Мови

Є Картка Юніора - є 5000 гривень

з 11 грудня 2017 до 11 грудня 2018

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Кількість учасників вже досягла
2 714
осіб
Зареєструйтесь і Ви:

Міняємо 5 000 гривень та інші призи на ваш відгук про використання Картки Юніора

Залишити відгук про Картку Юніора

Хто може брати участь у конкурсі?
Учасником конкурсу може бути дитина – власник Картки Юніора або її батьки.

Як взяти участь у конкурсі?
1. Авторизуватися на сторінці конкурсу за допомогою номера телефону (одного з батьків або дитини).
2. Залишити відгук про використання Картки Юніора (текстом або відео).
3. Після модерациї відгука зробити його репост на свою сторінку в соціальній мережі facebook

Які призи в конкурсі «Є Картка Юніора – є 5 000 гривень»?
Призовим фондом конкурсу є оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 1 000 гривень (1 приз).
- 500 гривень (8 призів).

Хочете, щоб дитина вивчала англійську, займалася танцями, вивчила програмування або пройшла курс робототехніки?
Отримати 5 000 гривень для цього простіше, ніж ви думаєте.

З 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 року залишайте відгук на сайті конкурсу та отримайте шанс виграти за нього 5 000 гривень та інші призи.

Картка Юніора - це перша банківська картка для школярів від 6 до 17 років.
Це перший крок до фінансової грамотності вашої дитини!
Поки інші платять, вам доступні індивідуальні умови навчання дітей з ЮніорБанком

З Карткою Юніора дитина зможе:
- навчитися в БізнесШколі, де викладають топ-менеджери ПриватБанку,
- відвідати екскурсію в відділення банку,
- побувати в квест-кімнаті "Загублені в банку".

Замовити її можна прямо зараз за посиланням або оформити з дитиною в найближчому відділенні ПриватБанку.
Для оформлення Картки Юніора досить мати із собою:
- свідоцтво про народження дитини (якщо дитині ще немає 14 років);
- свідоцтво про народження та ІПН дитини (якщо дитині 14–15 років);
- паспорт та ІПН дитини (якщо дитині 16–17 років).

Новини, фотозвіти, статті та конкурси - в групі ЮніораБанку на Facebook. Підпишіться зараз, щоб нічого не упустити.

Поділіться досвідом використання Картки Юніора та отримайте шанс виграти 5 000 гривень та інші подарунки для своєї дитини.

Всі відгуки наших клієнтів про Картку Юніора

Демяненко Дар'я
23.02.2018 - 21:43

Мне очень нравится эта карта потому что,с её помощью я оплачиваю покупки и снимаю деньги в любом банкомате ПриватБанка. Деньги всегда у меня под рукой.Я научилась пользоваться банковскими услугами благодаря этой карте.С помощью её я могу оплачивать товары и получать за них бонусы.Всем рекомендую)

Болатова Ася
23.02.2018 - 21:27

Оформила своему сыну карточку юниора пару лет назад. Сыну нравится, и мне легче контролировать его расходы, можно поставить лимит транзакций за день - очень удобно. Нельзя не упомянуть про приложение - ничего лишнего, удобно и красиво. Советую всем оформить карту бетона своим детям!

Дерев'янко Софія
23.02.2018 - 19:18

Чудовий спосіб заощаджувати кошти для навчання,власні потреби та будь які послуги. З карткою Юніора мої батьки отримують інформацію чи я потрапила до гуртожитку і навпаки до навчання. Маючи у руках свою особисту картку я відчула себе вже дорослою і самостійною,гордою, маючи власні кошти. А це є запорукою впевненості у дорослому житті, набуваючи досвіду в роботі банківської системи.

Новосілецька Софія
23.02.2018 - 19:13

Всім привіт. Мені зараз 11років, я отримала свою картку Юніора в 9 років. Коли я розраховувалася в магазині. на мене з захватом дивилася продавець. Перші свої гроші я заробила працюючи в іноземній компанії, я заробила 2000 гривень. Коли я їх тримала в руках я була така рада. Я зрозуміла що мати гроші це так приємно.

Тиняний Іван
23.02.2018 - 18:11

Родители оформили мне карту юниора и это стало шикарным выходом из многих неудобных ситуаций например случалось часто что в попыхах утренних сборов мама забывала дать мне деньги на проезд или на школьный обед приходилось идти пешком а школа находиться не близко .Теперь все просто -со мной всегда карта юниора на которую в любую секунду из любой точки родители могут перечислить необходимую сумму денег.И главное что я сам учусь распоряжаться своими финансами

Гренчук Василь
23.02.2018 - 17:30

Ця картка допомагає мені дивитись які мій син робить витрати я можу легко іх контролювати тамі син ніколи не. загубить гроші я радий шо стаорили картки для дітей моя дитина тепер може непросити в мене гроші а поосе перевести на картку гроші моя дит на в беспеці від крадіжок тому це дуже потрібна та гарнп річ для дітей

Подолян Володимир
23.02.2018 - 17:11

Мені дуже подобається користуватись карткою юніор віл банку приватбанк дуже зручний спосіб використання та дуже кльовий та креативний дезай легко відновити у разі загуби, я дуже радий що користуюсь саме такою прекрасною карткою від найкращого банка України ПриватБанк. Хай і надалі робота буде такою ж щвидкою та зручною як заіжди а краще щоб були нові інновації та досягнення.

Шуваєв Георгій
23.02.2018 - 16:26

Я счастлив что, имею Юниор карту, очень комфортно пользоваться и главное просто, научился пользоваться благодаря ей, легко расплачиваться, пополнять и делать любые операции. :)

Азізов Назар-Алі
23.02.2018 - 14:51

Я завжди хотів працювати інженером в НАСА, і для навчання потрібно мати гроші. Мені друзі розповіли про картку Юніор, і я зрозумів, що за допомогою неї я зможу назбирати гроші. Карткою я вже користуюсь декілька місяців, навчився користуватись їхньою програмою- Privat24. Це набагато зручніше, ніж розплачуватися готівкою

Сауляк Оксана
23.02.2018 - 14:50

Когда мне предложили оформить карту для ребенка, мне,если честно,не совсем понятно было зачем карта ребенка? Но поразмыслив я согласилась.Сейчас я очень довольна и жалею, что не сделала этого раньше.Ведь ребенок растет,привыкает к самостоятельности, а лучшего контроля как денежные средства поискать трудно,тем более ,Когда всё выписки по расходам детской карты приходят к тебе на телефон.Вообщем хотелось бы поблагодарить банк за эту возможность

Сторінки

Рейтинг

1
Малевич Сергій
31.01.2018 - 20:23

Доброго дня! Я з нетерпінням чекав, коли отримаю свою власну картку Юніора. З нею я зміг успішно проводити банківські операції, безготівково розраховуватись у магазинах. Це набагато зручніше замість купи дрібних купюр носити з собою компактну картку Юніора. Також мені було зручно використовувати цю картку за кордоном - адже не потрібно йти у пункт обміну валют, гроші на картці автоматично перераховуються по курсу ПриватБанку. І головне, я потрапив у Бізнес-школу ЮніорБанку, де зміг навчитися правильно користуватися своїми фінансами! Дякую ПриватБанку за таку чудову можливість - відчути себе дорослим!

rate 251
2
Дуброва Євгенія
30.01.2018 - 19:32

Карта юниора у дочки с 6 лет, сейчас ей почти 12 лет и она многому научилась с этой картой. Самостоятельно снимать деньги ,совершать покупки.С картой юниор мой ребенок в безопасности так как наличных денег у нее нет и забияки старшеклассники не смогут отнять деньги. Дочь может купить себе что нибудь просто расчитавшись картой . Если дочери понадобиться деньги, а насчету нет , то я через приложения ПРИВАТ 24 ложу на счет. Так же я могу просматривать траты ребенка. А еще с картой ребенок может откладывать себе денежку на копилку. Спасибо приват банку . Ребенок чуствует себя очень взрослым.

rate 132
3
Алфьорова Юлія
04.02.2018 - 11:00

Добрый день! Являясь клиентом Привата и большим приверженцем приват-банкинга, который на 99% облегчил и упростил все бытовые проблемы, связанные с коммунальными платежами, переводами, пополнением счетов, покупкой билетов и прочими нужными функциями и бонусами, оформили сыну карту Юниора незамедлительно, только узнав о ней. В результате получили массу плюсов и преимуществ: 1) воспитание и получение азов финансовой грамотности у подростка; 2) полный контроль родителей за тратами ребенка; 3) овладение подростком навыками пользования интернет-банкинга: теперь сам оплачивает свой телефон и, как студент ВУЗа с этого года, оплачивает со своего счета стоимость проживания в общежитии, берет билеты на поезд на каникулах; 4) пополнение карты Юниора моментальное и с моей дебетовой карты бесплатное; 5) в основном сын использует безнал, но огромное количество приватовских терминалов везде дает возможность при необходимости обналичить собственные средства с минимальной комиссией; 6) плюс приятные бонусы для сына: ему открыта кредитная линия и он, подключив функцию копилки, теперь собирает средства на покупку очередного желанного гаджета. Всем рекомендую сотрудничество с Приватом. Становитесь клиентами самого продвинутого по сервису в Украине банка. Оформляйте детям карту Юниора. 100% не пожалеете!

rate 82
4
Добровольська Тетяна
21.02.2018 - 16:07

Работаю в Банке более 13 лет. И как только появилась карта Юниора, я всегда мечтала оформить ее..... но у меня на тот момент еще не было деток. Когда родилась дочь, я все внутренне "торопила " время....,ну когда же….. И вот нам в 2017 исполнилось 6 лет. Как же долго мы ждали этого момента.... Сразу же мы приехали в Банк и оформили этот долгожданный атрибут. У ребенка не было придела от радости, а маме больше ничего и не нужно, только бы ребенок был счастлив. Я получаю все смс о тратах. Когда я на работе, ребенок гуляет с бабушкой, бывает такое, что у них заканчиваются деньги, ия всегда могу пополнить карту (где бы я не находилась), или дочка желает что-то купить самостоятельно. Она с гордостью достает свою карту и рассчитывается на кассе. (Очень не любит , когда подсматривают за ней во время ввода пин-кода)))) У нее есть приложение "Копилочка", там она собирает денежку на собачку..... Каждый день следить за начислением % )))). Я радуюсь, когда вижу, что мой ребенок финансово и социально развивается. Я вижу, как она учится контролировать свои расходы и накопления. Спасибо создателю данного проекта.

