть приложение "Копилочка", там она собирает денежку на собачку..... Каждый день следить за начислением % )))). Я радуюсь, когда вижу, что мой ребенок финансово и социально развивается. Я вижу, как она учится контролировать свои расходы и накопления. Спасибо создателю данного проекта.

rate 84
12
Бараненко Владислав
09.09.2018 - 15:07

Всім привіт! Мене звати Влад, я - скаут. Я дуже багато подорожую. До недавнього часу мені доводилось мати при собі готівку, наявність якої приносила незручності в дорозі. Інколи вона намокала, могла загубитися, тощо. Маючи такий досвід, я запропонував батькам оформити мені Картку Юніора, щоб в різних обставинах мати підтримку в дорозі. Це дало мені змогу не турбуватися в дорозі, тому, що коли мені треба, я знімаю готівку, а там, де є термінали, завжди розрахувуюсь карткою. Завдяки Картці Юніора я можу вільно рухатись і відкривати нові горизонти в моєму житті.

rate 76
13
Царук Ірина
12.06.2018 - 17:14

На наступний день після того, як моєму сину виповнилося 6 років, ми оформили Картку Юніора. Він дуже чекав цієї події, адже це був перший "діловий" візит до Приватбанку - перший підпис на анкеті, перше фото у архіві банку, перший раз мама переказала йому певну суму коштів на картку і нарешті - ми разом пішли здійснювати свою першу покупку з омріяної картки))) А ще у 6 років він вже відвідав екскурсію у відділення Приватбанку. Надалі син вже чітко розумів, що він має накопичувати на ній кошти, які інколи дають дідусі і бабусі на певні забавки та солодощі, але нашою метою було зовсім інше... -"Мамо, а скільки коштів потрібно зібрати, щоб ми могли полетіти у Єгипет?" - запитав якось зовсім несподівано син... Ну, далі розповідати у подробицях, яку суму і за який період часу ми накопичили на картці, але мрія здійснилася. Досить таки пристойну сумму дитина віддала на придбання путівки на наш сімейний відпочинок. Я з впевненістю можу сказати, що навчати своїх дітей фінансової грамотності потрібно з дитинства. А картка Юніора і Приватбанк прикладуть до цього і своїх зусиль)))

rate 73
14
Фалаштинський Ілля
16.12.2017 - 00:16

Про картку Юніора від ПриватБанку я дізнався 4 роки тому з рекламного банера в мережі Інтернет. Мене ця картка надзвичайно зацікавила і я одразу захотів її мати, я прочитав про її можливості і переваги та розповів мамі, мама погодилась мені її оформити. І наступного дня я вже мав першу в моєму житті справжню банківську платіжну картку! З цього дня моє життя дуже змінилося. В магазинах я почав розрахуватися своєю карткою Юніора і щоразу отримувати приємні бонуси за програмою "Бонус+". А це - дуже зручно і приємно :) Потім я зареєструвався в сучасному інноваційному інтернет-банку Приват24 та на порталі ЮніорБанку, щоб бути в курсі всіх подій, акцій і конкурсів. Через Приват24 я з легкістю поповнював свій телефон та телефони моїх рідних, оплачував комунальні платежі та послугу Інтернет. З Приват24 всі операції і транзакції здійснюються в декілька кліків і за декілька секунд! Спочатку я був дуже здивований і зацікавлений, але в подальшому я про все дізнався більш детально. Я почав вивчати банківські продукти (в т.ч. інші картки) та послуги з ресурсів ПриватБанку (сайти privatbank.ua та juniorbank.ua) і дізнався дуже багато нового, зокрема про кредити і депозити, про переваги Картки Універсальної та інших карток. Під час вивчення банківських продуктів мене зацікавила картка з індивідуальним дизайном. Я продумав її дизайн і замовив унікальну картку з доставкою додому через сайт ПриватБанку. Тобто в мене з'явилася ще 1 картка, яка була підв'язана до моєї основної картки Юніора. Це дуже класно! Коли мені було 10 років, я вирішив записатися в банківську Бізнес-Школу фінансової грамотності ЮніорБанку в місті Умань, що на Черкащині і не пожалкував про це! Я дізнався дуже багато нового, засвоїв основи фінансової грамотності, ще більше занурився в банк, дізнався більше про Приват24 і закічив навчання в Бізнес-Школі найкраще серех усіх юніорів міста Умань! Я також відвідав екскурсії, бізнес-квест та квест-кімнату. А це дуже весело, захопливо і цікаво :) Також картка Юніора дуже часто мене виручала, зокрема кредитний ліміт (300 грн) допомагав мені, коли закінчились особисті кошти, але терміново необхідно щось купити. Отже, завдяки картці Юніора від ПриватБанку я отримав: - досвід дорослого життя - користування карткою: розрахунки карткою в торгових точках, поповнення картки і зняття готівки та ін., гарантію збереження моїх коштів, адже навіть якщо я загублю картку - то її можна заблокувати; - дізнався про банківські продукти і послуги, завдяки інтернет-ресурсам ПриватБанку, зміг легко здійснювати різноманітні операції (транзакції), навіть переказ грошей між картками - через інтернет-банк Приват24; - фінансову грамотність - завдяки Бізнес-Школі, тренінги якої є безкоштовними; - відкрив для себе можливості сучасного світу банку, відвідав екскурсії по банку, та підрозділам і відділенням банку, бізнес-квести, квест-кімнати - а це дуже весело, цікаво і захопливо!; - і саме головне я отримав - досвід і знання, які мені обов'язково знадобляться в майбутньому, адже я хочу стати банкіром! Я РЕКОМЕНДУЮ КАРТКУ ЮНІОРА ВСІМ ДІТЯМ!!!

rate 63
15
Шевченко Максим
01.08.2018 - 18:38

Всім привіт! Я дуже вдячний своїй матусі, що вона зробила мені катрку Юніора. Це неперевершено і зручно. Я самостійно можу розраховуватись карткою, а матуся може контролювати, як саме я вмію робити необхідні і корисні витрати. Я почуваюсь самостійною людиною в свої 9 років! Раджу вісм дітям спробувати користуватися карткою Юніора! Раніше я просив маму щось мені купити, а тепер я витрачаую кошти на свій розсуд. І тільки зараз я зрозумів, чому мама незавжди купляла мені те, що я просив, бо треба вміти розраховувати свої витрати і робити заплановані і корисні покупки.

rate 61
16
Хабанько Олексій
11.07.2018 - 15:12

Моя донька користується карткою юніора вже більше трьох років. Це зручно та вигідно. І за допомогою послуги батьківський контроль завжди знаєш витрати дитини.https://youtu.be/mPQKmtgPoEM

rate 58
17
Логва Надія
16.08.2018 - 22:29

Нещодавно дізналася, що в Приватбанку можна оформити Картку Юніора для дитини. Донечці Діані скоро виповниться 9 років і вона буде навчатись в 4 класі. Тому ми з нею поспішили у відділення банку й швиденько оформили картку. Найбільше сподобалося Діані, що до неї ставилися як до дорослої бізнес-леді, а також цікаво було залишити свій перший підпис на планшеті. Наступного дня ми разом зайшли до магазину, щоб дати можливість дитині самій розрахуватися карткою під наглядом дорослих. Все вийшло з першого разу. Зараз світ не стоїть на місці і тому знайомство з банківськими технологіями з ранніх літ, я вважаю правильним рішенням.

rate 53
18
Нестеренко Тимур
04.03.2018 - 22:31

Картка Юніора для мене - це моє фінансове обличчя. Я дуже хотів її отримати і заради картки навіть пішов до школи, хоча на той момент ще не хотів. З цією карткою я майже не розлучаюся. Я розрахувався нею коли водив свою дівчинку в кіно, це було дуже круто!!! Дякую Приватбанку за неї. Обіцяю гарно вчитися в школі, тільки не забирайте в мене картку юніора!

rate 52
19
Федчик Олександр
06.02.2018 - 12:46

Доброго дня! Про картку Юніора я почув 4 роки тому. Я дуже сильно захотів її мати. Але мама чомусь категорично була проти. Я її дуже часто вмовляв. Тоді мама не витримала і дала згоду, але сказала, що "вона не знає" де знаходиться відділення Приват банку. І одного сонячного ранку я взяв маму за руку і привів у відділення. ( До речі, по дорозі вона все ще чинила опір). Коли ми зайшли у відділення, нас зустріли дві тьоті-працівниці із щирими посмішками і запросили до себе. Бачу моя мама вже присідає на стілець. (Ну думаю вже ми разом маму переможемо). Працівники банку доступно все нам пояснили і... Я отримав того дня картку! Завдяки картці я багато чому навчився. З нею дуже зручно і безпечно робити покупки в інтернеті та в магазинах. Тим більше нараховуються БОНУСИ! Ще я користуюся послугою Регулярні платежі і банк автоматично без комісії поповнює мобільного телефона. Також дуже зручно накопичувати кошти за допомогою сервісу Скарбничка.

rate 52
20
Бондарчук Анастасія
03.03.2018 - 20:00

Необхідність оформлення картки у мене виникла в травні 2017, коли мені було 13 років, для отримання грошової винагороди за перемогу в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії та математики. Картка Юніора є дуже зручною у використанні. В Privat 24 я можу перерахувати кошти на мобільний телефон або на іншу картку. Батьки перераховують кишенькові гроші на мою картку. Я не боюся кишенькових злодіїв, тому що мої кошти на картці. Картка Юніора є дуже зручною у використанні.

rate 44
21
Журба Максим
21.02.2018 - 20:29

Я папа троих детей. Оформил карту двум старшим дочерям и могу сказать следующее: Когда оформил дочке карту Юниора, Она помчалась в магазин быстрее метеора. Не страшно деньги из кармана потерять, Лишь только карту надо пополнять. И ждут дочурки чудо-смс, Приват24-мир чудес. Нас увлекает бизнес-школа Юниора, С ней светит в жизни нам зелёный светофора. Вот третяя дочурка подрастет, И в ПриватБанк за картой Юниор пойдет. У нас большая дружная семья, Мы с картой Юниора лучшие друзья.

rate 36
22
Трачук Ростислав
08.08.2018 - 21:57

Мене звуть Ростислав. Я володілець картки Юніора. Коли мені було 6 років, ми пішли у відділ Приватбанку і мама оформила мені картку. Для мене це був немов подарунок, бо я себе відчував дорослим, тому що мені довірили і картку, і гроші. Одного разу мені подарувала бабуся 500 гривень, мама поклала їх на мою картку і дозволила нею користуватись. Одного разу ми пішли до магазину і я побачив там свої улюблені цукерки. Я порахував, на скільки мені вистачить, це було 46 штук. І хотів було їх купити, продавець так здивувавалась і мама встигла мені завадити )) Як на мене, дуже зручно розраховуватись карткою ніж грошима, оскільки прикро втратити гроші, у мене це траплялось. А картку можна швидко заблокувати і нею вже ніхто не скористується. Мені подобається, що Приватбанк надав можливість користуватись карткою Юніора дітям, бо вона справжня і коли я розраховуюсь нею я відчуваю себе дорослим і відповідальним. Я не знаю, щоб інші банки давали таку можливість.

rate 33
23
Бекетова Маргарита
10.01.2018 - 20:37

Моя донька, користується картою Юніор від Приват банку понад 3х років. На її думку, це дуже зручний спосіб зробити необхідну оплату, практично в будь-якій торгівельній і розважальній (кінотеатр чи кав'ярня). До того ж, існуючий зворотній зв'язок, важливий для батьківского моніторингу, щодо витрачених коштів і місця знаходження дитини. Слід зауважити, що за весь час користування картою Юніор у нас не виникло ніяких проблем. Колективу Приват банку бажаємо економічних досягнень, примноження кращих міжнаррдних традицій, а також вдалих проектів для найкращого забезпечення населення у сфері банківських послуг і надійних партнерів у бізнесі. З повагою, Ваші клієнти.

rate 33
24
Борищук Софія
02.08.2018 - 06:31

Всім привіт! Для участі в конкурсі на здобуття щорічної літературної премії імені І.П. Котляревського необхідно було оформити Картку Юніора. Відразу вибір зробила на користь Картки "Приватбанку". Жодного дня я про це не пожалкувала. Відразу переді мною відкрилась безліч можливостей та цікавих пригод. Спочатку я завітала до квест- кімнати "Загублені в банку". Потім почала відвідувати школу Юніора. Спасибі Вам, Оксана Іванівна та Сергій Михайлович, за те, що навчили мене фінансової грамотності: здійснювати різноманітні операції з карткою, планувати світ бюджет та заощаджувати кошти. Також під час навчання в мене з'явилась чудова бізнес-ідея, яку я, коли виросту, обов'язково втілю в життя. Сподіваюсь також скоро поїхати на екскурсію в м. Дніпро. Мені дуже сподобалось приймати участь у квесті "Фантастичні Пригоди". Ці два веселі та захоплюючі дні я не забуду ніколи! А попереду - ще безліч конкурсів та пригод ! А головне - з Карткою Юніора я почуваю себе безпечно та фінансово захищеною. Тепер я не боюся забути гроші вдома, коли кудись вирушаю. В будь-який момент я можу зателефонувати татові і він за лічені секунди перерахує гроші на Картку. Кошти приходять миттєво, і відразу можна розраховуватись. Жалкую, що раніше не оформила Картку Юніора. Раджу всім якомога швидше стати власником Картки Юніора, адже фінансова безпека - це дуже важливо!

rate 32
25
Галямар Валентина
25.02.2018 - 15:43

Что может быть лучше, чем ПриватБанк Юниор? Именно с ним мы сегодня растём. Платежи, переводы, покупки, контроль, Всё, что нужно тебе, всё на карте одной! Очень разумное решение для детей и их родителей. Ребёнок с самого детства может управлять своими средствами, разумно ими распоряжаться, усваивать основы финансовой грамотности. Очень современно, доходчиво и удобно. Спасибо разработчикам!

rate 30
26
Середа Матвій
17.12.2017 - 16:24

Мені 6 рочків. Я навчаюсь в 1-В класі. В мене є карта Юніора, бо я командир класу (карта має гарний номер, як на крутій машині), а ще ми в школі розраховуємось карткою. Я в першому класі, а вже майже банкір! Карта моя - це початок мого майбутнього. В нашому класі всі банкіри. Всі мають картки. Ми круті, бо ми Юніори!

rate 30
27
Грабовська Наталія
25.02.2018 - 19:30

клаcсная штука, когда нет денег на счету, позвонила папе и через несколько минут можно потрошить банкомат или расчитася с неё. Оплачивать стало очень легко. Например: в торговом центре можно просто провести карточкой в ​​специальной зоне, вести ПИН-код и купить продукты.Я постоянно куда-то езжу, мама давая мне карманные деньги, очень волновалась, чтобы я не потеряла их. С появлением карточки она перестала волноваться из-за этого.

rate 27
28
Галєтова Лада
11.07.2018 - 12:04

Доброго дня, мене звати Лада. У свої 9 років я стала власницею чудової картки Юніора. Раніше, щоб розплатитися в магазині я завжди з собою носила гаманець. Якось я втратила велику суму, вона випала з кишені. Та одного дня ми з батьками поїхали до Приватбанку, щоб зробити мені цю картку. Я думала цей процес буде довгим і нецікавим. Але все пройшло дуже швидко і досить захоплююче. Коли я захотіла зробити покупку через Інтернет-магазин, мені не знадобилася допомога дорослих. Я все зробила повністю сама, без особливих зусиль. Вже 2 роки я користуюся карткою Юніора. Ця помічниця - неймовірна! Завдяки їй я стала більш самостійною і швидко подорослішала... Велике спасибі розробникам цієї картки !!!

rate 24
29
Бігар Надія
16.06.2018 - 14:41

Завдяки картці"Юніор" від Приватбанку мій син навчився розумно витрачати свої кошти.За його досягнення у навчанні він на картку отримує кишенькові,які використовує на поповнення телефону,розраховується в магазині-так з карткою ми не хвилюємося ,що він втратить гроші.А тепер завдяки акції від Приватбанку він зможе виграти кошти на подальше навчання.Спасибі Приватбанку,що підтримуєте "молоде покоління".

rate 22
30
Міщенко Влада
30.01.2018 - 20:35

Про Карту Юніора мої батьки та я дізналися коли в школу завітав представник банку. Цікаві розповіді та великий функціонал карти звичайно зацікавив, тому негаючи часу я з батьками завітали до найблищого відділення ПриватБанку. Відразу вразила швидкість обслуговування та видачі карти. Також батьки скористалися майже всіма можливими функціями карти та відразу встановили ліміт витрат. Користуючись картою третій рік можу сказати, що навчилася контролювати свої особисті гроші, а також з функцією "Скарбничка" назбирала свою першу кругленьку суму. Я можу повністю рекомендувати Карту Юніора тому,що: -карта навчає контролювати свої власні кошти; -з раннього віку (а саме з 6 років) ознайомлює дитину з елементарними знаннями сучасних технологій банківської сфері; -батьки можуть повністю контролювати витрати своєї дитини та магазини в яких вона робить свої покупки; -дитина може відкрити свій перший депозит ("СКАРБНИЧКА" під 11% річних), поставити собі ціль та накопити на неї грошей. А на останок можу сказати, що власники Карти Юніора мають декілька приємних бонусів, а саме: відвідування школи фінансової грамотності, відвідування квесту та екскурсій - І ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО! Я сподіваюсь на те, що інформація мого коментара буде важливою для тих, хто вагається, або ще не має дитячої карти ПриватБанку!

rate 22
31
Кожушко Марина
03.08.2018 - 09:11

Здравствуйте, в нашей семье Карта Юниор появилась как подарок дочьке на 9 лет.Ребенка даже не пришлось долго обучать работе с картой все Сама делает ( откуда дети знают как проводить банкавскую опирацию ? Это загадка ) Хочу сказать ,что теперь Она чувствует себя взрослой когда принемает ришение при покупке, а такак она часто ездит с Командой по Каратэ на саревнования по Украине ей типерь даже в дороге удобнне что то себе купить.Спасибо Банку за Супер карту Юниор.

rate 22
32
Моложанова Маліновська Юлія
13.06.2018 - 11:57

Карточка Юниора - очень удобная штука. Дочери 14, она пользуется карточкой уже почти 5 лет. Во-первых, нет необходимости "выдавать" каждое утро наличку (разве что на автобус). Во-вторых, если мне надо, чтоб дочка купила что-нибудь по дороге со школы - есть такая возможность независимо от суммы покупки - перекинуть деньги с карточки на карточку можно за две минуты. В-третьих, удобно в поездках - я всегда могу ее финансово подстраховать. И самое главное - раз в месяц дочь получает на карточку что-то вроде стипендии (фиксированная сумма), а распределяет ее сама. И благодаря системе родительского контроля я вижу, что мой ребенок очень повзрослел, толково рассчитывает свой бюджет и грамотно пользуется банковской системой. Спасибо Привату!