rate 82
5
Фалаштинський Ілля
16.12.2017 - 00:16

Про картку Юніора від ПриватБанку я дізнався 4 роки тому з рекламного банера в мережі Інтернет. Мене ця картка надзвичайно зацікавила і я одразу захотів її мати, я прочитав про її можливості і переваги та розповів мамі, мама погодилась мені її оформити. І наступного дня я вже мав першу в моєму житті справжню банківську платіжну картку! З цього дня моє життя дуже змінилося. В магазинах я почав розрахуватися своєю карткою Юніора і щоразу отримувати приємні бонуси за програмою "Бонус+". А це - дуже зручно і приємно :) Потім я зареєструвався в сучасному інноваційному інтернет-банку Приват24 та на порталі ЮніорБанку, щоб бути в курсі всіх подій, акцій і конкурсів. Через Приват24 я з легкістю поповнював свій телефон та телефони моїх рідних, оплачував комунальні платежі та послугу Інтернет. З Приват24 всі операції і транзакції здійснюються в декілька кліків і за декілька секунд! Спочатку я був дуже здивований і зацікавлений, але в подальшому я про все дізнався більш детально. Я почав вивчати банківські продукти (в т.ч. інші картки) та послуги з ресурсів ПриватБанку (сайти privatbank.ua та juniorbank.ua) і дізнався дуже багато нового, зокрема про кредити і депозити, про переваги Картки Універсальної та інших карток. Під час вивчення банківських продуктів мене зацікавила картка з індивідуальним дизайном. Я продумав її дизайн і замовив унікальну картку з доставкою додому через сайт ПриватБанку. Тобто в мене з'явилася ще 1 картка, яка була підв'язана до моєї основної картки Юніора. Це дуже класно! Коли мені було 10 років, я вирішив записатися в банківську Бізнес-Школу фінансової грамотності ЮніорБанку в місті Умань, що на Черкащині і не пожалкував про це! Я дізнався дуже багато нового, засвоїв основи фінансової грамотності, ще більше занурився в банк, дізнався більше про Приват24 і закічив навчання в Бізнес-Школі найкраще серех усіх юніорів міста Умань! Я також відвідав екскурсії, бізнес-квест та квест-кімнату. А це дуже весело, захопливо і цікаво :) Також картка Юніора дуже часто мене виручала, зокрема кредитний ліміт (300 грн) допомагав мені, коли закінчились особисті кошти, але терміново необхідно щось купити. Отже, завдяки картці Юніора від ПриватБанку я отримав: - досвід дорослого життя - користування карткою: розрахунки карткою в торгових точках, поповнення картки і зняття готівки та ін., гарантію збереження моїх коштів, адже навіть якщо я загублю картку - то її можна заблокувати; - дізнався про банківські продукти і послуги, завдяки інтернет-ресурсам ПриватБанку, зміг легко здійснювати різноманітні операції (транзакції), навіть переказ грошей між картками - через інтернет-банк Приват24; - фінансову грамотність - завдяки Бізнес-Школі, тренінги якої є безкоштовними; - відкрив для себе можливості сучасного світу банку, відвідав екскурсії по банку, та підрозділам і відділенням банку, бізнес-квести, квест-кімнати - а це дуже весело, цікаво і захопливо!; - і саме головне я отримав - досвід і знання, які мені обов'язково знадобляться в майбутньому, адже я хочу стати банкіром! Я РЕКОМЕНДУЮ КАРТКУ ЮНІОРА ВСІМ ДІТЯМ!!!

rate 63
6
Назаренко Олег
09.02.2018 - 23:40

З оформленням картки Юніора від ПриватБанку,життя стало набагато простішим.Досить гарно пам'ятаю момент,коли батьки хотіли мені відкрити її,а я не бачив сенсу.Згодом через кілька днів після того як я став власником картки, моя думка докорінно змінилилася(безперечно на кращу сторону). Моє життя з цією картою стало значно простішим та зручнішим,ніж було до цього, адже мені не потрібно перейматися через те,щоб бодай не загубити гроші по дорозі до магазину чи чекати решти на касі. Картка збільшує можливості, тому що завдяки їй я можу з легкістю поповнити собі рахунок/інтернет,замовити товари навіть не виходячи з будинку.Я вдячний ПриватБанку за те,що покращують життя та роблять його зручнішим.Можливо в когось ще немає цієї картки,тому раджу якнайшвидше її оформити!)

rate 57
7
Бекетова Маргарита
10.01.2018 - 20:37

Моя донька, користується картою Юніор від Приват банку понад 3х років. На її думку, це дуже зручний спосіб зробити необхідну оплату, практично в будь-якій торгівельній і розважальній (кінотеатр чи кав'ярня). До того ж, існуючий зворотній зв'язок, важливий для батьківского моніторингу, щодо витрачених коштів і місця знаходження дитини. Слід зауважити, що за весь час користування картою Юніор у нас не виникло ніяких проблем. Колективу Приват банку бажаємо економічних досягнень, примноження кращих міжнаррдних традицій, а також вдалих проектів для найкращого забезпечення населення у сфері банківських послуг і надійних партнерів у бізнесі. З повагою, Ваші клієнти.

rate 33
8
Федчик Олександр
06.02.2018 - 12:46

Доброго дня! Про картку Юніора я почув 4 роки тому. Я дуже сильно захотів її мати. Але мама чомусь категорично була проти. Я її дуже часто вмовляв. Тоді мама не витримала і дала згоду, але сказала, що "вона не знає" де знаходиться відділення Приват банку. І одного сонячного ранку я взяв маму за руку і привів у відділення. ( До речі, по дорозі вона все ще чинила опір). Коли ми зайшли у відділення, нас зустріли дві тьоті-працівниці із щирими посмішками і запросили до себе. Бачу моя мама вже присідає на стілець. (Ну думаю вже ми разом маму переможемо). Працівники банку доступно все нам пояснили і... Я отримав того дня картку! Завдяки картці я багато чому навчився. З нею дуже зручно і безпечно робити покупки в інтернеті та в магазинах. Тим більше нараховуються БОНУСИ! Ще я користуюся послугою Регулярні платежі і банк автоматично без комісії поповнює мобільного телефона. Також дуже зручно накопичувати кошти за допомогою сервісу Скарбничка.

rate 31
9
Середа Матвій
17.12.2017 - 16:24

Мені 6 рочків. Я навчаюсь в 1-В класі. В мене є карта Юніора, бо я командир класу (карта має гарний номер, як на крутій машині), а ще ми в школі розраховуємось карткою. Я в першому класі, а вже майже банкір! Карта моя - це початок мого майбутнього. В нашому класі всі банкіри. Всі мають картки. Ми круті, бо ми Юніори!

rate 29
10
Міщенко Влада
30.01.2018 - 20:35

Про Карту Юніора мої батьки та я дізналися коли в школу завітав представник банку. Цікаві розповіді та великий функціонал карти звичайно зацікавив, тому негаючи часу я з батьками завітали до найблищого відділення ПриватБанку. Відразу вразила швидкість обслуговування та видачі карти. Також батьки скористалися майже всіма можливими функціями карти та відразу встановили ліміт витрат. Користуючись картою третій рік можу сказати, що навчилася контролювати свої особисті гроші, а також з функцією "Скарбничка" назбирала свою першу кругленьку суму. Я можу повністю рекомендувати Карту Юніора тому,що: -карта навчає контролювати свої власні кошти; -з раннього віку (а саме з 6 років) ознайомлює дитину з елементарними знаннями сучасних технологій банківської сфері; -батьки можуть повністю контролювати витрати своєї дитини та магазини в яких вона робить свої покупки; -дитина може відкрити свій перший депозит ("СКАРБНИЧКА" під 11% річних), поставити собі ціль та накопити на неї грошей. А на останок можу сказати, що власники Карти Юніора мають декілька приємних бонусів, а саме: відвідування школи фінансової грамотності, відвідування квесту та екскурсій - І ВСЕ ЦЕ БЕЗКОШТОВНО! Я сподіваюсь на те, що інформація мого коментара буде важливою для тих, хто вагається, або ще не має дитячої карти ПриватБанку!

rate 22
11
Журба Максим
21.02.2018 - 20:29

Я папа троих детей. Оформил карту двум старшим дочерям и могу сказать следующее: Когда оформил дочке карту Юниора, Она помчалась в магазин быстрее метеора. Не страшно деньги из кармана потерять, Лишь только карту надо пополнять. И ждут дочурки чудо-смс, Приват24-мир чудес. Нас увлекает бизнес-школа Юниора, С ней светит в жизни нам зелёный светофора. Вот третяя дочурка подрастет, И в ПриватБанк за картой Юниор пойдет. У нас большая дружная семья, Мы с картой Юниора лучшие друзья.

rate 20
12
Габрук Всєволод
19.02.2018 - 20:23

Привіт, мені 13 років. Картка Юніора у мене вже 3 роки. Ця карта відкриває можливості для навчання новому у бізнес школі, самостійно керувати своїми коштами та розподіляти бюджет. Вперше, я її самостійно використав за кордоном в 10 років - це було круто, мене переповнювала гордість. Свої кишенькові я кладу на карту-це дає мені змогу зайвий раз не витрачати на розваги, солодощі та інші смаколики. Окрім цього, батьки можуть контролювати мої транзакції, тому я не можу дозволити собі лишнього й шкідливого. Так це не подорослому, але завдяки цьому є можливість вберегти себе від шкідливої їжі, лишніх витрат та підготуватися до дорослого самостійного життя. Завдяки картці Юніора я мав можливість долучитися до цікавої бізнес школи, квестів та різноманітних конкурсів. Раджу всім використовувати картку Юніора і відчути себе трішечки дорослим та самостійним!!!