rate 21
33
Литвинська Ольга
06.08.2018 - 09:30

Моєму сину Дмитру, 6 років - час коли можно стати клієнтом банку, отримати карту Юніора та навчатися у Банківській БізнесШколі. З чого все почалось...Коли ми заходили до магазину, то відразу нам все хотілось купити: сік, барник, морозиво, цукерку й так далі....все зараз та відразу ... То, ми (батьки) вирішили - час навчити фінансовій грамотності Дмитра та дати можливість самостійно планувати свої витрати - бо з 1 вересня у перший клас. Вдома ми встановили тарифи за домашні справи, за які він може отримувати від нас кошти на картку. Тепер, Дмитро постійно хоче :)) допомагати по дому: помити посуд, позамітати у дворі, винести сміття.... А коли пішли до магазину, то він довго думав чи хоче він купити за власні кошти шоколад, барнік, сік.. й на касі зрозумів, що він нічого не взяв собі, окрім соку, все інше вже не дуже й хотілось... Далі буде...

rate 21
34
Скрипнік Алла
03.08.2018 - 12:38

Діда Мороза, можливо, й немає, але побажання, звернені до нього збуваються) Кілька років тому мій син, Любомир, попросив з дитячою щирістю і безпосередністю: "Любий, Дід Мороз! Подаруй мені будь ласка гроші. Бажано 2000". Ну, що ж, здається, час справдитися бажанню. На день народження він отримав картку Юніора з щотижневими регулярними поповненнями. Чудова можливість і отримати подарунок, і навчитися з розумом використовувати гроші, і опанувати відносини з банком та безготівковими платежами

rate 18
35
Тиняний Іван
23.02.2018 - 18:11

Родители оформили мне карту юниора и это стало шикарным выходом из многих неудобных ситуаций например случалось часто что в попыхах утренних сборов мама забывала дать мне деньги на проезд или на школьный обед приходилось идти пешком а школа находиться не близко .Теперь все просто -со мной всегда карта юниора на которую в любую секунду из любой точки родители могут перечислить необходимую сумму денег.И главное что я сам учусь распоряжаться своими финансами

rate 18
36
Білик Олександр
05.08.2018 - 13:33

Меня зовут Александр, мне всего 11 лет, но у меня уже есть цели в жизни, главная цель стать достойным человеком и ответственно подходит ко всему в своей жизни. Мама открыла для меня карту Юниор в ближайшем отделении Приват банка, я сразу не понял для чего мне это нужно. Однако поездка в лагерь в этом году изменила все. Я живу в Харькове, а лагерь под Полтавой, мама дала мне с собой небольшую наличность и карту Юниора, но так получилось что программой лагеря было предусмотрено посещении экскурсий, на которые у меня не хватало наличных, а поехать очень хотелось. Я позвонил маме и она через Приват24 сбросила необходимую сумму и даже больше, утром я уже со всеми наслаждался поездкой. После этого случая я стал активно пользоваться картой Юниора, очень удобно. Уже не помню когда брал наличность с собой, если банкоматы Приват банка есть практически везде. Да и средства на карте в полной безопасности. Приятного всем дня.https://youtu.be/AkAFsO5bjwE

rate 17
37
Грищенко Оксана
15.06.2018 - 17:11

Финансовой грамотности нас в школе не учили и до сих пор не учат, и в самостоятельной жизни каждый человек сталкивается с этим вопросом. Кто-то учится экономить, кто-то откладывать. Эти не хитрые, но такие правильные вещи помогают нам в осуществлении свои целей и у каждого она своя. Как же здорово, что Приватбанк открывает такие возможности для подрастающего поколения, он и учит, и предоставляет попробовать на практике как работает безналичная платежная система. Карта Юниора, это возможность всегда быть рядом, порой находясь за тысячи киллометров друг от друга, особенно это актуально в период каникул и отпусков. Желаю всем участникам у которых есть карта Юниора достижений в намеченных целях. У кого нет такой карты обязательно рассмотреть вопрос ее приобретения, а Приватбанку процветания.

rate 17
38
Габрук Всєволод
19.02.2018 - 20:23

Привіт, мені 13 років. Картка Юніора у мене вже 3 роки. Ця карта відкриває можливості для навчання новому у бізнес школі, самостійно керувати своїми коштами та розподіляти бюджет. Вперше, я її самостійно використав за кордоном в 10 років - це було круто, мене переповнювала гордість. Свої кишенькові я кладу на карту-це дає мені змогу зайвий раз не витрачати на розваги, солодощі та інші смаколики. Окрім цього, батьки можуть контролювати мої транзакції, тому я не можу дозволити собі лишнього й шкідливого. Так це не подорослому, але завдяки цьому є можливість вберегти себе від шкідливої їжі, лишніх витрат та підготуватися до дорослого самостійного життя. Завдяки картці Юніора я мав можливість долучитися до цікавої бізнес школи, квестів та різноманітних конкурсів. Раджу всім використовувати картку Юніора і відчути себе трішечки дорослим та самостійним!!!

rate 17
39
Рєпіна Олена
24.04.2018 - 20:11

оформила карту Юниор сыну еще в 2015 году .очень удобно в использовании.пользовался ей в Словакии. нравится что есть функция кредитный лимит с льготным периодом в 55 дней .пригласил своих друзей оформить карту получил за это бонусное вознаграждение. нравится бонус плюс. удобно что есть Приват 24.спасибо!

rate 16
40
Балаценко Нікіта
26.02.2018 - 04:47

Вітаю Друзі!!! Нарешті і я отримав свою першу банківську карту-і це карта Юніора від Приватбанку!!! Мене звати Нікіта і я мешкаю в чарівному місті Суми! У мене 2 старших брати і вони були власниками карт Юніора, отримавши цінний фінансовий досвід. Наразі зараз вони користуються дорослими картами Приватбанку. Вважаю що мені пощастило продовжити родинну акцію-бути власником карти Юніора, щоб отримати фінансові знання. Але і Приватбанку пощастило, він отримав завзятого хлопця, який прагне не тільки навчатись, а також бути генератором ідей у команді Юніорів! Так що попрацюємо разом у дружній команді Юніорів!!! З найкращими побажаннями, Нікіта Балаценко P.S.Цей лист розміщено на Facebook з дозволу мого сина Нікіти. З повагою, Ігор Балаценко

rate 16
41
Абрамов Данііл
12.08.2018 - 12:12

Мою карту Юниора от Приватбанка я получил на День рождение от мамы и сразу же оценил все преимущества её использования. Современное общество уже давно информатизировалось и привыкло к электронным системам. Первой из обширных систем, которые охватили всех и каждого стали электронные платежи и пластиковые карты. Имея карту, можно не носить с собой большие суммы наличности, но в то же время всегда иметь возможность совершить необходимую покупку . В случае утраты кошелька наличные скорее всего вернуть не удастся. Средства, находящиеся на счете банковской карты можно сохранить если своевременно заблокировать карту, позвонив в банк. Для медиков давно не секрет, что вместе с деньгами, получаемыми в магазине в виде сдачи можно получить букет инфекционных заболеваний. Их можно избежать. Банковские карты покидают наши кошельки только на короткое время совершения покупки и их чистота более контролируема. Приучив себя совершать покупки преимущественно используя карту Вы получаете возможность анализировать свои расходы, используя ежемесячные выписки по карте. В пакет услуг, прилагаемых к карте включаются дополнительные возможности. Среди них: участие в дисконтных системах; начисление бонусов за совершенные покупки; использование карты для оплаты поездок в метро и общественном транспорте. Банковские карты идеальны для совершения покупок по почте, телефону или через Интернет.

rate 16
42
Алексєєв Іван
21.02.2018 - 16:39

Ще декілька років тому почали привчати сина до користування грішми. Спершу монети, потім банкноти. З осені він попросив нас купити йому долари за ті кошти, які від назбирав. Але я був здивований та радий, коли одного ранку він попросив мене відкрити йому карту. Ми не зволікаючи зателефонували банкіру та поїхали оформляти її. Зараз він ходить в магазини тільки, де можна розрахуватись картою) А до всього ж ще й отримав карту Вознесенця, так взагалі модний) Дякуємо Приват Банку за таку можливість та сподіваємось, що наша співпраця тільки розпочинається!

rate 15
43
Бензионович Еліна
03.08.2018 - 16:47

Здравствуйте! Меня зовут Элина, я мама троих детей и мы живем в городе Харьков. Старшие дети пользуются картами Юниор уже давно, а младшему (скоро ему исполнится 8 лет) карточку оформили на летних каникулах. Вы бы видели, каким он был довольным. Он весь сиял от счастья и гордости! Он чувствовал себя взрослым и настоящим клиентом. Я очень довольна, что у моих детей есть свои счета и они могут самостоятельно распоряжаться своими деньгами. Младший сын Кирилл копит на велосипед, для этого я оформила еженедельный регулярный платеж. Старшие дети уехали учится. Дочь Арина учится в Литве, сын Никита - в Киеве. Благодаря картам Юниор я за них спокойна. Я вижу какой у них остаток средств и в любой момент могу помочь материально. Еще очень удобно оплачивать учебу даже заграницей (дешевле способа пока не нашла). И еще очень приятный бонус для моих детей это "Копилка". Я всегда и всем рекомендую оформить карту Юниор - это действительно хороший выход из многих финансовых ситуациях.

rate 15
44
Карлашов Ілля
06.08.2018 - 12:24

Я получаю стипендию за хорошую учебу в школе, карта юниор позволяет мне ее откладывать , т.к. как хочу что бы это было стартом для получения высшего образования. Плюс в том, что я абсолютно уверен в этом банке и могу доверить деньги. Так же ее наличие придает некую значимость, возможность владения и распоряжения. Так же удобно поехать в поездку и чтобы мама положила на карту деньги на мелкие расходы.

rate 14
45
Бурій Ганна
09.07.2018 - 12:35

Добрий день! Приватбанк зробив щасливою мою доньку в той момент, коли вона отрималя картку Юніора! Вона навіть подорослішала, ставши клієнтом такого фінансового "велетня", як Приватбанк! Тепер я ніколи не турбуюся про те, що моя дитина не має кишенькових грошей. Я знаю, що вона може завжди смачно поїсти в улюбленому кафе, купити маленькі подарунки для мамусі та бабусі. І головне те, що моя донечка вчиться бути економною та далекоглядною, планувати свої дитячі видатки і бути фінансово самостійною дівчинкою. Дякую вам, творці Картки Юніора, за унікальну можливість для наших дітей ставати самостійними та впевненими в собі!

rate 13
46
Козаченко Денис
23.01.2018 - 17:44

Що я можу сказати, отримавши картку Юніора ПриватБанку у свої одинадцять років перед мною відкрились двері до фінансової грамотності та навіть фінансової незалежності. Відвідуючи Бізнес школу мені подобається поєднання навчання та практичних завдань де я навчився поповнювати картку, розраховуватись нею та найбільше мене зацікавив додаток Скарбничка, який допомагає мені накопичувати кошти для здійснення своєї мрії. Дякую ПриватБанку за те, що він надає можливість дітям фінансово розвиватись.

rate 13
47
Закалата Артем
07.07.2018 - 12:12

Привіт мені 9 років, мама запропонувала піти у квест-кімнату для чого потрібно було у ПриватБанку отримати картку, так я став власником Картки Юніора, потім мама навчила мене користуватися нею в магазині, а на другий день я потрапив у квест-кімнату, де "загубився" з друзями і ми шукали шляхи виходу, було цікаво і пізнавально, так у моє життя несподівано увійшов дорослий досвід! Рекомендую всім! Тепер мама, чи тато мені поповнюють картку, на мої покупки, а я купуючи навчився усно рахувати і думати чи вистачить мені коштів, і перестав хвилюватись, що десь їх загублю. Згодом я потратив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де вчуся зараз фінансової грамотності, навчився відкладати кошти на мої бажання, вже користуюсь послугою "Копілка" і накопичую кошти на свою мрію - ноутбук! Відкривайте для себе Картку Юніора, вчіться новому, розвивайте себе, отримані знання на краще вплинуть на ваше життя!!!

rate 12
48
Шолойко Анастасія
13.03.2018 - 15:55

Пользуюсь картой юниор от Приватбанка больше года, всегда удобно рассчитываться ею в магазинах и школьной столовой. Наличие денег на карте позволяет в любое время пополнить мобильный телефон, а ввод пин—кода гарантирует сохранность наличных. Крутой дизайн позволяет выглядеть стильно на фоне сверстников, у которых такой карты нет. А проходить экскурсии и уроки финансовой грамотности, позволяет развиваться и учиться правильно распоряжаться деньгами. Всем своим друзьям и подругам рекомендую карту юниора.

rate 12
49
Дяденко Олександра
04.01.2018 - 19:07

Мені подобається користуватися Юніор карткою від Приватбанку тому, що по-перше для мене це зручно, картка займає мало місця і я можу за допомогою неї виконати безліч функцій в будь-який час, наприклад: оплати за покупки в магазині, заплатити за проїзд в транспорті і поповнити рахунок на телефоні. По-друге це досить модно, молодіжно і сучасно. Потрібно переходити на сучасні технології і йти в ногу з часом. Завдяки Юніор картці я можу приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні призи. Мені та моїм друзям дуже подобається, що для дітей є окремі банківські картки і ми можемо користуватися ними в повсякденному житті.

rate 11
50
Мацюк Алла
30.05.2018 - 14:26

Карту Юніора оформила донечці коли почала працювати в банку. Їй було дуже цікаво чим мама займається в банку і щоб краще їй пояснити я зареєструвала її в Приват 24. Тепер вона має свій власний міні- банк і завдяки картці ‚ якою навчилася користуватися у нас з‘явилася нова мрія )) Коли ми виростемо будемо працювати в Приват банку як мама.

rate 11
51
Веселов Ігор
29.12.2017 - 00:20

Сьогодні виповнюється рівно 5 років, як мій син користується Карткою Юніора від Приватбанку. Спочатку це було як гра, надалі картка стала кишеньковими грошима, використовується як заохочення або для подарунків, тепер Микита сам сплачує онлайн-ігри в інтернеті. Плануємо записатись в Бізнес-школу

rate 10
52
Чуваєва Катерина
20.03.2018 - 17:32

Я згадувала, як у 9 років тато повів мене за руку до банку отримувати карту Юніора. Тоді я не розуміла навіщо вона. Тато сказав що ця карта зробить мене дорослою і самостійною. Як добре що мій батько «продвинутий» він дивився у майбутнє. Зараз я в 10 класі і картка в мене вже з індивідуальним дизайном. Тобто на карті зображене фото учнів мого класу. Ця карта дуже чарівна, на ній ніколи не закінчуються гроші.

rate 9
53
Внукова Анна
16.01.2018 - 18:45

У школі працівники Приватбанку розповідали про зручність використання картки Юніора. Запросили дітей на екскурсію до банку. Оформивши картку Юніора, по-перше доньку записали у Бізнес-школу, навчили користуватися. По-друге це зручно, що всі кишенькові гроші не є готівковими, що захищає від їх втрати, також зручно що всі витрати є контрольвані, коли дитина бачить свій баланс на картці вже замислюється як їх витратити, планує що може купити, та батьки можуть контролювати де знаходяться дитина. Навчилася вже користуватися терміналом і банкоматом, оплатами в інтернеті, стала більш відповідально відноситись до своїх власних коштів. Дякуємо за картку Юніора, це зручно та корисно, робить дітей більш самостійними.

rate 9
54
Онищук Юрій
21.03.2018 - 16:12

Слово до сина Отримав картку Юніора, І ніби вже банкіром став. Хороша це для тебе школа, Щоб кошти ти розумно витрачав. Здійснив оплату за навчання танців, За плавання в басейні кошти надіслав, А ще – дарунки мамі й тату За банківські відсотки ти придбав. Та це лише початок шляху У світ цікавий банківських ідей, Щоб Україну нашу прославляти Дерзай, учись, мій юний Прометей!!!

rate 9
55
Гамезо Вероніка
20.05.2018 - 15:53

Карта Юниора – это мой шанс быстрее стать самостоятельной и научиться правильно распоряжаться своими деньгами. Я сама принимаю решение, что и когда мне покупать. Если я не трачу все деньги, получаю приятный бонус на Бонус Плюс. С картой мне проще собирать деньги на вещи, о который я мечтаю. А главное, что я могу бесплатно пройти обучение в Бизнес-Школе, где могу получить новые знания и приобрести новых друзей.

rate 9
56
Андрієнко Андрій
21.02.2018 - 16:04

Очень и очень удобно,не потратит больше чем установленный лимит,полный контроль расходов,а самое главное это то что ребенок чувствует свою самостоятельность в финансовом вопросе!!!Карта обучает ребенка, как разумно тратить свои деньги и пользоваться новыми технологиями.Так же не сможет потерять наличные как это иногда бывало,а при утере карты деньги сохранятся,а карту можно восстановить.

rate 9
57
Білінський Ігор
24.02.2018 - 19:01

Картка Юніора для мене і сина дуже зручний інструмент. За останні два роки син відвідав багато країн Європи Німеччина, Австрія, Чехія, Угорщина, Бельгія, Латвія, Польща , і не завжди з батьками. Цього року Влада і нас - його батьків, чекає важливий крок - вступ у Європейський Університет. Тому банківська картка Юніора це можливість легко і мобільно користуватись грошами у поїздках. Влад завжди може розраховувати на допомогу батьків, а ми зможемо швидко поповнити його рахунок.

rate 8
58
Без'язична Олена
01.02.2018 - 10:27

Мой ребенок безумно счастлив был получить свою личную карту! Теперь он чувствует себя взрослым. При оформлении карты ребенку уделили максимум внимания, спасибо! Очень удобно, что ребенок теперь может сам копить деньги, и при необходимости оплачивать конфеты и вкусности своей картой. это мотивирует его более ответственно подходить к деньгам. Спасибо Приватбанку!

rate 8
59
Бруснік Кіра
17.12.2017 - 11:11

Щойно мені виповнилося 6 років, мама повела мене до Банку і ми оформила карту Юніора. Тепер я можу, як доросла, купувати мої улюблені цукерки и шоколад в магазині по карті. На касі продавці дуже дивуються, коли я сама вводжу ПІН-код ))) І ще мама пообіцяла записати мене на екскурсію в Банк! Це буде дуже цікаво! Також я вже зареєстрована в Приват24 і маю Скарбничку. Моя мама завжди хоче найкращого для мене, вона працює в Приватбанку і знає - це НАЙКРАЩІЙ банк!! Він турбується не тільки про дорослих клієнтів, а й про маленьких !