rate 16
13
Козаченко Денис
23.01.2018 - 17:44

Що я можу сказати, отримавши картку Юніора ПриватБанку у свої одинадцять років перед мною відкрились двері до фінансової грамотності та навіть фінансової незалежності. Відвідуючи Бізнес школу мені подобається поєднання навчання та практичних завдань де я навчився поповнювати картку, розраховуватись нею та найбільше мене зацікавив додаток Скарбничка, який допомагає мені накопичувати кошти для здійснення своєї мрії. Дякую ПриватБанку за те, що він надає можливість дітям фінансово розвиватись.

rate 13
14
Алексєєв Іван
21.02.2018 - 16:39

Ще декілька років тому почали привчати сина до користування грішми. Спершу монети, потім банкноти. З осені він попросив нас купити йому долари за ті кошти, які від назбирав. Але я був здивований та радий, коли одного ранку він попросив мене відкрити йому карту. Ми не зволікаючи зателефонували банкіру та поїхали оформляти її. Зараз він ходить в магазини тільки, де можна розрахуватись картою) А до всього ж ще й отримав карту Вознесенця, так взагалі модний) Дякуємо Приват Банку за таку можливість та сподіваємось, що наша співпраця тільки розпочинається!

rate 12
15
Дяденко Олександра
04.01.2018 - 19:07

Мені подобається користуватися Юніор карткою від Приватбанку тому, що по-перше для мене це зручно, картка займає мало місця і я можу за допомогою неї виконати безліч функцій в будь-який час, наприклад: оплати за покупки в магазині, заплатити за проїзд в транспорті і поповнити рахунок на телефоні. По-друге це досить модно, молодіжно і сучасно. Потрібно переходити на сучасні технології і йти в ногу з часом. Завдяки Юніор картці я можу приймати участь в цікавих конкурсах та отримувати приємні призи. Мені та моїм друзям дуже подобається, що для дітей є окремі банківські картки і ми можемо користуватися ними в повсякденному житті.

rate 11
16
Бруснік Кіра
17.12.2017 - 11:11

Щойно мені виповнилося 6 років, мама повела мене до Банку і ми оформила карту Юніора. Тепер я можу, як доросла, купувати мої улюблені цукерки и шоколад в магазині по карті. На касі продавці дуже дивуються, коли я сама вводжу ПІН-код ))) І ще мама пообіцяла записати мене на екскурсію в Банк! Це буде дуже цікаво! Також я вже зареєстрована в Приват24 і маю Скарбничку. Моя мама завжди хоче найкращого для мене, вона працює в Приватбанку і знає - це НАЙКРАЩІЙ банк!! Він турбується не тільки про дорослих клієнтів, а й про маленьких !

rate 8
17
Гренчук Василь
23.02.2018 - 17:30

Ця картка допомагає мені дивитись які мій син робить витрати я можу легко іх контролювати тамі син ніколи не. загубить гроші я радий шо стаорили картки для дітей моя дитина тепер може непросити в мене гроші а поосе перевести на картку гроші моя дит на в беспеці від крадіжок тому це дуже потрібна та гарнп річ для дітей

rate 7
18
Дюков Руслан
14.12.2017 - 22:10

Карту Юниора мне оформила мама в 6 лет. Первое впечатление от карты было позитивное, потому что при получении карты, меня с ней сфотографировали и я был стильный, в костюме и с картой, как директор Банка. Процедура установки пин-кода тоже не оставила меня равнодушным, очень понравилось. Молчу уже про пополнение карты через терминал самообслуживания на 50 грн, которые мне мама разрешила потратить на игрушки в магазине "Колобок" и получить бонус за покупку. Чаще всего я использую карту именно в этом магазине, а также в школьной столовой. Особенно удобно платить картой в школе, когда родители звонят мне и просят, чтоб я принёс булочек со школы. Они мне просто пополняют карту на 25 грн и ждут вкусняшек! Спасибо Приватбанк, что позаботились о детях !!!!

rate 7
19
Андрієнко Андрій
21.02.2018 - 16:04

Очень и очень удобно,не потратит больше чем установленный лимит,полный контроль расходов,а самое главное это то что ребенок чувствует свою самостоятельность в финансовом вопросе!!!Карта обучает ребенка, как разумно тратить свои деньги и пользоваться новыми технологиями.Так же не сможет потерять наличные как это иногда бывало,а при утере карты деньги сохранятся,а карту можно восстановить.

rate 7
20
Веселов Ігор
29.12.2017 - 00:20

Сьогодні виповнюється рівно 5 років, як мій син користується Карткою Юніора від Приватбанку. Спочатку це було як гра, надалі картка стала кишеньковими грошима, використовується як заохочення або для подарунків, тепер Микита сам сплачує онлайн-ігри в інтернеті. Плануємо записатись в Бізнес-школу

rate 7
21
Середа Лариса
14.12.2017 - 15:20

Дуже чудово що в приваті є можливість оформлення дитині банківської карти. Для мене особисто є зручним, те що навіть знаходячись на відстані, за допомогою додатку можу перерахувани дитині кошти та бачити всі витрати. А дитина привчається бути самостійною і розпоряджатись власними коштами.

rate 7
22
Гуренко Юлія
13.01.2018 - 18:30

Сын, когда узнал, что есть такая карточку Юниора, сразу закомандовал её оформить. И вот уже год, как пользуется ею. Особенно удобна она в школе, когда не нужно выделять карманных наличных денег, а лишь не забывать вовремя пополнять счет на карточке. К тому же, с помощью сообщений на мобильный можно контролировать расходы и остаток. Я считаю - это удачный и полезный проект ПриватБанка для подрастающего поколения. Ждём новых проектов!

rate 7
23
Попільовська Світлана
21.02.2018 - 16:34

Картка Юніора від Приватбанку, на мою думку та на думку моєї доньки, є дуже зручною в користуванні. Донька часто розраховується карткою в магазинах та кафе. При подорожі у табір відпочинку вліку 2017 року моя дитина брала обмаль готівки із собою , але мала картку юніор- дуже зручно та безпечно! Дякуємо за відміннийсервіс!

rate 6
24
Войцех Вікторія
15.12.2017 - 11:01

Карту юниора оформила мне мама после прохождения экскурсии в Приватбанке.Мне очень нравиться ,что я могу финансово развиваться,самостоятельно оплачивать покупки с карты в торговых точках.Контролировать свои расходы и доходы через приложение приват24.Карта юниора -это супер современный помощник который всегда у меня под рукой!!!!!!!

rate 6
25
Мельниченко Олена
01.02.2018 - 14:04

Дуже зручна карта!!! Є можливість накопичувати грошові кошти для майбутнього своєї дитини. Зручно також використовувати, якщо дитина у від'їзді (на змаганнях або на відпочинку), дитина може самостійно поповнювати рахунок або розраховуватись за допомогою терміналу.Це дає змогу контролювати витрати як дитині, так і її батькам. Дякуєм Приватбанку за надану можливість.

rate 6
26
Козирев Станіслав
14.01.2018 - 17:26

Благодаря Карточке Юниора,я начал понимать систему ПриватБанка,научился ей пользоваться.Оплачивать стало очень легко. Например: в торговом центре можно просто провести карточкой в ​​специальной зоне, вести ПИН-код и купить продукты.Я постоянно куда-то езжу, мама давая мне карманные деньги, очень волновалась, чтобы я не потерял их. С появлением карточки она перестала волноваться из-за этого. Еще с помощью карточки, я могу самостоятельно пополнять себе телефон и заказать вещи из интернета.

rate 5
27
Коренюк Ірина
15.12.2017 - 00:42

Чудова можливість навчати дитину заощаджувати власні кошти та оплачувати будь- які послуги. З картою юніора донька навчилась зберігати кошти та накопичувати певну сумму на дійсно важливі покупки, а не витрачати бумажані невеличкі суми на якісь дрібнички.Навчання дітей фінансовій грамотності -це важливо.Перший крок у цьому -це ,звичайно, карта юніора

rate 5
28
Без'язична Олена
01.02.2018 - 10:27

Мой ребенок безумно счастлив был получить свою личную карту! Теперь он чувствует себя взрослым. При оформлении карты ребенку уделили максимум внимания, спасибо! Очень удобно, что ребенок теперь может сам копить деньги, и при необходимости оплачивать конфеты и вкусности своей картой. это мотивирует его более ответственно подходить к деньгам. Спасибо Приватбанку!

rate 4
29
Мартинюк Олексій
14.12.2017 - 11:42

Дуже цікаво зі сторони дивитись на вираз обличчя продавщиці, коли 9-річний покупець дає їй замість готівки картку. Пропали проблеми з отриманням решти, розмір якої продавці рахували дууууже приблизно. Переваг безліч - важко навіть всі перелічити: швидко поповнити мобільний, не вставаючи з робочого місця переказати дитині гроші на купівлю квитків на виставу чи кіно. І дитині теж подобається.

rate 4
30
Міщанська Наталія
31.01.2018 - 10:27

Оформила карточку Юниора своим детям. Очень удобна в использовании. Всегда можно перевести через приложение деньги и знать на что ребенок их потратил. Удобна для пополнения мобильного и других платежей. Приучает ребенка к самостоятельности и умению правильно распределить деньги. Спасибо Приват Банку за карточку.

rate 4
31
Поліщук Андрій
13.12.2017 - 16:52

Я практически не использую наличные деньги. Да и зачем? Ведь оплату по пластиковым картам принимают сейчас повсюду. Поэтому, как только ребенку исполнилось 6 лет, оформили и ему настоящую карту, как у мамы с папой. Первым делом он, конечно же, посетил McDonalds. Не могу даже передать с какой гордостью сын совершал первую в своей жизни оплату с карты. Сам. С помощью своей личной карты, как у взрослых. Как родителю, мне нравится то, что можно научить ребенка самостоятельно принимать решение, на что потратить карманные деньги. И что еще удобно, больше не надо спрашивать: «Сын, а на что ты тратишь деньги?». Теперь я в курсе всего :) Все траты ребенка видны в Приват24. Такой себе, неявный контроль.