rate 8
60
Кудинова Марина
19.03.2018 - 22:35

Варвара Кудінова: Карта Юніора стала моїм першим досвідом і знайомством із сучасною системою розрахунків. Мене приваблює насамперед безпечність використання безготівкових розрахунків, адже я не боюся, що хтось поцупить мій гаманець, зате я почуваюся більш незалежно і можу самостійно вирішувати свої дрібні питання - придбати канцелярські прилади та інші товари, не турбуючи зайвий раз батьків, які важко працюють і не в змозі "тримати усе в голові". Мені подобається, що я можу самостійно планувати свій час, розпоряджатися власними фінансами, нехай вони й відносно невеликі. Я постійно замислююся над тим, як я у свої 14 років могла би самостійно заробляти гроші, шукаю неординарні варіанти. Приміром, спільні покупки. Я можу замовити по інтернету якусь дрібничку і з картки на картку перерахувати необхідну суму. А на пошті я отримую свою посилку. Коли в мене буде більше коштів, я замовлятиму товари з Китаю та розраховуватимуся своєю картою Юніора. Я зніматиму відео розпаковки посилок та викладатиму його на Ютубі. Можливо за велику кількість переглядів я зможу отримувати оплату. А моя маленька помічниця картка допоможе не турбувати зайвий раз батьків з приводу мого заняття.

rate 8
61
Середа Лариса
14.12.2017 - 15:20

Дуже чудово що в приваті є можливість оформлення дитині банківської карти. Для мене особисто є зручним, те що навіть знаходячись на відстані, за допомогою додатку можу перерахувани дитині кошти та бачити всі витрати. А дитина привчається бути самостійною і розпоряджатись власними коштами.

rate 8
62
Юраш Оксана
10.06.2018 - 19:24

Моєму сину 12 років картку Юніора їм робили в школі,їх клас був пілотним в вивчені фінансової грамотності в бізнес школі Приват Банка,всім з класу нравилось ходити в банк на навчання було цікаво,я рада що в моєї дитини є карта юніора ,я не переживаю що в нього пропадуть гроші чи хтось вкраде,за допомогою додатку можу перерахувати дитині де ми б не знаходились

rate 7
63
Гуренко Юлія
13.01.2018 - 18:30

Сын, когда узнал, что есть такая карточку Юниора, сразу закомандовал её оформить. И вот уже год, как пользуется ею. Особенно удобна она в школе, когда не нужно выделять карманных наличных денег, а лишь не забывать вовремя пополнять счет на карточке. К тому же, с помощью сообщений на мобильный можно контролировать расходы и остаток. Я считаю - это удачный и полезный проект ПриватБанка для подрастающего поколения. Ждём новых проектов!

rate 7
64
Безрукова Наталія
17.08.2018 - 15:35

Мои сыновья, Ричард и Роберт, уже несколько лет пользуются картой Юниора. Бизнес Школу посещали, на экскурсии в банке были, картой пользуются преимущественно для развлечений. пополнения мобильного, и не хуже меня разбираются в личном кабинете Приват24. Очень классная штука- быть владельцем карты Юниора. Спасибо!

rate 7
65
Палагеша Наталя
26.02.2018 - 12:01

Дочке сейчас 9 лет. С моммента получения два раз теряли карточку и последняя просто лежит дома. Хотя ребенок с удовольствием практикует оплату картами через терминал. В школьной столовой терминал так и не поставили. Заметила, что имея в распоряжении деньги или карту ребенок покупает продукты, которые я не рекоммендую и эта статья расходов заметно выросла до уровня "тратим все". Сейчас на счету ребенка лежит сумма, дома лежат ее наличные (крупные купюры) и самостоятельно она деньги не тратит.

rate 7
66
Зубок Володимир
10.07.2018 - 11:06

Часто друзья спрашивают зачем тебе карта юниор,а я им отвечаю: 1Мне не нужно насить с собой наличку, где бы я не был деньги всегда со мной и не занимают много места. 2 быстрый расчёт. 3 бонусы. 4 всегда консультант готов подсказать. Вобщем корта юниор находка для начинающих свой путь к успеху.

rate 7
67
Гренчук Василь
23.02.2018 - 17:30

Ця картка допомагає мені дивитись які мій син робить витрати я можу легко іх контролювати тамі син ніколи не. загубить гроші я радий шо стаорили картки для дітей моя дитина тепер може непросити в мене гроші а поосе перевести на картку гроші моя дит на в беспеці від крадіжок тому це дуже потрібна та гарнп річ для дітей

rate 7
68
Бабич Татьяна
01.02.2018 - 23:06

Неперестаю убеждаться что ПриватБанк - лучший банк, вот ещё один из очень удобных его продуктов это карта Юниора. Ребёнок стремится к финансовой грамотности, узнает о новых терминах : комиссия банка, за что она бывает , как избежать этих трат, банки-партнеры, в чем преимущество, освоение работы в терминалах самообслуживания.... И конечно же очень удобно если на расстоянии нужно срочно передать ребёнку деньги, приват24 в этом помощник. Мгновенное смс информирование о совершении операции и др....Спасибо банку за такое удобство!!!

rate 7
69
Дюков Руслан
14.12.2017 - 22:10

Карту Юниора мне оформила мама в 6 лет. Первое впечатление от карты было позитивное, потому что при получении карты, меня с ней сфотографировали и я был стильный, в костюме и с картой, как директор Банка. Процедура установки пин-кода тоже не оставила меня равнодушным, очень понравилось. Молчу уже про пополнение карты через терминал самообслуживания на 50 грн, которые мне мама разрешила потратить на игрушки в магазине "Колобок" и получить бонус за покупку. Чаще всего я использую карту именно в этом магазине, а также в школьной столовой. Особенно удобно платить картой в школе, когда родители звонят мне и просят, чтоб я принёс булочек со школы. Они мне просто пополняют карту на 25 грн и ждут вкусняшек! Спасибо Приватбанк, что позаботились о детях !!!!

rate 7
70
Волянская Дарья
25.02.2018 - 12:30

Добрый день всем. Карту дочери выпустили не так давно. С ее помощью ребенок повышает свою финансовую культуру: знает главное, а именно не передавать Пин код, карту в чужие руки. А также может самостоятельно расчитаться в магазине,школе. К слову, в школе установили POS терминал, после презентации как удобно школьникам иметь именно карту Юниор от ПриватБанка

rate 6
71
Мельниченко Олена
01.02.2018 - 14:04

Дуже зручна карта!!! Є можливість накопичувати грошові кошти для майбутнього своєї дитини. Зручно також використовувати, якщо дитина у від'їзді (на змаганнях або на відпочинку), дитина може самостійно поповнювати рахунок або розраховуватись за допомогою терміналу.Це дає змогу контролювати витрати як дитині, так і її батькам. Дякуєм Приватбанку за надану можливість.

rate 6
72
Адамович Олена
31.03.2018 - 23:34

Дуже круто що вже майже 5років ми маємо картку "Юніора".Мені легко,миттєво перекидати кошти через додаток П24 зі своєї картки на картку дитини Юніора в будь який час.Я дзвоню і кажу зайди будь ласка зі школи за хлібом,дитина відповідає:"так я не брала з собою кошти",а я відповідаю-кошти вже на твоїй карті Юніора!Коли дитина розраховується карткою мені про все відомо. Був дуже кумедний випадок, коли дитина ще не знала що я слідкую за розрахунками і бачу трати і залишок.Вона поверталася зі школи додому та вирішила зайти до магазину,цього разу не за хлібом,а нажаль за чіпсами та різними "дитячими смаколиками".Я одразу їй зателефонувала спитати де вона,на що дитина відповіла що вже йде додому!Я питаю ти кудись заходила,вона каже "Ні"!Кажу як ні?Точно ні?Вона мені знову-"Ні"!Кажу- то що ти, і де тоді купила на 5.95 грн,якщо ніде не заходила?І тут дитина замислилась!!!))Звідки я що знаю,і що тепер робити.Та вирішила мені розповісти всю правду пообіцявши більше не обманювати....Ось так!))Весело живемо з нашою карткою Юніора.#Кращий продукт!Зручно,Надійно,Швидко!))

rate 6
73
Власенко Тетяна
26.06.2018 - 11:34

Столкнулись с проблемой когда ребенок поехал в летний лагерь в другой город. Не рассчитав свои траты остался без денег, пришлось просить вожатого воспользоваться его картой для перевода денег ребенку. Я еще и подумала что как жаль что у ребенка нет личной карты. По стечению сложившихся обстоятельств мне пришло сообщение на почту о возможности оформить карту ребенку. Это была отличная новость! Оформили карту быстро, теперь мой ребенок стал взрослым и может сам планировать свои доходы и расходы. Я очень рада что банк дает такую возможность развить способности ответственности у ребенка, умение и навыки с работой платежей, переводов и другим банковским операциям. В своем роде это некий предмет, который ребенок может с легкостью выучить и в дальнейшем пользоваться всю жизнь. Спасибо огромное банку, детей у меня трое, второму сыну тоже оформлю сегодня карту, убедились что это очень удобно и легко, ну а дочь когда вырастет ей тоже обязательно оформим) Спасибо огромное Приватбанку!

rate 6
74
Войцех Вікторія
15.12.2017 - 11:01

Карту юниора оформила мне мама после прохождения экскурсии в Приватбанке.Мне очень нравиться ,что я могу финансово развиваться,самостоятельно оплачивать покупки с карты в торговых точках.Контролировать свои расходы и доходы через приложение приват24.Карта юниора -это супер современный помощник который всегда у меня под рукой!!!!!!!