rate 4
32
Карпенко Таїсія
15.12.2017 - 17:24

Карта Юниора-это прекрасный шанс для ребёнка идти в ногу со временем. Быть финансово грамотным, уметь контролировать свои средства, управлять ими, преумножать свои сбережения. К тому же это безопасно, я уверенна, что средства с карты моего ребёнка никто не сможет взять кроме неё. Однажды она нас спасла! Будучи в отпуске, в нашу квартиру забрались воры, и украли карту, которую мы оставили дома и попытались ею воспользоваться в магазине! В первую очередь мы об этом узнали по смс которое пришло на телефон ребёнка. Позвонив на горячую линию мы выяснили, что карта у посторонних людей. А так как они пытались расплатиться ею в магазине, то были зафиксированы на камерах кассы, были хорошо видны лица воров, в смс указаны были точное время, дата и номер терминала магазина, это помогло правоохранительным органам напасть на след преступников и их всех арестовали! Если бы не карта Юниора милиция наврядли нашла бы воров, а так они теперь ждут суда. А квартиру ограбили полностью... но благодаря Карте Юниора вещи были нам возвращены, потому что воры были очень быстро задержаны и не успели реализовать наши вещи! Эта карта-залог безопасности! Спасибо Приватбанку за качественную и подробную фиксацию всех движений по карте и оповещения по смс. Рекомендую задуматься всем родителям, которые хотят, чтобы их дети и их сбережения были защищены.

rate 4
33
Чмельова Софія
28.12.2017 - 12:21

Доброго времи суток!На двеннадцатилетие моей дочери Аделины решили преподнести подарок в виде ЮниорКарты. Моя дочь, конечно, почувствовала себя взрослей, она отлично знает, что такое наличный и безналичный расчет, дебет, кредит, программа лояльности, лимит средств, как пользоваться банкоматами и терминалами самообслуживания!Пользование картой Юниор от Приватбанка — это удобно, легко и просто. Я очень рада, что финансовая культура моего ребенка началась именно в Приватбанке с картой Юниор!Важно идти в ногу со временем, использовать новые технологии и каждый день строить свое финансовое будущее!С Приватбанк и картойЮниор— это реально. Карта Юниор Приватбанк— осознанный выбор подрастающего поколения и моя дочь тому пример. Успехов и процветания вам!

rate 3
34
Балаценко Ігор
02.02.2018 - 13:56

Що таке Карта Юніора-це перший фінансовий досвід дитини! Старший син користувався Картою Юніора до лютого 2018 року. Наразі він вже отримав дорослу карту для виплат Приватбанку. За весь час користування картою він відвідував школу фінансової грамоти, неодноразово з друзями та батьками грав у квест, та і в цілому отримав дуже корисний досвід користування банківським продуктом!!! А скоро і його меньший брат отримає Карту Юніора, в лютому 2018року!!! Так що Юніорбанк готуй нам нову Карту Юніора!!!

rate 3
35
Тевкун Олег
05.02.2018 - 11:50

Оформив для двох діток карту Юніора (Богдан-9 років, Анастасія - 15 років). Завдяки карткам Юніора, діти отримали досвід користуватись власними рахунками (накопичувати кошти, розумно витрачати). Крім того, запровадив систему мотивації для діток - оплата за гарні оцінки по завершенню чверті. Діти мають змогу отримати винагороду за гарне навчання. Діти активно залучились до данної системи мотивації. Я, як бвтько, маю змогу контролювати на що діти витрачають кошти. Дякую за отримані можливості! :)

rate 3
36
Грабова Олена
30.01.2018 - 17:14

Доброго дня усім. Картка юніора . Це чудова нагода навчити дитину правильно користуватись кишеньковими грошима . Раз на місяць переказувати дитині певну суму , а вона вже вирішує коли і на що їх витрачати . Моя донька дуже задоволена цією карткою .Дякую Приватбанку за таку можливість,

rate 3
37
Діденко Роман
22.12.2017 - 00:39

Привіт, мені 9 років. Картку Юніорбанку я оформив з своїм татом 1.5 років назад. Вона мене не раз виручала, коли невистачало готівки, головне щоб на касі був термінал. З цією карткою я ходжу до магазину, купую додому хліб, молоко або Пепсі. Я люблю брати участь у різних міроприємствах від Юніорбанку, там можна цікаво провести час та познайомитись з іншими дітьми, які теж мають картку Юніора. Бажаю всім моїм друзям теж отримати таку картку, бо це дуже зручно.

rate 3
38
Бако Оксана
31.01.2018 - 18:16

С оформлением Карты Юниор мой сын стал более ответственней в плане денег и покупок,научился пользоваться правда не сразу,но быстро)ему очень нравится,что не надо носить с собой деньги и бояться,чтоб не украли,да и в магазинах проще оплатить карточкой чем деньгами,тем более когда просят копейки).Сын доволен!

rate 3
39
Бузіна Тетяна
22.02.2018 - 12:48

Честно говоря, не знала что можно, оформлять в таком раннем возрасте.Спасибо что подсказали.Теперь могу быть спокойна насчёт денег.Могу контролировать все расходы ребенка!!Устанавливать лимит.А ребенку очень нравиться и хочет насобирать на поездку.Спасибо еще раз ПриватБанку, за Юниор карточку!!!!

rate 3
40
Бусигіна Анна
15.12.2017 - 12:21

О личной кредитной карточке сын мечтал уже давно. Но когда я узнала,что Прива банк предоставляет эту возможность,я конечно же отдала предпочтение именно этому банку. Так как считаю его надежным и удобным в своём приложении. И контролировать расходы, и пополнять средства с моей Карты на карту сына в приложении это удобно. Каточка Юниора ,как копилка для ребёнка. И дизайн яркий)) Спасибо!

rate 2
41
Бабич Татьяна
01.02.2018 - 23:06

Неперестаю убеждаться что ПриватБанк - лучший банк, вот ещё один из очень удобных его продуктов это карта Юниора. Ребёнок стремится к финансовой грамотности, узнает о новых терминах : комиссия банка, за что она бывает , как избежать этих трат, банки-партнеры, в чем преимущество, освоение работы в терминалах самообслуживания.... И конечно же очень удобно если на расстоянии нужно срочно передать ребёнку деньги, приват24 в этом помощник. Мгновенное смс информирование о совершении операции и др....Спасибо банку за такое удобство!!!

rate 2
42
Матюхіна Тетяна
23.02.2018 - 14:13

Ваш ребенок невнимательный и рассеянный ?? Может с легкостью потерять наличные, которые вы выделили ему на карманные расходы? С картой Юниора ваш ребенок почувствует себя максимально взрослым, а вы сможете контролировать все его расходы . Так же с легкостью в нужный момент можно пополнить карту, мобильный.

rate 2
43
Закревський Олександр
14.12.2017 - 16:53

Картка юніора-дуже гарна ідея, яку вже реалізували. Ти можеш купляти, бронювати, замовляти все, що хочеш, не виходячи зі свого будинку, або місця вашого перебування. Ти можеш носити велику суму грошей в кишені на картці, і не боятися, що вони пропадуть. Особисто я користуюся нею кожен день. Дуже крута штука!!!

rate 2
44
Ухалова Наталія
02.02.2018 - 18:44

Уже второй раз оформили сыну карту Юниора. Предложили оформить в банке при личном присутствии сына в течение 5-10 мин. Карта необходима ребенку ,чтобы чувствовать себя самостоятельным и уверенным в себе современным человеком. Карта дает много возможностей ребенку -это обучение в Бизнес -Школе, прохождение квест -комнаты"Затерянные в банке", мастер -классы, экскурсии в отделения банка , где познакомят с работой и расскажут, как стать настоящим банкиром. Пополнять карту Юниора мне очень удобно и легко - платежом со своей родительской карты, через терминал обслуживания или через Приват 24. Карта Юниора-отличная помощь родителям в воспитании подростающего поколения будущих независимых грамотных украинцев.

rate 2
45
Коваленко Олена
02.02.2018 - 23:02

Всім юніорівцям великий привіт!!!!!!!!! Картою син почав користуватися нещодавно, але вже відчув на собі всі її переваги :) - Тепер не потрібно довго стояти в черзі в шкільній їдальні та хвилюватися, що коштів не вистачить на десерт (за це вже похвилювалися батьки ;) Також син значно розширив "геграфію своїх покупок"- ми тільки встигаємо тепер читати фінансові звіти)))))))) Загалом дитина горда з того, що має свою особисту карту, тепер запитує чи можна буде нею розраховуватися за кордоном під час шкільних поїздок. ДЯКУЄМО ЗА ТАКУ ЧУДОВУ ТА КОРИСНУ ІДЕЮ)

rate 2
46
Балтянко Ольга
26.12.2017 - 11:42

Мой сын получил карту в 6 лет,был очень рад,почувствовал себя взрослым.Карта много раз выручала его и меня.Благодаря карте Юниора мой ребенок смог посетить квест комнату,школу юниоров и много других мероприятий.Спасибо Приват банку за возможности,которые они предоставляют нашим деткам.

rate 2
47
Гаращенко Гліб
26.12.2017 - 17:27

Открыл Юниор карту своему сыну Глебу в сем лет.Сейчас ему десять. Мой сын очень активный ребенок. Глеб увлекается спортивно-бальными танцами и в связи с этим часто ездит на различные конкурсы, соревнования, фестивали, кастинги. С картой Юниор я уверен, что он в какой-то мере, защищен от мошенников и карманников. Расплачиваясь картой он не рискует быть ограблен или подвержен нападению, так как у него нет наличных, а карточка злоумышлиникам редко интересна.В любой поездке моего сына за признанием и успехом, я всегда могу поддержать его финансово, сделав перевод на его карту Юниор. От имени нашей семьи ОГРОМНОЕ СПАСИБО ПриватБанку за Юниор карту!С картой Юниор мой сын Глеб чувствует себя уверенней, как далеко не был бы от своего дома.Он чувствует наше доверие совершая покупки и взрослое отношение к ниму за принятые решения.