rate 6
75
Мачек Геннадій
30.03.2018 - 15:01

Когда мы с супругой принимали решение по оформлению карточек Юниора от Приват, нашим детям 10 и 14 лет, мы взяли во внимание все плюсы, которые несет в себе этот маленький красочный пластик, а это: 1) огоньки в глазах детей, вдруг почувствовавших себя взрослыми; 2) упрощение для бабушек и дедушек по передаче вознаграждений внукам за учебу, за победы в соревнованиях и т.д.; 3)снятие головной боли у родителей по поводу накормлен ли его ребенок, а взял ли он денег на сок, а купил ли он себе булочку и т.д. 4) и наверное самое главное, поверьте мне, дети ощущают гордость за то, что они полноправные жители этого мира, а это уже не мало!!!

rate 6
76
Колесник Дмитро
26.04.2018 - 00:09

Добрий день. Мені 8років. Я дуже радий,що маю картку Юніор Банк від ПриватБанку.Ура! Тепер в мене є можливість самостійно поповнювати рахунок коли це мені потрібно. Можу робити покупки онлай, а також накопичувати свої гроші за допомогою функції- копілка. Також можна скористатись безготівковим розрахунком в магазинах.

rate 6
77
Котельник Сергій
12.06.2018 - 17:20

Я та моя дитина дуже дякуємо банку за таку зручну послугу! Картка Юніора від лідеру банківської сферои України - це спокій для батьків, базове навчання керувати особистими фінансами для дитини та найголовніше, що це членство в спільноті фінансово продвинутих громадян нашої країни! Найкращий банк для найкращих громадян !

rate 6
78
Попільовська Світлана
21.02.2018 - 16:34

Картка Юніора від Приватбанку, на мою думку та на думку моєї доньки, є дуже зручною в користуванні. Донька часто розраховується карткою в магазинах та кафе. При подорожі у табір відпочинку вліку 2017 року моя дитина брала обмаль готівки із собою , але мала картку юніор- дуже зручно та безпечно! Дякуємо за відміннийсервіс!

rate 6
79
Діжечка Наталія
19.12.2017 - 11:26

У моей дочки карта Юниора совсем недавно, но уже она без неё не может обходиться. Бывает вышла из дома в магазин или с друзьями погулять, а деньги бумажные забыла взять, я в любой момент могу ей перекинуть денежку и проблема решена. Это очень удобно и классно, ребёнок чувствует себя взрослым. Всем родителям рекомендую оформить карту Юниора своим деткам!!!

rate 6
80
Шендрик Денис
24.02.2018 - 17:41

Дуже дякую ПриватБанку за те що він подарував мені безкінечні можливості. За допомогою Юніор картки, я можу навчатися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку. Також я маю спроможність побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку". Юніор Картка постійно допомагає, так як в кожної людини бувають різні ситуації, які неможливо вирішити без допомоги грошей. За допомогою Приват24 я з легкістю можу поповнити баланс телефону, замовити таксі, заплатити за навчання і так далі. Дякую ПриватБанку, для мене ти лідер серед інших банків України!)))

rate 6
81
Тимченко Катерина
14.09.2018 - 10:31

Хочу подякувати ПриватБанку за Школу фінансової грамотності. У час кредитів та іпотек варто вчити дітей розпоряджатись власними коштами, планувати свої витрати. Картку Юніора має син, а тепер і донька долучилась до "юніорів". Вона самостійно розраховується карткою в магазині, почуває себе "дорослою" у 7 років.

rate 6
82
Шаруда Катерина
25.02.2018 - 13:48

Я оформила карту Юниора в 16 лет, и пользуюсь ей уже на протяжении года. Карта дала мне много возможностей, как: оплата покупок в супермаркете, покупка онлайн билетов в кино, и тому подобное. А кроме того, карта Юниора научила меня распоряжаться своими деньгами, копить их и удобно хранить в одном маленьком, но с крутым дизайном месте! Рекомендую её всем, кто хочет почувствовать себя ответственным за свои расходы, ведь это действительно удобно и очень надежно. Для родителей с детками помладше это отличная возможность контролировать покупки и места, где они производились. Карта Юниора от ПриватБанка - это отличная «затея» для маленьких граждан, которые хотят почувствовать себя ответственными с финансовой точки зрения, да и к тому же очень практичная! :)

rate 5
83
Козловська Марія
26.02.2018 - 23:27

Користуємося вже біля 3 років. Дуже зручно в плані розрахунку. Відпадає проблеми з помилками із даванням здачі. Зручно перекидати кошти з моєї карти на Юніор. Дуже подобається програма Бонус плюс, яка дає одночасно і знижки, і кошти на бонусний рахунок. В перший рік син хотів оплачувати все своєю картою. Я перекидала гроші, ми йшли в магазин і син задоволений розраховувався СВОЄЮ картою. Потім була чудова нагода оформити карту з індивідуальним дизайном за 1 гривню. Одним словом користуванням задоволені і рекомендуємо оформляти таку карту батькам для дітей.

rate 5
84
Скороденко Ольга
15.06.2018 - 14:32

У турботах і клопотах минають дні, ростуть наші діти, ось-ось і випорхнуть вони із родинного гніздечка... І завдання батьків підготувати дитину до самостійного життя. А перший крок у доросле життя легше зробити з банківською карткою Юніора, адже саме цей продукт від Приватбанку навчає дітей фінансової грамотності. Вміти правильно планувати витрати, заощаджувати, накопичувати кошти на мрії і є першим та надзвичайно важливим кроком у доросле життя. Мій син Андрій, отримавши картку Юніора миттєво змінився, став серйознішим, самостійнішим. Щомісяця він отримує на свою банківську картку Юніора певну суму на власні потреби і вже сам вирішує на що саме і коли витратити кошти. Я як мама - спокійна, адже впевнена, що безпечніше подорожувати, відвідувати громадські місця, здійснювати покупки за допомогою банківської картки Юніор від Приватбанку. Хочу висловити вдячність усій команді фахівців Приватбанку за якісні банківські продукти, такі як картка Юніора і не тільки, за креативні ідеї, за швидке та якісне обслуговування, за слушні поради фінансового характеру, уся моя родина бажає вам миру та процвітання на благо нашої Батьківщини. Слава Україні!

rate 5
85
Поліщук Андрій
13.12.2017 - 16:52

Я практически не использую наличные деньги. Да и зачем? Ведь оплату по пластиковым картам принимают сейчас повсюду. Поэтому, как только ребенку исполнилось 6 лет, оформили и ему настоящую карту, как у мамы с папой. Первым делом он, конечно же, посетил McDonalds. Не могу даже передать с какой гордостью сын совершал первую в своей жизни оплату с карты. Сам. С помощью своей личной карты, как у взрослых. Как родителю, мне нравится то, что можно научить ребенка самостоятельно принимать решение, на что потратить карманные деньги. И что еще удобно, больше не надо спрашивать: «Сын, а на что ты тратишь деньги?». Теперь я в курсе всего :) Все траты ребенка видны в Приват24. Такой себе, неявный контроль.

rate 5
86
Козирев Станіслав
14.01.2018 - 17:26

Благодаря Карточке Юниора,я начал понимать систему ПриватБанка,научился ей пользоваться.Оплачивать стало очень легко. Например: в торговом центре можно просто провести карточкой в ​​специальной зоне, вести ПИН-код и купить продукты.Я постоянно куда-то езжу, мама давая мне карманные деньги, очень волновалась, чтобы я не потерял их. С появлением карточки она перестала волноваться из-за этого. Еще с помощью карточки, я могу самостоятельно пополнять себе телефон и заказать вещи из интернета.

rate 5
87
Веремій Марина
10.08.2018 - 07:37

Приветствую всех обладателей карты Юниор ! Меня зовут Марина Михайловна.Я оформила карту Юниор для своей внучки Алины.Она не очень радовалась, не видела в ней необходимости. Я стала переводить ей небольшие суммы, позволяя распоряжаться по своему усмотрению.И ВОТ ТУТ появился интерес. Благодаря карте,подросток учится правильно управлять деньгами, появился интерес накопить, а когда появилась возможность заработанные деньги положить себе на карту,это вообще другие ощущения , ты взрослый , ты имеешь свою карту, свои деньги, ты управляешь ими. А нам родителям удобно, что мы можем наблюдать как ребенок решает свои материальные вопросы и при необходимости подсказать. Когда внучка потеряла карту, ее уже не надо было уговаривать сделать новую, она сама пошла в банк и восстановила карту Большое спасибо тебе Приват за помощь в воспитании наших детей !

rate 5
88
Миць Дар'я
12.04.2018 - 19:09

Это моя первая карта юниора. Я не живу вместе с папой и с помощью этой карты, я получаю от него деньги. На них мама покупает мне одежду , покушать. Под контролем мамы я могу расплачиваться ей в магазине. Благодаря этой карте я первый раз участвовала в олимпиаде "Финансовый гений" от Юниор банка (Приват банк).

rate 5
89
Коренюк Ірина
15.12.2017 - 00:42

Чудова можливість навчати дитину заощаджувати власні кошти та оплачувати будь- які послуги. З картою юніора донька навчилась зберігати кошти та накопичувати певну сумму на дійсно важливі покупки, а не витрачати бумажані невеличкі суми на якісь дрібнички.Навчання дітей фінансовій грамотності -це важливо.Перший крок у цьому -це ,звичайно, карта юніора

rate 5
90
Туманова Наталія
24.04.2018 - 18:40

Я так не могла радіти, що нарешті у мене є своя власна картка! Це так зручно, я можу сама платити за покупки, а банк відразу сповіщує мене про стан картки та кошти на рахунку. Я заказала собі стільки модних речей в інтернеті завдяки тільки моїй Юніор-картці. ПриватБанк дійсно перший і найкращий банк в Україні, який дарує радість навіть дітям!