rate 2
48
Комков Сергій
22.02.2018 - 02:50

Супер классно и удобно !!! Жалею об одном что раньше не оформил ее ребенку. Сам уже практически отвык от налички и проблем с разменными купюрами и мелочью. Главное чтобы на картах был баланс в плюсах. Теперь без проблем отправляю детей за покупками, а после сразу через Приват24 компенсирую затраты. Все операции как на ладони в приложении Приват24. Все отлично! Все супер!

rate 2
49
Болатова Ася
23.02.2018 - 21:27

Оформила своему сыну карточку юниора пару лет назад. Сыну нравится, и мне легче контролировать его расходы, можно поставить лимит транзакций за день - очень удобно. Нельзя не упомянуть про приложение - ничего лишнего, удобно и красиво. Советую всем оформить карту бетона своим детям!

rate 2
50
Скрипник Наталія
29.12.2017 - 16:54

Для меня как для мамы наличие карты юниор у сыночка очень удобная услуга. Ребенку 7 лет и с картой юниор он учиться быть самостоятельным и ответственным, сам совершает покупки когда возвращается со школы и бережно относиться к сохранности персональных данных. А мне как маме спокойно ведь я уверенная, что ребёнок не потеряет деньги и что не мало важно могу контролировать траты ребёнка.

rate 2
51
Назаренко Юлія
23.02.2018 - 12:08

Действительно очень удобно. Всегда есть возможность "перекинуть" денежку своему чадо. Сынуля стал более самостоятельным, помогает мне с покупками продуктов. Прихожу с работы поздно, а наши детки всегда вспоминают о том, что им надо что то купить в школу под вечер)))) Теперь практически всегда мы "выкручиваемся". В общем довольны)))

rate 2
52
Тульгук Наталя
14.12.2017 - 13:49

Я работаю в банке 10 лет. С первого дня в банке мой племянник очень заинтересовался местом моей работы и все время расспрашивал о продуктах банка , особенно ему было интересно когда я оплачивала покупки в магазине. И как только появилась возможность , он меня просто атаковал чтобы я сделал ему собственную карту. Сейчас карта - это его карманные деньги, он видит свою возможность на определенный период и сам определяет себе приоритеты. Очень любит быть в центре инноваций и не забывает лишний раз показать свою карту одноклассникам. Благодаря карте он считает себя очень стильным и продвинутым парнем. Сейчас ему 11 лет и о новинках банка он иногда знает лучше меня и ничто не доставляет ему большей радости чем прийти ко мне в отделении и посидеть рядом посмотреть как все происходит. Банкиром он может и не будет а вот хорошим программистом в банке очень даже может!!!!

rate 2
53
Дербеньов Костянтин
30.12.2017 - 07:43

Більше року тому оформив картку Юніора і молодшому синові. Дуже приємно бачити, як він самостійно розпоряджається особистими коштами, дивує своїх однолітків, коли самостійно сплачує покупки у магазинах. Як батько, я вважаю, що треба вже змалечку привчати дитину фінансової грамотності.

rate 2
54
Сирма Олена
21.02.2018 - 16:18

Моя дочка с девяти лет пользуется картой Юниора. Сейчас ей 13. Карта всегда с ней. ))) на прогулках, на отдыхе.С зарплаты я всегда перечисляю ей небольшую сумму. Так же благодаря карте - она накопила себе деньги на новый телефон.Это для неё было круто))). А иногда бывает звонок от неё"Мам, скинь мне денежку- мы с друзьями зайдем перекусим")))- пару минут в мобильном- и деньги она получила. И всегда ответ "Спасибо, мам!" И от меня - Спасибо, ПРИВАТБАНК!)))

rate 2
55
Матвієнко Діана
12.01.2018 - 23:30

Почаолось все з того, що в школі працівники Приватбанку розповідали про зручність використання картки Юніора, нам з донькою сподобалась ця ідея. Оформили ми картку Юніора, по-перше донька була просто щаслива коли оформлювали цю картку, коли її фотографували з нею, вона ставила свій підпис, змінювала пароль, поповнювала її (маленька гра в дорослих). По-друге це зручно, що всі кишенькові гроші не є готівковими, що захищає від їх втрати, також зручно що всі витрати є контрольвані, коли дитина бачить свій баланс на картці вже замислюється як їх витратити, планує що може купити. Навчилася вже користуватися терміналом і банкоматом, оплатами в інтернеті, стала більш відповідально відноситись до своїх власних коштів. Дякуємо за картку Юніора, це зручно та корисно.

rate 2
56
Кісурін Володимир
06.01.2018 - 19:00

Здоровенькі були! За 2,5 роки як я оформив Картку Юніора сину і він отримав можливість самостійно вирішувати як витрачати свої кошти, вивчати фінансові питання у школі Юніора. За цей період він здобув навички планувати свої фінансові витрати і я йому в цьому допомагаю. Картку Юніора мій син використовує як в торгово-сервісній мережі так і в інтернеті. Залучайте і Ви своїх дітей та дітей знайомих до таких корисних можливостей.

rate 1
57
Тітова Марія
10.02.2018 - 19:05

Нещодавно оформила картку Юніора і прийшла до думки про те, що весь час я ускладнювала собі життя. Скільки всього можна зробити, не виходячи з дому, маючи картку: поповнити мобільний, оплатити інтернет, замовити квиток...Скільки часу можна зекономити... Та й взагалі картка дуже зручна, і особисто я недоліків не бачу. Остаточно вирішила для себе, що ПриватБанк- це той банк, послугами якого я буду користуватися у майбутньому, адже на нього можна покластися у всьому.

rate 1
58
Панасенко Марія
03.02.2018 - 09:20

Очень удобная вещь. Мы оформили карточку Юниор давно,сейчас будут пользоваться ней в школе. А вообще она часто ездит по городам и карточка Юниор с ней поэтому я спокойна,что всегда могу перевести ей денежки,в случае если закончатся,и не нужно переживать что их в поезде свиснут.

rate 1
59
Сидоренко Софія
26.12.2017 - 22:25

Кожна людина, досягнувши відповідного віку починає задумуватися про своє майбутнє. Мені 13 і я хочу бути успішною, фінансово грамотною людиною. Рік назад тато подарував мені картку юніора і після цього моє сприйняття оплати кардинально змінилося. Тепер я можу не перейматися за готівку, головне це не забути пароль)) Окрім полегшення фінансової частини мого життя , я познайомилися з багатьма додатковими бонусами банку саме завдяки картці. А саме, бізнес-школою. Зараз я відвідую заняття й набираюся розуму, аби доцільно витрачати гроші. Маленькими кроками я йду до мети й картка юніор відіграла в цьому основну роль. )

rate 1
60
Коцюбинська Людмила
07.01.2018 - 07:18

Вся наша сім'я дуже вдячна Приват Банку за картку Юніора. Це просто чудово! Діти виходячи з дому на навчання не переживають, що можуть десь загубити кошти та й у мене вже такої думки немає. Дітям зручно розраховуватись у магазинах і все під контролем, так як я бачу їхні витрати та де вони знаходяться. Картка Юніора дуже виручає коли діти десь на відпочинку , я можу швидко переказати кошти при необхідності. І якщо хтось з батьків питає чи потрібна вона я одразу ж відповідаю - дуже потрібна. Це зручно для всієї сім'ї!

rate 1
61
Кісурін Владислав
06.01.2018 - 18:53

Здоровенькі були! За 2,5 роки як батько оформив мені Картку Юніора. З карткою Юніора я отримав можливість самостійно вирішувати як витрачати свої кошти, вивчати фінансові питання у школі Юніора. За цей період я здобув навички планувати свої фінансові витрати і тато мені в цьому допомагає. Картку Юніора я використовую як в торгово-сервісній мережі так і в інтернеті. Залучайте і Ви своїх дітей та дітей знайомих до таких корисних можливостей.

rate 1
62
Пазинич Володимир
05.02.2018 - 10:50

Карта Юниора удобный инструмент контроля "школьных обедов", через приложение Приват 24 видно где ребёнок покупал еду (по сумме чека можно понять, что не были куплены сухарики с чипсами и прочая вредная еда). Также работает опция мониторинга входа ребёнка в школу и выхода из неё.

rate 1
63
Ткачова Вероніка
19.01.2018 - 22:43

До нашої школи завітали працівники ПриватБанку, та запропонували нам(учням) оформити карту Юніора. Я прийшла додому та розповіла це батькам. вони підтримали мене. Наступного дня, я разом з мамою пішла до центрального відділення Банку нашого міста та за декілька хвилин мені оформили карту Юніора. Через деякий час нам зателефонували та запропонували мені займатися в Юніор школі. Я з радістю згодилась. Відвідуючи уроки я дізналась багато цікавого: що таке гроші, як ставити фінансові цілі та досягати своєї мрії, як розпоряджатися бюджетом, що таке "безготівкові гроші" та багато іншого. Мені дуже подобається навчатись фінансовій грамотності у Бізнес школі. Дякую всім хто приймає участь у моєму навчанні.

rate 1
64
Яковенко Світлана
02.02.2018 - 15:41

Карту Юніора оформила своєму синові в школі - проходила якраз акція для бажаючих 3 роки назад. Дуже зручна річ. Син займається футболом, часто роз`їзжає по Україні, я знаю, що завжди можу перерахувати йому кошти і не хвилююсь, що дитина може залишитись без них. А також це підвищує його фінансову грамотність - він може розраховуватись в магазинах нею, знімати кошти і інші операції.

rate 1
65
Андрющенко Тетяна
04.01.2018 - 22:30

Карту оформила дочке. Ребенок доволен, появилось чувство ответственности, ощущение взрослости. Сейчас учится в Бизнес школе, чтобы узнать больше о возможностях карты, получить знания о финансовой стороне жизни. В наш мир технологий эта информация очень важна для того, чтобы быть полноценной личностью. Спасибо ПриватБанку!