rate 5
91
Кузь Ілля
27.08.2018 - 11:16

Мене звати Ілля. Мені 9 років. Я сам попросив батьків відкрити мені карточку юніора, адже з нею я почуваюся дорослим. Я сам вирішую коли і скільки грошей витрачати, вчуся заощаджувати і навіть вже встиг заробити - виграв у конкурсі від Приватбанка. Це дуже круто ! Всім рекомендую.

rate 5
92
Михальченко Анатолій
27.12.2017 - 18:12

Дуже хороша послуга від банку. Донька навчається далеко від дому, але ми можемо їй відправити кошти в будь який момент. Та постійно контролювати її витрати. Дуже зручно та доступно. Всім раджу. Не потрібно носитиме з готівкою, розрахунок можна провести в будь якому магазині чи ресторані.

rate 5
93
Тимченко Володимир
13.09.2018 - 17:42

Доброго дня, мене звати Володимир. Мені 13 років.Дуже сподобалося користуватися карткою, зручно, швидко. Тепер я можу сам оплачувати покупки у магазині. Особливо зручно те, що коли я їду в табір, батьки можуть поповнити картку. Сподобався квест на території банку. Було цікаво. Дуже радий користуватися Картою Юніора!

rate 5
94
Карпенко Таїсія
15.12.2017 - 17:24

Карта Юниора-это прекрасный шанс для ребёнка идти в ногу со временем. Быть финансово грамотным, уметь контролировать свои средства, управлять ими, преумножать свои сбережения. К тому же это безопасно, я уверенна, что средства с карты моего ребёнка никто не сможет взять кроме неё. Однажды она нас спасла! Будучи в отпуске, в нашу квартиру забрались воры, и украли карту, которую мы оставили дома и попытались ею воспользоваться в магазине! В первую очередь мы об этом узнали по смс которое пришло на телефон ребёнка. Позвонив на горячую линию мы выяснили, что карта у посторонних людей. А так как они пытались расплатиться ею в магазине, то были зафиксированы на камерах кассы, были хорошо видны лица воров, в смс указаны были точное время, дата и номер терминала магазина, это помогло правоохранительным органам напасть на след преступников и их всех арестовали! Если бы не карта Юниора милиция наврядли нашла бы воров, а так они теперь ждут суда. А квартиру ограбили полностью... но благодаря Карте Юниора вещи были нам возвращены, потому что воры были очень быстро задержаны и не успели реализовать наши вещи! Эта карта-залог безопасности! Спасибо Приватбанку за качественную и подробную фиксацию всех движений по карте и оповещения по смс. Рекомендую задуматься всем родителям, которые хотят, чтобы их дети и их сбережения были защищены.

rate 4
95
Шевирьова Антоніна
27.04.2018 - 07:56

Здравствуйте!Пользуемся картой "Юниора" от ПриватБанка регулярно,очень удобно,ребенок не просит карманные деньги,а расплачивается картой и мне не накладно,потому,что с наличностью иногда возникают проблемы,а на карте есть и ребенок финансово грамотно развивается + вникает в современные технологии!

rate 4
96
Кучерява Ольга
05.06.2018 - 14:24

Коли я отримав Карту Юніора, я перестав хвилюватися за свої гроші, за те що я їх десь загублю чи в мене їх вкрадуть.Завдяки її мені відкрився прохід у електроні магазіни я можу чи росплачуватися нею чи зняти з неї готівку та скупитися на неї.Загалом я дуже радий що зробив цю картку.

rate 4
97
Струц Юлія
11.07.2018 - 18:11

Вже протягом чотирьох років я користуюсь карткою Юніора від Приват Банку . Картка є дуже зручною у використанні : саме нею я щоденно розраховуюсь в магазинах , аптеках тощо . Також великим плюсом є наявність функції "Скарбничка", завдяки якій з кожного платежу туди нараховується певна сума грошей (в залежності від того ,яку суму ви обрали ).Про цю картку можна говорити багато чого , на данний момент мінусів я не помітила . Тому , для тих хто вагається чи варто створювати для себе картку Юніора - можу впевнено рекомендувати її !

rate 4
98
Новосілецька Софія
23.02.2018 - 19:13

Всім привіт. Мені зараз 11років, я отримала свою картку Юніора в 9 років. Коли я розраховувалася в магазині. на мене з захватом дивилася продавець. Перші свої гроші я заробила працюючи в іноземній компанії, я заробила 2000 гривень. Коли я їх тримала в руках я була така рада. Я зрозуміла що мати гроші це так приємно.

rate 4
99
Міщанська Наталія
31.01.2018 - 10:27

Оформила карточку Юниора своим детям. Очень удобна в использовании. Всегда можно перевести через приложение деньги и знать на что ребенок их потратил. Удобна для пополнения мобильного и других платежей. Приучает ребенка к самостоятельности и умению правильно распределить деньги. Спасибо Приват Банку за карточку.

rate 4
100
Мустафин Олег
08.08.2018 - 13:14

Здравствуйте, меня зовут Олег. Карточка Юниора у меня уже почти год. С ней я ездил на множество экскурсий в другие города, и мне очень понравилось, что с ней я всегда уверен, что у меня не будет проблем с деньгами. Очень быстро можно расплатится и никаких проблем не возникает. Еще меня приглашали на курсы финансовой грамотности и я могу участвовать в разных акциях. Я очень хочу победить в них.

rate 4

Поширені питання

 
 
 
 
 
 
 

1. Загальні положення.
1.1. Організатором конкурсу під умовною назвою «Є Карта Юніора - є 5000 гривень» (далі – «Конкурс») є ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (далі – «Організатор Конкурсу»). Юридична адреса: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, 01001, Україна.
1.2. Строки та територія проведення Конкурсу:
1.2.1. Конкурс триває з 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 р.
1.2.2. Умови та строки проведення Конкурсу може бути змінено шляхом внесення змін у ці правила.
1.3. Учасники не можуть вимагати будь-якої компенсації в разі зміни цих правил.
1.4. Конкурс проводиться на території України.
1.5. Учасником Конкурсу є фізична особа, яка є держателем Картки Юніора або одним із батьків держателя Картки Юніора, а також:
- авторизувалася за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишила відгук про використання Картки Юніора;
- зробила репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку в соціальній мережі Facebook.
1.6. Усі зібрані відгуки в рамках цього Конкурсу Організатор конкурсу може використовувати в рекламних цілях:
- для залучення нових клієнтів – у комунікаціях з ними;
- для розміщення на сайті ЮніорБанку: https://juniorbank.com.ua/
- як контент на сторінці ЮніорБанку на Facebook: https://www.facebook.com/uniorbankua/ тощо.

2. Призовий фонд Конкурсу.
2.1. Призовим фондом Конкурсу є:
оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 500 гривень (8 призів);
- 1 000 гривень (1 приз).
Сумарний призовий фонд за квартал становить 10 000 гривень.
Загальна кількість переможців у кварталі: 10 чоловік.
2.2. Порядок визначення переможців.
2.2.1. Головний переможець визначається за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед 100 учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали максимальну кількість реакцій.
2.2.2. 8 переможців, які отримають по 500 гривень, визначаються за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед усіх учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали хоча б одну відмітку.
2.2.3. 1 000 гривень отримає 1 переможець, відгук якого зібрав найбільшу кількість реакцій.
2.3. Підрахунок загальної суми реакцій.
Під час підрахунку загальної суми реакцій враховуються:
- кількість відміток «Подобається» URL учасника Конкурсу;
- кількість репостів URL учасника Конкурсу (включаючи копіювання та вставку посилання на Facebook);
- кількість відміток «Подобається» і коментарів до публікацій на Facebook, що присвячені URL учасника Конкурсу.
2.4. Приз не можна отримати грошима.
2.5 Учасник може виграти в цьому Конкурсі лише один раз.
2.6. Якщо виграє малолітня/неповнолітня фізична особа (далі – «дитина»), то приз отримає один із батьків (опікунів дитини), який представляє інтереси дитини.
2.7. Розіграш проходить раз на три місяці до припинення Конкурсу Організатором Конкурсу.
2.8. Отримання призу здійснюється шляхом оплати навчання або оплати товару за вибором переможця. Переможець надає Організатору Конкурсу рахунок на оплату навчання або товару в строк 2 місяці з моменту повідомлення Організатором конкурсу про перемогу. При цьому товар або послуги навчання повинні споживатися дитиною – держателем Картки Юніора, повинні бути призначені для дитини відповідного віку та не суперечити законодавству України. В іншому випадку Організатор Конкурсу залишає за собою право відмовити в оплаті такого призу, що не відповідає умовам цих правил.
2.9. Наданий на оплату рахунок сплачується протягом 60 робочих днів з моменту його надання Організатору Конкурсу.
2.10. Вартість товару або послуг навчання не можуть перевищувати вартості призу. Якщо вартість товару або послуг навчання нижча за розмір призу, така різниця не виплачується.
2.11. Сторони підписують акт про отримання призу в строк 20 днів з моменту оплати товару, послуг навчання.