rate 1
66
Чураков Вячеслав
31.01.2018 - 08:29

Ми сину оформили вже давно карту Юніора, але не проводили ніяких фінансових операцій. А нещодавно, моєму сину та його однокласникам представники місцевої влади виділили кошти за участь і перемогу в конкурсах. Ці кошти були перераховані на карту Юніора. Тепер діти витрачають ці кошти по власному уподобанню. Також хочу зазначити, що в школі, де навчається моя дитина, багато батьків оформили своїм дітям карту Юніора. Це дає змогу вчасно розраховуватися за харчування дітей. І, що саме головне, батьки бачать на що і як витрачаються кошти. Дякую представникам Приватбанку за таку гарну можливість дітям відчувати свою значущість, бути маленькими домашніми фінансистами!

rate 1
67
Білецький Сергій
30.01.2018 - 22:56

Користуємось рідко, але потрібна щоб у дитини була можливість зробити розрахунок без готівки. На жаль поки, що не всюди є термінали для розрахунку, особливо не вистачає їх у школі. Сподіваємось ця ситуація швидко виправиться. Зараз користується старша дитина, но вже молодша пішла в школу і вже також плануємо оформити для неї картку Юніор. Дякуємо ПриватБанку за надану пропозицію з використання картки Юніор.

rate 1
68
Петер Денис
30.01.2018 - 17:36

Добрый день! Инициатором получения карты стал мой ребенок, и это оказалось очень удобно. Ребенок не носит с собой наличные, а имеет карту, в случаи утери которой никто не сможет воспользоваться. Карта Юниора привязана к моей основной ГОЛД КАРТЕ, что позволяет мне контролировать расходы. Спасибо ПРИВАТ БАНК за предоставленную возможность детям почувствовать себя взрослыми и самостоятельными.

rate 1
69
Драгомірецька Ніна
01.02.2018 - 12:49

Очень удобная опция, во первых ребенок чувствует себя взрослым и ответственным, может рассчитываться сам в магазинах, кафе, его прям гордость распирает когда он это делает)) Во вторых я как родитель могу контролировать его расходы и видеть по смс что и где он покупает. И третье могу пополнять его карту в любое время когда это требуется.

rate 1
70
Фізер Василь
02.02.2018 - 11:44

Дуже задоволений картками. З ними леко керувати витрати дитини та при можливості відкладати на більш цінні подарунки. Картками можна розраховуватись будь де ніколи не виникало незручностей всі термінали приймають. Мої обоє малят часто користуються картками. Раджу всім батьками хто має бажання привчати дітей до самостійного розпорядження власними коштами.

rate 1
71
Коляда Олександр
02.02.2018 - 09:43

Черговий якісний і потрібний продукт від ПриватБанку. Всі ми достатньо часто стикаємося з ситуацією коли терміново потрібно допомогти близьким чи просто знайомим певною сумою коштів, а більше того - дітям. Оформивши Карту Юніора для своєї дитини я завжди впевнений в тому, що моя дитина не опиниться без кишенькових грошей.

rate 1
72
Коваленко Владислав
21.02.2018 - 18:32

Это его первая финансовая грамота моего сына. Удобно контролировать его расходы, а по необходимости пополнять счет. При получении карты Юниора сын стал более ответственным к своим расходам. Очень выручает его при поездках как по Украине , так и за рубежом. Вы супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rate 1
73
Андросенко Ольга
27.12.2017 - 12:52

Здравствуйте всем! Хочу оставить отзыв о преимуществах использовании карты юниора. Я подарила карту своей дочери на день рождения. С помощью приват 24, я всегда могу посмотреть, где она расплачивалась за покупки, пополнить ей карту, если не хватает денег. Она сама может пополнить себе мобильный, расплатится за обед, сделать заказ с помощью карты в интернет-магазинах. В общем сплошные преимущества;)

rate 1
74
Горошко Ганна
14.01.2018 - 15:50

Потреба в картці Юніора виникла з переходом до іншої школи, де в столовці можна щось купити тільки безготівково. Це стало кроком до дорослого життя. Зручно мати при собі кошти, які не загубиш. Гуляючи з подружками можна завітати до кафе, або кінотеатру і не тушуватись, що немає грошей. Надзвичайно швидко вирішується питання з поповнення картки - ось не вистачало грошей, дзвінок батькам і питання вирішене! До того ж, якщо заощаджувати тринькання коштів, то банк нараховує відсотки на картку. З карткою можна купувати в інтернет магазинах, перераховувати кошти за навчання (ЗНО на носі). Одним словом - це зручно, крок у майбутнє. Дякую за чудову можливість відчути себе дорослою людиною!

rate 1
75
Сауляк Оксана
23.02.2018 - 14:50

Когда мне предложили оформить карту для ребенка, мне,если честно,не совсем понятно было зачем карта ребенка? Но поразмыслив я согласилась.Сейчас я очень довольна и жалею, что не сделала этого раньше.Ведь ребенок растет,привыкает к самостоятельности, а лучшего контроля как денежные средства поискать трудно,тем более ,Когда всё выписки по расходам детской карты приходят к тебе на телефон.Вообщем хотелось бы поблагодарить банк за эту возможность

rate 1
76
Полєщук Юлія
14.02.2018 - 16:48

Оформили с ребёнком карту Юниора и теперь в любой момент я могу перевести ребёнку денег, при этом ещё и контролируя его расходы через свой Приват24. В том числе я знаю во сколько и по какому адресу мой ребёнок делал покупку и , соответственно, где он был после или вместо школы. Такой незаметный для ребёнка способ контроля очень помогает в воспитании. Также нет смысла носить с собой наличку, чтоб не потерять её .Очень удобно )))) 

rate 1
77
Шуваєв Георгій
23.02.2018 - 16:26

Я счастлив что, имею Юниор карту, очень комфортно пользоваться и главное просто, научился пользоваться благодаря ей, легко расплачиваться, пополнять и делать любые операции. :)

rate 1
78
Андрусевич Олена
14.12.2017 - 14:47

У всіх у кого є діти віком від 6-17 років,раджу оформити картку юніора.Ось декілька причин чому: картка юніора підвязана до картки батьків,де б не була Ваша дитина,ви завжди можете переказати їй кошти,вам приходять смс і в приват 24 ви по виписці бачите де розрахувалась Ваша дитина.З цією карткою дитина може відвідати різні навчальні заходи від ПриватБанку,а саме: "Екскурсія у відділенні ПриватБанку","Бізнес Школу","Вікно у банківський світ",Квест-кімната"Загублені в банку" та інше.Наші діти повинні бути фінансово розвинуті,а з цією карткою вони навчаться,як накопичувати,де можна заощадити та як зручно нею розраховуватися.

rate 1
79
Кривошеєв Євгеній
21.02.2018 - 15:45

Оформил карту ребенку в 6 лет. Перевожу на нее по 100 грн. 2 раза в месяц. Открывал ребенку депозит, % на остаток с карты тоже капают. В итоге за 3 года купил ребенку ноутбук (немного пришлось доложить). Теперь ребенок сам распоряжается карманными деньгами, делает покупки, а мне приходят СМС где ребенок гуляет, трекер своего рода :). К тому же карта уже терялась, и восстановили без проблем. С кошельком полным налички думаю было-бы намного хуже. Удобно.

rate 1
80
Юдицький Олександр
23.02.2018 - 14:21

Здравствуйте, я являюсь клиентом ПриватБанка и мне нравятся сервис обслуживания в Приват 24 . Ребенку взял карту юниора и он доволен, что самостоятельно может пользоваться сервисом ПриватБанка и расчитываться личной картой. И я могу вести контроль расходов и операций производимых моим ребенком. Я очень доволен услугами Приват Банка и всем его рекомендую!

rate 1
81
Шульга Ольга
21.02.2018 - 16:01

Я приверженец безналичного расчета, удобно и безопасно, на карте денег мало у ребенка, кредитного лимита нет, в самый раз хороший способ тренироваться распоряжаться собственными деньгами рационально. В Приват 24 видны все его траты и самое главное в каких магазинах они сделаны.

rate 1
82
Обжелянський Іван
13.12.2017 - 21:30

Мне очень понравилась идея Приват Банка сделать карту для подростков! Я побывал в БизнесШколе и был на экскурсии в отделении банка. Теперь я могу платить в интернете со своей кредитной карты. И быть в 21 веке когда у всех есть кредитные карты. У карты Юниор особенный вид и доволее не плохой. Я картой пользуюсь уже практически 5 лет и ничего плохого не случилось с картой.

rate 1
83
Старушенко Володимир
03.01.2018 - 16:18

Оформили сыну карту Юниор на 12 летие. Был очень доволен.Говорил ,что уже взрослый и будет теперь сам распоряжаться финансами. Теперь сынок сама может пополнить себе мобильный и заплатить в магазине))Так же распоряжается своей Копилкой на своё усмотрение. Рекомендую карту Юниор своим детям.

rate 0
84
Шкроб Ольга
13.01.2018 - 13:56

Здравствуйте, хочу рассказать чем мне нравится Карточка Юниора. Мне очень пригодилась в жизни эта вещь. Ею можно расплачиваться в магазинах и кафе ,а при путешествиях можно не заботиться об обмене валют.Так же это безопасное хранение денежных средств. По другим комментариям видно ,что существуют некоторые минусы,но пока с ними не сталкивалась.

rate 0
85
Ставратий Захар
04.01.2018 - 00:13

Дуже зручно і корисно, коли в дитини є картка. Оформили за п'ять хвилин. В будь-який момент я можу переслати дитині необхідну суму (чи то на екскурсії, чи то з друзями в піцерії)! Дитина бере участь у конкурсах, вчиться проводити різноманітні транзакції, самостійно розпоряджатися коштами, відкладати. Про всі покупки я дізнаюсь миттєво: Що? Де? Коли? Раджу всім!

rate 0
86
Відоцька Мирослава
10.01.2018 - 22:12

ще пару місяців назад я не могла подумати про те ,щоб зробити собі картку. Пригадую ,як ще в школі нас водили в банк і розказували про карточки ,але я це пропусккала повз вуха вважаючи ,що це мені не потрібно.І ось я вирішила пора... Картка Юніор спростила моє життя . Мені стало легше впорядковувати і розподіляти свої гроші. Почала користуватися карточкою не давно,але вже маю багато позитивних вражень. І я є задоволеною що придбала картку ЮНІОР від ПриватБанку....;)

rate 0
87
Альошина Олена
04.01.2018 - 16:22

Доброго времени суток) Я пользуюсь картой Юниор с недавнего времени. Но сразу поняла,как это удобно и мне очень нравится возможность самостоятельно расплачиваться за свои покупки. Это помогает развивать самостоятельность,что очень хорошо для всех детей. Спасибо Приват Банку за такую прекрасную возможность почувствовать себя взрослой)

rate 0
88
Алієва Анастасія
29.12.2017 - 21:21

Очень довольна,что менеджер банка посоветовала данную карту.Очень удобно ею пользоваться.Когда ребенок сам расплачивается в магазинах,продавцы очень удивлЯются и интересуются как так)))С радостью делимся информацией и рекомендуем карту.Очень любим Приват банк и его услуги)

rate 0
89
Потоцкая Юлія
14.12.2017 - 15:05

Карта Юниора очень хороший помощник моего ребенка. Ведь , идя в школу, не нужно с собой носить наличные деньги, а также дизайн карты отличает ее от остальных карт. Это очень приятно видеть, когда твой ребенок повзрослому оплачивает покупки. Покупать через интернет также легко и быстро. Картой очень довольны.

rate 0
90
Волошина Олена
14.12.2017 - 17:03

Найінноваційніша картка!!! Безперечно, можна давати дитині готівку в школу, на екскурсії, в кафе. Але в мене є "виручалочка" , я встановила регулярний платіж на картку юніора, і тепер завжди знаю, що в дитини є гроші на потреби, а я контролюю всі витрати. Дитина вже побувала на всіх заходах Приватбанку. Яка вона була рада відвідати екскурсії, на яких був і солодкий стіл, і конкурси, і подарунки:) Тепер ми знаємо точно, який банк майбутнього та ми в ньому, хоча вже й з іншими картками Приватбанку!

rate 0
91
Лотохова Лариса
28.12.2017 - 14:01

Оформили дочери карту Юниор на 6-летие. Была очень довольна. Говорила,что уже взрослая и будет теперь сама распоряжаться финансами. Теперь дочка сама может пополнить себе мобильный и заплатить в магазине))Так же распоряжается своей Копилкой на своё усмотрение. Рекомендую карту Юниор своим детям.

rate 0
92
Торяник Марія
23.02.2018 - 12:46

Карта Юниор-это прекрасная возможность научить своего ребенка распоряжаться деньгами.Быть финансово граммотными,увеличивать свои сбережения.Знать цену вещам,так как ребенок имеет возможность сам оплачивать свои покупки.Моя дочь была счастлива получить свою личную карту,теперь она чувствует себя взрослой.

rate 0
93
Новосілецька Софія
23.02.2018 - 19:13

Всім привіт. Мені зараз 11років, я отримала свою картку Юніора в 9 років. Коли я розраховувалася в магазині. на мене з захватом дивилася продавець. Перші свої гроші я заробила працюючи в іноземній компанії, я заробила 2000 гривень. Коли я їх тримала в руках я була така рада. Я зрозуміла що мати гроші це так приємно.

rate 0
94
Южний Євген
23.02.2018 - 13:05

Сын ходил на курсы Бизнес Школа Юниор банка, после курсов оформили ему карту юниора. Пользуется картой уже два года. С ней он стал чувствовать себя более взрослым и самостоятельным. А я вижу какие покупки совершает мой сын и могу пополнить ему счет в случае необходимости.

rate 0
95
23.02.2018 - 12:58

Дякую "ПриватБанк" за можливість користуватися карткою Юніора. Донька Вероніка (8років) вже другий рік поспіль використовує її для розрахунку в шкільній їдальні та магазинах. Кошти захищені, картка займає мало місця в дитячому гаманці, має функцію автоматичного поповнення мобільного рахунку. В будь який час,завдяки Privat24, я маю можливість перевірити ,скільки грошей витрачає дитина та залишок на рахунку. Дуже задоволені!

rate 0
96
Ковальова Станіслава
23.02.2018 - 12:50

Дякую, за можливість отримати подарунок у 5000 грн.Гадаю,кожен погодиться,що це для дитини великий стартовий капітал. Донька мрію має - власна автівка! Хай починає збирати сьогодні,коли їй 7 рочків,хто знає, може назбирає? Та і не треба давати дитині гроші у ручки, хай краще КАРТКА ЮНІОРА ї

rate 0
97
Шаман Олена
14.12.2017 - 12:12

Мой ребенок побывав на экскурсии в Приватбанке и узнав, что можно оформить карточку именно ему, на следующий же день попросил выпустить карту Юниора. Очень удобно не только ребенку вместо копилки накапливать деньги на своей карте, расплачиваться в магазинах, но и я могу в любой момент пополнить ребенку карту через мобильное приложение Приват 24, проконтролировать его траты. При этом всегда можно установить лимит на трату денег.

rate 0
98
Бусько Лілія
14.12.2017 - 14:15

ПриватБанк робить великий внесок для розвитку своїх юних клієнітів. Оформлення справжньої банківської картки від 6 років дає змогу моїй дитині уже в такому віці навчатися планувати свій бюджет, використання та накопичування своїх кишенькових коштів. Для мого юниора було справжнім святом розрахуватися самостійно власною карткою в магазині. Для батьків дуже важливо безпека дитини, я впевнена, що гроші на карті ніхто не вкраде та й сама дитина їх не загубить, а також я можу контролювати його розрахунки Приват 24 та Смс так непомітно я бачу де і коли він розраховується карткою.) З карткою юніора моя дитина відвідує бізнес-школу, квести, екскурсії в відділеннях банку, бере участь в акціях та розіграшів цікавих призів.

rate 0
99
Дерев'янко Софія
23.02.2018 - 19:18

Чудовий спосіб заощаджувати кошти для навчання,власні потреби та будь які послуги. З карткою Юніора мої батьки отримують інформацію чи я потрапила до гуртожитку і навпаки до навчання. Маючи у руках свою особисту картку я відчула себе вже дорослою і самостійною,гордою, маючи власні кошти. А це є запорукою впевненості у дорослому житті, набуваючи досвіду в роботі банківської системи.

rate 0
100
Семенюк Ольга
14.12.2017 - 11:41

Оформила дочери карту не так давно, но уже успела отметить, что отношение к деньгам стало меняться. Теперь моя транжира дочь начинает экономить и копить деньги. Ей нравится самостоятельно распоряжаться своими сбережениями и решать куда их потратить. И я теперь не переживаю если забыла дать деньги в школу, знаю, что у неё всегда есть с собой резерв.

rate 0

Поширені питання

 
 
 
 
 
 
 

1. Загальні положення.
1.1. Організатором конкурсу під умовною назвою «Є Карта Юніора - є 5000 гривень» (далі – «Конкурс») є ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (далі – «Організатор Конкурсу»). Юридична адреса: вул. Грушевського, 1Д, м. Київ, 01001, Україна.
1.2. Строки та територія проведення Конкурсу:
1.2.1. Конкурс триває з 11 грудня 2017 р. до 11 грудня 2018 р.
1.2.2. Умови та строки проведення Конкурсу може бути змінено шляхом внесення змін у ці правила.
1.3. Учасники не можуть вимагати будь-якої компенсації в разі зміни цих правил.
1.4. Конкурс проводиться на території України.
1.5. Учасником Конкурсу є фізична особа, яка є держателем Картки Юніора або одним із батьків держателя Картки Юніора, а також:
- авторизувалася за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишила відгук про використання Картки Юніора;
- зробила репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку в соціальній мережі Facebook.
1.6. Усі зібрані відгуки в рамках цього Конкурсу Організатор конкурсу може використовувати в рекламних цілях:
- для залучення нових клієнтів – у комунікаціях з ними;
- для розміщення на сайті ЮніорБанку: https://juniorbank.com.ua/
- як контент на сторінці ЮніорБанку на Facebook: https://www.facebook.com/uniorbankua/ тощо.

2. Призовий фонд Конкурсу.
2.1. Призовим фондом Конкурсу є:
оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми:
- 5 000 гривень (1 приз);
- 500 гривень (8 призів);
- 1 000 гривень (1 приз).
Сумарний призовий фонд за квартал становить 10 000 гривень.
Загальна кількість переможців у кварталі: 10 чоловік.
2.2. Порядок визначення переможців.
2.2.1. Головний переможець визначається за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед 100 учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали максимальну кількість реакцій.
2.2.2. 8 переможців, які отримають по 500 гривень, визначаються за допомогою сервісу www.random.org (List Randomizer) серед усіх учасників, які виконали всі умови Конкурсу та відгуки яких набрали хоча б одну відмітку.
2.2.3. 1 000 гривень отримає 1 переможець, відгук якого зібрав найбільшу кількість реакцій.
2.3. Підрахунок загальної суми реакцій.
Під час підрахунку загальної суми реакцій враховуються:
- кількість відміток «Подобається» URL учасника Конкурсу;
- кількість репостів URL учасника Конкурсу (включаючи копіювання та вставку посилання на Facebook);
- кількість відміток «Подобається» і коментарів до публікацій на Facebook, що присвячені URL учасника Конкурсу.
2.4. Приз не можна отримати грошима.
2.5 Учасник може виграти в цьому Конкурсі лише один раз.
2.6. Якщо виграє малолітня/неповнолітня фізична особа (далі – «дитина»), то приз отримає один із батьків (опікунів дитини), який представляє інтереси дитини.
2.7. Розіграш проходить раз на три місяці до припинення Конкурсу Організатором Конкурсу.
2.8. Отримання призу здійснюється шляхом оплати навчання або оплати товару за вибором переможця. Переможець надає Організатору Конкурсу рахунок на оплату навчання або товару в строк 2 місяці з моменту повідомлення Організатором конкурсу про перемогу. При цьому товар або послуги навчання повинні споживатися дитиною – держателем Картки Юніора, повинні бути призначені для дитини відповідного віку та не суперечити законодавству України. В іншому випадку Організатор Конкурсу залишає за собою право відмовити в оплаті такого призу, що не відповідає умовам цих правил.
2.9. Наданий на оплату рахунок сплачується протягом 60 робочих днів з моменту його надання Організатору Конкурсу.
2.10. Вартість товару або послуг навчання не можуть перевищувати вартості призу. Якщо вартість товару або послуг навчання нижча за розмір призу, така різниця не виплачується.
2.11. Сторони підписують акт про отримання призу в строк 20 днів з моменту оплати товару, послуг навчання.