3. Учасники Конкурсу.
3.1. У Конкурсі можуть брати участь фізичні особи, зазначені в п. 1.5 цих правил.
3.2. У Конкурсі можуть також брати участь співробітники ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», а також їхні діти за умови, якщо вони відповідають вимогам п. 3.1 цих правил.
3.3. Учасник Конкурсу обов’язково має бути підписником групи ЮніорБанку https://www.facebook.com/uniorbankua/ на facebook.
3.4. Учасник Конкурсу, який не дотримувався цих правил, вважається таким, що втратив статус учасника конкурсу й не має права на одержання від Організатора будь-якого призу або компенсації.

4. Зміст і умови конкурсу, порядок розіграшу та отримання подарунка.
4.1. У конкурсі мають право брати участь особи, які відповідають вимогам, зазначеним у п. 3.1–3.4 цих правил, які в період проведення Конкурсу, що визначений у пп. 1.2.1 правил, виконали такі дії:
- авторизувалися за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишили відгук про використання Картки Юніора;
- зробили репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку у соціальній мережі Facebook.
4.1.1. Виконання учасником п. 4.1 цих правил свідчить про його згоду з умовами та правилами Конкурсу.
4.2. Усі відгуки повинні бути унікальними. Тексти, скопійовані з будь-яких сайтів і ресурсів, до участі в Акції не допускаються.
4.3. Не допускаються до участі короткі, беззмістовні й малоінформативні відгуки.
4.4. У відгуках беруться до уваги креативність та творчість. Учасники можуть надіслати відгуки у вигляді вірша, переробленої пісні або невеликого оповідання.
4.5. Вимоги до текстових відгуків.
Відгуки мають бути:
- конкретними;
- про особистий досвід використання Картки Юніора – не можна посилатися на досвід друзів або знайомих;
- корисними:
а) якщо це відгук батьків/опікунів, необхідно розповісти про те, як ухвалювалося рішення відкрити дитині Картку Юніора, які існували побоювання, для чого дитина її використовує зараз, що змінилося з появою в дитини Картки Юніора тощо;
б) якщо це відгук дитини – де та як дитина використовує картку, у яких ситуаціях вона їй допомагає тощо.
4.6. Вимоги до відеовідгуків:
- відео має бути технічно якісним;
- згадування учасника про особистий досвід використання Картки Юніора голосом;
- тривалість – 3–5 хвилин;
- відео повинно бути озвученим;
- відео не повинно бути образливим, непристойним чи таким, що викликає заперечення або суперечить законодавству.
4.7. Усі відгуки учасників Конкурсу перед появою на сайті 5000hryven.pb.ua проходять модерацію Організатором Конкурсу.
4.8. У будь-якому разі Організатор залишає за собою право відмовити в розміщенні/видалити будь який відгук (як текстовий, так і відео) без попереднього повідомлення учасника та пояснення причин.
4.9. Учасники Конкурсу гарантують, що їхні відгуки не порушують авторських прав, прав власності або інших суміжних прав третіх осіб.
4.10. Учасники Конкурсу гарантують, що вони є авторами та володіють усіма необхідними авторськими й суміжними правами на відгуки.

5. Порядок повідомлення переможців.
5.1. Переможці визначаються раз на три місяці (раз у квартал).
5.2. Переможцем учасник може стати лише один раз.
5.3. Переможці не мають права на отримання грошового або іншого еквівалента призу, лише на товар або послугу в рамках виграної суми коштів.
5.4. З моменту передачі Переможцю призу Організатор Конкурсу не несе відповідальності за його подальше використання або будь-які наслідки використання або невикористання призу.
5.5. Перелік переможців публікується не пізніше ніж 14 днів з моменту розіграшу.
5.6. Організатор Конкурсу самостійно сповіщає переможців.
5.7. Якщо Організатор Конкурсу не може з технічних причин або через надання недостовірних контактних даних зв’язатися з переможцем (і той сам не виходить на зв’язок) або переможець відмовився від призу, Організатор визначає іншого переможця.

6. Інші умови Конкурсу.
6.1. Беручи участь у Конкурсі, учасник підтверджує, що він згоден з цими правилами, які розміщені на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua. У разі виникнення додаткових умов та змін щодо проведення Конкурсу Організатор Конкурсу публікує такі зміни та нові умови проведення Конкурсу в мережі Інтернет на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
Більш пізня редакція цих правил буде мати пріоритетну силу. У разі припинення конкурсу Заcновник Конкурсу опубліковує відповідне повідомлення на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.2. Організатор Конкурсу є податковим агентом з отримання призів учасниками конкурсу.
6.3. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими правилами, остаточне рішення ухвалюється Організатором Конкурсу згідно з вимогами чинного законодавства України. Рішення Організатора Конкурсу є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Конкурсу є остаточними й не підлягають перегляду.
6.4. Організатор Конкурсу залишає за собою право змінити ці правила, а також призупинити або скасувати Конкурс у будь-який час і з будь-якої причини без попереднього повідомлення.
6.5. Інформування щодо правил та умов Конкурсу здійснюється за допомогою анонсування та розміщення офіційних правил та умов на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.6. Учасник Конкурсу не має права передати/поступитися своїм правом на приз третій особі, якщо інше не буде передбачено цими правилами.
6.7. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим надає свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, зокрема на використання завантаженої фотографії та/або імені (псевдоніма) чи прізвища учасника, шляхом публікації в мережі Інтернет та на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua та інших веб-ресурсах Організатора Конкурсу, без будь-яких обмежень за часом та способом використання. Таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу та будь-якою третьою особою.
6.8. Цей Конкурс не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу й не є азартною грою.

7. Персональні дані.
7.1. Для проведення цього Конкурсу (у т. ч. й для отримання призу) учасник має надати Організатору Конкурсу інформацію (у т. ч. особисту інформацію), визначену цими правилами. Фактом участі в конкурсі учасник підтверджує правильність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це визначено правилами.
7.2. Особисті дані зберігаються та опрацьовуються з метою реалізації статутної господарської діяльності Організатора Конкурсу. Збір інформації згідно з п. 7.1 також дозволить Організатору Конкурсу якнайшвидше передати призи переможцям, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
7.3. Організатор Конкурсу під час збору та подальшого використання отриманої інформації буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України про захист персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації та надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави й у порядку, що визначений чинним законодавством України. Організатор має право на передачу персональних даних учасників своїм партнерам у рекламних цілях із дотриманням вимог, зазначених у положеннях Закону України «Про захист персональних даних».
7.4. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, методами, що не порушують чинне законодавство України, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю, фото і текстового матеріалу або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, у т. ч. право публікації (у т. ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у мережі Інтернет, інтерв’ю ЗМІ, у випадку отримання призу, а також для надсилання (передачі) інформації, повідомлень (у т. ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Таке використання (передача) жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та в розумінні ч. 1. ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297 від 01.06.2010 р. зі змінами та доповненнями.
7.5. Відповідно до вимог ст. 1150 Цивільного кодексу України Конкурс оголошується публічно через сайт 5000hryven.pb.ua.

8. Відповідальність
8.1. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у т. ч. інформації щодо контактів з ними та електронної адреси).
8.2. Учасники самостійно несуть відповідальність, якщо завантажені ними матеріали порушують авторські права, права власності або інші суміжні права третіх осіб, та підтверджують, що є єдиними та виключними власниками таких матеріалів, а також гарантують, що не будуть надавати матеріал, який порушує умови цих правил.
8.3. Учасник розуміє та приймає на себе всю відповідальність та можливий ризик будь-якого роду, що може виникнути у зв’язку із порушенням умов, викладених у цих правилах.
8.4. Учасники погоджуються, що Організатор Конкурсу, його посадові особи, керівництво, співробітники, представники й агенти не несуть відповідальності та звільняються від будь-яких претензій у разі збитків або будь-якого роду витрат, понесених частково або повністю, прямо або опосередковано в результаті прийняття, розпорядження, використання або невикористання призу та/або участі в Конкурсі, і не вступають в будь-які суперечки, що виникли у зв’язку із цим.
8.5. Організатор Конкурсу не несе відповідальності у разі настання таких форс-мажорних обставин: стихійне лихо; пожежа; повінь; військові дії будь-якого характеру; блокада; суттєві зміни в законодавстві, що діють на території проведення Конкурсу; інші непідвладні контролю з боку Організатора Конкурсу обставини.
8.6. Відповідальність Організатора Конкурсу не виходить за межі вартості подарунків, зазначених у цих правилах.
8.7. Учасник конкурсу самостійно несе відповідальність за своєчасну оплату рахунку за товар, послуги навчання.

9. Застереження.
9.1. Учасник підтверджує, що на додачу до умов цих правил він/вона ознайомлений(-а) з умовами використання та іншими угодами/правилами, на які є посилання в цій угоді, та погоджується з викладеними в них умовами.
9.2. Приймаючи умови цих правил, учасник підтверджує, що він/вона прочитав(-ла) і зрозумів(-ла) всі умови цих правил та всі інші нижчеперелічені супутні угоди/правила, розміщені на веб-сайті 5000hryven.pb.ua, і приймає всі умови й положення зазначених угод/правил.
9.3. Якщо учасник не згоден з умовами та положеннями одного чи декількох вищенаведених документів, він повинен відмовитись від участі в Конкурсі

Діліться враженнями

Обговорюйте і розповідайте друзям про акцію «Є Картка Юніора - є 5000 гривень» в соціальних мережах. Висловлюйте свої коментарі та пропозиції.