3. Учасники Конкурсу.
3.1. У Конкурсі можуть брати участь фізичні особи, зазначені в п. 1.5 цих правил.
3.2. У Конкурсі можуть також брати участь співробітники ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», а також їхні діти за умови, якщо вони відповідають вимогам п. 3.1 цих правил.
3.3. Учасник Конкурсу обов’язково має бути підписником групи ЮніорБанку https://www.facebook.com/uniorbankua/ на facebook.
3.4. Учасник Конкурсу, який не дотримувався цих правил, вважається таким, що втратив статус учасника конкурсу й не має права на одержання від Організатора будь-якого призу або компенсації.

4. Зміст і умови конкурсу, порядок розіграшу та отримання подарунка.
4.1. У конкурсі мають право брати участь особи, які відповідають вимогам, зазначеним у п. 3.1–3.4 цих правил, які в період проведення Конкурсу, що визначений у пп. 1.2.1 правил, виконали такі дії:
- авторизувалися за допомогою номера телефону на сторінці Акції 5000hryven.pb.ua;
- залишили відгук про використання Картки Юніора;
- зробили репост відгуку, який пройшов модерацію, на свою сторінку у соціальній мережі Facebook.
4.1.1. Виконання учасником п. 4.1 цих правил свідчить про його згоду з умовами та правилами Конкурсу.
4.2. Усі відгуки повинні бути унікальними. Тексти, скопійовані з будь-яких сайтів і ресурсів, до участі в Акції не допускаються.
4.3. Не допускаються до участі короткі, беззмістовні й малоінформативні відгуки.
4.4. У відгуках беруться до уваги креативність та творчість. Учасники можуть надіслати відгуки у вигляді вірша, переробленої пісні або невеликого оповідання.
4.5. Вимоги до текстових відгуків.
Відгуки мають бути:
- конкретними;
- про особистий досвід використання Картки Юніора – не можна посилатися на досвід друзів або знайомих;
- корисними:
а) якщо це відгук батьків/опікунів, необхідно розповісти про те, як ухвалювалося рішення відкрити дитині Картку Юніора, які існували побоювання, для чого дитина її використовує зараз, що змінилося з появою в дитини Картки Юніора тощо;
б) якщо це відгук дитини – де та як дитина використовує картку, у яких ситуаціях вона їй допомагає тощо.
4.6. Вимоги до відеовідгуків:
- відео має бути технічно якісним;
- згадування учасника про особистий досвід використання Картки Юніора голосом;
- тривалість – 3–5 хвилин;
- відео повинно бути озвученим;
- відео не повинно бути образливим, непристойним чи таким, що викликає заперечення або суперечить законодавству.
4.7. Усі відгуки учасників Конкурсу перед появою на сайті 5000hryven.pb.ua проходять модерацію Організатором Конкурсу.
4.8. У будь-якому разі Організатор залишає за собою право відмовити в розміщенні/видалити будь який відгук (як текстовий, так і відео) без попереднього повідомлення учасника та пояснення причин.
4.9. Учасники Конкурсу гарантують, що їхні відгуки не порушують авторських прав, прав власності або інших суміжних прав третіх осіб.
4.10. Учасники Конкурсу гарантують, що вони є авторами та володіють усіма необхідними авторськими й суміжними правами на відгуки.

5. Порядок повідомлення переможців.
5.1. Переможці визначаються раз на три місяці (раз у квартал).
5.2. Переможцем учасник може стати лише один раз.
5.3. Переможці не мають права на отримання грошового або іншого еквівалента призу, лише на товар або послугу в рамках виграної суми коштів.
5.4. З моменту передачі Переможцю призу Організатор Конкурсу не несе відповідальності за його подальше використання або будь-які наслідки використання або невикористання призу.
5.5. Перелік переможців публікується не пізніше ніж 14 днів з моменту розіграшу.
5.6. Організатор Конкурсу самостійно сповіщає переможців.
5.7. Якщо Організатор Конкурсу не може з технічних причин або через надання недостовірних контактних даних зв’язатися з переможцем (і той сам не виходить на зв’язок) або переможець відмовився від призу, Організатор визначає іншого переможця.

6. Інші умови Конкурсу.
6.1. Беручи участь у Конкурсі, учасник підтверджує, що він згоден з цими правилами, які розміщені на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua. У разі виникнення додаткових умов та змін щодо проведення Конкурсу Організатор Конкурсу публікує такі зміни та нові умови проведення Конкурсу в мережі Інтернет на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
Більш пізня редакція цих правил буде мати пріоритетну силу. У разі припинення конкурсу Заcновник Конкурсу опубліковує відповідне повідомлення на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.2. Організатор Конкурсу є податковим агентом з отримання призів учасниками конкурсу.
6.3. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими правилами, остаточне рішення ухвалюється Організатором Конкурсу згідно з вимогами чинного законодавства України. Рішення Організатора Конкурсу є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Конкурсу є остаточними й не підлягають перегляду.
6.4. Організатор Конкурсу залишає за собою право змінити ці правила, а також призупинити або скасувати Конкурс у будь-який час і з будь-якої причини без попереднього повідомлення.
6.5. Інформування щодо правил та умов Конкурсу здійснюється за допомогою анонсування та розміщення офіційних правил та умов на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua.
6.6. Учасник Конкурсу не має права передати/поступитися своїм правом на приз третій особі, якщо інше не буде передбачено цими правилами.
6.7. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим надає свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, зокрема на використання завантаженої фотографії та/або імені (псевдоніма) чи прізвища учасника, шляхом публікації в мережі Інтернет та на сторінці Конкурсу на сайті 5000hryven.pb.ua та інших веб-ресурсах Організатора Конкурсу, без будь-яких обмежень за часом та способом використання. Таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу та будь-якою третьою особою.
6.8. Цей Конкурс не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу й не є азартною грою.

7. Персональні дані.
7.1. Для проведення цього Конкурсу (у т. ч. й для отримання призу) учасник має надати Організатору Конкурсу інформацію (у т. ч. особисту інформацію), визначену цими правилами. Фактом участі в конкурсі учасник підтверджує правильність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це визначено правилами.
7.2. Особисті дані зберігаються та опрацьовуються з метою реалізації статутної господарської діяльності Організатора Конкурсу. Збір інформації згідно з п. 7.1 також дозволить Організатору Конкурсу якнайшвидше передати призи переможцям, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
7.3. Організатор Конкурсу під час збору та подальшого використання отриманої інформації буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України про захист персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації та надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави й у порядку, що визначений чинним законодавством України. Організатор має право на передачу персональних даних учасників своїм партнерам у рекламних цілях із дотриманням вимог, зазначених у положеннях Закону України «Про захист персональних даних».
7.4. Беручи участь у Конкурсі, кожен учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання Організатором Конкурсу наданої ним інформації, методами, що не порушують чинне законодавство України, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю, фото і текстового матеріалу або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, у т. ч. право публікації (у т. ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у мережі Інтернет, інтерв’ю ЗМІ, у випадку отримання призу, а також для надсилання (передачі) інформації, повідомлень (у т. ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Таке використання (передача) жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та в розумінні ч. 1. ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» № 2297 від 01.06.2010 р. зі змінами та доповненнями.
7.5. Відповідно до вимог ст. 1150 Цивільного кодексу України Конкурс оголошується публічно через сайт 5000hryven.pb.ua.

8. Відповідальність
8.1. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у т. ч. інформації щодо контактів з ними та електронної адреси).
8.2. Учасники самостійно несуть відповідальність, якщо завантажені ними матеріали порушують авторські права, права власності або інші суміжні права третіх осіб, та підтверджують, що є єдиними та виключними власниками таких матеріалів, а також гарантують, що не будуть надавати матеріал, який порушує умови цих правил.
8.3. Учасник розуміє та приймає на себе всю відповідальність та можливий ризик будь-якого роду, що може виникнути у зв’язку із порушенням умов, викладених у цих правилах.
8.4. Учасники погоджуються, що Організатор Конкурсу, його посадові особи, керівництво, співробітники, представники й агенти не несуть відповідальності та звільняються від будь-яких претензій у разі збитків або будь-якого роду витрат, понесених частково або повністю, прямо або опосередковано в результаті прийняття, розпорядження, використання або невикористання призу та/або участі в Конкурсі, і не вступають в будь-які суперечки, що виникли у зв’язку із цим.
8.5. Організатор Конкурсу не несе відповідальності у разі настання таких форс-мажорних обставин: стихійне лихо; пожежа; повінь; військові дії будь-якого характеру; блокада; суттєві зміни в законодавстві, що діють на території проведення Конкурсу; інші непідвладні контролю з боку Організатора Конкурсу обставини.
8.6. Відповідальність Організатора Конкурсу не виходить за межі вартості подарунків, зазначених у цих правилах.
8.7. Учасник конкурсу самостійно несе відповідальність за своєчасну оплату рахунку за товар, послуги навчання.

9. Застереження.
9.1. Учасник підтверджує, що на додачу до умов цих правил він/вона ознайомлений(-а) з умовами використання та іншими угодами/правилами, на які є посилання в цій угоді, та погоджується з викладеними в них умовами.
9.2. Приймаючи умови цих правил, учасник підтверджує, що він/вона прочитав(-ла) і зрозумів(-ла) всі умови цих правил та всі інші нижчеперелічені супутні угоди/правила, розміщені на веб-сайті 5000hryven.pb.ua, і приймає всі умови й положення зазначених угод/правил.
9.3. Якщо учасник не згоден з умовами та положеннями одного чи декількох вищенаведених документів, він повинен відмовитись від участі в Конкурсі

Діліться враженнями

Обговорюйте і розповідайте друзям про акцію «Є Картка Юніора - є 5000 гривень» в соціальних мережах. Висловлюйте свої коментарі та пропозиції.